| Yapılması Gerekenler | |
|
+33Vasili Von Holtz Regulus Black Sawyer Raul Johnson Baldovino Jahrmann Bridge John Stewen Peterson Aurore Eulalie Arceneau Rocio Sycorax Malfoy Lycaon Elizabéth Adrianna Malfoy Stefan Josh Valery Stefania Valérie Bécaud Elfida Maria Fawkens Mathilda Mythill Adéline Michelle Malfoy Vynsja Croweix Vilerus Chas Le'Borge Christian Dayrnt Black South Anon Icevita Emily L. Black Daniel Danes Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Constantia Inés Kalliope David Kevin Johnson Severus Rodney Anthony Célia Ellen F. Reeser Genevieve Tessa Malfoy Karolina Siri Bergliot Johnny Amoux Malfoy Amortentia Cécile Derwent Samara Y. Laura D'Owen Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 20 Ağus. 2008, 03:01 | |
| Bence yapılması gereken ilk şey imzaya belli bir sınır getirilmeli (600X200 gibi) ve ardından da bir sayfadaki post sayısı 10'a indirilmeli.. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 20 Ağus. 2008, 10:58 | |
| - Murphy Forester demiş ki:
- Bence yapılması gereken ilk şey imzaya belli bir sınır getirilmeli (600X200 gibi) ve ardından da bir sayfadaki post sayısı 10'a indirilmeli..
İmzaya bir sınır getirilmeli mi bilemiyorum ama bir sayfadaki mesaj sayısının düşürülmesi kanaatindeyim. '10' biraz az olabilir. En azından bir 25-30 civarı olabilir... | |
|
| |
Sawyer Raul Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12002 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 22 Ağus. 2008, 12:47 | |
| Arşiv kategori olarak kilitlenmeli :' Ya da en azından Gırgır - Geyik forumu... | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11996 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 22 Ağus. 2008, 18:08 | |
| Aslında sitenin az da olsa eksiği var. Yani başvurular hakkında. Öncelikle Cadaloz, At-adam başvuruları bir an önce değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Özellikle cin cüce alımları. Gringots'da aktif olan bir memur var ve eminim ki cin cüceleri NPC olarak oynatmakta zorluk çekiyordur. Hogwarts'ın olmazsa olmazlarından birisi de hayaletler. Kanlı Baron ve Peeves bir an seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bölümler çok eksik. Başlıkları toparlayacak moderatörlerin en kısa zamanda seçilmesi lazım. Çünkü rpg başlıklarında tarihi geçmiş, sona ermiş, inaktif başlıklar dolu. Bunlar arşive kaldırılmalı.
Ps. Bunu burada söyleyip söylememekte tereddüt ediyorum. Bu adminlerimize kalmış bir karar. Yeni admin alımı yapılabilir. Böylece sayısı az olan adminlerin daha kolaylaşır ^^ Edit:::: Aktif olmayan avatar-imza yapımcıları çıkarılabilir ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 25 Ağus. 2008, 14:09 | |
| Bu yapılması gekerenler başlığındaki isteklerimize bir cevap alacak mıyız? Yoksa sadece kendimizi tatmin etmek amacıyla açılmış bir başlık mı. Hani adminler "Açalım yazsınlar. İlgileniyoruz sansınlar." diyerek de açmış olabilirler, tabi saygımız sonsuz..
Hayır yani bilelim ona göre davranalım öyle değil mi.. : ) |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 25 Ağus. 2008, 14:16 | |
| - Murphy Forester demiş ki:
- Bu yapılması gekerenler başlığındaki isteklerimize bir cevap alacak mıyız? Yoksa sadece kendimizi tatmin etmek amacıyla açılmış bir başlık mı. Hani adminler "Açalım yazsınlar. İlgileniyoruz sansınlar." diyerek de açmış olabilirler, tabi saygımız sonsuz..
Hayır yani bilelim ona göre davranalım öyle değil mi.. : ) İlk olarak, düşündüğünüzden de fazla çalıştığımız kesin Murphy. Sürekli kararlar alıp uyguluyoruz, farkında değilsiniz belki ama. Burada belirttiklerinizi de düşünüyor ve uygun olanları elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çabalıyoruz. Daha bir karara varamadan cevap yazmanın gereksizliğine inandığımdan gelen öneriler hakkında düşüncelerimi belirtmedim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 25 Ağus. 2008, 14:38 | |
| Ne güzel.. Ne şahane.. Madem bu kadar uğraşıyorsunuz,(ki buna hiç şüphem yok) o zaman biraz daha uğraşıp, daha karara varamadığınız konularda, konuyu açmış olan arkadaşlarımıza en azından PM ile konuyu değerlendirdiğinizi belirtirseniz, bu arkadaşlarımızın kendilerini ıssız bir adada kendi kendilerine konuşurmuş gibi hissetmemelerine sebep olur sevaba girersiniz..
Haydi kolay gelsin : ) |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 25 Ağus. 2008, 15:53 | |
| Araya giriyorum ama buraya yazmışsan zaten bil ki admin onla ilgileniyordur. İlla da cevap beklemene gerek yok ki. Ben burada senden daha uzun süredir varım ve biliyorum ki diğer bir çok siteden fazla ilgileniliyor üyelerin istekleriyle. Bunu her üye gayet iyi bildiği için de klasik bir yanıtla "ilgilenilecek" deyip geçmek yerine "yapıldı" yada "yapılmadı" diyene kadar bekliyorlar. Bence bu olacak da ne zaman olacağı beklemekten daha iyi bir yöntem. | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 29 Ağus. 2008, 16:06 | |
| Ehm... Belki gereksiz birşey, ama RP Out kulüpler için de bir yer olsa? Yani ne bileyim... İyi olur gibime geliyor. ^^" | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 29 Ağus. 2008, 18:33 | |
| - Alessia V. Devereux demiş ki:
- Ehm... Belki gereksiz birşey, ama RP Out kulüpler için de bir yer olsa? Yani ne bileyim... İyi olur gibime geliyor. ^^"
RP out kulüpler derken ne kastettiğini söyler misin Alessia ?? | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 05 Eyl. 2008, 21:49 | |
| Rp Dersliğindeki moderatörler yenilenmiş. Ancak, birçok kişi rp bırakmasına rağmen daha yorum yapılmamış. Bir an önce yorum yapılması gerektiğini düşünüyorum | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 06 Eyl. 2008, 23:28 | |
| Yani, bizim kulüp açabilmemiz için bir başlık. Mesela "Bilmemne Fan Klübü" falan, öyle birşey... ^^ | |
|
| |
Regulus Black
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 34 Galleon : 13286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/09/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 07 Eyl. 2008, 00:02 | |
| - Johnny Amoux Malfoy demiş ki:
- Murphy Forester demiş ki:
- Bence yapılması gereken ilk şey imzaya belli bir sınır getirilmeli (600X200 gibi) ve ardından da bir sayfadaki post sayısı 10'a indirilmeli..
İmzaya bir sınır getirilmeli mi bilemiyorum ama bir sayfadaki mesaj sayısının düşürülmesi kanaatindeyim. '10' biraz az olabilir. En azından bir 25-30 civarı olabilir... sonuna kadar destekliyorum...bir sayfada 50 post çok fzla....10 yada 20 uygundur | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 15 Ekim 2008, 20:08 | |
| - Regulus Black demiş ki:
- Johnny Amoux Malfoy demiş ki:
- Murphy Forester demiş ki:
İmzaya bir sınır getirilmeli mi bilemiyorum ama bir sayfadaki mesaj sayısının düşürülmesi kanaatindeyim. '10' biraz az olabilir. En azından bir 25-30 civarı olabilir...
sonuna kadar destekliyorum...bir sayfada 50 post çok fzla....10 yada 20 uygundur Regulus un önerisine ek oalrak benim bir diğer önerim gırgırda veya ayrı bir büyük bölüm olarak genel sohbet bölümü açılsa.Orda isteyen istediği şekilde birbiriyle sohbet etse.nasıl olur?gırgır da sohbet oluyor diyenler için bu önerim.Millet oyunlarda birbirine birşeyler söyleyeceğine bu başlıkta söyler.Ben bu başlığı çoğu forum sitesinde görüyorum.Çok kullanışlı ve gerekli birşey bence.Herkesin görüşünü almak isteriz tabi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 14 Kas. 2008, 13:57 | |
| Bence bu site ölmüşte ağlayanı yok. Rp yapan üç-beş kişi var. Lejant ve Rp-out ile ayakta duruyor bu site. Oralarda bir kapatılsa Occlumencia'ya dönecek buranın sonuda.. |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 28 Kas. 2008, 21:18 | |
| Bence -Irlanda ve Britanya Quidditch Başkanı olarak XP- bilr Quidditch ligi kurulsun ve yetişkinler oynasın. Bence çok ses getiren bir karşılaşma olur. XD | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 28 Kas. 2008, 21:28 | |
| - Bardan Nustead demiş ki:
- Bence bu site ölmüşte ağlayanı yok. Rp yapan üç-beş kişi var. Lejant ve Rp-out ile ayakta duruyor bu site. Oralarda bir kapatılsa Occlumencia'ya dönecek buranın sonuda..
Kusura bakma da, sitede sürekli +5 online var. Bu haldeyken, Occlumencia'yla nasıl kıyaslayabilirsin? Ayrıca, dönem sonundayız. Haliyle çok çok RP yapılması beklenemez.
| |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 28 Kas. 2008, 22:01 | |
| - Dayrnt Bill Black demiş ki:
- Bence -Irlanda ve Britanya Quidditch Başkanı olarak XP- bilr Quidditch ligi kurulsun ve yetişkinler oynasın. Bence çok ses getiren bir karşılaşma olur. XD
Böyle demişim fakat bir şey eklemeyi unutmuum. bu arada bu dönem Balo olacak mı? Eğer olmayacaksa olsun. XD Gerçekten sitenin RP kalitesi artıyor ve renkleniyor. Bu iki etkinlikte bence siteyi renklendirecek ve RP kalitesini yükseltecek. Tabii bu bir varsayım. ^+^ | |
|
| |
Dorothée Juliette Lemieux Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11878 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 29 Kas. 2008, 01:57 | |
| Balolar ve çeşitli destek aktiviteler tabii ki gerçekleştirilecek. Bahsettiğin yetişkin Quidditch ligleri de uzun süredir aklımızı kurcalayan bir düşünce; ancak uygulamaya geçirmek o kadar kolay değil ne yazık ki. Öncelikle her şeyi yerli yerine oturtmak ve üye eksikleiklerini gidermek gerekiyor, bunların ardından elbette; Quidditch Oyunculuğu diye bir meslek bile olacak. Önerilerin için teşekkürler ^.^ | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 29 Kas. 2008, 12:37 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 13 Ara. 2008, 01:21 | |
| - Josephinã I. Valkyrie demiş ki:
- Bardan Nustead demiş ki:
- Bence bu site ölmüşte ağlayanı yok. Rp yapan üç-beş kişi var. Lejant ve Rp-out ile ayakta duruyor bu site. Oralarda bir kapatılsa Occlumencia'ya dönecek buranın sonuda..
Kusura bakma da, sitede sürekli +5 online var. Bu haldeyken, Occlumencia'yla nasıl kıyaslayabilirsin? Ayrıca, dönem sonundayız. Haliyle çok çok RP yapılması beklenemez.
Sorun online değilki arkadaşım. Online olan çok. Yapılan RP'den haber ver. Sorun sitede değil zaten. Gayet özenle hazırlanmış. Ama artık hp-rp ilgi görmüyor bence. Hep aynı sistem bi yerden sonra sıkmaya başladı. Hp-rp kendine bişey katamadı. 4-5 yıl önce neyse hala öyle. Okul var. Bina seç. Derslere gir. Onla tanış, bunla tanış. Sevgili bul. Bu kadar. Bu mudur yani? Diyeceğim o ki artık düzelmez bu hp-rp. Bu arada adminlerden ricam beni silebilirlermi. Özel mesaj gelince mail geliyor. Epey kalabalık yapıyor. |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 13 Ara. 2008, 01:34 | |
| Memnuniyetle sileriz yalnız sitedeki Rp'leri ve kurguları okursan ciddi anlamda bu sitede farklı şeylerinde yer aldığını ve fazlasıyla Rp yapıldığını görebilirsin fakat senin seçimin, dışarıdan bakmayı tercih ediyorsan; hay hay. Siliyorum şimdi üyeliğini ^^ | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 13 Ara. 2008, 01:39 | |
| Kesinlikle haklısın Elizabéth. Bu siteye çok önceden beri üyeliğim vardı, ama açık söylemek gerekirse, HP-RPG genel olarak bir bunalımda ve herşey artık çok sıradan geliyor insanlara. Ama benim asıl istediğim RP ile beraber bir tutam hoşgörü, ciddiyet ve güzel bir ortam. Yaklaşık 3 saatten beri sitede online'ım, ve oldukça sıcak karşılandım. Adminlerimizinde Hoşgörülü olduğunu, şuana kadar diyaloga Kaan ve Amortentia'yı örnek vererek gösterebilirim. Kendi sitemde bile bir haftada alamadığım zevki üç saatte tattığım için teşekkürler hepinize. ^^ | |
|
| |
| Yapılması Gerekenler | |
|