| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 03 Ara. 2008, 23:08 | |
| Öncelikle hiç hatasına rastlamadığımı belirtmek isterim. Betimlemeleri gayet güzel, rp seviyesi de yüksek zaten. Uzunlukta sıkıntı yok, anlatım akıcı ve okurken sıkmıyor. Kısaca dört dörtlük bir rpci ^^ | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 03 Ara. 2008, 23:19 | |
| Çok kalın paragraf yazıyor. Bu da göz yoruyor. Zaten yazı puntosu küçük. İyice okurken yoruluyor insan. Daha fazla daha aktif konulara yer verebilir. Renklendirme çok güzel. ^+^ | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11767 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 04 Ara. 2008, 14:50 | |
| Sen Dayrnt'sın sanırım. Okumuştum Rp'lerini. Onları değerlendireyim. İlk olarak akıcı bir anlatımın yok. Aslında anlatımını çok beğendimi söyleyebilirim fakat içinde neredeyse hiç betimleme yok. Karakterini iyi yansıtmaya çalışırken aradaki betimlemeleri unutuyorsun. Halbuki onları da içine katsan çok güzel olacak. Uzunluğa değinmiyorum çünkü benim için uzunluk önemli değil. Az ve öz olması yeterli. Doğruyu söylemek gerekirse ben Rp'lerini pek sevmedim ama bu benim betimleme hastalığımdan kaynaklanıyor. N'apayım betimlemesiz Rp okuyamıyorum. Her neyse, ben derim ki; betimlemelerini çoğaltmalısın. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 04 Ara. 2008, 14:56 | |
| Kendisi zaten düşündüklerimi biliyor ama yine de yorumlamak istedim. Karakterlerini çok güzel yansıtıyor, rplerini okurken yaşananlar gözümde canlanabiliyor. Yerinde kullandığı betimlemeler, küçük ve hoş fikirlerle anlatım gayet akıcı. Renk uyumu zaten güzel. İmla hatalarına da rastlamadığıma eminim. Uzunluk konusuna gelince ben önem veririm ama kaliteli rpleri zaten yeteri kadar uzun ve güzel x) | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 04 Ara. 2008, 17:06 | |
| Diğer üyeliğini düşünerek söyleyebilirim ki; çok kaliteli rp'lere sahip. xP | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11679 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| |
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 04 Ara. 2008, 21:31 | |
| O tek rpni türlü uğraşlarla bulup okudum. Öncelikle anlatımın ve karekterini yansıtışın güzel. Belki biraz daha betimleme hoş olur Ara sıra düşüncelerini yada kendi kendine konuşmalarını vs de yazabilirsin. Ama çok da önemli değil bunlar. En önemlisi de paragraflarını aşırı kalın buldum. Anlam kopukluğu yaratmadan onları biraz da bölersen daha hoş olur bence. | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 05 Ara. 2008, 23:00 | |
| Eh, rpleri hakkında ki yorumumu zaten biliyor. Yine de burada da söyliyeyim;
Çok başarılı, insanı içine çeken, akıcı bir üslubu var. Kurguları çok güzel zaten, öznel betimlemeleri çok, çok güçlü. Her yönüyle okunası rpler yapıyor. Renklendirmesini biraz daha farklılaştırabilir gibime geliyor ama onun dışında gözüme çarpan hiçbir olumsuz yanı yok. Tebrikler. | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 05 Ara. 2008, 23:04 | |
| Yaptığı rp'lere bakınca ne kadar yetenekli ve tecrübeli bir üye olduğunu anlamak zor değil. Bence rp'leri ile siteye renk katıyor. xP | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11989 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 07 Ara. 2008, 02:14 | |
| Rplerinde uzunluk ve anlatım yeterli ama cümlelerinde düşüklükler var. Bir de daha akıcı olabilir bence. | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 07 Ara. 2008, 20:03 | |
| Yine kısa ama güzel rpleri olan rpcilerimizden biri. Karekterini ve duygularını yansıtmada epey iyi görünüyorsun. Anlatımın da akıcı ve güzel. Tek sorunun bir parça az betimleme yapmak. Betimlemeleri de artırırsan gerçekten güzel rpler ortaya koymuş olacaksın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 07 Ara. 2008, 20:08 | |
| Şölen rpsi aklımda sadece, ona göre yorumluyorum ^^
Betimlemelerle renklenen güzel bir anlatımın var. Uyumsuz duygu değişimlerine, kopuk olay geçişlerine rastlamadım. İmla hataları da gözüme çarpmadı. Renk uyumu güzel, uzunluk yeterli. Olumsuz yorumumu alacak kötü bir yanı yok rplerinin ^^ | |
|
| |
Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 07 Ara. 2008, 21:47 | |
| Sadece bir RP'ni okuma fırsatım oldu, gayet iyi | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 01:33 | |
| Cümleleri biraz daha zenginleştirebileceğin kanısındayım, betimlemeler gayet hoş, bazen durağanlaşabiliyor bu da sıkıcı hale getirebiliyor ama çabuk toparlıyorsun. Göl Kenarında yaptığın rp deki renklendirmeni sevdim pastel renkler kullanman hoş durmuş. Uzunluğu pek önemsemem zaten bence senin rplerin yeterli uzunlukta...
Tebrikler ^^ | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 17:04 | |
| Onun rplerine diyecek pek bir şey yok zaten. Renklendirmeler oldukça başarılı. Karekterini yansıtması ve betimlemeleri de. Bir ara bazen kopukluk oluyordu rplerinde ama o da artık pek kalmadı. Sadece ara sıra yazım yanlışı yaptığı oluyor ama onların sebebi de wordünün olmamasıydı sanırım. Sonuç olarak zaten güzeldi ama kendini geliştirerek bunu iyide güzelleştirdin. Eh, Tebrikler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 21:53 | |
| |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 22:37 | |
| Ne diyebilirim ki? Betimlemeler, kurgu, renklendirme... Hepsi mükemmel. Bugüne kadar bir eksiğini görmedim ve bana göre, sitenin en iyi RP'cilerinden. ^^ | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11767 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 22:40 | |
| Uzunluğu fazla takmayanlardan. Ve bu sayede de benim hemen artımı kazananlardan. Çok hoş Rp'lere imza attığını söyleyebilirim. Karakterini yansıtmada usta olmuş artık. Ne desem bilemiyorum yani. ^^ Bazen konular arasında anlaşmazlık oluyor ama onu herkes yapıyor zaten. | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 22:51 | |
| Renklendirmeleri ilk dikkatimi çeken olumlu yönü oldu Rp'lerinin. Gerçekten birbiriyle yakışan pastel ağırlıklı renklerle yaptığın renklendirmeni çok beğendim. Betimlemeleri bence son derece gelişmiş, özellikle yaptığı farklı betimlemeler Rp'sine başka bir duygu ve anlam yüklüyor. Karakterini son derece başarılı yansıttığı kanısındayım, uzunluk benim önemsediğim bir kavram olmamakla birlikte yorumda yapmayacağım bir nokta. Genel anlamda çok başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Tebrikler ^.^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 22:54 | |
| Uzun uzun yazmama gerek yok sanırım, sadece süper desem yeterli olur. Her yönden olduğu için de, yok 'betimlemeler şöyle', 'renklendirme böyle' olaylarına girmeyeceğim. ^^ | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 08 Ara. 2008, 23:43 | |
| İki yerde gördüm sadece rp'lerini. Bence kurgu da problemin yok ama daha güzel betimlemelerle olay anlatılabilir, renklendirme güzel bence ancak punto bazen ufak oluyor monitörün dibine giriyorum okumak için,bunlarda eksilerin. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 09 Ara. 2008, 22:41 | |
| * Bu karakterimde RP falan pek olmadığından, Vysnjã A. Wisténd'den bakabilirsiniz.
Betimlemeler sıradan, renklendirme iyi ve karakterinin düşüncelerini pek yansıtamadığını düşünüyorum. Yani kötü de değil, iyi de. Orta diyelim. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 09 Ara. 2008, 22:46 | |
| Süper tek kelimeyle rplerinde ki yazıyla yeni bir hayat yaratırcasına yediriyor. İnsan rplerinin içinde kaybolurcasına hiç bir şey yapmadan hipnotize olarak okuyor. Renkler senin seçimine kalmış, ama ben çok seviyorum. Yani tek kelimeyle benim örnek aldığım rp modellinde yazan birisin. Bu yüzden okumaktan çok büyük zevk duyuyorum. =) | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 09 Ara. 2008, 22:53 | |
| Onun hakkında aklımda kalan en net şey hiç rp bilmiyorken buraya gelip burada süper bir rpci olup çıktığı kesinlikle. Bu kadar çabuk gelişeceğini tahmin bile edemezdim ve söylebilirim ki gelişmeye de devam ediyor.
Not: son zamanlarda bu karekterimle pek rp yapmadığımın farkındayım Chris karekterimi de yorumlayabilirsiniz bu yüzden | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 09 Ara. 2008, 23:14 | |
| Chris karekterinin rpleri bence gayet sürükleyici,nasıl başarıyor bilmiyorum ama kelimeleri öylesine diziyor ki cümleye, ne kadar uzun olursa olsun ( ki genelde eşşek* kadar oluyor RPlerin ) sonuna kadar geliyorum. Bence gayet hoş,renklendirmelerdede açık renklerden kaçınmalısın ^^ böyle devam etmelisin bence, örnek aldığım rpcilerdensin. | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|