| Seyir Defteri | |
|
+101Robert F. Haff Armina Sandberg Silas Flippo Jerome Anja Ida Järvinen Jolene Magnus Lars Hallstad Omega The Serpent Daniel Kevin Vincent Charlie von Diederich Jaska Ilmarinen Agatha Lillian Griffiths Albert Sven Hallstad Xavier Téo do Silva Morpheus Fabién Rousseau Galateia De Laqué Deiondra Dorran Prosper James Diederich Feodore Gragory Dranias Dante Amberiotis Malachy Grandley Mabelliné Chloris Jessica Spangler Lucille Raiden Albert Hawthorne Róża Szewc Lleweyn Chloris Vera Szewc Juliet Payne Allan Chloris Jesse Magdalene Eva Longoria Bellic Vynsja Croweix Adélaïde Bourque Gabriel Florent De Beau Sintie Marcelline Sophie Marcelline Leandré Marcelline Andromeda Beata Neaux Jake Nico Bellic Lyranie Lissauer Glenn Wilson Pearl Beth Side Vilerus Chas Le'Borge Bandit April Way Genevieve Tessa Malfoy Teodor Amberiotis André Roberto del Muñeco Torgal Alp Berkay Sofia Lamartine Symphonie Iréne Bright Marjane Ylenia Flavius Eurydice Black Charlotte Alice Russell Euphoria Szôlôssy Natashia Geoffrey Andrew Conradina Rocio Sycorax Malfoy Marveille Croweix Charles Ernest Bright Sylvia Lucretia Worthing Issoria Lathonia William Julian O'Neil Lúthien Tinúviel Haley Brooke Scott Atelante Froisser Melanie Essence Karle Adrian Gregory Xenophilius Waffling Julie Annwyl Lovett Christian Dayrnt Black Beauvais Moreau Janice Dylan Lovett Stefan Dequarté Svetléna Rosselyn Widmore Cyprius Elena Larisa Sergeevna Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Johnny Amoux Malfoy Acantha W. Psyche David M. Hurwey Aurora Clayborne Alexander Delahanty Martin Thomas Wolfiex Adolf Maynard Griswald Adrâsteia Agniezska Lily L. Black Klara Ivanov Elizabéth Adrianna Malfoy Sidonia Scarlet Letizia Fae Rovenie Dharja Hectorne Felice Jade Mathé Aleksey Vasili Majewski Awifor Radolph Korrigan Kristian Eivind Espedal Samuel Bright Azhemin Kanerva Catheriné Marcelline Jeremy Jeffrey Rocìo del Nieves 105 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lúthien Tinúviel Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 29 Galleon : 11282 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 13:47 | |
| Üstteki öyle diyince o bölümü tekrardan izlemek geldi. Evet bunu Karasu'ya süreklenmeden önce yapmalıyım.
13.47
Edit: Kaan'dan özür diliyorum, gifi yarına kaldı. x/ Özür dilerim dadlım. x/
Tekrardan edit: Yetişti, löele. xD | |
|
| |
Jolene Kurtadam
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Kan statüsü : Kirli kan. Galleon : 11096 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 14:49 | |
| Sabah dokuzda uyandırılmış olmanın siniri. Dün gece debelenip bir şeyler yapmak ve gece yarısından sonra, o tuvalde bulunan yüzü tinerle bok etmek. Sabahında annenin yanlışlıkla fonu parmaklaması ve tuvali falçatayla yırtış, kapının önüne koyuş. Into the Wild izleme iştahları. Bayramın farkında olmamak. Pijama. Oscar Wilde. Sigara içebilmek için evin boşalmasını beklemek. Sıkıntı. 14:49 | |
|
| |
Glenn Wilson A Chore for the Lost ~ Vokal & Gitarist
Mesaj Sayısı : 254 Galleon : 11131 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 15:44 | |
| 15.43
Death Metal aleminin Goregrind bayramı İslam aleminin ramazanından daha güzel. | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 15:50 | |
| 15:49 Beğenmedim bölümü. Şu sıralar hiç bir şeyi beğenmiyorum gerçi. Dokunup geçmişler Evan'a zaten, nesi oyunculuk amacı lan o rolün. Benim şampuan bulmam lazım bir de. Of. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 16:19 | |
| - Spoiler:
bir kaza oldu. çok zor günler geçirdin. ailemiz de zor günler geçirdi. inşallah bu zor günleri de atlatacağız. oğlum bundan sonra ne yapman gerektiğini yazıyorum. avukat abini dinle. o çok tecrübeli ve aile dostumuz olan birisi. tavsiyelerine uy. her şeyi anlat. avukatımız da bunu istiyor. onun vurgulanmasını istediği şeyleri vurgula. oğlum insanlar hata yaparlar. utanılacak, acı duyulacak şeyler de yaparlar. yapmamaları lazım ama hayatta bazen açmaz durumlar da oluyor. sen de bir hata yaptın. belli kendini kaybettin. sonuç korkunç, ben de biliyorum ki içinde hep bir boşluk olacak. ben de annen de, kardeşlerin de bu boşluğu dolduracağız. birbirimize kenetleneceğiz. geleceğe bakacağız. allah’a dua ediyorum. sen de dua et. adalete güven.
canım babacığım, acı sevgiyle sağılacak. sen de cezanı çekip çıkacaksın. eski günlerdeki gibi hep beraber olacağız. annem, kardeşlerin, halan, amcaların, kuzenlerin herkes seni çok seviyor. hepimiz üzüldük ama geçmiş geri gelmez. sen ne yapmış olursan ol. biz seni seviyoruz, hem de çok. ben her gördüğüm insana senin ne süper bir insan olduğunu söylüyorum. istemeden bir kaza oldu. arabayı duvara vurduk. önemli değil, sen sağsın ve iyisin. bundan sonra gereken her şeyi yapacağım. bu acıyı ve korkunu yenmen için her şeyi yapacağım. yeni bir dönem başlayacak. güçlü ol. inancını yitirme. ümidini asla kaybetme. ve inan son aylara göre çok daha iyi geçecek. beni seni hiç yalnız bırakmayacağım. seni kendi canından çok seven baban seni asla yalnız bırakmayacak. hep yanında olacak. oğlum canım benim. ne olursa olsun, ne yaparsan yap, ben seni sadece destekleyeceğim. senin gibi bir oğlum olduğu için hep şükrettim, sevindim. bu mutluluğum, bu gururum, ben yaşadığım sürece hep devam edecek. buradayken hep seni ve iyi şeyleri düşündüm. göreceksin sayılı günlerin zamanla geçecek. ailece eski günlerimizdeki gibi sizlerin başarılarını izleyeceğiz. lütfen bugüne kadar yaptığın gibi babana güven, söylediklerimi yap. avukat abine güven. susma hakkını kullan derse kullan. bu senin hakkın. sakın heyecanlanma. tekrar tekrar söylüyorum hatanla yüzleşeceksin. neyse anlat. benim için ne kadar zor olsa da artık teslim olman gerek diye düşünüyorum. içim parçalanıyor ama aslan oğlum bil ki içi parçalanan sadece ben, bizim ailemiz değil. o babanın da, o ailenin de belki daha fazla ciğeri yanıyor. bu acıyı anlatmak zor. sen de acı çekiyorsun biliyorum ama hep dediğim gibi artık büyüdün. (önce, ‘büyüdün’ yerine ‘büyük bir adam oldun’ diye yazılıp çizilmiş.) çok iyi eğitim aldın. hep başarılıydın. beni hep gururlandırdın. küçük bedenin, büyük yüreğin ve inancınla bu sıkıntılara da göğüs gereceğine inancım tam. umutsuzluğa kapılma. not: sağlığına dikkat et. beslenmene dikkat et. kaçmakla, hayata küsmekle hiçbir şey elde edemezsin. unutma tek umudum sen ve kardeşlerinin benim emekliliğimde işleri eline alması. seni hep sevdim, seviyorum, seveceğim. baban. Hangi konuda süper sayın Nida Garipoğlu? Oyunculukta mı, kesip biçmekte mi? Hangisinde? | |
|
| |
Glenn Wilson A Chore for the Lost ~ Vokal & Gitarist
Mesaj Sayısı : 254 Galleon : 11131 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 16:25 | |
| " Olaylar adeta bir Dexter bölümü havasında geçti. " - Cem G. | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 16:56 | |
| 16:53 Türkiyede bir çarlis mensın olsaydı basın mensupları kafayı nasıl bozarlardı acaba? Acaba öyle bir durumda savaş çıksa iplerler miydi? Haberin ortasında televizyon kapatmayı adet haline getirdim sayelerinde. | |
|
| |
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 17:03 | |
| Haber Türk de saçma salak şeyler yazmış, öğğğ... Bir sürü cinayet işleniyor da birine taktılar, en önemli olay oldu. Benim kuzenim öldürüldü 5 yıl önce, hâlâ bulunamadı öldürenler. Medyayı meşgul etmek için, krizi, seli onu bunu unutmak için sardılar bir cinayete, tebrik ediyoruz! 17:03 | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 20:00 | |
| Şimdi gidip bir güzel uyuyacağım. İkide kalkacağım. Emmy var bugün. Emmy demek House demek. House demek Hugh demek. Hugh demek mutluluk demek. Hadi bana iyi uykular.
20.00|| | |
|
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 20:18 | |
| 20:12 Gencecik masum insanlar(ırkı, dini, düşünceleri ne olursa olsun masumlar işte) halt yolunda öldükçe, bundan çıkar sağlayanlar güçlendikçe benim içim hep kan ağlayacak. Sonuçta bir masumun ölümü tüm insanlığınkine bedeldir. Biliyorum Allah istese durdururdu. Ama diğer bildiğim şey, Allah bize gerçekten istediğimiz hayatı sunuyor. Bir masumun canı yanıyorsa bir noktadan sonra biz de sorumluyuz. Kaderi kabullenmek bazı durumlarda iyidir ama sadece bununla ile bir yere varılmaz. Yapılabilecek bir şeyler var ama henüz körüz. | |
|
| |
Teodor Amberiotis Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 33 Galleon : 11581 Ekspresso Puanı : 21 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 20:38 | |
| 20.35 Aşırı hızlı geçen günler beni başka diyarlara sürüklüyor, sanırım bugün iyi bir şey yapmadım. Kendimi birine bağlamayı çok seviyorum ve şu an da buna adım atıyorum kendime bir daha lanet ettim. En iyisi rp yazıp hayatımı sonlandırırcasına güzel bir adım atarmışcasına bir şeyler uydurup bitirmek içimdekilere engel olmak... | |
|
| |
Jessica Spangler Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11300 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 21:30 | |
| 21:27 Al işte bugünde sona erdi. Kaldı geriye 12. 12 gün daha güneş benim için Adana'da doğacak. Sonra da bana elveda diyecek, gönderecek beni burdan. Peki, ben gitmek istiyor muyum? Bilmiyorum? İstiyorum tabii, bambaşka bir ortam, kültür, rüya gibi. Ama ya burda kalanlar, ya yarım kalıpta tamamlanamayanlar. Kimse demedi ki bu kadar zor olacak, üzüleceksin. Nankörlül mü dersin, şımarıklık mı bilemem ama annemi özlerim ben, hem de çok. En çokta ona üzülüyorum ya, hadi hayırlısı. Kımset diyip geçelim.. Kısmet bizi sarsın :s | |
|
| |
Jolene Kurtadam
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Kan statüsü : Kirli kan. Galleon : 11096 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 22:20 | |
| Rönesans'da doğmuş olup, harika bir yaşam sürebilirdim.. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 23:17 | |
| | |
|
| |
Armina Sandberg Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampir Galleon : 12295 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 23:19 | |
| 23:195 Nan karakterimi çalmış bu siteden biri uzun zaman önce (Geçen kış olmalı çünkü o zaman yaratmıştım Joakim Sandberg'i) Ben de ben bu siteye ne ara üye olmuştum diyordum. :S Hiç bir şeyden çekmedim nan bu karakter hırsızlarından çektiğim kadar xD Neyse gene benim oldu da içim rahat şimdi ^^(ulen bari ünlüyü değiştirseydin rezil varlık :S) | |
|
| |
Torgal Alp Berkay Seherbaz
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11422 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Eyl. 2009, 23:45 | |
| "Bebişim"
ben bu lafa niye gıcık oluyordum ya?
bebişimmmmmm!!!!!
aklımın ucunda ama bir türlü oturmuyor...
Neyse şu istanbula gideyim de unutacağım bunların hepsini nasıl olsa... | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:05 | |
| 00.03 Kendime yeni yeni kişiler arayıp bulmam neden acaba, aldım mı başıma belayı hiçbir şey olacağı yok hala adına adlar koyuyorum. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:21 | |
| Lanet olsun erken uyandım. Olsun. Pizza mı söylesem?
00.20|| | |
|
| |
Vera Szewc Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11141 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:35 | |
| Arturo misali hissediyorum kendimi, daha önce hiçbir kahraman bu kadar özdeşleşmemişti benimle. 00:35 | |
|
| |
Jolene Kurtadam
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:36 | |
| Hapşırdım. Şet. Yine mi ya. Ayaklarımın çıplak oluşu çok kötü bir duygu, çorap giyinmeye üşenmekse daha berbat. Hasta olursam naynaynınım. Okulun perşembe açılması çok saçma lan. Öliyim o zaman. Yanağımın içinde de berbat bir yara çıktı zaten. Annem vitaminsizlik dedi ama hadi bakalım... Boğazımda oluşan tuhaf beze gibi şeye de yaradan dolayıdır teşhisini koydu. Bence kanserim. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11141 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:42 | |
| O kadar boş bakıyorum ki hayata, yeniden hissedebilmem için büyük bir şok gerekecek. 00:42 | |
|
| |
Jolene Kurtadam
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:45 | |
| Bacağımdaki morluğun yaşattığı büyük şok. Dün geceden beri aynı kostümle dolaştığımdan fark edememişim. Mutfak tezgahından inerken çarpmıştım ve orası koskoca bir morluk şuan. Bir daha mutfak tezgahına çıkmayacağım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:48 | |
| Zavallı Richard, seni o kadar özlüyorum ki. Empty de hiç yardım etmiyor, hayır. 00:48 | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 01:06 | |
| Ben de mi mide fesatı geçirsem ne? Konuştuğum her üç kişiden birinde, çikolataya dayalı bir fesatlık durumu söz konusu. Vay be. Gazetede çıkan müthiş araştırmaları yapan elemanlar gibi hissettim kendimi. 01.07 | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 21 Eyl. 2009, 01:08 | |
| Gözlerim neden o kadar büyük? Kimi daha iyi görmem gerekiyor? 01:38 | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|