Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 30 Ocak 2010, 17:45
16.45
Lütfen Alice in Wonderland filmi gelsin artık! Avril'ın sesiyle, Anna Hathaway ve Johnny Deep'in oyunculuğu ile muhteşem bir film olacak. Eda ile gitmek de ayrı bir güzellik olur inşallah mümkün olursa. *-* Çok heyecanlıyım, Avril süper şarkı yapmış <3
İbrahim Emre Ürem Karikatürist - Grafiker
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 39 Kan statüsü : Melez Galleon : 11381 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/09
Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 30 Ocak 2010, 17:53
16.52~ Kaan'a katılıyorum, gelsin artık Alice in Wonderland. Johnny'iyi özledim resmen.
Christine Moes
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11272 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 27/06/09
Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 30 Ocak 2010, 18:18
17.17 Biri beni düşünüyor hadi canım sende oradan neden yazdım bilmiyorum, Kaan'ı görünce mutlu oldum bu arada Avril'den haberler getiriyor bize, Avatar'a gitmek istiyorum bir daha deli miyim ne? Anlamadığım bir durum içine girdim belli...
İbrahim Emre Ürem Karikatürist - Grafiker
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 39 Kan statüsü : Melez Galleon : 11381 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/09
Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 30 Ocak 2010, 18:32
17.30~ Yeni kahvaltı yaptım. Çok yiyorum bu aralar. Ben şimdi Avatar'ı izleyeceğim. Heveslendim şimdi.
Helmina Thetis O'Neil Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/08
Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 30 Ocak 2010, 19:22
18.22 Alice in Wonderland'a ben de sardım xD Avril'ın şarkı da harika yani. 10 numara. Helena da oynuyormuş. Kullandığım ünlülere bakınız efenim; Helena Bonham Carter - The Red Queen Anne Hathaway - The White Queen
Helena'nın surat ifadesine gülsem mi gülmesem mi karar veremedim.
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
Aman Allah'ım! =S Helena mıydı o? Şok oldum, aklımın ucundan bile geçmedi Johnny Deep ve Anne'den başka kadroya bakmadığım için. o.O Makyaj insanları ne kadar değiştiriyor, filmde harika makyözler varmış yani. Bu arada seslendirme kadrosunda sevgilisi Snape'imiz Alan Rickman da varmış, acaba o kimi seslendirecek. =D Anne de çok tatlıydı fragmanda.
Castor Xanthopoulos Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12072 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 04/06/08
Aman Allah'ım! =S Helena mıydı o? Şok oldum, aklımın ucundan bile geçmedi Johnny Deep ve Anne'den başka kadroya bakmadığım için. o.O Makyaj insanları ne kadar değiştiriyor, filmde harika makyözler varmış yani. Bu arada seslendirme kadrosunda sevgilisi Snape'imiz Alan Rickman da varmış, acaba o kimi seslendirecek. =D Anne de çok tatlıydı fragmanda.
Pisiciğimiz Caterpilar'ı seslendirecek. Bu gece sabahlarken RP? Çok kuvvetli bir şekilde umuyorum öyle x 18 x 46 x
Edit:Sonraki gün 17.03 OHA! Oscar adayları açıklandı ve ben daha aday olan hiçbir filmi izlemedim.
Spoiler:
En İyi Film ... See more - AVATAR - tHE BLIND SIDE - DISTRICT - AN EDUCATION - the HURT LOCKER - INGOURIOUS BASTERDS - PRECIOSUS: BASED ON THE NOVEL "PUSH" BY SAPPHIRE - A SERIOUS MAN - UP - UP IN THE AIR
En İyi Kadın Oyuncu
- SANDRA BULLOCK ( THE BLIND SIDE) - HELEN MIRREN (THE LAST STATION) - CAREY MULLIGAN (AN EDUCIATON) - GABOUREY SIDIBE (PRECIOSUS: BASED ON THE NOVEL "PUSH" BY SAPPHIRE) - MERYL STREEP (JULIA & JULIA)
En İyi Erkek Oyuncu
- JEFF BRIDGES (CRAZY HEART) - GEORGE CLOONEY (UP IN THE AIR) - COLIN FIRTH (A SINGLE MAN) - JEREMY RENNER (THE HURT LOCKER) -MORGAN FREEMAN (INVICTUS)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
- PENELOPE CRUZ (NINE) - VERA FARMIGA (UP IN THE AIR) - MAGGIE GYLLENHAAL (CRAZY HEART) - ANNA KENDRICK (UP IN THE AIR) - MO'NIQUE ( PRECIOSUS: BASED ON THE NOVEL "PUSH" BY SAPPHIRE)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
- MATT DAMON (INVICTUS) - WOODY HARRELSON ( THE MESSENGER) - CHRISTOPHER PLUMMER ( THE LAST STATION) - STANLEY TUCCI (THE LOVELY BONES) - CHRISTOPHER WALTS (INGOURIOUS BASTERDS)
En İyi Yönetmen
- JAMES CAMEROON (AVATAR) - KATHRYN BIGELOW ( THE HURT LOCKER) - QUENTIN TARANTINO (INGOURIOUS BASTERDS) - LEE DANIELS (PRECIOSUS: BASED ON THE NOVEL "PUSH" BY SAPPHIRE) - JASON REITMAN ( UP IN THE AIR)
En İyi Orijinal Senaryo
- THE HURT LOCKER -INGOURIOUS BASTERDS - THE MESSENGER - A SERIOUS MAN - UP
En İyi Uyarlama Senaryo
- DISTRICT 9 - AN EDUCATION - IN THE LOOP -UP IN THE AIR -PRECIOSUS: BASED ON THE NOVEL "PUSH" BY SAPPHIRE
En İyi Animasyon
- UP - FANTASTIC MR. FOX - THE PRENCESS AND THE FROG - THE SECRET OF KELLS -CORALINE
Yabancı Dilde En İyi Film
- AJAMI (ISRAIL) - EL SECRETO DESUS OSOS ( ARJANTIN) - THE MILK OF SORROW (PERU) - UN PROGHETE (FRANSA) - THE WHITE RIBBON (ALMANYA)
En İyi Belgesel
- BURMA VJ - THE COVE - FOOD, INC. - THE MOST DANGEROUS MAN IN AMERICA: DANIEL ELSSBERG AND THE PENTAGON PAPERS - EHICH WAY HOME
En İyi Görüntü Yönetmeni
- AVATAR ( MAURO FIORE) - HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE ( BRUNO DEL BONNEL) - THE HURT LOCKER ( BARRY ACKROYD) - INGOURIOUS BASTERDS (ROBERT RICHARDSON) - THE WHITE RIBBON ( CHRISTIAN BERGER )
En İyi Sanat Yönetimi
- AVATAR - THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS - NINE - SHERLOCK HOLMES - THE YOUNG VICTORIA
En İyi Kostüm
- BRIGHT STAR - COCO BEFORE CHANNEL - THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS - NINE - THE YOUNG VICTORIA
En İyi Kurgu
- AVATAR - DICTRICT 9 - THE HURT LOCKER - INGOURIOUS BASTERDS - PRECIOSUS: BASED ON THE NOVEL "PUSH" BY SAPPHIRE
En İyi Ses Miksajı
- AVATAR - THE HURT LOCKER - INGOURIOUS BASTERDS - STAR TREK - TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN
En İyi Ses Kurgusu
- AVATAR - THE HURT LOCKER - INGOURIOUS BASTERDS - STAR TREK - UP
En İyi Makyaj
- IL DIVO - STAR TREK - THE YOUNG VICTORIA
En İyi Müzik
- AVATAR - FANTASTIC MR. FOX - THE HURT LOCKER - SHERLOCK HOLMES - UP
En İyi Şarkı
- THE PRENSESS AND THE FROG (ALMOST THERE) - THE PRENSESS AND THE FROG (DOWN IN NEW ORLEANS) - PARIS 36 (LOIN DE PANAME) - NINE (TAKE IT ALL) - THE CRAZY HEART ( THE WEARY KIND)
En İyi Görsel Efekt
En İyi Kısa Film
-THE DOOR - INSTEAD OF ABRACADABRA - KAVI - MIRACLE FISH - THE NEW TENANTS
En İyi Kısa Animasyon
- FRENCH ROAST - GRANNY O'GRIMM'S SLEEPING BEAUTY - THE LADY AN THE REAPER ( LA DAMA Y LA MUERTE) - LOGORAMA - A MATTER OF LOAF AND DEATH
En İyi Kısa Belgesel
- CHINA'S UNNATURAL DISASTER: THE TEARS OF SICHUAN PROVINCE - THE LAST CAMPAIGNE OF GOVERNOR BOOTH GARDNER - THE LAST TRUCK: CLOSING OF A GM PLANT - MUSIC BY PRUDENCE - RABBIT A LA BERLIN
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
20.29 The Vampire Diaries deli gibi izlediğim ve bitiremediğim dizi gerçi sonuna geldiğinde House'da olduğu gibi devamını beklicem; ama olsun rp yapmak istiyorum aslında, fakat derste çalışmak lazım kanımca kafamda çok şey var. Peki ben ne yapıyorum kendimi dizilerin içinde kaybediyorum
Hestia Ölüm Yiyen
Bugün RP yapacağım, kesin. Şimdi Avril'ın Alice için çektirdiği fotoşutlardan (=P) basit bir avatar imza yapıyorum. Havaya girdim, yapacağım bu RP'yi! Ayrıca Alice in Wonderland'in Oscar adaylarına girememesi kötü olmuş, biraz geç çıkmasaydı kesin En İyi Makyaj bölümünü alırdı. =D
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
00.18~ Doğum günüme resmen girdik, ama henüz doğmadım ben. İlk ve en özel karakterimle en değerli siteme girdim ve keyfini çıkartıyorum. Burası benim ikinci dünyam, burası benim Pandora'm. Hepinize çok teşekkür ediyorum Ekspres Halkı, bu dünyamda olduğunu ve sizleri tanıma zevkini bana yaşattığınız için... .)
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
Avril'ın Alice in Wonderland için yaptığı şarkı gerçekten filmi fişeklemiş. Tek başına dinlenilince pek bir anlam ifade etmiyor ama gerçekten filmle birlikte süper olmuş. ABC'nin ve Tim Burton'ın onca soundtrack içinden Avril'ınkini 1. olarak göstermesi de süper tabii <3
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11327 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
11.56 Sofia'yı ve Elliot'u özlemek. Öldürülecek insan aranıyor., 18.52 EDIT: Sofia'ya yeni imza. Bilgisayar kötü olduğundan nasıl birleştirdiğimi göremiyorum, özür herkesten yarattığım görüntü kirliliği için
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
19.06 Sinemaya gidip İntikam Peşinde'yi izleyeceğim, ama önce hazırlanmak lazım değil mi? Annem dır dır ötüyor zaten pek sever özleyin beni ekspress halkı filan akşama gelirim % 15000 buradayım yani. Of valla uçtum biri beni yere indirsin dememe kalmadı düştüm yere hehe neyse saçmaladım ve gidiyorum.
Hestia Ölüm Yiyen