kütüphane ve yasak orman rp'lerini okudum..
ki, de eklerinin yazımında hatalar yapmışsın zaman zaman ve bazı ekelri de hiç kullanmamışsın bu yüzden sık sık anlatım bozuklukları olmuş rp'lerinde. Belki de acele yazdıysan olmuş olabilir bu hatalar. Önerim, rp'yi bitirip kodlarını da yaptıktan sonra önzileme yapıp bir ekz daha tüm ayrıntılara dikkat ederek okuman rp'ni. Süreyi uzatsa da daha iyi rp'ler çıkar ortaya.
Bir de paragraf kullanmıyorsun hiç. Bu okumayı hayli zorlaştırıyor. Anlattıkalrın gerekli ksımlar aslında ve bahsettiğin şeyler rp gidişatını bozmuyor ama tüm betimlemeler ve olaylar birbirini öyle takip edince insan okuduğunu unutuveriyor. Yani yazdıklarını biraz gruplasan, ayrı paragraflar ayırsan betimlemeye çalıştığın her şeye daha iyi anlaşılır rp'n. Çünkü bu şekilde betimlemelerin akılda kalmadığı gibi, konuşmalar da akılda kalmıyor. Rp'de sürekli geriye dönüp ne demişti ne demişti diye bakınıyorum. (görsel hafıza da diyebilirim sanırım kısaca... ayrı olmayınca karışıyor herşey...)
Karakterin sağlam gözüküyor -lejant incelemedim ama...- ve rp'ye güzel yediriyorsun. Aslında merak bile ediyorum şu anda Nicole'ün hayatında ne olacağını.
Bir de kütüphanedeki rp'nde iç sesinle konuşmalarının rengi aynıydı. Bu beni hep rahatsız eder neden bilmem. Bir hata olduğunu bile düşünmüyorum ama yine de belirteyim dedim...
Umarım anlatmak istediklerimi doğru şekilde açıklayabilmişimdir, umarım yararlı olur.