| Rp Yorumlama | |
|
+30Karyn Mia Silethe Froggy Constantia Inés Kalliope Sidus Indis Oak J. Engelbert Stéfania Dora Miason Lily L. Black Samara Y. Laura D'Owen Adolf Maynard Griswald Daphne GreenGrass Daphne Zoe Launy Charlie von Diederich Beverly Joanne Dore Madeleine Violet Miller Stefania Valérie Bécaud Tatyana Johnson Christophér Thomás Austin Marveille Croweix Nicole Marissa Magdalene Severus Rodney Anthony Emily L. Black Vynsja Croweix Johnny Amoux Malfoy Odessa Meredith Poulter Pulcher Genevieve Tessa Malfoy Rocio Sycorax Malfoy Rollet South Anon Icevita John Stewen Peterson 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Christophér Thomás Austin
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~~ Galleon : 11946 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 26 Tem. 2008, 22:59 | |
| Yeni olduğundan dolayı biraz acemi ama yazıları 1 yıllık rp'cinin yazıları gibi. Estetiğe biraz önem versen, [italik, byut, renk fln] görünüş güzel olacak. İçeriğide akıcı ve güzel. Küçük imla hataları ve bozukluklar olsa da geliştirir cünkü olağanüstü bir gelişim gösteriyor son bu haftada.. Ben inanamadım açıkcası. | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11977 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 26 Tem. 2008, 23:08 | |
| Hımm. İnceleyerek okuduğumu söyleyemeyeceğim; ama son yaptığı iki rp'ye bir göz attım. Sonuncusunda kullandığı renk hoşuma gitmedi, fazla parlak. Bunun dışında hem cinsinden bir karakter yönetmemesine rağmen Chris'i oldukça iyi yansıtıyor. Yer betimlemelerine dikkat etmesi de güzel... Birkaç kelime tekrarı dışında hatası yok gibi. Yeni olmasına rağmen çok başarılı ^.^ | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12732 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11977 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 00:44 | |
| Anlatımı ve akıcılığı gerçekten çok iyi, fazlasıyla zevk alıyorum Rp'lerini okurken. Marv, şeyi kastediyor sanırım, Rp'deki ilk cümlenin başlarında oluyor sadece 11 Fontu. Birkaç satırdan sonra tekrar 12 boyutuna geçiyor ve bu çoğu kişide çıkan bir sorun oldu maalesef. Bazılarında da tamamen 11 Boyutunda bazılarında bozukluk var, neyse. ^^ Sonuçta çok güzel Rp'lerin var, renk seçimin de zaten sana kalmış bir şey, fazla kurcalamıyorum. (: | |
|
| |
Christophér Thomás Austin
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~~ Galleon : 11946 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 00:56 | |
| Valla her yönden eksiksiz, kusursuz bulduğum kişicanım ... Yani Mükemmel ötesi. Akıcılık, içerik, betimleme, estetik, mükemmel hepsi... Seni seviyoruz, rp lerini seviyoruz Kaan | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 00:59 | |
| Rplerini severek okuyup örnek aldığım insanlardan biri,beni yaptığı kurgular ve betimlemeler çok etkiliyor. Gün geçtikçe bütün rplerini okuyorum ve kendi rplerimi de o yönde geliştirmeye çalışıyorum=) | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 12:50 | |
| Kendini epey bir geliştirdi. Rp renklerini nedense gerçekten çok sevdim... Gözüme çok hoş gözüktü. Ancak çoğu kişide olduğu gibi senin de hataların var. Öncelikle noktalama işaretlerini çok az kullanmansenin için bir eksi. Virgül, noktalı virgül vb. gibi işaretleri biraz daha fazla kullanırsan anlatımın biraz daha düzelecek. Ayrıca rp'lerinde çok fazla alıntı yapıyorsun. Yani karşındakinin konuşması çok uzn sürüyor, sende onun hepsini alıyorsun. Hiç alıntı yapmasan daha hoş olur gibi... | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 12:59 | |
| - South Anon Icevita demiş ki:
- Muska dersine yaptığı rp yi okudum cidden hayalgücü geniş bir öğrenci yalnız ders ten çok ders öncesine ağırlık vermiş belki devamını yazar bilmiyorum ama o d agayet iyiydi ama derse ağırlık vermeli sonuçta o bir ravenclaw ;-) Ama oldukça güzel bir rpydi renklendirme oldukça sade aslında daha canlı tutup okuyucunun dikkatini yoğunlaştırabilirdi ama rp nin içeriğide yeterince bağlı tutuyor gibiydi neyse başarılarının devamını dilerim
artı birde öz eleştiri yapıyor bu da oldukça önemli birşey:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 14:51 | |
| - Charlie Adolph Monaghan demiş ki:
- Marv, şeyi kastediyor sanırım, Rp'deki ilk cümlenin başlarında oluyor sadece 11 Fontu. Birkaç satırdan sonra tekrar 12 boyutuna geçiyor ve bu çoğu kişide çıkan bir sorun oldu maalesef. Bazılarında da tamamen 11 Boyutunda bazılarında bozukluk var, neyse.
Benim bilgisayarımda hiçbir sorun yok, her rp'yi normal boyutunda görüyorum. Ancak bir arkadaşımın bilgisayarında kendi rp'lerimi 12 boyutunda görünce şaşırdıysam da üzerinde durmamıştım. Bazılarında bu sorun yokken bazılarında ortaya çıkması tuhaf tabii... Her neyse ^.^ Yorumun için teşekkürler, ve Marv sana da. - O. Meredith Poulter demiş ki:
- Uzun yazıyor; ama çok fazla anlatım bozukluğu ve yazım hatası yapıyorsun. Renklendirmeyi de biraz değiştirebilirsin sanki. Ama bir 'Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu Başkanı'nı da canlandırmak kolay değildir hani O.o Karakterini yansıtmada başarılısın.Bunun dışında; dün Çatlak Kazan'da yaptığı rp'ye bir göz attım az önce. Paragrafların arasında o kadar boşluk bırakmasına gerek yok, tek satır yeterli. Cinsellikte de sınır tanımıyor besbelli ^.^
| |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12459 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
South Anon Icevita Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 724 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11998 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 16:54 | |
| Kendisi gibi rp leri de harika muhtşeme bir hayal gücü ve harika bir anlatım | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12418 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 16:58 | |
| Karakterini yansıtışı oldukça güzel. Fakat rplerinde aynı kelimeleri çok sık kullanıyor ve bu da anlatım bozukluğuna neden oluyor. Onun dışında uzunluk ve görünüm açısından bir sorun yok. | |
|
| |
Daphne GreenGrass
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12132 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 20:26 | |
| Rpleri muhteşem zaten Profesörümüz çok beğendiğim biri... | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12732 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 20:57 | |
| Yeşil eğer rpnin bütününde kullanılacaksa son derece uyumsuz bir renktir. Onun yerine sadece konuşmalarını veya iç sesini belirtmek için kullanılmalıdır, eğer isteniyorsa. Cümlelerin zayıf gibi göründü. Betimlemelerde zenginleştirip, süslemelisin rplerini. Benzetmelerin alışılmışın dışında, genel kullanılanlardan olmamalı. Anlatım bozukluklarına rastladım ama tek tük olduğundan onların zamanla ortadan kaybolucağını düşünüyorum. Bir şeyden bahsettiysen rpnde, onu gözümüzde canlandırmamıza yetecek kadar iyi anlatmalısın. Biraz ayrıntıya girmelisin yani ^^ | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12418 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 21:49 | |
| Söylenecek bir kusur yok ki rplerinde. Akıcılığı, anlatışı ve Sly'li bir karakteri yansıtışı hepsi çok güzel:) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 21:55 | |
| Muggle Profesör'ünü kişiliğimden dolayı pek sevmesemde, yazdığı rpleri çok açıklayıcı ve dikkat çekici olduğunu düşünüp, devamını merakla bekliyorum=) | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 27 Tem. 2008, 22:18 | |
| Son yaptığı rplere baktığımda baya ilerleme kaydetmiş(: Rplerinin bazılarında anlatım bozuklukları var. Birde bazen noktalama işaretlerini koymayı unutuyor. Ruh halini oldukça güzel yansıtıyor fakat bulunduğu ortamı betimlemesi de gerekiyor. | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12200 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Tem. 2008, 02:50 | |
| İlk zamanlara göre gerçekten rp konusunda kendini geliştirmiş olduğunu görebiliyorum.Anlatımın akıcı ve ruh halini iyi yansıtabiliyorsun. Sadece yer yer betimlemelerin az olduğunu görüyorum ki sanırım benimkiler de öyle. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Tem. 2008, 13:06 | |
| Çok güzel yazdığın rplerinin akıcılığına hayran olduğumu söylebilirim. Yeni yeni farketsemde rplerinin bütün kapsamında güzel ve sürükleyici olduğunu söylemek isterim. İnsan okudukça okuyası geliyor. Bence bir rp de en önemli unsurlardan biri de bu olmalı... | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12184 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Tem. 2008, 18:17 | |
| Kendini geliştirme konusunda oldukça hırslı ve istekli. Bu göze çarpıyor. Uzunluk git gide artıyor. Betimlemeler güzelleşiyor. Birde şu yeşilden vazgeçerse çok güzel olur. Bu konuda ısrar etmeyeceğim çünkü, herkesin renk zevki ayrıdır değil mi? Paragrafları biraz daha uzun yazmanı öneririm. Bir rp'nde gördüm 3 cümle yazıp yeni bir paragrafa geçmişsin. Bu rp'yi uzun gösteriyor, ama bana kalırsa bir yandan da kötüleştiriyor. Neyse ben fazla konuştum galiba. xP Çok daha iyi rp'ler çıkaracağına eminim.. ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 28 Tem. 2008, 18:27 | |
| Çok teşekkür ederim yorumun için, senin rplerinde son zamanlarda gözüme çarpan ve merakla devamını beklediğim rplerden, bu arada rpmin rengini değiştirdim son rplere bakarsan bunu anlayacağın kanısındayım. Ayrıca boşluk bırakmamın sebebi hoş gözükmesinden dolayı olan bir şey nese konuyu fazla uzatmayalım. Senin rplerin son zamanlarda tamamen bir bütün haline geldi, bunu örnek alıp elimden gelen her şeyi yapmaya çalışcam. Sana fazla yorum yapamıyorum, çünkü kusurun yok=) | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|