01.11 Kendime iş bulmaya bayılıyorum, canım yazı yazmak istedi de üşendim gene, bu üşengeçlik en çok ona vuruyor ya acıyorum içimde parçalanıp eriyen yazılara, ayrıca sonunda o belayı da aldım başıma, neyse allahtan konuşmadı, hatta online bile değil mutlu olmalıyım, evet bence öyle...
Jolene Kurtadam
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Kan statüsü : Kirli kan. Galleon : 11094 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/09
Emmy'nin Hugh'a kıllığı var bence. Kesin var. Adam beş saat boyunca toplan iki saniye göründü. Ne kırmızı halıda vardı. Ne röportaj yaptılar. Ne adı geçti. Tanıtım filmlerinde bile geçiştirmişler. Kesin kıllığı var. Alın Emmy'nizi ne yapıyorsanız yapın. Hıııh.
06.11||
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
Emmy kesinlikle sinir bozucuydu. Şimdi bir de az çok uyku almış kafayla düşünüyorum da. Kesinlikle hiçbir şey beklediğim gibi olmadı. Ben Jon Cryer'ı da severim, ayrım yapamamıştım o yüzden zaten; ama en iyi komedi dizisi 30 Rock seçildiği an yıkıldım yani. Orada HIMYM ve Family Guy dururken çok saçma sapandı. Off off. Neyse bugün moralimi bozmayacağım. Bugün 21 Eylül. Son iki ayımı günün belirli saatlerinde 21 Eylül gelsin artık diyerek ağlamakla geçirdim. Bugün iki saatlim premiere var. Bugün Hugh var. Aslında teknik olarak bugün değil. Yarın zileyeceğim ben. Saat farkından nefret ediyorum; ama Hugh olsun geç olsun diyorum. Ohh yine mutlu oldum. Hiç göstermediler ama Emmy'de ya ben onun için izliyordum -_-
13.00||
Ayrıca üsttekinin modelini -Olivia Wilde- bile gösterdiler kırmızı halıda ki davetli olmasının tek nedeni En İyi Drama Dizisine aday kırk bölümünde oynadığı House'umun aday olmasıydı. Ama adam Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncuya Aday iken üç saniye gösterdiler. House Emmy'i kıskanıyor işte. IMDB'de puanlaması 9.3 diye kıskanıyor. Hııııh.
13.07||
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
20:08 Gazipaşanın ortasında satırla adam kovalayan amcalar geldi şimdi yine aklıma ve tekrar sırıtmaya başladım. Lala uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştik onu da fark ettim, yollarda süründük o yağmurda, matraktaki abiyi çok sevdim, çok güzel abicim diyordu, sonra sonra Selinin bilgisayarından cerırdın sesini duyabiliyorum, yarın da bu güne benzeyecek yağmur yağarsa, alışveriş muazzam bi şey, burgerdaki çirkin kız ve dünya tatlısı çocuğa da değinelim. Hayat adanadayken daha güzel. Pazartesi itibariyle internete elveda diyeceğim ama hala güzel. Telefonumda bayram ediyor, oh mis. Şu an günü özetliyorum, seyir defterini de çok seviyorum. Öptüm.
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11110 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
Fazla yorulmuşum, kaç saat uyudum bilmiyorum, gerçi ne zaman eve geldiğimizi de bilmiyorum. Tüm kafama ve vücuduma reset atmaya yetecek kadar uyumuş olacağım herhalde, çok bir şey hatırlamıyorum Aisos'a yaptığımız küçük seyahatle ilgili. Yine de hâlâ midem bulanıyor, yolculuklardan tiksiniyorum! 20:59
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
-bir tane kız vardı, sevmiyordu benim şarkılarımı, üzüyordu beni. hiç sevmedi rock n roll'u, ee ben de üzüldüm yani, bir sabah uyandım bu şarkıyı yazdım, fena da değildi hani. dedim ki o şimdi benimle konuşur elimi tutar. evine gittim, kızkardeşi dedi ki "seninki gitti ama hadi gir içeri bana bir şeyler çal" ben de çaldım. aslında o da tatlı bir kızdı. bir baktım ki gülümsedi bana, dedim ki olur bu iş. şimdi sonunda mutluyum, aşık olduk. o benim şarkımı sevdi, öteki şarkılarımı da seviyor. işte bu şarkı yüzünden dünyam güzelleşti.- Gel de gülümseme. 21.36
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11110 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
İki saattir PSD'lere bakıyorum, doğru düzgün işe yarayacak bir şey bulamadım. İnternet neden saçmasapan sitelerle dolu? Of karnım da ağrırken hiç çekilmiyor böyle site site dolaşmak. Napsam ki? Televizyonun ikisi de kapılı bana da bilgisayar kaldı. Keşke kolayı bitirmeseydim. Off...
22.49
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
Umut Sarıkaya'yla sıcak dakikalar. Tüyap'a gelirler mi acaba bu yıl... Geçen sene kaçırmıştım herifleri. Neyse gelmeseler de gideceğim eşek gibi. Gelirlerse Ender'le Umut'u kıstırmak nasip olsun bence. Olsun yani.
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
15.03 Hayatıma neler oluyor derken bir anda kendimi kahkalarla gülerken buluyorum, bir yanım ağlarken nasıl gülebiliyorum demeyin, ben cidden çift karakterli her anı değişen bir insan haline geldim...
Armina Sandberg Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampir Galleon : 12293 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/01/08