| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 03 Tem. 2008, 10:14 | |
| Fazla rp ni okuyamadım bu aralar hiç yapmıyorsun ama gördüğüm kadarıyla betimlemelerin akışkanlık ve uzunluk iyi söylenecek başka bir şey yok
*Zaten hep kötü yanları söylerler -_- | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| |
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12070 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 03 Tem. 2008, 15:02 | |
| Dış görünüş açısından iyi Rp'lerin var. Ama betimlemeler ve karakterinin duyguları az gibi geldi bana. Bir de alıntı yapmazsan bence çok daha hoş durur Rp'lerin. Cümleleri kısa kesmek yerine bağlaçlarla bağlaman daha hoş durur. Ayrıca bazı yerlerde anlatımı güçleştiren ifadeler var gibi geldi bana. Rp'yi göndermeden önce bir kez daha okursan bu sorun da ortadan kalkar gibi geliyor. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 03 Tem. 2008, 15:31 | |
| Karakterinin o anki ruh halini çok iyi yansıtması benim hoşuma gidiyor. Gerekli yerde gerekli betimleme yapması da cabası. Rp'leri hoşuma gidiyor. Şöyle çok kısa bir şekilde kopuk cümlelere rastlıyorum ama o herkesde oluyor zaten. Anlatım güzel olduğu için de akıcılık hat safhada oluyor. Uzunluk gayet ideal ve güzel, sevdim sahiden. (: | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 03 Tem. 2008, 17:40 | |
| Kimi zaman kısa, kimi zaman uzun rp'sini görmek mümkün. Uzunluk olayı rp'lerde çoğu kişinin dert ettiği bir olaydır aslında. Buna üstteki arkadaşımız Kaan' da dahil. Uzun yazma isteği oldukça belli ediyor kendini. Fakat kısa yazdığı rp'lerinde iyi olması ona '+' puan kazandıran noktalardan biri.. Betimlemeleri gayet başarılı ki bu da bir rp'nin keyifle okunması için yeterli. Okumaya başladığınızda rp'lerini, hani derler ya bir içim su.. Bir anda bitirdiğinizin farkına varırsınız. ^^
Eksi yönlerini bulmak zor. Ben kolaya kaçtım ve artılı yönlerini buldum. xD | |
|
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 03 Tem. 2008, 17:50 | |
| Rpleri gerçekten çok güzel. Beğenerek okudum. Renkleri güzel kullanıyor ^^ benim baktığım rpler gerçekten uzundu. Sitede yeni olduğumdan eskiden nasıl rpler yaptığını bilemem ama şimdiki rplerin harika x) | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 03 Tem. 2008, 18:07 | |
| Renk ve yazı tipi güzel. Yalnız bazı rplerinde yazım yanlışları var. Akıcılık ve kurgu konusunda oldukça iyi. Biraz daha rplerini uzun tutarsa çok daha güzel olur:) | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 04 Tem. 2008, 13:03 | |
| Aynı dönemde okuduk o zamandan bu zamana rpleri çok fazla değişti ve güzelleşti. Her konuda kendisini geliştirdi diyebilirim. Profesör olduktan sonra da rplerinde olumlu yönde değişmeler oldu.
out: Teşekkür ederim canım yorumun için. Söylediklerine dikkat edeceğim:) | |
|
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 04 Tem. 2008, 13:06 | |
| Gerçekten uzun rplerin var. Renklendirmelerin güzel. Noktalamalara ve imlalara dikkat etmişsin. Güzel rplerin var... | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 04 Tem. 2008, 13:28 | |
| Rp'lerini biraz uzun tutmalısın öncelikle. Tabii her şey uzunluk değil, imla kurallarına da uymalısın bazılarında atlamışsın onları çünkü. ^^ Betimlemeleri ve akıcılığı biraz daha pekiştir cümlelerinle diyorum. Hayalgücün anladığım kadarıyla geniş daha da iyi Rp'lerinin olabileceği kanısındayım. (: | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 04 Tem. 2008, 13:31 | |
| Rp konusunda kendisini ispat etmiş birisi. Çok güzel rpleri var. Akıcılık, renklendirme, uzunluk her biri çok iyi:) | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 04 Tem. 2008, 19:16 | |
| Rp'lerini kendi rplerime çok benzeityorum niyeyse. Bence geliştirilebilir. | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12070 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 04 Tem. 2008, 20:27 | |
| Rp'leri pek takip edemiyorum ama bir kaç tanesini okudum. Ona göre yorumlayacağım. Öncelikle kullandığın renkler oldukça güzel. Benim favori renklerimden XD Tabi renkller o kadar önemli değil. İçerik önemli..
Betimlemelere ve karakterinin ruh haline daha fazla yer vermelisin bence. Böylece Rp'lerin hem uzun olur -bu o kdar da önemli değil ama- hem de karşındaki Avril adlı kişinin ruh halini anlar. Bu öenmlidir benim için. Ayrıca alıntı yapmazsan çok daha güzel gözükür Rp'lerin. Yani bir Rp'nin yarısını alıntı kaplamıştı bir yerde. Son olarak da bazı yerlerde imla hataların vardı. Mesela; ''Görüyormusun ne berbat bir şifacıyım." demişsin bir yerde, musun orda ayrı yazılır ^^ Neyse, Rp'lerini Word'de yazarsan bu hatalarda minimuma iner sanırm..
| |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11973 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 07 Tem. 2008, 12:54 | |
| Rp'lerini en sevdiğim Hufflepuff... İlk dikkatimi çeken, anlatım bozukluğu yapmadan kendini rahatça ifade edebilmen. Karakterinin karakteristik özelliklerini ve ruh hallerini ayrıntılara girmeden yansıtabiliyorsun. Kısacası, eksiğini göremedim. (: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 16:28 | |
| Birkaç rpsini okudum ve betimleme ruh halini dile getirme açılarından gerçekten güzel.Sadece sanırım birkaç yerde karşı tarafı oynattığını gördüm buna dikkat ederse güzel olacak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 16:47 | |
| Tek bir bütün halinde değil de paragraflara ayırarak yapsa çok daha iyi olacak bence.Betimlemeler iyi özellikle duygusal rplerde duygularını iç karmaşasını açıkça ifade edebiliyor. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|