| Rp Yorumlama | |
|
+55Beverly Joanne Dore Genevieve Tessa Malfoy Elina Lora Dark David Kevin Johnson Emily L. Black Odessa Meredith Poulter Penelopé Lilith Caliente Adolf Maynard Griswald Valencia Claudía Ruselló Gamaliel A. Rudésse Lily Johnson Karyn Mia Silethe Anna Luaná del Muñeco Vilerus Chas Le'Borge Jacquelyn L. Marquesa John Stewen Peterson Delora Lucien Nobés Daphne GreenGrass Angelina Voleta Anderson Carrina Alys Levine South Anon Icevita Lyusrs Outrots Pistons Vynsja Croweix Şişman Keşiş Haley Brooke Scott Jenny Claire Waldorf Stefan Josh Valery Laurel de Villep Rose D. Kroes Célia Ellen F. Reeser Stefania Valérie Bécaud Alexander Calanthia Peeves Hayley Mireille Vance Christian Dayrnt Black Roxanne Elena Miller Elizabéth Adrianna Malfoy Armina Jena Alcynda Neredeyse Kafasız Nick Zinovia Audrey Tyra Scott Froggy Daphne Zoe Launy Rocio Sycorax Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Tatyana Johnson Constantia Inés Kalliope Ivyanne Lynn Black Lucienda B. Blanc Allaryce Lena Malfoy Marveille Croweix Severus Rodney Anthony Lily L. Black Charlie von Diederich 59 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 19:01 | |
| Olayların derinliklerine inememe(yani konuyu detaylı bir biçimde okuyucuya aktarmama), karakterinin düşüncelerini aktaramama gibi sıkıntılar çekiyor. Bu konuda fazla bir tavsiye yok benden. Zamanla gelişecektir. Tek tavsiyem karakterine 'net' bir özellikler belirlemen ve karakterini rp'lerde karakterinin çizgisinden çıkarmaman. Gelişeceğini tahmin ediyorum. İyi Rp'ler! | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 20:01 | |
| Klasik bir giriş olacak galiba ama yine de tekrarlamakta fayda var. ''Kendini çok geliştirdin.'' Son Rp'lerini geçmişlerine göre daha uzun buldum fakat uzunluğa takılmamalısın çok fazla. KSKS Rp'nde uzattıkça çok az saçmalamaya başladığını gördüm. (: Ama normaldir diyorum geçiyorum. ^^ Betimlemeler iyi, daha da arttıracağını düşünüyorum. Estetik olarak çekici Rp'lerin var, renkler olsun, boyutu olsun... Güzel Rp'lerin! Gelişmeye devam ve sana da İyi Rp'ler! =) | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 20:37 | |
| Ne söyleyebilirim ki! Kendisini rp konusunda ispat etmiş, herkesin beğenisini kazanan rpleri var:) | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 20:45 | |
| Rpleri çok güzel ama daha öncede söylediğim gibi hayal gücünü biraz daha geliştirebilir... ( muggle araştırmalarından kalıcam bu gidişte ) | |
|
| |
Beverly Joanne Dore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11968 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 21:07 | |
| Rplerinde anlatım bozuklukları ve yazım yanlışları gözüme çarpıyor. Onun dışında betimleme eksikliği var. Birde biraz daha rplerini uzun tutmaya çalışırsa -ki bu betimlemelerle ve düşüncelerini rpye yansıtarak olabilir- çok daha iyi olacağına inanıyorum. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 22:05 | |
| Rp 'leri gayet hoş ve güzel . Uzunluk bakımından da fazlasıyla yeterli. Betimlemeler ve düşünce yapısı da çok güzel gerçekten. Renk seçenekleri de çok hoş. | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 22:23 | |
| Rplerinde gelişme kat ediyormuş ama ara vermiş galiba ben öle duydum benim kulağım amma delik aaa.... Bir kaç rpni okudum tek yıldızın var ondanda ara verdiğini düşündüm... | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 22:48 | |
| Betimlemeleri biraz daha çoğaltarak anlatımla pekiştirmelisin. Paragraflarını daha da uzatırsan iyi olur tabii saçmalamadan. Estetik olarak gri renk güzel renklere fazla karışmıyorum ama fazla akıcı bulmadım Rp'lerini. İmla kurallarını biraz atlıyor ve kelimeleri çoğunlukla yanlış yazıyor. Rp'ni yazmadan önce bir okursan bu sorunların çözülür. =) | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 22:53 | |
| Gayet iyi yapıyor hatta ötesi... Sİtedeki sayılı iyi rpcilerin arasında. Kendini gösteriyor rp bakımından. Okudum birkaç rpsini ve çok akıcı, tekrar tekrar okuyası geliyor insanın... | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11973 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 22:54 | |
| Ufak tefek anlatım bozukluklarından başka eksik yanını göremedim, çok iyi yazıyor, betimlemelerle de anlatımı pekiştiriyor. Severek okuyorum (:
Edit: Johnny için: O da gayet güzel yazıyor. Bazen anlatım arasında kopukluk oluyor, onun dışında oldukça iyi. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 22:58 | |
| Charlie: Rp konusunda yorum olarak bu söz daha önce kaç kez söylenmiştir ona bilmiyorum ama bir kerede ben söyleyeyim: çok güzel.. Uzunluğu kafasına fazla takmadığını seziyorum. Keşke bende öyle olsam. Neyse.. Renklerin uyumuna vs. girmeye gerek yok. Akıcılık konusunda sitenin en iyilerinden. Akıcılığı sağlamak rp'nin en zor konularındandır ki bunu sağlarsanız zaten siz iyi bir rp'cisinizdir. Bu konuda oldukça başarılı. Bunun dışında betimlemelerini çok güzel buluyorum. Karakterini dışa yansıtabilmesi, olayları açıklayabilmesi.. Hepsi çok iyi. Tebrikler ve iyi rp'ler! ^^
Johnny: Uzun zamandır göremiyoruz rp'lerini. Oldukça geliştirmiş bir isimdi kendileri. Son rp'lerinde betimlemeler oldukça iyiydi ama ara vermek kötü olmuşmudur bilemiyorum. Geliştirme yoluna devam..
Odessa: Yeni gelen arkadaşlarımızdan. Uzunluk olarak orta kıvamda yazıyor. Çok uzun olmasına zaten gerek yok. Bunu söylüyorum çünkü kısa ve öz yazıyor. Yani betimlemeleri iyi, karakterini yansıtması iyi.. Bunlar rp'lerin güzel olması için yeterli. Daha da geliştirecektir. İyi rp'ler! ^^ | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 15 Tem. 2008, 23:24 | |
| Rplerini her ne kadar şu sıralar çok iyi bulmasa da bir çoğumuz bu düşüncesiyle çeliştiğini bilmekteyiz. Gerek anlatımı, gerek yazım kuralları gerekse yazım şekli ile bence gayet başaralı rp konusunda. Şu hususa da değinmek istiyorum. Bir çok kişi, dış görünüşe önem verilmeyen yazıları sıkıcı olduğunu düşünmekte. Tabi bunların içlerinden iyileri de çıkmakta lakin göze hitap eden bir yazının daha çok ilgi çekeceği benim kanaatimce kesin. Dolayısıyla şuraya bağlamaya çalışıyorum; renklendirmeler gayet güzel. Rp de yansıttığı iç dünyası kadar dış görünüşe de önem vermekte. Pek fazla imla hatasına da rastlamadım. Anlatacağını duru bir şekilde okuyucuya yansıtabiliyor. İçinde bulunduğu hali de gözlerimin önünde canlandırabiliyorum ki bu gerçekten büyük bir artı. Sonuç olarak rplerini gayet başarılı buluyorum ve bu başarılarının devamını diliyorum ^^ | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 11:20 | |
| Bana Marv'ı hatırlatıyor herşeyiyle... Gerçekten de gayet iyi uzunlukta rpleri, betimlemelere laf yok zaten harika...! Renklendirmeleri de hoş fakat daha soluk renkleri seçebilir, yazım yanlışlarına rastlamıyorum ama arasıra arada bir kaç tane görebliyorum, hızlı yazmaktandır diye düşünüyorum. Fazla yoruma gerek yok, rplerinde eksik olmadığından yanayım... | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 12:13 | |
| - Molly Anderson demiş ki:
- Samara' nın rplerini beğenerek okuyorum.. Haya gücü geniş biri.. Bunuda rplerine çk güzel yansıtabiliyor. Kısacası mükemmel ve gün geçtikce kendini daha çok geliştiriyor.
| |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 12:17 | |
| İlk rplerine göre kendisini oldukça geliştirdi. Rplerinde betimlemeler ve olay akıcılığı değişti. Bu da rplerinin daha okunası bir hale getirdiğini düşünüyorum. Sitede kaldığı sürece kendisini daha da geliştirir. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 17:36 | |
| Rplerini çok ilerletti bunu her defasında söylüyorum gerçi:) Ama öyle gerçektende. Karakterini yansıtması öğrenciyken yaptığı rplerde de çok güzeldi profesörken yaptığı rplerde de buna devam ediyor. Uzunluk açısından da yeterli. Tebrikler:) | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 17:37 | |
| | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 17:39 | |
| Rplerini çok geliştirdiğini düşünüyorum. Karakterini yansıtmasını ve iç düşüncelerini anlatmasını çok beğeniyorum. Zevkle okuyorum canımın rplerini:) | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 17:39 | |
| Ne söyleyebilirim ki her bakımdan mükemmel ötesi. Renkler,betimlemeler, kendine ait düşünceler. Yarattığın karakter. Süper kısacası. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 22:12 | |
| Genel olarak güzel Rp'leri, beğendiğimi daha önce dile getirmiştim zaten. Hem uzunluğa da pek takmıyor, içinden geldiği gibi rahat yazıyor, okurken bunu sezebiliyorum. Sadece gözüme çarpan; virgül kullanımını pek tercih etmemen ve genelde kısa cümleler kurman. Böyle oluncada bazen akıcılık azalabiliyor Rp'lerinde. Bağlaçlarla sıra gelen cümleleri birleştirerek bu sorunu ortadan kaldırabilir, bazı cümlelerinde ise virgül kullanarak vurgunu artırabilir ve anlam kargaşasını önleyebilirsin ^^ | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12070 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 22:15 | |
| Biçim Değiştirmeye yazdığı Rp'yi okudum en son. Kullandığı renkler güzel ama bence yazıları italic yaparsan daha güzel gözükür göze. Ama düz yazacaksan da boyutu küçültürsen hoş olabilir. Bence ^^ Bir de alıntılarla kendi söylediklerini aynı renkte yapman işi biraz karıştırmış gibi. Alıntı yapmayı pek sevmem ama en azından farklı renkte olması daha çok göze hitap eder. Uzunluk güzel, birazda betimlemeye ihtiyaç var ^^ Son olarak da noktalama işaretlerinde bir sorun gördüm. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır ama önce bırakılmaz. Zaten wordde yazarsan düzeltir o.. -Daff-
Edit Elizabéth: Rp'leri gerçekten çok güzel. Karakterini yansıtışı, betimlemeler, akıcılık, uzunluk herşeyiyle harika bence ^^
| |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 22:21 | |
| Rplerini en iyi bulduğum Hufflepuff'ların arasında, ilk sıralarda diyebilirim. Betimlemeler harika, Italiv yazmıyor yanlış hatırlamıyorsam. Yazmalısın diyor eksikleri olmadığından yorumu burada böylece kesiyorum, başarılar... | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11973 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 16 Tem. 2008, 22:29 | |
| - Odessa Meredith Poulter demiş ki:
- Öncelikle; tüm rp'yi aynı paragraf içerisinde yazmamalı, gerektiği yerlerde paragraflara ayırmalısın. Genel olarak anlatmak istediğin şeyleri düşünmeden yazıya aktarıyor ve bu yüzden bir cümleye çok şey yüklemek istiyorsun, bu da anlatım bozukluğu yapmana neden oluyor. Bazı bölümlerde uzatmak için zorladığını görüyorum, bu da olayın ana akışından uzaklaşıp detaylarda kaybolmana yol açıyor.
Bunlara dikkat edersen iyi bir seviyeye ulaşacağından eminim (: | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|