| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Mayıs 2008, 17:40 | |
| Kendini epey geliştirdiğini düşünüyorum...Yalnız rp lere biraz renk kat, yani olaylar anlat...Rp leri bir adım öteye götürmeyi karşındakinden bekleme biraz da sen bul kurgu...Onun dışında, söylenebilecek pek fazla bir eleştiri yok bence. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Mayıs 2008, 17:46 | |
| Öncelikle paragrafları daha kalın yapabilir. Konuşmalardan çok betimlemelere önem vermeli bence. Noktalama işaretlerinden sonra boşluğu unutabiliyor, dikkat etmeli. Cümleleri biraz daha uzatabilir. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Mayıs 2008, 19:07 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Mayıs 2008, 19:12 | |
| Vanessa: kurgu ve o kurguyu detaylandırma haricinde bir sorunu yok. İstediğinde Evangeline adlı kızı gayet güzel yorumluyor ve ona yön veriyor. Esnetik olarak ta güzel yazıyor. Kendinden öncekilerin verdiği detayları mutlaka yorumlayarak güzelce devam ettiriyor. Bu yönünden dolayı tebrik ediyorum. Okuduğunu belli ediyor rpleri. Emeğe saygı gösteriyor. bende onunkilere...
Avrile'e: Dikkat problemi var. Odaklanmalı. Konuyu sadece kendisi olarak değil, kalabalığın içinde olarak çözümlemeli. ona dikkat ettiğinde kendini zaten ilerilere ve doruklara taşır. İddaacı bir karakter oynatıyor diyemiyecem biraz kendisini oynuyor. Ve bu çok belli. Kendini değil, karaktere odaklan ablası. O zaman iyi olur. Yazı dilin ve diğerlerini zaten geliştirdin. Ama daha biraz daha çalış... Kurgularını mantıklı tmellere otur ki onları savunabil. Yoksa kumdan kaleler gibi yıkılırsın... |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Mayıs 2008, 21:05 | |
| İşte.. Süper rp yapan kişilik. Neredeyse her rpsini okudum da dikkatimi çeken en büyük şey cümleleri çok güzel bağlayabildiği. Kesinlikle çok güzel bağlıyor cümleleri. Bağlama ustası =) Ayrıca rplerindeki yazı tipi(bazılarında var)o da hoş. Renk seçimi harikulade. Kalitesi mükemmel. Özgünlüğü akla zarar(Popmundo derecelerinden alıntıdır.) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Mayıs 2008, 22:54 | |
| Bir yerde Rp yaparken diğer Rp'leri okumasını tavsiye ediyorum. Yaptığı son Rp'de biraz uyumsuzluk olmuş, zaman kavramında. Onun dışında oldukça geliştirdi. Bir de -bunu bende yapıyorum ama- Rp'de olanları anlatmak yerine kendin bir şeyler katmalısın bence. Betimlemelere ve yazım yanlışlarına dikkat etmeli. Out'ları küçük font'ta yazmasını tavsiye ediyorum hala.
| |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 01 Haz. 2008, 11:54 | |
| RP'leri -bana- her zaman duyqusal qelmiŞtir ve her RP'sini merakla ve istekle okumuŞumdur.Birkaç kez rp yhapmıŞlığım var ve değiŞik değiŞik konular bulması çok hoŞuma qidiyor ve RP'de canlılığı arttırıyor.Ben biriyle RP yaparken Şimdi ne desem diye düŞünüyorum fakat Ven'le RP yaparken her zaman hazırda bir konu bulunuyor. xD | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 01 Haz. 2008, 16:17 | |
| Uzun zamandır yeni bir rpsine rastlamadım. Eskilerden. Ama okuduklarım iyiydi. Noktadan sonra boşluk bırakmalısın. Bir de daha az alıntı yaparsan daha iyi olur. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 12:40 | |
| Gözlerimiz yollarda kaldı yeni RPler bekliyoruz yahu O_o Pek beğeniriz birbirimizi karşılıklı XD Çok iyidir, yazdıkça açılanlardan. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 15:09 | |
| Sarah ise yazdıkça açılanlardan değil doğuştan açık o doğuştan bir yeteneği var gibi. Kaç sene demiştin 9 veya 10 olmalı bu kadar senenin tecrübesi ile şahane bir yere gelmiş ve çok güzel yapıyor... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 15:48 | |
| Oldukça iyi. İlklere göre kendini bir hayli geliştirmiş. Bir tek yazdığı rpleri beğenmiyor o kadar. İki üç ay öncesine kadar bende beğenmezdim. James'e yakınır dururdum. Şimdi biraz daha gelişmeye eğilim gösterdikçe bu beğenmeme olayı kalktı. Bir de Johnny, uzun uzun yazıp kısa oldu deme lütfen. XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:09 | |
| sakin ama güzel yazar. Sakin sakin yazmayı seviyor. Türkçe güzel, cümller güzel. Betim betim betimler. Sadece bu ara yoğun olduğundna tatili beklediğini sanıyorum. Yorgunum... yorum yazmak istedim ama beceremedim bile. -_-" Marveille'in de yaşına göre düşünücek olursak iyi hatta çok iyi bir RP oyuncusu ve yazarı olduğunu söylemek küçük bir hediye gibi oluyor. Ama gerçekten iyi bir Role Player'dır. |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:21 | |
| Bana karizmayı öğreticektin hani Kei abi xD.. Abi sen hiç senarist olmayı düşündün mü? diye sormak istiyorum. Çeşit çeşit kurgu buluyor. Rp'leri güzel yazması bir yana daha önce başkasının yazdığı bir Rp'ye benzerliği olmuyor. Banada heyecanlı bir kurgu bulur mu acaba diye içimden geçiriyorum.. | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12349 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:25 | |
| İlk yaptığı rpleri hatırlıyorum da şimdikilerle aralarında dağlar kadar fark var. (Kendi ilk rplerimi hatırlamak bile istemiyorum 5 satırlık abuk subuk şeylerdi XD) Hakkaten kendini çok geliştirdi Severus hem içerik hem uzunluk hem de betimleme alanında.Bu da rplerine yamsıyor doğal olarak | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:27 | |
| İlk yaptığı rplerine göre kıyaslayacak olursak geliştirmiş(kendisi de dedi ki gerçi benim ilk yaptığım rpler berbattı) şu an ki rplerini yorumlayacak olursam gğzel yapıyor. Uzun betimleme vb. hepsi çok iyi... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:29 | |
| Yatakhanedeki ilk RPlerini az evvel okudum ve şaşırdım, epey ilerletmiş kendini. Metin yazmayı, betimleme yapmayı öğrenip ilerletiyor, kurgu işini de çözerse tam olacak. |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:30 | |
| Tek kelimeyle harika. Kurguları, karakterini Rp'ye yansıtışını mükemmel. Okutturuyor kendini ^^ | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:32 | |
| Büyük salonda balo hazırlıkları ile ilgili rp'lerini okuduktan sonra "çok iyi bir rp'ci" diye düşünmüştüm. Hala aynı fikirdeyim. Gerek uzunluk olsun gerek betimleme olsun hepsi çok iyi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:33 | |
| Çoook ilerletti kendini cidden tebrik ediyorum. Zamanla özgünlük bakımından kendine has bir tarz da oturtacaktır, aferin çucuum XD |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:48 | |
| Bence fontun küçük olması daha güzel gösteriyor. Her neyse noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmalı. Paragrafları daha kalın yapabilir. Kendini eskiye göre değiştirdi ama hala eksik var bence. Betimlemelere ihtiyaç var gibi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:49 | |
| 11 yapması güzel ve hoş duruyor ve gayet uzun rpleri var ayrıca betimlemeleri bana göre yeterli... Noktalamadan sonra boşluk var... Renklerin uyumunu beğendim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:50 | |
| İlk zaman rp lerini biliyorum, ne berbat rp lerdi onlar öyle! Epey geliştirdi kendini, ilk rp lerini görseniz inanamazdınız | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:56 | |
| Kendini geliştiriyor fakat çok renk ve uyumsuzluğu gözümü bozuyor Rp'yi biraz okunmaz hale getiriyor. Nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmaman da büyük bir sorun. Betimlemelerin çok az gelişmelisin bu konuda, kurgun zayıf olduğu için biraz daha geliştir derim kendini.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 02 Haz. 2008, 16:57 | |
| Berbat diye hakaret etmesen nasıl olur? Ben ilk rplerimi bile hala gülümseyerek okuyorum. Berbat veya kötü olması bir şeyi değiştirmiyor. Onlar bana aitti ve yine zevk alarak yapmıştım. İlk rpleri berbat diye nitelendirmeyiniz lütfen. Bir de mümkünse iyi değilim diye yakınacağına gelişmeye çalış. Geçen yazdan buraya bir yıl bile geçmedi (galiba) Lily bilir eski rplerimi. Bu kadar kısa sürede ben yada bir başkası gelişebildiyse sende hayli hayli geliştirebilirsin, demek istiyorum. XD (Avril)
Edit:
Sen iyisin Charlie ya, girmesene araya. Bir de kırmızıyı değiştirince süper oldu. Küçük yazınca da daha sempatik geliyor bana. (Charlie)
En son Marveille Catty Dixyqué tarafından Ptsi 02 Haz. 2008, 17:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|