Nine geliyormuş harbiden! Bir hafta var sadece yaşasın! Gitmeli gitmeli. Geldiği gün hatta! Cuma akşamı gitmeli okuldan sonra! Üsttekini çok sevdim bu haberden haberdar ettiği için beni 19.26
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
Nine geliyormuş harbiden! Bir hafta var sadece yaşasın! Gitmeli gitmeli. Geldiği gün hatta! Cuma akşamı gitmeli okuldan sonra! Üsttekini çok sevdim bu haberden haberdar ettiği için beni 19.26
Normalde sevmiyormuş belli belli valla bende gidicem mutluyum dört gözle beklediğim tek film.... =) 19.52
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
The Book of Eli. İiyidi hoştu da biraz Hıristiyanlık gösterisi olmuş sanki. İcili okuyan her şeye gücü yetendir mesajı var. Yine de Gary Oldman mütttthiş oynamış o ayrı. 22.29
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
21.01 Deliliğin sınırlarını zorluyorum bana neler oluyor yaa deli gibi yemek yiyorum, hopidik bir enerji var, aslında sinirliyim de neyse işte bir de manalı manasız kahkalarım var, içime biri mi girdi çok sinirlerim bozuk deyip kahkalara boğuluyorum ekspressi özledim, sınavlarım var projeler desen öyle duruyorlar anlamıyorum kendimi anlamak isteyende yokta bir sonuca varsa...
Leidolf Waldemar Hallstad Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 11 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10773 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/02/10
19.11 Aşırı acıktım. Annemin yemek yapması uzun sürecek anlaşılan O.o Çalışmam gereken bir ton Geometri konusu ve yapmam gereken Kimya ve İngilizce ödevinin yanı sıra Matematik ve Biyoloji dönem ödevini kontrol ettirmem gerek. Yarın sanki Almanca da vardı O.o
Bu arada üsttekinin karakterini sevdim. Magnus gibi pis birinin kardeşi olsa da napalım xP
Leidolf Waldemar Hallstad Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 11 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10773 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/02/10
Hulik'e itirtaf. BU karakerin tek amacı Ed Norton'u başka bir karakterde daha ünlü yapabilmek ve bir zamandır merak ettiğim kötü bir Magnus'un nasıl bir şey olacağını eşfetmek. Bir de Eury'nin modele sarkabilmek 20.09
En son Leidolf Waldemar Hallstad tarafından Çarş. 24 Şub. 2010, 22:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08