| Rp Yorumlama | |
|
+30Karyn Mia Silethe Froggy Constantia Inés Kalliope Sidus Indis Oak J. Engelbert Stéfania Dora Miason Lily L. Black Samara Y. Laura D'Owen Adolf Maynard Griswald Daphne GreenGrass Daphne Zoe Launy Charlie von Diederich Beverly Joanne Dore Madeleine Violet Miller Stefania Valérie Bécaud Tatyana Johnson Christophér Thomás Austin Marveille Croweix Nicole Marissa Magdalene Severus Rodney Anthony Emily L. Black Vynsja Croweix Johnny Amoux Malfoy Odessa Meredith Poulter Pulcher Genevieve Tessa Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Rollet South Anon Icevita John Stewen Peterson 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Tem. 2008, 19:38 | |
| Paragraf konusunda bir parça Sevarus'a katılıyorum. Tümüyle bütün olanlar gözü yorsa da iki üç cümle sonrası bölünenler de hoş durmaz. Bana kalırsa konuya göre atlamalar yapsa güzel olur ki son rplerinde bunu bulmak zor değil. Rplerinde biraz daha betimleme kullansa çok daha iyi olabileceği fikrindeyim. Sonuçta onlar pastanın süsleri ve biraz kullanırlarsa kasta gayet hoş görünecektir.Bunun dışında oldukça gelişme katetmiş ve yavaş yavaş "iyi" sıfatını haketmiş rpcilerden olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| |
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Tem. 2008, 22:35 | |
| İsteyince çok güzel şeyler çıkarabiliyor ortaya. Paragraflarını biraz daha kalın tutabileceği kanaatindeyim ^.^ | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Tem. 2008, 15:05 | |
| Çok güzel rpler yazıyor rpleri kolaylıkla insanı bağımlı bir hale getirebilir..... Her şeyi mükkemel bir şekilde yapan bu rpci her zaman kendini bir üst kademeye getirmeyi sağlıyor. Kendisini tebrik ediyorum ve böyle rpler yapmasına devam etmesini diliyorum=) | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12178 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Tem. 2008, 15:38 | |
| - Severus Rodney Anthony demiş ki:
- Kendini geliştirme konusunda oldukça hırslı ve istekli. Bu göze çarpıyor. Uzunluk git gide artıyor. Betimlemeler güzelleşiyor. Birde şu yeşilden vazgeçerse çok güzel olur. Bu konuda ısrar etmeyeceğim çünkü, herkesin renk zevki ayrıdır değil mi? Paragrafları biraz daha uzun yazmanı öneririm. Bir rp'nde gördüm 3 cümle yazıp yeni bir paragrafa geçmişsin. Bu rp'yi uzun gösteriyor, ama bana kalırsa bir yandan da kötüleştiriyor. Neyse ben fazla konuştum galiba. xP Çok daha iyi rp'ler çıkaracağına eminim.. ^.^
| |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 30 Tem. 2008, 15:48 | |
| Kendini en çok geliştiren üyelerden denmesinden sıkılmıştır herhalde artık:) Ama gerçekten öyle. Rpleri gün geçtikçe gelişiyor. Uzunluk, karakterini yansıtış ve betimlemeleri çok güzel. Rplerini okurken gözümde canlandırabiliyorum anlattıklarını. Tebrik ederim:) | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 31 Tem. 2008, 22:22 | |
| Sende rplerinde kendini gerçekten çok geliştirdin. Arada sırada devrik cümleleri daha fazla kullansan daha hoş durabilir | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12296 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 02 Ağus. 2008, 14:54 | |
| Rplerindeki içsel düşüncelerini çok beğeniyorum. Anlatımı ve kelimeleri kullanışı çok güzel. Uzunluk, renk seçimi onlarda zaten bir problem yok. Sadece biraz betimleme eksikliği var onu da yaparsa tam olacak:) | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 02 Ağus. 2008, 15:39 | |
| rp renklerini seviyorum ^^ rplerini de seviyorum da xD Eee... İyi işte :S | |
|
| |
Stéfania Dora Miason Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11914 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| |
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 04 Ağus. 2008, 17:23 | |
| Henüz göremedim sanırım ^.^ | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 04 Ağus. 2008, 18:33 | |
| Nesnel betimlemeleri gayet iyi, öznel betimlemelere biraz daha yer verebilir. Yeterli uzunlukta, göze hitap açısından da gayat iyi. Genel analmda beğendiğimi söyleyebilirim.
-Yaptığım rpyi Göl Kenarı/ Sıradan Bir Gün başlığından bulabilirisiniz. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12296 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 04 Ağus. 2008, 18:42 | |
| Yeni yeni okudum, 4.sınıfa seçilmesinin nedeni de belli olduğu gibi rp düzeyi. Göl kenarındaki rpside betimlemeler konusunda oldukça başarılı bir rp. Sadece biraz duygu katsa sanki daha iyi olacak, birazcık oda. Rp uzunluğu zaten normalinden fazla, ama akıcı. Gözlerimde canlandırmakta zorlanmadım doğrusu... | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 06 Ağus. 2008, 10:06 | |
| Betimlemeleri gayet iyi, bana verdiği tavsiyeyi kendisi de harfiyen uyguluyor olmalı ki; öznel betimlemeleri çok güzel =) Karakterinin duygularını çok rahat ifade edebiliyor, ayrıca ekstra olarak yeterli uzunlukta, estetik görünümde ve yazım kurallarına tamamen uygun rpleri var, sadece rpde "bazı" küçük noktalarda tıkanıyor gibi, ama bu çok mühim bir ayrıntı değil, olumsuz olarak söyleyebileceğim başka hiçbir şey yok, tebrik ederim, çok güzeller =) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 06 Ağus. 2008, 23:35 | |
| Hakkında söyledikleri konusunda Samara'ya tamamen katılıyorum.Bu dönem fazla şanslı sayılırız aslında ama bir dahaki dönem rpleriyle ravenclawı geçmemizi zorlaştıracak gibi Her neyse ben gerçekten rplerinin kalitesini ve akıcılığını çok beğeniyorum. | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 06 Ağus. 2008, 23:49 | |
| Aslında rpleri hakkındaki düşüncelerimi gayet iyi biliyor kendisi=) Süper rplerin sahibi. Gerçekten inanılmaz bir hayal gücü var. Rplerini okumak hiç sıkmıyor beni tam tersine zevkle okuyorum:) | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 07 Ağus. 2008, 10:03 | |
| Renklerin uyumu dikkatimi çekti özellikle. Önceleri ikisinin de mavi tonlarında olması hoşuma gitmemiş olsa da alışınca pek bir şey fark etmiyor. Derslerde konuyu anlatırken oldukça başarılı, teorik sıkıcı bilgilerden çok genel gibi geldi bana. Betimlemelerin iyi düzeyde ve rplerin gittikçe çok daha akıcı bir hal almaya başladı. Ama neredeyse bütün bir paragrafı bilgi ile doldurmaktansa aralara '-' işareti ile çizgi koyup o anki durumu veya sesine dair bir şeyler söyleyebilirsin. Karakterin o anki duygularına biraz daha önem göstermelisin ve iç sesin daha sıklıkla konuşmalı. Bunların dışında son derece iyi ve başarılı.
PS: Alttaki arkadaştan eleştiri içerikli bir yorum isterim xP | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 07 Ağus. 2008, 12:51 | |
| Hey! Kim varmış burada? Marv! : ) Yorumlayalım bakalım:
Gördüğüm kadarıyla uzun ve akıcı RP'lerin var Marv. Renk seçimin de gayet hoş duruyor. Karakterinin ruhsal portresini iyi yansıtıyorsun. Fakat bazen bu portreden dışarıya adım atarken, yani çevre tasvirine geçerken sekiyorsun. Ki abartı olmasın, bunu nadiren yapıyorsun. Ayrıca sende de virgül sorunu var sanırım. Uzunca bir cümleyi, bağlaman gerektiği yerde bağlamıyorsun çoğu kez. Belki de ben yanlış görüyorum ama değerlendirmem bu. Onun dışında sitenin en iyilerinden olduğunu zaten biliyoruz ^.^
Not: Gerçek bir yorum yazmayacaksanız, hiç bulaşmayın : ) |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 08 Ağus. 2008, 01:11 | |
| Rp okumayı pek seven bir insan olmadığım için, sadece bir rpsini okumuşluğum var kendisinin, o rpye göre yorum yapacağım;
Göze hitap bakımından gerçekten başarılı olduğunu söylemeliyim. Dinlendirici, zarif ve asil duruyor, renklendirme biçimi.
Rp içeriğine gelecek olursak; imla kurallarına olan özeni özellikle dikkatimi çekti doğrusu. Hiç hata olmadığını söylemek yanlış olmaz herhalde. Bunun dışında, kullandığı kelimeleri özenle ve tek tek seçiyor olmalı ki oldukça özenli kelimeler kullanıyor rp içerisinde. Öznel betimlemeleri yansıtışı mükemmel olsa da, nesnel betimlemelerde özneller de olduğu kadar başarılı değil gibi. Evet, nesneller de çok özenli, dikkatlice yazılmış ve güzel lakin öznellerin yanında biraz daha sönük kalıyor. Birazcık daha nesnel betimlemeyle çok daha güzel olabilir sanırım. Aynı rpde pek çok olayı ele alışı hoşuma gitti. Ek olarak rpleri yeterli uzunlukta, hatta biraz da aşmış gibi.
Her neyse yorumum bu kadar, yıkıcı eleştiri yaptırmaya izin vermeyen rpleri olduğu için eleştirilerim yapıcı yönde =) Rpde ki bu başarının devamını dilerim. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| |
| |
Sidus At adam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Kan statüsü : At adam Galleon : 11940 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 08 Ağus. 2008, 15:14 | |
| Boşuna duygu yansıt demiyor yorum yaparken.Açıkçası her rpsinde yansıtmasına bakarak söyleyebilirim ki duygularını yansıtmaktan epey hoşlanıyor.Bunu yapa yapa epey o konuda ustalaştığını söyleyebilirim.Sadece tek sorun bazen duyguların yoğunluğuna öyle dalıyor ki arada betimlemeleri unutuyor birkaç rpsinde.buna da dikkat ederse kendisinin de epey iyi yaptığını söyleyebilirim.Özellikle de ilhami amcası yanında oldu mu Not:Bu aksi atadamın tek bir rpsi var henüz.(adam bulamıyorum ne yapayım?)Neyse Karanlık ormandaki "Merak ve Bela adlı başlığa bakıp yorumlarsanız sevinirim... | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 08 Ağus. 2008, 15:32 | |
| Betimlemelerin gerçekten çok başarılı olmuş, doğrusu böylesi farklı bir karakterde de bu denli güzel öznel betimleme yapabilmen çok hoşuma gitti, açıkcası ben kendime güvenmiyorum bu konuda. At-adam karakterini gayet iyi yansıtmışsın kanımca. Önemsiz ayrıntılara gelecek olursak, uzunluk olarak gayet güzel, estetik bir görünüm sağlanmış vesaire vesaire.. Genel anlamda beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. | |
|
| |
| |
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12444 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 08 Ağus. 2008, 19:03 | |
| Gerçekten çok uzun ve güzel rp'leri var. Betimleme bakımından da çok iyi ve gayet yeterli. Renk seçimleri de gayet iyi,pastel tonlar kullandığı için okunması kolaylaşıyor. Rp'lerinin içerikleri de çok hoş. Genel olarak gayet iyi. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|