| Yapılması Gerekenler | |
|
+33Vasili Von Holtz Regulus Black Sawyer Raul Johnson Baldovino Jahrmann Bridge John Stewen Peterson Aurore Eulalie Arceneau Rocio Sycorax Malfoy Lycaon Elizabéth Adrianna Malfoy Stefan Josh Valery Stefania Valérie Bécaud Elfida Maria Fawkens Mathilda Mythill Adéline Michelle Malfoy Vynsja Croweix Vilerus Chas Le'Borge Christian Dayrnt Black South Anon Icevita Emily L. Black Daniel Danes Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Constantia Inés Kalliope David Kevin Johnson Severus Rodney Anthony Célia Ellen F. Reeser Genevieve Tessa Malfoy Karolina Siri Bergliot Johnny Amoux Malfoy Amortentia Cécile Derwent Samara Y. Laura D'Owen Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 21:27 | |
| Yanlız Animagusluk için Biçim Değiştirmenin çok süper olması gerekir, Animagusluk doğuştan gelen bir yetenek olmadığı için öğrenilir. Ama yine de çok çok zordur. Metamorfmagusluk doğuştan gelen bir yetenek olduğu için alımlar sadece bu yetenek için yapılmalıdır bence ki alımlar kapandı bildiğim kadarıyla. Şu anda sanırım bir ben, bir de Marv metamorfmagusuz. Başka var mı bilemem ama az sayıda olması oldukça mantıklı. Belki Animagusluk için Biçim Değiştirmesi O olan öğrenciler ve yetişkinler arasından bir ya da iki kişi seçilir, aktiflik ve RP kalitesine bakılarak. Öyle tüm O alanların animagus olması da saçma olur. O.o | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 22:03 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 25 Haz. 2008, 22:14 | |
| Metamorfmagusluk ya da Zihnefendarlık tabii ki de admine PM atarak alınacak. O.o Belirtmeyi unutmuşum ama başka türlü olması bana da hiç mantıklı gelmiyor. Ama Animagusluk benim dediğim yolla da olabilir yani. ^^ | |
|
| |
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11993 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 26 Haz. 2008, 15:02 | |
| bence zihnefendarlar çok çok çok az olmalı. çünkü metamorfmagusluğu ya da animagusluğu rp'ye yerleştirmek kolay olabilir. ancak zihnefendin bir sınırı yok. sadece başarılı bir rp'ci olmak bile yetmez bana kalırsa. düşünsenize rp'de iki başarılı zihnefendar karşılaşırsa olacakları nasıl belirlersiniz (bkz. snape ve voldemort diyalogları gibi). kim kimin aklından geçeni ne kadar iyi bilir? karakterlerin bilinçlerini bu kadar ortaya koymak bence en başarılı rp'cilerin bile altından kalkamayacağı bir şeydir. Hatırlatmak isterim... Zihnefendin herkes tarafından ortak kabul edilen kuralları ve somut bir tarafı yoktur. Rp'lerin cılkının çıkmasına sebep olabilir. | |
|
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11994 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 26 Haz. 2008, 15:23 | |
| - Mathilda Mythill demiş ki:
- bence zihnefendarlar çok çok çok az olmalı. çünkü metamorfmagusluğu ya da animagusluğu rp'ye yerleştirmek kolay olabilir. ancak zihnefendin bir sınırı yok. sadece başarılı bir rp'ci olmak bile yetmez bana kalırsa. düşünsenize rp'de iki başarılı zihnefendar karşılaşırsa olacakları nasıl belirlersiniz (bkz. snape ve voldemort diyalogları gibi). kim kimin aklından geçeni ne kadar iyi bilir? karakterlerin bilinçlerini bu kadar ortaya koymak bence en başarılı rp'cilerin bile altından kalkamayacağı bir şeydir. Hatırlatmak isterim... Zihnefendin herkes tarafından ortak kabul edilen kuralları ve somut bir tarafı yoktur. Rp'lerin cılkının çıkmasına sebep olabilir.
Kesinlikle katılıyorum bence metamorfagusluk ve animagusluk bile işin cılkının çıkmasının sebebi olabilir :!: | |
|
| |
Elfida Maria Fawkens Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 31 Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 26 Haz. 2008, 23:16 | |
| Ben şey soracağım geçmiş zamanlı rp yapabiliyor muyuz bir de günlüğe yazarken yazdıklarımızın gün içinde yaptığımız diper rp lerle tutarlılık taşıması gerekiyor mu? | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 26 Haz. 2008, 23:41 | |
| Evet tabiki ^^ Günlüğüne yazarken,o günkü yaptığın şeylerle paralel yazmalısıın.. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 26 Haz. 2008, 23:51 | |
| - Elfida Maria Fawkens demiş ki:
- Ben şey soracağım geçmiş zamanlı rp yapabiliyor muyuz bir de günlüğe yazarken yazdıklarımızın gün içinde yaptığımız diper rp lerle tutarlılık taşıması gerekiyor mu?
Aynı gün olanları yazmak zorunda değilsin, mesela yazdığın bir rp'nin ardından bir hafta geçince günlüğüne yazabilirsin. İlla aynı gün günlüğünü doldurman gerekmiyor ^^ Haley'in de söylediği gibi; rp'lerinin bir tutarlılık taşıması gerekiyor elbette. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 28 Haz. 2008, 14:39 | |
| - Alessia A. Dixyqué demiş ki:
- Metamorfmagusluk ya da Zihnefendarlık tabii ki de admine PM atarak alınacak. O.o Belirtmeyi unutmuşum ama başka türlü olması bana da hiç mantıklı gelmiyor. Ama Animagusluk benim dediğim yolla da olabilir yani. ^^
evet ama cok iyi bir rpci olsan bile bicim degistirme mesela gecen yil yoktu.. 7 sene bile az gelir normalde.. Bence bunun hic olmamasi daha mantikli cilki cikar cidden. Ozellikle dedikleri gibi zihinbend de ama zihnefendar olup usta olmamak her buyucunun yapabilecegi bir sey.. Harry ? | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 03 Tem. 2008, 23:56 | |
| Slytherin binasına öğrenci alımları bir süreliğine kapatılmalı bence. Çok fazla kişi oldular.
Gryffindor - 16 kişi Ravenclaw - 16 kişi Hufflepuff - 14 kişi Slytherin - 30 kişi | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 03 Tem. 2008, 23:59 | |
| - Stefania Valérie Bécaud demiş ki:
- Slytherin binasına öğrenci alımları bir süreliğine kapatılmalı bence. Çok fazla kişi oldular.
Gryffindor - 16 kişi Ravenclaw - 16 kişi Hufflepuff - 14 kişi Slytherin - 30 kişi Bu kişilerin kaçı aktif, kaçı değil Stefania? Çok üye değil öz üye... ^^ | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 04 Tem. 2008, 00:17 | |
| Kısa zamanda üye alımıyla ilgili çekici değişiklikler olacağından bu konunun halledileceğini sanıyorum. Ayrıca genelden özele inmek gerekirse; aktifliği sağlamak bina içi ortama ve başı çekenlere bağlıdır.. |
|
| |
| |
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 04 Tem. 2008, 00:53 | |
| Online sıkıntısı çektiğimiz doğru.Diğer binalar bizden kat kat üstün [online bakımından] Bizim online sayımız az ama o az olanlar da gerçekten çok güzel rpler yapıyorlar ama nereye kadar.Elimizden geleni yapıyoruz diğerlerinin de online olması için. | |
|
| |
Karolina Siri Bergliot
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 34 Galleon : 12018 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 07 Tem. 2008, 14:20 | |
| Ders programı çok güzel olmuş da bir takvimimiz olsa ona göre hareket etsek? böylece RP'ler de yığılmaz, düzene girmiş olur. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 09 Tem. 2008, 15:14 | |
| Mevsim, Ay, Yıl, Zaman, Hava Durumu vs.. gibi bilgiler yazılsa fena olmaz mı? En azınsan mevsim ve hava durumu olsa yeter, Rp'lerin tutarlılığı açısından. | |
|
| |
| |
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Çarş. 09 Tem. 2008, 15:25 | |
| Kesinlikle katılıyorum ^^ | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 10 Tem. 2008, 15:22 | |
| Birde tüm mesleklere açıklık getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela evlenme dairesinde sadece ben mi orada çalışıyorum? Başka kim orada çalışıyor? Sihir bakanlığına mı bağlıyız yoksa bizim de ayrı bir yönetimiz mi var? Tam olarak görevimiz ne? (Çok soru sordum sanırım. ^^; ) | |
|
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Perş. 10 Tem. 2008, 16:00 | |
| Bence bir dahaki döneme profesörlükler ikilenebilir. Sonuçta yedi sınıf olacak, profesörler zorlanabilir. Hem her profesör her zaman giremiyor, hâliyle. Sınıfları bölüşürlerse daha iyi olabilir bence. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 19 Tem. 2008, 13:57 | |
| Birde sanırsam kitap komisyonunun tamamlanması gerekiyor. Çünkü forum uzun zamandır inaktif. Zaten Alessia belirtmişti ancak bence başvuruların bir an önce değerlendirilmesi lazım... | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 19 Tem. 2008, 14:07 | |
| - David Kevin Johnson demiş ki:
- Bence bir dahaki döneme profesörlükler ikilenebilir. Sonuçta yedi sınıf olacak, profesörler zorlanabilir. Hem her profesör her zaman giremiyor, hâliyle. Sınıfları bölüşürlerse daha iyi olabilir bence.
Bana kalırsa bunun yerine daha önce düşünülen asistanlık olayı uygulanırsa daha iyi olur. Profesörün giremeyeceği bir an asistan öğrenciler ile meşgul olabilir. En azından kitaptan ders çalıştırabilir. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 19 Tem. 2008, 15:19 | |
| Ayrıca çeşitli organizasyonlar düzenlenebilir. Mesele geçen sene yapıldığı gibi geziler vb. Ayrıca Quidditch dışında öğrenciler kendi aralarında Patlamalı Pişti, Tüküren Bilye, Büyücü Satrancı vb. oynayabilir. Ayrıca özel kutlamalar okul içinde gerçekleşebilir. Mesela Cadılar Bayramı. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 19 Tem. 2008, 15:38 | |
| Zemin koyulaştırılmış. Sınıf Başkanları grubunun rengi biraz açık bir tona getirilmeli bence. Böyle isimleri okunmuyor neredeyse.. | |
|
| |
| Yapılması Gerekenler | |
|