| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Malachy Grandley Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11374 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 24 Tem. 2009, 19:18 | |
| Ben beğeniyorum yaptığı RP'leri ama birkaç eksiğini dile getireyim. Nokta ve virgüllerden sonra boşluk bırakmaması *son rp'lerinde gidermişsin gerçi ama* ve bazen büyük/küçük harf hatası yapması. Ama dediğim gibi, en son yazdığı RP'lerinde de eksilerini artıya çevirdi gerçekten. (: Size=10 veya Size=11 yapmasını öneriyorum ona, renk falan her şey güzel şu anda. Çabuk ve güzel yazıyor, bu da bir artı tabii. Ama bazıları çok uzun oluyor, okumaya üşeniyorum yine de okuyorum sonunda ama birazcık kısaltmaya çalışsa daha da iyi olur. xD
Çok konuştum, özür. X3 Genel olarak çok iyi bence. ^^ | |
|
| |
Julia Leppanen The Wizard's Daily/Velhoen Päiviä Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11328 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 24 Tem. 2009, 20:11 | |
| Rp devlerinden birisi daha, gerçekten kaliteli ve kalıcı Rp'leri var. Malachy karakteri gerçekten de çok eğlenceli ve çok iyi. Albus Dumbledore için zaten kelşme bulamıyorum .... Bütünüyle harika. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 24 Tem. 2009, 23:01 | |
| Rplerden de devlerden olmasa da akıcı ve saran bir anlatamı var ve kendini çabuk geliştiriyor. Bir de değişik kurgular bulup onu rpye yedirmesi benim rp de bayıldığım ayrı bir özellik bunu çok iyi beceriyor kısacası rplerini seviyorum ve gittikçe de geliştirerek kusursuz rpci katagorisine gireceğini düşünüyorum. | |
|
| |
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11276 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 26 Tem. 2009, 21:37 | |
| e yani Nüht'üm tek kelimeyle möthiş yazıyor. Uzatabiliyor istediği kadar ama sıkmıyor. Her zaman duru, her zaman akıcı. =) | |
|
| |
Archles Samael Frohagen Galadriél Circulus Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11517 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 09 Ara. 2009, 19:48 | |
| İlk dikkatimi çeken şey benzetmelerin oldu, bu konuda gerçekten iyisin. Betimlemeye gerektiği kadar yer veriyorsun ve olayları sıkmadan anlatabiliyorsun. Rpnin uzunluğu ideal ölçüde ne çok kısa ne de çok uzun, renklendirmen de hoş faket kendi karakterinin cümlelerinde kullandığın lacivert çok göz yorucu bunu değiştirsen daha hoş olabilir. Genel anlamda beğendim tebrikler ^^ -en son yaptığın rpden yola çıkarak yazdığım bir yorumdu- | |
|
| |
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11276 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 09 Ara. 2009, 20:33 | |
| Yaşasaydı Albert'la iyi arkadaş olabilirlerdi, onu gidi çapkın Renklendirmeni çok sevdim ama boyut sorunu olmuş gibi. size=10 yapsan daha hoş görünür kanımca. Onun dışında Archles'in kurgusundan olsa gerek RPyi müthiş beğendim, hem buyurgan hem davetkar bir patron. Uzunluk tam yerinde, betimlemelerde kararında. RP'lerine abone olmamın bir yolu var mı? Her ay toplanıp ciltlenmiş halde bana postalansa falan EDIT: Max'in renklerini değiştirdim | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Ara. 2009, 22:19 | |
| Son RP'sine baktım bende. Daha önce çok karşılaştım ama sadece ders RP'leri denk geldi. Onlarda iyiydi zaten. Bu karakterinin son RP'sinde Genn'in konuşmaları çok göz yoruyor gerçekten. Fakat fiziksel değil, kurgusal olarak bakarsak; başarılı. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Ara. 2009, 22:26 | |
| Benimle yapsın. Daha çok yapsın. Her şey çok güzel olacak xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 10 Ara. 2009, 22:40 | |
| Hah ser kurguyu ortaya. Ser. Kalkaydın Rpyi sen yapaydın. Ayrıca kurgu gereğince kursa falan ayzılamam tabii ki sevgili Ürem! Bu RPne değil yapmadığın RPne yorum oldu xD | |
|
| |
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 11 Ara. 2009, 21:15 | |
| Valla rplerini seviyorum ben onun çünkü kendine hoş bir mizah akıyor kaleminden renklendirmeye şu an dikkat etmedim, ama öyle abartıya kaçan renkler kullanmadığını bildiğimden onu da seviyorum. Yani kısacası küçük hataları olsa betimlede azlık olabilse bile güzel bir kalemi olup olayları farklı bir dile çevirdiğinden beğenerek takip ettiğim ekspressolardan... EDİT"Bir cümle bu kadar uzatılabilir." | |
|
| |
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11218 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 20 Ara. 2009, 16:07 | |
| Son RP'sine ba-yıl-dım! Hatta o kadar bayıldım ki bir an Albert'ı kurtarasım geldi. Nüht'üm möthiş yazıyor ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 23 Ara. 2009, 19:50 | |
| Bu üstteki üyenin çok iğrenç rpleri var filan dermişim. Neyse bu üstteki var ya üstteki öyle güzel betimlemeli rpler yapıyor ki ağzın açık kalıyor. Biraz abarttım mı ne? Ama isteyince ve o karaktere kendini odaklayınca çok güzel işler başardığı doğrudur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 23 Ara. 2009, 20:11 | |
| Aaahh ahhh o ve Rpleri... Harikalar yaratıyor diyeceğim olmayacak. Ben onun kadar kurguya açık biri görmedim. Hem de her kurgunun altından kalkan. RP yapacaktık, kaldı öyle. Yok yok yapacağız ama. | |
|
| |
Lucas I. Kenneth Orwell Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 84 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10973 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 23/11/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 23 Ara. 2009, 20:15 | |
| Ders RPlerini okurken ağzım açık kalıyordu, resmen yazdığı her bir duyguyu hissedebiliyorum. Bir ara Lucas'la dersine RP yapıp azarlamasını istedim beni. o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 23 Ara. 2009, 20:21 | |
| Etkileyici RPsi nedeniyle muhtemelen müthiş bir azarlama RPsi yapabilirim. İtinayla Gryffindor azarlanır xD | |
|
| |
Lucas I. Kenneth Orwell Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 84 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10973 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 23/11/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 23 Ara. 2009, 20:25 | |
| Başlığı kirletmekteyim bir adminiçenin gözleri önünde ama dersinde ona karşı çıkasım geldi. Kapalıolan dersine RPmi yazsam ne | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12060 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Ara. 2009, 15:54 | |
| Dibim düşüyor diyebilirim rahatlıkla. Derslerimde kendisinin RP'sini görünce genelde içinde olduğum 'çok mu düşük verdim notları' ruh halinden sıyrılıyorum çünkü biliyorum ki onun Rplerinden puan kırmanın tek yolu unutulan harfleri falan bulup çıkarmak. Sonra da büyük bir vicdan rahatlamasıyla "Bak işte yazan yazıyor." diyorum ama bu da diğer herkese büyük bir adaletsizlik herhalde. Her yiğidin karşı değil sonuçta öyle müthiş betimlemeler kullanmak. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 29 Ara. 2009, 19:44 | |
| Aa Deniz. Kötü hissediyorum ki ben onun yaptığı rpleri okuduğumda. O kadar güzel yazıyor ki şu üstteki şahıs, hem mükemmel bir rp okumanın verdiği o uzun süre geçmeyen etki oluşuyor hemde ' Oha lan oha. Sen daha say yerinde, bak millet döktürüyor.' diye tatlı bir kıskançlık yaratıyor. Tapıyorum. :Ç | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 01 Ocak 2010, 03:23 | |
| | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 17 Mart 2010, 21:44 | |
| Bence betimleme yapıp olayların daha gerçekçi canlanmasını sağlamak için rpleri süslemek, laf kalabalığı yapmak değildir. Çok yerinde bir tabir olmamış bu. Ayrıca onu laf kalabalığı olarak görüp, ondan zevk alarak okumak yerine sıkılıyorsan bu seninle ilgili bir sorundur. O yüzden yorumuna katılmıyorum.
Veeee kesinlikle bunun kendimi beğenmiş olduğumdan kaynaklandığının düşünülmesini istemem. Elbette beni tanıyanlar asıl söylemek istediğimi anlamıştır ama yeniler içinde küçük bir not olarak eklemek istedim. | |
|
| |
Christine Moes
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11270 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 17 Mart 2010, 21:51 | |
| Onun rplerini o kadar seviyordum ki valla akıcılığı renkleri betimlemeleri beni ayrı bir dünyaya götürüyordu çok özledik valla keşke yapsa da rplerinin o inanılmaz haliyle hasret gidersek... Karakteri yansıtış tarzına da ayrı bitiyorum zaten kısacası kusursuza yakın yazıp her rpsine yenisine yenilerini ekliyor...=) | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|