| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 16:49 | |
| Uzun olmayan rplerinde bile duyguyu verebiliyor. Rp yapmak istediğim kişiliklerden birisi. Kelimeleri doğru seçmesi de çok güzel. Ne diyim 10 üzerinden 9,5. 0,5 adetten kırdım hehe |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:00 | |
| Uzunluk, betimleme ve renk seçimleri güzel. Sadece bazı yerlerinde anlatım bozuklukları olmuş onlara dikkat ederse daha iyi olur. | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:02 | |
| Gayet güzel yapıyor. Renkler iyi. Uzunluk normal. Yani iyi. Ne diyim başka. Hmmm. Güzel yapıyor işte. Gayet güzel. Okunmaya değer...
En son Emily Guererro tarafından Salı 15 Tem. 2008, 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11975 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:10 | |
| Ufak tefek anlatım bozuklukları dışında genel tablo çok iyi. Betimlemeler insanı sıkmıyor, akıcı bir anlatım var. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:13 | |
| Rplerinin uzunlukları gayet iyi, Italic kullanırsa daha iyi gözükecektir göze. Betimlemeleri uzattığı zaman olayların koptuğunu görüyorum daha kısa tut ya da aradaki kopukluğu farklı bir olaya bağla... | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:17 | |
| Rpsini en çok ilerletenlerden biri olduğunu düşünüyorum. Bazı betimlemeleri çok farklı oluyor özellikle duygu durumunu anlatırken:) Rplerinde virgül kullanmıyor oysa çok önemli noktalama işaretlerinden birisidir bence, cümlelerinin daha iyi anlaşılmasını sağlar. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11975 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:23 | |
| - Odessa Meredith Poulter demiş ki:
- Muggle Araştırmaları Profesörümüz... Dersini almadıklarımdan. Rp'leri oldukça iyi. ^^
Önceki rp'lerine rastladım, büyük oranda gelişme kaydetmiş. Şu ankiler gayet iyiler... ^^ | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 18:26 | |
| Rp'lerin gayet güzel, şimdilik derstekilere bakabildim ama Ravenclaw'da en çok gözüme çarpan Rp'lere sahip olan üye sensin diyebilirim ^^ Sadece bazen adını fazla tekrarlamışsın Rp'lerinde. Birde betimlere önem veriyorsun, bu çok güzel fakat bunları kendi iç dünyanda yaşadığın şeylerlede birleştirirsen (düşüncelerin,karamsarlıkların vs) çok çok daha etkileyici olacağına eminim ^^ | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| |
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Tem. 2008, 22:55 | |
| Gayet güzeller ama konuşmalarını ayırsan daha da iyi olabilir...Ama içerik güzel bazı yerlerde anlatım bozukluğu yaşıyorsun ama eminim daha da iyi olucaksın.. | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12071 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 04:54 | |
| Rp konusunda seni aktif olmanı isterim. Süper kurgular üretebilir; yazabilirsin. Renklendirmelerinde düzelme gördüm; ancak noktalama imleri ve yazım yanlışları konusunda düzelme yok. Büyük harf kullanımında çok sıkıntın var. Rplerini acele acele yazdığını gördüm; çünkü yazım yanlışların bunu işaret ediyor. Gereksiz yerleri renklendiriyorsun. İç ses ve konuşmalar dışında renklendirmeye gitme. Şimdilik bu kadar. (: | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 09:53 | |
| Rpleri çok güzel fakat bana pek bir sade geliyor. Renklendirmelere gerek bir duymuyor ve ayrıca da Italic'e... Bunları yaptığı sürece rplerini sıkılmadan, gözümüz yorulmadan rahatça okuyabiliriz... | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12206 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 13:45 | |
| Ayy Samara' mın rpleri güzel olmıcakta kimin ki güzel olcak xD | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| |
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12198 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 15:19 | |
| özellikle duygularını dile getirmede çok başarılı olduğunu düşünüyorum.Hislerini tattırmayı biliyor.Zaman zaman azalsa da betimlemeleri vs de güzel.. | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 16:54 | |
| Bir rpsinin yarısını okumuştum meraktan uzunluk gayet güzel. Betimlemeler ve anlatım da hoş Birkaç küçük hatanın dışında-ki bu hatalar herkeste olucak ve gözden kaçmak zorunda-güzel rpleri var... | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 17:59 | |
| Öncelikle iyi bir Rp'cinin 5 satır Rp'de bile kendini fark ettirebileceğini ve uzunluğun benim için pek önemli olmadığını düşündüğümden dolayı Rp uzunluklarına yorum yapmayacağım. Genel olarak Rp'lerin güzel, Rp Dersliğinde ve Kehanette yazdıklarını okudum. Dikkatimi çeken Kehanet Dersliğinde yazdığın Rp'nin girişinden itibaren paragrafın ortalarına kadar ard arda gelen cümleler içerisinde "güneş" kelimesini çok sık kullanman oldu; Rp'nin akışı bozulmuş ilk kısımlarda bu yüzden. Bunun dışında, yaptığın betimlemeler güzel fakat daha özgün kelimeler seçerek çok daha kuvvetlendirebilirsin bunları. Aslında hatan yok, bazı yerlerde ki anlatım bozuklukları ve tutarsızlıkları dışında. Sadece dikkat etmen gereken yerler var o kadar. Fazla eleştirdiğime bakma, rp'lerini gerçekten beğendiğimi söylemeliyim sadece buraya yorum yapıyorsam birine faydalı olacak şeyler yazmayı dilerim; o yüzden ^^ | |
|
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 18:08 | |
| Ne denilebilir ki ^^ Mükemmel bir rp'ci işte. Akıcılık, betimleme... Uzunluğu pek de umursayıp boşuna kasmaması, rp'lerini daha güzel ve daha doğal kılıyor. Kelime seçisi, nerede ne kullanacağını çok iyi seçebilmesi mükemmel rp'ler yaratmasının baş etkenlerinden. Ben böyle düşünüyorum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Tem. 2008, 18:17 | |
| En son DO toplantısı için yaptığın rp'yi gördüm. Betimlemelere önem verdiğin belli; gayet güzeller. Yazım hatası yapmıyorsun, içerik akıcı ve renkler uyumlu. Tek dikkatimi çeken anlatım bozuklukların. Birkaç kelime tekrarı ve ufak tefek cümle bozuklukları dışında Gryffindor'un en iyi rp'cilerindensin... (: | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12198 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 12 Tem. 2008, 18:22 | |
| Rpleri ve anlatımı gerçekten iyi duygularını yansıtmayı vebetimleleri güzel bir şekilde becerebiliyor. Uzunluk konusunda da iyi. Sadece karşının sözlerinden alıntı yapmadan yazsa bana göre daha güzel olur. Zaten beraber rp yapıyoruz.Zevkle okuyorum onunkileri.. | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12072 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 12 Tem. 2008, 21:41 | |
| Biçim olarak oldukça hoş. Renkler, uzunluk, fontun küçük olması falan güzel. İçerikte oldukça iyi. Kendide kabul ediyor zaten; hızlı yazdığı için çoğu zaman kendi açısından kalıplaşmış cümleleri kullandığı için özgün olmayabiliyor. Bir de betimleme eksiği var, bazen betimlemek sıkıcı oluyor kabul ama, gerekli bir şey. Onun dışında hayal gücü falan güzel ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 12 Tem. 2008, 22:15 | |
| - Odessa Meredith Poulter demiş ki:
- Rp'lerini en sevdiğim Hufflepuff... İlk dikkatimi çeken, anlatım bozukluğu yapmadan kendini rahatça ifade edebilmen. Karakterinin karakteristik özelliklerini ve ruh hallerini ayrıntılara girmeden yansıtabiliyorsun. Kısacası, eksiğini göremedim. (:
| |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 12 Tem. 2008, 22:18 | |
| - Samara Yoko Scott demiş ki:
- Rplerinin uzunlukları gayet iyi, Italic kullanırsa daha iyi gözükecektir göze. Betimlemeleri uzattığı zaman olayların koptuğunu görüyorum daha kısa tut ya da aradaki kopukluğu farklı bir olaya bağla...
Artık olayları iyi bağlamayı başarıyor, gerçekten Ravenclaw gözdeleri arasında ilk sıralarda, rpleri de gayet iyi zaten. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 12 Tem. 2008, 22:22 | |
| Öncelikle; tüm rp'yi aynı paragraf içerisinde yazmamalı, gerektiği yerlerde paragraflara ayırmalısın. Genel olarak anlatmak istediğin şeyleri düşünmeden yazıya aktarıyor ve bu yüzden bir cümleye çok şey yüklemek istiyorsun, bu da anlatım bozukluğu yapmana neden oluyor. Bazı bölümlerde uzatmak için zorladığını görüyorum, bu da olayın ana akışından uzaklaşıp detaylarda kaybolmana yol açıyor.
Bunlara dikkat edersen iyi bir seviyeye ulaşacağından eminim (: | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12072 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 13 Tem. 2008, 14:05 | |
| Ravenclaw'ın en iyilerinden diyebilirim rahatlıkla. Karakterinin kişisel özelliklerini ve duygularını oldukça güzel ifade edebiliyor. Uzunluk ve renk seçimi de oldukça hoş. Dikkatimi çeken bir şey de John'la olan son Rp'sinde alıntı yapmamış ve oldukça hoş gözükmüş bu ^^ | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|