| Seyir Defteri | |
|
+97Cyprius Kristian Eivind Espedal Daphne Zoe Launy Bilie Wanders Liliana Marea Malachy Grandley Rymphalia Albert Sven Hallstad Valencia Claudía Ruselló Camilla Rivalta Lucille Raiden Dilara Tutku Toylan İbrahim Emre Ürem Andromeda Beata Neaux Hestia Christian Sullivan Alberto Conte Nathaniel Philips Richard Wilson Vynsja Croweix E. Niggle Borland Julia Leppanen Issa Philippe Bandit April Way Christine Moes Geoffrey Andrew Conradina Elena Russell Jackie Adrien Green Janice Dylan Lovett Lisa Wanders Aurora Clayborne Helmina Thetis O'Neil Laryssa Irina Archibald Lily L. Black Lyudmila Eve Archibald Alberic Chris Morrison Kurt Fitzgerald Charlie von Diederich Christopher Raikes Erzsébet Dora Csézy Lleweyn Chloris Lucinda Alexis Breandan Jason von Cjzech Jason Malvyn Unique Marveille Croweix Beatrice Bellamy Monica Clodiën Jasmyne S. Dionne Nanami Shizuka Svetléna Rosselyn Widmore Johann dé Emanuele Issoria Lathonia Lúthien Tinúviel Akira Jun Lee Lucrezia Eurydice Black Christian Dayrnt Black Sidonia Scarlet Lassyné Velasquez Howard Dorémieux Phoebe Roux John Stewen Peterson Symphonie Iréne Bright Mnemosyne Castoriadis Aleksey Vasili Majewski Requiem Elensar Maurellé Nemesis Argyris Magnus Lars Hallstad Deniz Özden Charlotte Alice Russell Anitchka Tanja Glazkova Sylvia Lucretia Worthing Alexander M. Breandan Johnny Amoux Malfoy Penelope Agnes Reynolds Julie Annwyl Lovett Xylia Dorémieux Stefan Dequarté Charles Ernest Bright Nagihan Narin Sönmez William Julian O'Neil Morpheus Fabién Rousseau Ariadne Barthory Ulrich Ixion Vlasenc Crestencia Ethél Fletcher Elena Larisa Sergeevna Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Audreanna Vichroné Samuel Bright Elliott Abbott Elizabéth Adrianna Malfoy Sofia Lamartine Mathilda Mythill Haley Brooke Scott Nicole Marissa Magdalene Catheriné Marcelline 101 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11279 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 15:18 | |
| - Lucinda Alexis Breandan demiş ki:
- Kurt Fitzgerald demiş ki:
- 15:05
Sıcak. İzmir yanıyor gari. Kesinlikle katılıyorum. 15.18 Bodrum da farklı değil. | |
|
| |
Kurt Fitzgerald Yıldızmeltemi Birahanesi Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 59 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11272 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 15:18 | |
| 15:18
İzmirlilere sabır taşı hediye edeceğim :lelö:
Elayca'ya kavuştum. Artık başka da bir şey istemem. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 15:33 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11279 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 15:34 | |
| 15.33
Ekspres beni özle iki hafta kadar, tercih dönemine kadar Çanakkalede olacağım. Haftada iki kere bağlanabilrisem ne mutlu bana. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 59 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11272 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 15:37 | |
| 15:34
Ah,avatar imza yapabilseeem. Ah, ben photoshopu anlayabilsem.
böyle bir türkü yazsam epey tutar.
* Babamla yüzüklerin efendisi izlemek kadar eğlencelisi yok;
' Fredo (fredoya dikkat ) ölücek mi? ' ' Arwen ve Aragorn ne zaman yapacak *anladınız artık* ' Bence bu sarışın çirkin elf güzelmiş bende bir elfle mi evlensem. ' ' Vay anasını, onu nasıl yapıyorlar öyle? Adı neydi bunun (Evet yüzüncü soruşu ) '
Cevabım; ' GOllum babaa sorma artıııık '
en sonunda bütün gün beni hobbit diye çağırdı. Aynanın karşısına geçip orklara benziyorum filan diyor. Delirdi =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 15:50 | |
| - Kurt Fitzgerald demiş ki:
- 15:34
' Fredo (fredoya dikkat ) ölücek mi? ' ' Arwen ve Aragorn ne zaman yapacak *anladınız artık* ' Bence bu sarışın çirkin elf güzelmiş bende bir elfle mi evlensem. ' ' Vay anasını, onu nasıl yapıyorlar öyle? Adı neydi bunun (Evet yüzüncü soruşu ) '
en sonunda bütün gün beni hobbit diye çağırdı. Aynanın karşısına geçip orklara benziyorum filan diyor. Delirdi =D 15.49 Benim babam da aynı tepkileri veriyo nerdeyse. Annem de' böyle saçma şey mi olurmuş' deyip saatlerce izliyor, gizli fan ben de kardeşim ve kuzenimle çarşaflara sarınıyorum ellerde oklava Ben nazgûl oluyorum onlar Gondorlu falan | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:05 | |
| 16:04
Ama anne baba en iyisi. Benim annem de diyor, yok lavlarmış, saçma sapan şeyler. 2ye kadar izledi ama *-* Neyse, lotr izlemenin her türlüsü güzeldir.
| On gün yokum, böyle şey olur mu;? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:06 | |
| 16.052 aynısı. üzgün olmak ekspres geldiğimde her şeye hazır ol | |
|
| |
Lúthien Tinúviel Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 29 Galleon : 11286 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:08 | |
| 16.07 ->
Canım sıkıldı ya. Niiiil, gel artık!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:09 | |
| 16.08 ne çok Rav varnış da haberim yokmuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:09 | |
| Çok değer verdiğim insanlar vardı, nedense bir anda soğudum ve başka değer verdiklerim oldu. Neden hep bir kişiyi dost belleyemiyorum. | 16:09 | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12571 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:26 | |
| 16:26
"Günah Gelir Sana"yı tekrar kaydedecektim fakat ne şans ki mikrofon bozulmuş. Offfff -_-" | |
|
| |
Alberic Chris Morrison Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11528 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:40 | |
- 15:34
en sonunda bütün gün beni hobbit diye çağırdı. Aynanın karşısına geçip orklara benziyorum filan diyor. Delirdi =D Aragorn bi'şi yapmasın Babamın yüzüklerin efendisi izledikten sonra bir kaç gün gollum'sal konuşmasını özledim ya xD İzleteyim zorla yine ben Neyse, rp'me döneyim. 16.40 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:42 | |
| 16:41
babamda etrafta hobbitsler ölmeli, adısı buymuş filan diye geziniyordu zati. Bence bu her babada görülen trajik bir fantastik film etkisi =P | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11528 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:50 | |
- 16:41
babamda etrafta hobbitsler ölmeli, adısı buymuş filan diye geziniyordu zati. Bence bu her babada görülen trajik bir fantastik film etkisi =P Benimki bayağı da iyi taklit yapar. Snape filan türevleri oluyordu ama onun favorisi Gollum O.o Hatta, ikinci cd'nin Gollum kısımları oluyor filmlerde çekim filan şeyseinde onları bile izlemişti O.O Yaşasın tuhaf babalar O.o 16.50 Bu benim niye böyle olduğumu da açıklar mı O.o | |
|
| |
Nanami Shizuka Manga-ka
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 33 Kan statüsü : Safkanım ? Bi derdi olan ? xD Galleon : 11265 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 16:57 | |
| 16.54 Siz babamla annemi anime izlerken görün bide. Hele babam... One Piece izliyoruz ailecek. Babam gelmiş "öyle su maymunları yok dünyada" diyo -_-" sinir bozucu ya xD Sonra evde isim falan takıyolar... Çok fena. Harry Potter'da da farklı şeyler gözlenmiyo değil. Babamla Ateş Kadehi'ni izliyoruz; daha yarışmaya başlamadılar "bak ilk önce o kız varya alman mı fransız mı neyse o kaybedicek" diyo... Neden diyorum, sonuç şu "tek kızda ondan" yani böyle mantıkla film mi izlenir ? saat 16.57 olmuş ya xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 17:03 | |
| 17.02 Amanin O.O Chris'le ilk rp'm *gulp* başladık bakalım O.o Benimkiler aynı filmi 45635683. kere izlemek zorunda kalınca böyle yanlara odaklanıyor olabilirler tabi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12571 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| |
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 17:22 | |
| 17:21
Ayıpsın bebek sen istersin de yapmaz mıyım xD Harbi diyorum ama çok pis yaparım taklidini xD Murat'a sor, vardır duymuşluğu :yihoho: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| |
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 17:26 | |
| - Elizabéth Adrianna Malfoy demiş ki:
- Alberic Chris Morrison demiş ki:
- Benimki bayağı da iyi taklit yapar. Snape filan türevleri oluyordu ama onun favorisi Gollum O.o Hatta, ikinci cd'nin Gollum kısımları oluyor filmlerde çekim filan şeyseinde onları bile izlemişti O.O Yaşasın tuhaf babalar O.o
16.50 Bu benim niye böyle olduğumu da açıklar mı O.o Çok pis Gollum taklidi yaparım Yap yap 17.26 Rp fazla hızlı gidiyor, nası batırdım merak ettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 17:27 | |
| 17:26
Bekle beni bebek :h Sana da msnde yaparım bi ara Öykü xD
Bu arada yazdıklarım gitmiyo sana Tutuş msnden deli oldum *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 18:15 | |
| Ay öğrenci karakter almak istiyorum ama yemiyo yaa *-* | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 30 Haz. 2009, 18:17 | |
| 18.16 Seyir defteri sohbet yerine dönmüş bir de anlasam süper olacaktı; ama gene de gülüsüyorum salak salak.... | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|