00.41 Rpyi yaptım nasıl mutlu oldum, bir anda bir yazı yazmak için sayfa açayım dedim pcde, sonra bir baktım, rpde ki konu geldi aklıma ve yazdım. Oh be ne rahat hayat...=)
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
14.54 ~ Bu karakterle son mesaj, bundan sonra biraz da diğer karakterlere gireceğim. Tabii onlarında mesaj kotalarını doldurunca buna dönerim. Birkaç hafta Martin Denişş'de yine. Johnny Depp'i kullanan yoksa Dayrnt için düşünüyorum. Aklımda çok güzel bir fikir var da.
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11220 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
Bu şarkı için biraz büyük değilmiyiz diye düşünüyorum vidolarını filan görünce ama onu ancak anlıyorum ki Niye kendime pazartesi günkü sınavı hatırlatıp çalışmadığım için suçlu hissettiriyorum ki
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 00:37
Oha Nihal'in artık 18 olduğunun şu anda farkına vardım. Tüm arkadaşlarım teker teker reşit oluyor. Bu ne biçim bir dünya uleynn. Daha küçük birileriyle takılmalıyım artık -_- 23.37||
Leandré Marcelline Müzisyen ~ Beste Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11142 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 04/09/09
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 01:10
Julie Annwyl Lovett demiş ki:
Oha Nihal'in artık 18 olduğunun şu anda farkına vardım. Tüm arkadaşlarım teker teker reşit oluyor. Bu ne biçim bir dünya uleynn. Daha küçük birileriyle takılmalıyım artık -_- 23.37||
18 bitti, 18'umun içindeyim artık şaka gibi ben kendimi o yaşta hissetmiyorum bile, sinir oluyorum neden büyüyorum ya da büyüsem bir iki sene geçse üniye geçsem. Off gene dertliyim ben ya... 00.10
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 14:29
13.26 O insan evladını hiç sevmeden bu şarkıyı bu kadar sevmek nasıl oluyor çözemedim hala. Poker Face. O.o Can't read my, can't read my, no he can't read my poker face. Bugün güel bir gün ekspres, tadını çıkarın. Ayrıca iki üsttekinin takıma taptım. Magnus'u bir LS ile mi eversek ne o.O
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 14:38
Haha üstteki beni çok güldürdü çok. Bir LS Magnus'la everse LS'liğimi kalırmış. Yok yani kişisel olarak seviyorum kendisini de, o mücadele tarafında yazılı şey var ya, işte o her şeyi bozuyor karakter ilişkilerimiz açısından xD 13.38||
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 14:43
13.43 Asıl Magnus LS ile evlenirse eski Magnus olur mu, onu bir düşünmek lazım. Magnus taraf değiştirir mi acaba? O.oYalnız Magnus ÖY olsaydı eğer acayip bir ÖY olurdu, tozu dumana katardı. Giderek sevmeye başladım bu fikri. Siz nerden bileceksiniz ki onun Poker suratını xP Halen takılıyım bu arada şarkıya.
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 14:46
13.46 Krebs'e Krebs demeyi tercih ediyorum. Çalışırken Sitrik Asit Döngüsü kısmını görünce sürekli gülesim geliyor. Manyak mıyım neyim ya?
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 14:54
13.53 Üstteki normal, abna güvensin. Ben de hep Sitrik Asit'in kişiliğinde bir ahlak problemi olduğunu düşünmüştüm zati xD
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
Konu: Geri: Seyir Defteri Paz 20 Ara. 2009, 19:09
18.08 Sözlüğü alıp çalışmam lazım ama sıkıldım ya of.
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
19.22 Birileri beni de insan yerine koysun artık. Hayatımda bir insana hiç bu kadar ağır konuşmadım ve konuşacağımı da zannetmiyorum fakat artık içimde yanan şeylerin acısı parmak uçlarıma kadar yayılıyor. Niye hep ben alttan alan olmalıyım, niye hep fedakar olmak zorundayım, niye hep benim olanı başkasıyla paylaşmak zorundayım, niye mutsuz olmak zorundayım ki?!
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
19.47 Gariptir üstteki ile benzer durumdayım. Anlıyorum kendisini ama fayda olamam. Olsaydım kendime faydam dokunabilirdi belki. Başkası için üzülmeyi ne zaman bırakıcam acaba? Sırf yalnız yemek yiyen birini gördüm diye ona da üzülmek zorunda mıyım? Kimsenin bana üzülmediğini kendime hatırlatmam mı gerekiyor her seferinde? Kendim için üzülme kotasını aşalı ne kadar oldu ki kendimi de bırakıp başkalarına kafayı takıyorum? Neden gözümün önünde yapılan/söylenen için sesimi çıkaramayacak kadar gerideyim? Neden pislik gibi davranan olamıyorum? Hayat böyle çok daha zor. Biri içimdeki merhameti ve insanlığı söküp çıkarabilir mi?
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
21.14 Ne gün yaşadım ben öyle yaa... Of iyinin kötüsü filan mı desem ya da iyinin iyisinin ortancası mı? Bilmiyorum ne olduğunu ama hayatımı renkli ya da renksiz hale getiren tek kişi benden başkası değil.
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11220 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
19.40 Bu bilgisayar kafayı yedi. Cidden. Bende bir tuhafım ama hani. Aynı hatayı bir kere yaparsın iki kere yaparsın da, üç? Neyse bizim sınıfın yemek başlamış olsa gerek ya. Sınıfın neredeyse tamamı, italyanca konuşan öğretmenler... Yok, ben kararımdan memnunum, haftanın beş günü yeterli bu akşam fazla olurdu. Tam aklıma fikir geldi, çıkmam gerek birazdan. Neyse yarına artık..
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08