Willa Roxanne R'amon
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11912 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Willa Roxanne R'amon Salı 05 Ağus. 2008, 13:36 | |
| İsim: Willa Roxanne R'amon Cinsiyet: Bayan Sihirsel Soy: Safkan Asa: 11 inç. gürgen yaprağı... Fiziksel betimleme:Willa'nın Koyu sarı uzun saçları vardır.Hafif dalgalıdır.Uzun boyludur.Zayıftır fakat sıska değildir.Bembeyaz teni pürüzsüzdür.Yüzünde tek bir çil ve sivilceye rastlayamazsınız.Dudakları kalın ve normal büyüklüktedir.Gülüşü herzaman dikkat çekmiştir.Neşelidir.Ama gizemli takılmayı sever...
KişiLiği:Willa'nın gizemli ve ürkütücü bir yapısı vardır.Klasik şeylerden hoşlanmaz.Denenmemişi yapmak,görülmemişi görmek ister.Güzel ve kibirlidir.Güzelliğiyle övünmesini sever.İntikamcıdır.Bu huyunu babasından almıştır.Pek güvenilir değildir.Yüzüne gülüyorsa arkandan bir çok iş çevirebilir.Tüm bu huylarına rağmen ağlayan insanlara dayanamaz.Azda olsa merhametlidir.Arkadaşları ve ailesi için yapamayacağı hiçbirşey yoktur.Seçicidir.Kolay beğenmez...
Ailesi ve geçmişi:
Çok esrarengiz bir aileye mensuptur.Annesi İngiliz ve babası İtalyandır.Ailesi-anne&baba tarafı-5 kuşaktır safkandırlar.Aile üyeleri genelde şifacı veya bakanlık çalışanıdır.Annesi eski bir karanlık görüşlü derginin yazarıdır.Babası ise kendi halinde genelde fazla taraf olmayan bir şifacıdır.Annesinin büyüleri üzerine babası çok değişmiştir.Fikirleri değişmiş ve Artık karanlık görüşlüdür.Bu durumdan yararlanan annesi babasını amaçlarına ulaşmak için maşa görevinde kullanmıştır.Artık tüm bunlara dayanamayan Willa'nın büyükannesi,Annesini öldürmüştür.Bunun üzerine deliren büyükannesi intihar etmiştir.Babası ise bir yandan annesini biryandan eşini kaybetmeyi hazmedememiştir.Bunun üzerine sessizce kaçmıştır.Ve şuan bile haber alınamamıştır.Willa ve kızkardeşi Lizzie hayatta tek başlarına ne yapacaklarını bilemez halde ortada kalmışlardır.Onlara acıyan teyzesi Victoria yanına almıştır.Ve şuan onlarla beraber kalmaktadırlar...
Basit RP Örneği: [Öğle...]
Sıcak bir gündü.Güneş tepede dikilmiş insanları rahatsız etmek için elinden geleni yapıyordu.Patricia güneş tepesinde bahçeyi temizleme çabasındaydı.Annesinin ısrarlarına rağmen hasır şapkasını kafasına almamıştı.Bir türlü sevememişti o şarpkaları.Aslında şapkaları sevmiyordu.Herhangi bir özel nedeni yoktu...
Annesi içerden bağırdı Willa'ya...
"Will yoruldun artık gel.Yeter bugünlük."diye bağırdı.Annesi mutfakta yemek pişiriyordu.Bugün evlerinde davet vardı.Özel bir misafir gelecekti.Lord..Karanlık Lord...
Ablası Lisa kömür karası saçlarını savurarak bahçeye geldi.Elinde Willa'nın-nerden aldığını bilmediği-paketleri taşıyordu.Lisa yüzünde yorulmuş bir ifadeyle;
"Hadi ufaklık içeri kıyafet seçmemde yardım edeceksin.."
Willa bundan nefret ediyordu.Ablasının bu huyundan daima nefret ederdi.Ne giyeceğine karar veremez hep Patricia'ya sorardı.Ama Patricia'nın bu konuda pek başarılı olduğu söylenemezdi.Ve tüm bunları saçma bulurdu..Willa elindeki çapayı bıraktı ve ablasının arkasından eve doğru yürüdü..Evden mis gibi kokular yükseliyordu.Patricia koşarak mutfağa girdi.Az kalsın annesini düşürüyordu.Annesi yine döktürmüştü.Anlaşılan bugün sofraları bayağa renkli olacaktı...Bademli çörekler,Tavuk kızartmaları,Çeşit çeşit pudingler,Bal kabağı suları,Kaymak biraları ve günün sonuna doğru belki bir kaç kadeh ateş viskisi..Annesinin artık mutfakta görevi kalmamıştı.Lavobada ellerini yıkamış,belindeki uzun mavi önlüğe kuruluyordu.Ve gözlerindeki telaş pırıltıları vardı..Willa'ya;
"Çamur kokuyorsun Patie,hemen yıkan ve üstüne doğru düzgün birşeyler giy"
"Off tamam anne gidiyorum hemen..Bu arada sende biraz sakin olsan iyi edersin.."Patie merdivenleri hızla bir şekilde çıktı ve çatıdaki odasına girdi.Ve aşağıdan şakırtılar geldi.Birşeyler kırılmışa benziyordu.İçinden güldü.Annesinin sinirli"Aklapakla"sesi Will'i dahada güldürüyordu.
[Akşam..] Ev halkı hazır ve nazırdı.Herkez kapıda beklemiş büyük misafirlerini bekliyordu.Ev özenle temizlenmişti.Hiçbir yerde toz bulamazdınız.Koltuklar düzenliydi.Ev çiçek kokusuyla doluydu.Şöminenin yanına siyak ufak yıldızlar serpiştirilmişti.Tavandan ise siyah ve zümrüt yeşili kurdeleler asılıydı.
Ve sonunda büyük an gelmişti.Kapıya vurulan ses duyuldu..
Tık Tık...
Will'in annesi heyecanla kapıyı açtı.Ve sonunda Lord karşılarındaydı.O büyük görkemiyle ev halkın bakıyordu.Herkez başını eğmişti.Ölümyiyen olan babası Metthew Ashmore;
"Buyurun Lord'um.İçeri girin sağ taraf buyurun efendim buyurun.."Babasının sessindeki saygı ve itaat çok açık biçimde hissedilebiliyordu.Lord uzun pelerinini sürüyerek salona geçti.Adeta duman gibiydi ayakları.Yürüdüğüne dair hiçbir iz yoktu.Ve küflenmiş yosun gibi kokuyordu.Will'in bu koku midesini bulandırmaya yetmişti.Lord salondaki en ihtişamlı koltuğa oturdu.Kurdeleler başında sinri biçimde sallıyordu.Bunu fark eden Metthew birşeyler mırıldandı ve kurdele yok oldu.Lord boğazını temizledi ve konuşmaya başladı;
"Nasılsın Metthew..??İyi gördüm seni.O büyük çarpışmadan hiçbir iz kalmamış ne güzel.Bayağadır görüşemiyoruz değilmi Simone"
Simone Will'in annesi oluyordu.O da bir zamanlık ölümyiyenlik yapmıştı.Ama Will'in doğumundan sonra bırakmıştı.Bunu yapabilmek için 2 parmağını feda etmesi gerekti.Simone'nun boğazı kurumuş ses çıkmıyordu.Bir kaç defa öksürdü ve;
"Evet Lord'um nerdeyse 11 sene.."
Lord yavaşça başını salladı.Ve masaya doğru yürüdü.
"Nerdeyse 2 gündür birşey yemiyorum.Çok acıktım çoook.."
Sesindeki açlık evdeki herkezi korkutmuştu.Hatta Will'in kedisi Gugu'yu bile.Zavallı hayvan mutfağa doğru kaçmıştı.Lord yemek yemeğe Sesindeki açlık evdeki herkezi korkutmuştu.Hatta Will'in kedisi Gugu'yu bile.Zavallı hayvan mutfağa doğru kaçmıştı.Lord neyse kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyordu.İnsanların midesi bulanıyordu.Ev halkı yüzlerinde tiksintiyle Lord'a bakıyordu.Kimsenin içinden yemek yemek gelmiyordu.Bu durumda imkansızdı zaten.Willa babasının yüzündeki acıyı hissetti.Muhtemelen kolu yanıyordu.Bu çağrı diğerlerinden güçlü gibiydi.Çünkü babasını hiç böyle görmemişti.Bu sözleri oldu...
"Simone iyi değilim ben.aaaaaahhh"
Babası yere yığılmıştı.Lord yüzünde bilindik iğrenç gülümsemesiyle ayağa kalktı.Ama şu an Lord'u umursayan yoktu.Patricia,Lisa ve Simone Metthew'un üstüne çömelmiş çığlıklar atıyorlardı..
"Babacım uyan ne oldu sana"
"Metthew kendine gel"
"Babaaaaa...!!!"
Ev acı feryatlarla inliyordu.Metthew birden morardı ve sonra bembeyz kesildi.Lord sessinde zaferle;
"Onu ben öldürdüm.Yemeğine zehir koydum.Sessizce öldü zavallı..Hahaha"ve devam etti;
"Matthew bana itaatsizlik etti.Saygısızlık etti.Alçak bir köpek gibi korktu.İstediklerimi yapmadı.Ve böyle bir sonu hak etti."
Simone kendinden geçmişti.Lord'un üstüne atılarak;
"Alçak nasıl yaptın böyle bir şeyi.Matt senin uğruna ömrünü harcadı.Bunumu hakediyordu..??Pislik sende öleceksin.."
Ve Will'in korkuğu başına gelmişti.Korkunç bir "Avada Kedavra"yükseldi evin içinde.Willa donmuştu.Sanki hareket yitisini kaybetmişti.Sadece bakıyordu.Şoktaydı..Ve bir el onu zorla tuttu ve çekti..Şimdi ablası ve Patricia koşuyorlardı.Nereye gittiklerini bilmiyordu.Ama bugün yaşadıklarını unutması imkansızdı.Anneside ölmüştü.Sadece Ablası ve kendisi kalmıştı.Geleceği düşünemiyordu..Sadece koşuyorlardı...Hayata,yaşamaya,nefes alabilmek için koşuyorlardı...[/i] | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Willa Roxanne R'amon Salı 05 Ağus. 2008, 14:12 | |
| Slytherin II. sınıfa seçilmiştir. |
|