Eski yetişkin üye -yeni Gryffindor öğrencisi ile karıştırıldım... Ben bile karakterlerimi kurguları olmayınca çok hatırlamıyorum -merline şükür kurguları var- doğal gerçi...
Helmina Thetis O'Neil Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11962 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/08
Okulumdan nefret ediyorum, beni rezil etmeye çalışan herkesten nefret ediyorum, sınıf arkadaşlarımdan ve laubali öğrencilerin yaptığı iğrenç şeylere göz yuman mıymıntı öğretmenlerden de nefret ediyorum. Sınav sisteminden, Milli Eğitim Bakanlığından, öğrencilere çeki düzen vermeyen okul yönetiminden, hepsinden nefret ediyorum. Hatta sınıftaki güvendiğim bazı insanlardan da nefret ediyorum artık. Yeter ya yeter! Canıma tak etti ama...
James Grott Brothing
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez [ Safkan ] Galleon : 11522 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/02/09
Herşey alışılmışın dışındaydı, bu durumla karşılaşan Enric ise şaşkınlığını pek fazla gizleyememişti. Kendine gelmeyi başarmasıyla birlikte oldukça çekici olan Profösör Clyde'e göz gezdirip selam verdikten sonra oldukça rahat olan puflara atıvermişti kendini. İçinden bir his çok ilginç bir ders olacağını söylüyordu ama şu an o kadar şaşkındı ki içindeki sese bile kulak veremiyordu. Profösör Clyde oldukça çekici ve güzel bir bayandı. Enric bunu daha sınıfa girer girmez farketmiş ve onunla arasını iyi yapmak için elinden geleni yapıcağını aklına koymuştu bile. Biraz sonra dersin başlaması için konuşmasını yapmaya başlamıştı profösör, Enric ise ondan biran olsun gözünü ayırmadan dinlemeye koyulmuştu.
Öğrenci öldüren manyak Seherbaz haline getireceksin Ernest'ı bak Şaka maka sağı solu belli olmaz bak adamın... Beni demiyorum bak Ernest'ı (a)
21.32
Aaa ingilizce ödevi. Yaşasıınn
Nyssa Rylee Cheshire
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11515 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
Moral sıfır. Sinemanın yarısında çıkmak zorunda kalıp, üstelik bir de koşmak zorunda olmamın da buna etkisi büyük tabii. Ve bir kaç hafta içinde yapmak zorunda olduklarım için kendimden nefret ediyorum.
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12653 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
19.40 Hastalıktan ve kendi içime çekilmekten nefret ediyorum. Grip denilen lanet olasıca virüs beni benden aldı ölüp yeniden dirilti sanki nese bugün daha iyiceyim. Yarında okula gitmeye kararlıyım.
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12523 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
Ay gülmekten orta yerimden çatlayacağım şimdi. Avrupa Yakası'ndaki Dilber Hala'nın tavırları beni yerlere yatırdı demin ya. O nasıl bir boğulacam demektir, tebrik ediyorum ne kadar güzel oynuyor Binnur Kaya. Nefesim kalmadı gülmeye, demin koltuktan da düştüm zaten belim ağrıyooo. Ama olsun yarın Matematik stresi gitti toz oldu daha bugünden.
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13546 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
Çok güzel olup da, çok resmi bulunmayan modeller karşıma çıkıyor hep ya, lanet olsun! Neyse. "I don't wanna be the one" falan diye bağırarak salak ve sıkıcı günüme devam edeceğim sanırım. Bi' mucize olmasını dilemeden de olmaz aslında, şöyle biraz adrenalin patlaması yaşatacak birşey... Deprem, sel falan gibi. Başıma bi' şey gelsin istiyorum. Her günün birbirinin kopyası olmasını değil. Değişsin bazı şeyler artık. Yeter lan.
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
Nöbetçi olmam gerektiği için okula gitmedim. Süper mutluyum. Neyse, test çözmem lazım. Bir haftada 50 test çözersem, telefon alacaklarmış. Bu hafta araba ve yeni koltuk takımı da alacağız. Hmpf, para mı sçıyo bunlar bu krizde anlamıyorum ki. Oo
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11833 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
Uzun uğraşlar sonucu avatar-imzam bitti. Sabah o kadar hasta olmama ve üstüne sanki okula gidersem komaya gircekmişim gibi davranmama rağmen zorla yolladılar. Bende tüm derslerde hikaye yazdım, gittim dergi aldım onu okudum *-* Posterimi mahvettiler ama Nehirim alcakmış yeniden, yuppi *-* Ateşim var ama hala burdayım ben. Biri beni yatırsın. Bilgee (küçük olan *-*) burnumu sil *-* İzledim bu arada bölüm kaçınca güzelmiş ^^