| Yapılması Gerekenler | |
|
+33Vasili Von Holtz Regulus Black Sawyer Raul Johnson Baldovino Jahrmann Bridge John Stewen Peterson Aurore Eulalie Arceneau Rocio Sycorax Malfoy Lycaon Elizabéth Adrianna Malfoy Stefan Josh Valery Stefania Valérie Bécaud Elfida Maria Fawkens Mathilda Mythill Adéline Michelle Malfoy Vynsja Croweix Vilerus Chas Le'Borge Christian Dayrnt Black South Anon Icevita Emily L. Black Daniel Danes Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Constantia Inés Kalliope David Kevin Johnson Severus Rodney Anthony Célia Ellen F. Reeser Genevieve Tessa Malfoy Karolina Siri Bergliot Johnny Amoux Malfoy Amortentia Cécile Derwent Samara Y. Laura D'Owen Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Danes Muggle
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 30 Galleon : 12150 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Salı 17 Haz. 2008, 22:04 | |
| Zaten dönem aralarında tüm öğrencilerin Diagon Yolunda RP yapması gerek.. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Salı 17 Haz. 2008, 22:23 | |
| Iyide donem arasinin zamani cok ters bu sefer mesela ben rp yapabilecegimi sanmiyorum :S derslere giremezmiyim o zaman :S | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Salı 17 Haz. 2008, 22:26 | |
| Sadece bu seferlik dönem arası yok.. Bir sonraki dönemlerde yine ara olucak.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 18 Haz. 2008, 10:06 | |
| İşlemlerin hızlanmasını istiyorum, farkındayız sadece iki adminemiz kalmış fakat biraz daha gayretle bu yüklerin altından kalkabiliriz. Ayrıca aklıma takıldı da Hogwarts Müdiremiz kim? Profesör Cecile'nin rütbesinde yazmıyor, dikkatimi çekti... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 18 Haz. 2008, 14:24 | |
| iki admin degil 3 admin ? :S | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 19 Haz. 2008, 11:24 | |
| Sihir - basın kurulunun yenilenmesi ve Gelecek postasının her ay muggle dünyasında olanları anlatmak yerine sitedeki kurguya uygun haberlerle çıkması lazım, bir ara çıkan dırdırcının daha ciddi içeriklisi gibi. (Özellikle bu dönem yoldaşlıkla - ölümyiyenler arası sürtüşmelerin boyutları ciddileşecekse, çok yararlı olabilir.) Bir de Ell'de siteden ayrıldığına göre rp pratikleri bölümüne bakan kimse kalmadı bölüme yeni moderatörler atanması lazım. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 19 Haz. 2008, 11:37 | |
| - Samara Yoko Scott demiş ki:
- İşlemlerin hızlanmasını istiyorum, farkındayız sadece iki adminemiz kalmış fakat biraz daha gayretle bu yüklerin altından kalkabiliriz. Ayrıca aklıma takıldı da Hogwarts Müdiremiz kim? Profesör Cecile'nin rütbesinde yazmıyor, dikkatimi çekti...
Büyücü Konseyi uzun süredir beklenen kurgumuzu hazırladı arkadaşlar. Kurguda okul müdürünün kim olduğu, benim kim olduğum da dahil her türlü bilgi veriliyor. Zümrüdü Anka Yoldaşlığı Başkanı belirlenince kurgu duyurulacak, ayrıca her üyemize de gönderilecektir. - Lily L. Black demiş ki:
- iki admin degil 3 admin ? :S
Yeni admin alımı yapacağız en kısa sürede. Bu kişilerin kimler olabileceğine karar verilince üyelere duyurulacaktır. - Vanessa Allaryce Malfoy demiş ki:
- Sihir - basın kurulunun yenilenmesi ve Gelecek postasının her ay muggle dünyasında olanları anlatmak yerine sitedeki kurguya uygun haberlerle çıkması lazım, bir ara çıkan dırdırcının daha ciddi içeriklisi gibi. (Özellikle bu dönem yoldaşlıkla - ölümyiyenler arası sürtüşmelerin boyutları ciddileşecekse, çok yararlı olabilir.)
Bir de Ell'de siteden ayrıldığına göre rp pratikleri bölümüne bakan kimse kalmadı bölüme yeni moderatörler atanması lazım. Gelecek Postası ve Dırdırcı'ya bir el atılacak. Dediğim gibi bu sezon her türlü şeyi beklemeyin arkadaşlar, toplu üye kaybı yaşadık ve toparlanmamız için zaman gerekiyor. Samara biraz daha gayret edin gibi bir cümle kurmuş; ancak olaylar sizin gördüğünüz gibi değil. Belli bir sonuca varabilmek için saatlerimizi vermemiz gerekiyor.En kısa zamanda Ölüm Yiyenlerin ve Zay'ın rp yapabileceği çeşitli kurgular hazırlayacağız.Rp pratikleri de dahil olmak üzere tüm bölümlerimizin moderatörleri yenilenecektir. Sizden beklediğimz tek şey biraz sabır... İstedklerinizi ve önerilerinizi burada bizimle paylaşmaya devam edin, gözümüzden kaçan şeyler için çok yararlı olabiliyor. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 19 Haz. 2008, 20:56 | |
| Kurguda bence şöyle bir şey yapabiliriz, Şimdi, mesela ben şifacıyım ama bitkibilim dersim iyi değildi. Vanessa biçim değiştirme profesörü ama biim değiştirme dersi almadı. Aynı şey diğer Vanessa için felanda geçerli. Tabii bunlar sadece örnekler, şey diyorum acaba bir yıl fazladan meslek eğitimi görmüşüz gibi bir kurgu oluştursak daha mantıklı olmaz mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 19 Haz. 2008, 21:04 | |
| o dersleri almis sayilsaniz sanki daha mi mantikli olur :? Garip olur temel derslerin alinmamasi.. | |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 19 Haz. 2008, 21:05 | |
| Bence onu kafana göre katabilirsin sen kurgularına, adminlerin yapacakları fazla birşey yok. Ama hoş fikirmiş, hem böylece biz 17 yaşındayken 15 yaşında olanlar biz 18'ken 17 olmayacaklar yaş farkı yine (19 - 17) eşitlenecek. EDİT: Lily'cim temel dersleri almış sayılıyoruz zaten bu profesörlükten çok şifacılık için uygun alanında mükemmelleşmek için, seherbazlık yüksek okulu fln gibi birşey sanırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 19 Haz. 2008, 21:17 | |
| hayir o onu almamis olarak gordu sanirim otomatik aldiniz oysa ki :S ben oyle anladim ondan.. yuksek okul zaten olur sak diye bas sifaci olamazsin ki stajiydi vs dunya kadar sey olur | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11996 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 21 Haz. 2008, 18:21 | |
| Aslında sitenin pek fazla eksiği yok. Ancak tek şey Sihir Basın Kurulu ve Büyücü Konseyi.(Sihir Basın Kurlu halledilecekmiş onu geçtim) Büyücü Konseyine gelirsen yeni üyeler alınmalı bana göre... Az gibi üyeleri sanki. Onun dışında bir eksik göremedim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 21 Haz. 2008, 18:26 | |
| Konsey olduğu için çok üye olmaması gerek.. Seçkin olmalı sonuçta. 10-15 üye olması fazla olur bizce. Yeterli sayıda üyevar zaten.. | |
|
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11994 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 21 Haz. 2008, 20:18 | |
| Rpout bölümüne saat kısıtlması gelmeli sadece belirli saatlerde rp akışının az olacağı zamanlarda açık olmalı | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 21 Haz. 2008, 20:35 | |
| - Amortentia Cécile Derwent demiş ki:
- Rp out a gereksiz yere çok yüklenildi bu sıralar çünkü sezon arasıydı. Bugün yeni sezon başlıyor. Rp out yine çok kullanılır ama rp de yapılır artık, meraklanma ^^
| |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 21 Haz. 2008, 20:49 | |
| Sitede animagu,metaformagu,vs. gibi özellikler olmayacak mı xS | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 21 Haz. 2008, 21:20 | |
| Bu özelliklere sahip olabilmek için admin onayı alman gerekiyor. Bunun için de rp kalitenin ve aktifliğinin yeterli olması... | |
|
| |
Vilerus Chas Le'Borge Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez
(Bunu kimseye söyleyemiyor ve bundan utanç duyuyor.) Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 15:41 | |
| Ama sitede Çatalağız olduğunu yazan Slytherin öğrencileri var. Onla Adminlerden onay aldı mı bilemiyorum ama, bence profillere eklenmeli özel yeteneklerimiz. Yoksa her isteyen Çatalağız, Animagus, Vampir, Kurtadam olur! | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 16:42 | |
| Vampirlik, kurtadamlık da var mı ki? O.o | |
|
| |
Vilerus Chas Le'Borge Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez
(Bunu kimseye söyleyemiyor ve bundan utanç duyuyor.) Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 16:54 | |
| Onları bilmiyorum ama Adminlere danışsak verirler galiba, sonuçta animagus varsa kurtadam da vardır. | |
|
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 19:50 | |
| Bence Sy`e yardim olarak rp dersligi bölümüne bir veya iki kisiye daha modluk verilebilir.^^ | |
|
| |
| |
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
| Yapılması Gerekenler | |
|