| Yapılması Gerekenler | |
|
+33Vasili Von Holtz Regulus Black Sawyer Raul Johnson Baldovino Jahrmann Bridge John Stewen Peterson Aurore Eulalie Arceneau Rocio Sycorax Malfoy Lycaon Elizabéth Adrianna Malfoy Stefan Josh Valery Stefania Valérie Bécaud Elfida Maria Fawkens Mathilda Mythill Adéline Michelle Malfoy Vynsja Croweix Vilerus Chas Le'Borge Christian Dayrnt Black South Anon Icevita Emily L. Black Daniel Danes Lily L. Black Allaryce Lena Malfoy Constantia Inés Kalliope David Kevin Johnson Severus Rodney Anthony Célia Ellen F. Reeser Genevieve Tessa Malfoy Karolina Siri Bergliot Johnny Amoux Malfoy Amortentia Cécile Derwent Samara Y. Laura D'Owen Daphne Zoe Launy Haley Brooke Scott 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 19 Tem. 2008, 18:44 | |
| rengimiz değişiyor da silver'ı önerecektim ben hem açık renk hem bir binanın rengine benzemiyor ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler C.tesi 19 Tem. 2008, 19:02 | |
| mavı pembe fılan bına renklerini vs vs anımsatıyor diye ^^ neyse.. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 00:15 | |
| Gri Leydi, Kanlı Baron, Peeves ve Irma Pince özel karakterlerinin dağılımı henüz yapılmadı galiba? | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 00:25 | |
| - Severus Anthony demiş ki:
- Gri Leydi, Kanlı Baron, Peeves ve Irma Pince özel karakterlerinin dağılımı henüz yapılmadı galiba?
Gri Leydi ve Irma Pince verildi. Kanlı Baron ve Peeves için uygun üye çıkınca dağılım yapılacaktır. Gri Leydi - Alessia A. Dixyqué'e; Irma Pince'te Stefania Valerie Bécaud'a verilmiştir. Rp randevusu söz konusu olursa kendileriyle irtibata geçebilirsiniz. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 12:14 | |
| Kanlı Baron ya da Peeves olabilirim xD Bu arada şu asistanlık işini çok beğendim iyi fikirmiş profesörlerin işi zor (!) Birde şu oyunları oynamaya başlıcam ben yasak değilmiş neyseki. Birde şu ders programları konusunda bir şey soracaktım. Profesörler her hafta bu kadar ders yapmak zorunda değil değil mi? Çünkü çok ders olur. Hani o dersleri işlenmiş gibi yapacaklar değil mi? | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 14:11 | |
| Yapılan ders programı sahte bir program bildiğim kadarıyla. Sadece profesörler hangi gün & kaçıncı derste işlediklerini rp'lerinin altına yazacaklar ve herkes rp'sini buna göre yazacak. Ders rp'lerinde kimisi sabah, kimisi öğlen saatlerinde dersin olduğunu yazıyordu ve karışıklık ortaya çıkıyordu. | |
|
| |
Lycaon Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 46 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11989 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 26/06/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 18:08 | |
| Birçok grup rengi olduğundan hangi renk yapsak diğerlerini andırıyor. Dolayısıyla en uygununu bu renk olarak görüyoruz. |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 20:16 | |
| Haklısınız da Kurtadam dediğin pembe mi olur ya? Kütüphaneci rengi gibi daha çok (: Tabi diğer arkadaşlar memnunsa bna birşey düşmez. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 20:18 | |
| Benim için sorun(kurtadam hesabı için)evet pembe olması biraz saçma daha ağır bir renk olmalı. | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12205 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 20:26 | |
| Aynı şey vampirler için de geçerli. Pembe renk, sihirli yaratıklar için pek uygun değil bence. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 20 Tem. 2008, 22:24 | |
| Bu kadar önemsenecek bir konu olduğunu düşünmezdim. Kısa sürede o grubun rengi değişir.. |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Salı 22 Tem. 2008, 15:49 | |
| Gerçek Harry Potter kurgusuna göre öğrenciler altıncı sınıfta cisimlenme dersleri alıyor. Peki biz cisimlenme dersleri alacak mıyız?(Yetişkin olunca cisimlenmemiz için gerekli sanırsam) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 27 Tem. 2008, 11:26 | |
| sınıf başkanı rengi değişmeli bence O.o Admin rengine çok yakın olmuş gibi gerçi renklerden gına gelmiştir tahminen ama Johnny'nin sorusu dfaha mantıklı sanırım xP | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 27 Tem. 2008, 12:59 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 27 Tem. 2008, 13:29 | |
| gray önerdim diye hatırlıyordum.. neyse O.o | |
|
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11994 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Paz 27 Tem. 2008, 15:44 | |
| Benim ricam yerleşim alanlarının geri gelmesi Evler başlığı değilde çeşitli köylerde veya alanlarda olabilecek evlerden şu an ihtiyaç duyulmuyor farkındayım ama okuldan mezun olunmaya başlanınca bu ihtiyacın artacağı kanısındayım | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Salı 29 Tem. 2008, 16:41 | |
| Döznemin sonuna yaklaştığımız için aklıma geldi. Sanırım bu sitede bir sezonun bitmesinin ardından direk öbür sezona geçiş yapılıyor. Bu da yoğun bir ders rpleri döneminden sonra aynı şeyin monoton devam etmesine neden oluyor. Hem hogwarts dışı rp başlıklarına hareket gerektiği için hem de bizim için bir dinlenme süresi olması için bence en azından 2 haftalık bir tatil olmalı sezon aralarında diye düşünüyorum. bu sürede hogwarts dışı rp başlıklarında gerek kendimiz gerek yetişkin üyeliklerle rp yapabilelim. Bu hem rp yapacak kişi bulamayan yetişkinler için de yararlı olacaktır. Sadece bir fikir değerlendirirseniz sevinirim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Salı 29 Tem. 2008, 23:52 | |
| Normalde arada sadece 3 gün bırakıyorduk John. Bu sürenin uzatılması senin de söylediğin gibi gerekli. Ancak iki hafta çok fazla, hele ki bir buçuk aylık bir döneme. Bu yüzden bundan sonra sezon araları bir hafta olacaktır. | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 01 Ağus. 2008, 17:12 | |
| Şu meslek rehberi hakkında bir şey sormak istiyordum.(Başlıkla alakasız olacak)Her meslek için belirli derslerden belirli notları almamız lazım. Biz mezun olunca aldığımız notlara göre mi yoksa rp kalitemize göre mi yerleştirme yapılcak... | |
|
| |
Emily L. Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 69 Kan statüsü : Melez(Half-Blood) Galleon : 11996 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/08
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Cuma 01 Ağus. 2008, 23:47 | |
| Benim bir isteğim olacaktı. Sezon bir hafta sonra bitecek. Ve araya bir haftalık bir tatil girecek. Bu arada bence Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Akademisi Yüksek Müfettişi Haley Brooke Scott tüm profesörleri çeşitli nedenlerden(!)dolayı teftiş etmeli... | |
|
| |
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 18 Ağus. 2008, 17:40 | |
| Bir şey soracağım. Yeni sezon için yeni Sınıf Başkanları seçilecek mi? Yani aktif olmayan başkanlar çıkarılıp yerine aktif olabilecek başkanlar seçilebilir ^^ | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Yapılması Gerekenler Ptsi 18 Ağus. 2008, 17:52 | |
| - Johnny Amoux Malfoy demiş ki:
- Bir şey soracağım. Yeni sezon için yeni Sınıf Başkanları seçilecek mi? Yani aktif olmayan başkanlar çıkarılıp yerine aktif olabilecek başkanlar seçilebilir ^^
Evet Johnny,yeni sezon için yapacaklarımızdan biri de bu. Aktif olmayan başkanlar görevden alınarak yerlerine aktif ve bu görevi üstlenebilecek kişiler getirilecek.. | |
|
| |
| Yapılması Gerekenler | |
|