| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 13 Tem. 2008, 22:01 | |
| Rp'leri genel olarak gayet iyi ancak gereksiz virgül gerçekten de çok yer kaplıyor. Kısa rp hayatı olmasına rağmen gayet iyi rp'ler çıkartıyor. ^^ | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 13 Tem. 2008, 22:54 | |
| Rplerini en çok geliştirenlerden birisi. Anlatımı, betimlemleri, renklendirmeleri hepsi çok güzel:) | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 13 Tem. 2008, 23:01 | |
| Rpleri çok güzel ve çok akıcı....ama biraz kurguyu çoğaltsa daha iyi olur diye düşünüyorum.... | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 01:05 | |
| Rp'ye yeni başlamış gibi gözüküyor. Rp'leri benim ilk rp'lerim gibi kısa. Olayları çok hızlı geçiyor. Örneğin; kahvaltısını yaptı gibi kısa bir cümle. Hayal gücünün kullanarak kahvaltıyı biraz daha detaylı anlatabilirsin. Bu sadece bir örnek. Rp'nde ki her konuyu detaylı bir biçimde anlatmalısın. Bunu yaparsan okuyan kişi olayı kafasında canlandırabilir. Kolay gelsin... ^^ | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 04:17 | |
| KSKS'deki rpsini okudum da hakikaten güzel yazmış.Anlatımı akıcı betimlemeleri vs de oldukça güzel.Ruh halini iyi yansıtabilmiş.Özellikle diyebilirim ki o kendisinin de az önce söylediği rpler düşünülürse büyük ölçüde gelişmiş. | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 11:55 | |
| Rplerinin akıcılığı, betimlemeler mükkemmel. Italic kullanmıyor bir kaçı gibi, kullansa daha güzel gözükeceğine eminim rplerinin. RP uzunlukları ayarında ustalaşmış, bir tane bile kısa rpsini görmedim, rplerini zevkle okuyorum... | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 15:18 | |
| Karşı tarafın cümlelerini olduğu gibi almamalısın bence. (Böyle diyorum ama bende alıntı yapıyordum.) Arada bir fontu küçültmeden ve yazı tipini değiştirerek yazıyor. Bu şekilde olduğunda okunuş zorlanıyor. Bana kalırsa hoş bir görüntüde göstermiyor. Son olarak.. Bence olayı detaylı detaylı anlatmaktansa, o an Samara'nın düşüncelerini, hislerini aktarmaya daha çok özen göstermelisin. Yada ikisinide yapmalısın..
Fazla eksiğini bulamadığım için kısa bir yorum yazarak bırakıyorum.. İyi Rp'ler ! ^^ | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 15:41 | |
| En çok dikkatimi çeken düz yazı gibi yazması rp lerini. Yazılarını paragraflara bölse daha iyi bir anlatım yakalayabilir, hem görsel hem içerik bakımından. Onun dışında güzel rpleri var. Hayal gücü bence geniş. Giderek mükemmel rplere ulaşacağına eminim ^^ | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 15:44 | |
| Rica//Artık rplerimi bitişik yazmıyorum ders rplerime bakabilirsiniz, lütfen yorumlarınızı buna göre yapınız.
Rpleri bir harika, yalnız biraz daha uzatmasını tavsiye ediyorum. Normal boyutlar da, azıcık da olsa küçültmeli. Betimlemeler uzamalı, bunun yanı sıra rpleir çok hoş... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 15:52 | |
| Evet değiştirdiğini daha yeni farkettim kusura bakma ^^
Hayal gücünü beğendiğimi söylemiştim. Olaylara yaklışımı da hoş. Hatta bazen okurken gülümsediğim bile oluyor. Bir de daha önce değişik şekillerde yazı tipleri kullanıyordu ve bu hem okumayı zorlaştırırken hem de gözü yoruyordu. Bunu bıraktığı içinde ayrı mutluyum. Çünkü okurken seçemiyordum bile bazı yazılarını. Bu da rp lerini fazla dikkate almamama neden oluyordu. Bıraktığı için artık rplerini okuyabiliyorum ve zevk alıyorum. Dediğim gibi kendisini geliştiren bir üye ^^ | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 15:59 | |
| Rplerini beğenerek okuyorum.. Betimlemeri çok akıcı ve güzel yazıyor.. Buda insanın okurken sıkılmamasını sağlıyor.. Bence böyle devam etmelisin.. Kendini gün geçtikce daha da geliştirdiğini fark ettim. Kısacası güzel.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 16:02 | |
| Bu siteye ilk geldiğimden bu yana ki geleli de çok fazla olmuyor kendini baya bir geliştirdin. Önceki rp lerin ile şuan yazdığın rp ler arasında farklar var. Özellikle yeni yazdığın rp ler (ders rpleri genellikle) çok hoşuma gitti. Çok yol katettiğini söylemeliyim. ^^ | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 21:48 | |
| Anlatımı ve betimlemeleri hoşuma gitti. Karakterini iyi yansıtıyor diyebilirim. Estetik olarak güzel, mat renkler kullanıyor ve uzunluk iyi. Sadece bazı renklerde fazla parlak geliyor o kadar. (: Noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakman da iyi bir artı olarak geçiyor. Fakat bazı yerlerde anlatımın iyi de olsa kopukluk oluyor gibi. Bunlar da herkeste olur diyorum, görmezden gelerek Rp'lerini büyük oranı konuşursam beğendim diyorum. ^^ | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 14 Tem. 2008, 21:56 | |
| Onun gibi henüz çok gençken rplerde ustalaşmış biri için ne denilebilir ki, uzunluklar-betimlemeler ve bir rpde olabilecek herşeyi hakkıyla taşımak mükemmel bir yetenek. Tebrikler Kaan... | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 01:49 | |
| Rpleri hakkında diyeceğim hiçbir şey yok. Betimlemelerini çok seviyorum. İlk rplerine baktıktan sonra hele:D |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 08:32 | |
| Hufflepuff'un en iyi rpcilerinden biri... Yazım hatalarına pek rastlamıyorum, olssa bile normalinden de az bir biçimde. Betimlemelerle kurguyu ustaca bağdaştırabiliyor, iyi bir rpci... | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 18:40 | |
| Samara' nın rplerini beğenerek okuyorum.. Haya gücü geniş biri.. Bunuda rplerine çk güzel yansıtabiliyor. Kısacası mükemmel ve gün geçtikce kendini daha çok geliştiriyor. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 18:42 | |
| İlk geldiği günden bu yana çok gelişme gösterdiğini düşünüyorum. Rp leri artık daha okunaklı, zevkle okuyorum, basit değil güzel bir anlatımla yazıyor. | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 18:54 | |
| Rplerini beğenerek okuduğumu söyleyebilirim.. Kendini geliştirmek konusunda çok azimli ve kararlı biri. Ayrıca gün geçtikce rplerinin kalitesi daha da artıyor.. Kendine göre bir hayal gücü var ve bunda ilerlemesi çok güzel bir şey.. Başarılarının devamını diliyorum canım.. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|