| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 09 Ara. 2008, 23:53 | |
| Betimlemelere daha fazla yer verse daha hoş olur ortam tam olarak gözümüzde canlanır. Bir kaç rp'ni okudum kendimi tam içinde hissedemedim olayın. Cümlelerin bazılarını da iki kere okudum anlamak için. İyi sayılacak rp'leri var ama etrafı, kişileri daha çok anlatırsa tam olacak. | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 00:05 | |
| Seçmen Şapka'da ki rpsini yorumlayacağım;
Renklendirmesi gerçekten çok hoş, anlatımı akıcı, imla kurallarına harfiyen uyuşu özellikle dikkatimi çekti. Nesnel betimlemelere ağırlık verebilir, öznel betimlemeler çok güçlü. Genel olarak güzel rp yaptığı kanısındayım. Tebrikler ^^ | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 15:26 | |
| Betimleme, renklendirme, imla, anlatım... Hepsinden var işte Okurken sıkılmıyorsun ( uyduruk bir yorum old uözür dilerim -_- ) | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 15:32 | |
| Gayet güzel. Darch olduğum zamanlardaki rplerini göz önüne alırsak sitede en fazla kendini geliştiren üyelerden. Uzunluk yönünden sıkıntı çekmediği belli x) Betimlemeler yerinde ve hoş. Karakterini de iyi yansıtıyor. İmla hatalarına her zamanki gibi dikkat etmedim ama rplerin kalitesi hataları kapatıyor işte xD | |
|
| |
Mireila Alverad Elektro Kemanist & Pramoda - Menajer
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11903 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 18:25 | |
| Son Rp'sini okudum ; duygularını yansıtışı, soyut ve somut betimlemeler dozunda ve oldukça ilgi çekici. Uzun yazmak için çaba harcamadığı bunu rahatça başardığı belli oluyor. Akıcı ve devamı istekle beklenen Rp'ler yazıyor. Tebrik ederim x)
Pramoda's Jam'da bir adet Rp'm bulunmakta. | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 21:41 | |
| Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki betimlemelerine tam anlamıyla 'hayran kaldım' o.O Çok yaratıcı nesnel betimlemeler kullanıyor, insanı ister istemez etkileyici bir yön bu da.
Üslubunu çok beğendim, kararter yansıtışı da oldukça başarılı, renklendirmedir vesairedir hepsi gayet güzel. Bir ikinci üyelik mi bilmiyorum ama bu karakteriyle çok hoş rpler yapacağını ve bize okutturacağını düşünmekteyim ^.^ Tebrikler... | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 21:46 | |
| Abovvvv! Mükemmel! Kusur bulamayacağım acaba olmadığı için mi? Bayılıyorum RP'lerine betimlemelerine. Her şeyine. Will'e de bayılıyorum zaten [xP]
Süpersin anacım. Ne deyim sen sana... | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11702 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 10 Ara. 2008, 22:09 | |
| Rplerini birkaç defa gördüğüm ve okuyunca hayran olduğum bir gerçek. Tasvirlerinin dışında, karakterinin duygu ve düşüncelerini anlatışı harika.
[Seçmen Şapka + Ravenclaw O. S rp'lerim var ] | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 11 Ara. 2008, 00:38 | |
| Kendi deyimiyle ürettiği cümleler olmasa ve biraz daha betimleme serpiştirse daha iyi rp'ler yapabileceğine inanıyorum. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 11 Ara. 2008, 00:42 | |
| Demin yazdığı şölen Rp'sini okudum. Anlatımı çok hoşuma gitti. Yoksa zaten hiç okumazdım bile. Özellikle üçüncü paragrafta kendimi oradaymış gibi hissettim çok başarılı bir paragraftı orası. Betimlemeleri Rp'nin her yerinde kullanarak abartmamış, yeri geldiğinde kullanmışsın ve bu da senin için artı olmuş tabii ki. Rp'lerinin açıklayamadığım bir özgünlüğü var. Okurken bir sürü şey yazacağım umuduyla geldim buraya ama bu kadar yorumlayabildim. Allah'ım. O.o Her neyse, güzel Rp'lerin var. Takip edeceğim, tebrikler diyeyim! ^^ | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 11 Ara. 2008, 00:48 | |
| Kaan, Kaan, Kaan... Sana ne desem ki, bilemiyorum. En iyisi ben sana sağlam bi dayak atayım Rplerini daha çok okuma fırsatı vermediğin için bize. Ben kimin iyi kimin kötü olduğuna karar veren bir merci değilim tabi ki ama kendi klasmanlarımla, hayal gücüne, özgünlüğüne, Rplerinin okunulabilinirliğe ve anlatımına tam not veriyorum. | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 11 Ara. 2008, 01:16 | |
| Her kurgunun kötü kızı xD Melek yüzlü iblisimiz zD Kolay mı ööyle melek yüzlü iblis olmak. Ama o valla süper kıvırıyor. Süpersin, canımsın, iyi ki varsın xD | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 11 Ara. 2008, 01:18 | |
| Rplerini okurken korkuyorum. Deli bi anlatış tarzı var olayları. Betimlemeler güzel bence. Bide ruh tahlili iyi yapıyor.Renkledirmeler gözüme batmadığına göre iyidir muhtemelen. Son olarakta bu yorumumu bir ders RP sini göz önüne alaraktan yaptığımı belirteyim. Tebrik ederim. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 11 Ara. 2008, 01:21 | |
| Kendine yöneltilen eleştirileri göz önüne alarak yazdığın son rp iyi olmuş sayılır. Cümleleri iki kere okumak zorunda kalmadığım için mutlu oldum bu sefer xD | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 13:09 | |
| Büyük şölendeki rpni okudum da gerçekten hiç fena değil. Kurgulaman, anlatımın, betimlemelerin gerçekten iyi. Birkaç hatan var onları da düzeltirsen çok iyi olacak. | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 14:16 | |
| Oy oy kimler gelmiş? Kendisi ile baya bir önce tanışmıştım, başka bir sitede... Gryffindor toplantısı ayağına herkes birbirini msne eklemiş oradan benim ayrılmamla sadece msnde online olmakla kalan biriydi. Eski Rplerini hatırlar gibiyim, hayal gücü her zaman yüksekti ancak bu kadar detaylı bir anlatım yoktu. Bir insan her gn mü kendini geliştirir, Rpsine bir şeyler katar? Her Rpsinde aynı tat... Şahsen benimkiler arada bir bozuluyor, konudan sıkılırsam özellikle... Bir de Indis'in başlattığı ve onun da katılıdığı Rp de birbirni yönetme varki acaip sardı beni, aklınıza Rpden kaytarma gelebilir ama işin aslı böylece olaylar çok daha hızlı gelişiyor ve vakit kaybetmiyorsunuz. Bu işi de benden iyi kıvırıyor, boşlukları doldurmakda da iyi. Bu ünlüsünü de seviyorum ya, peki bir yakıştı hatta yapıştı resmen xD Msnde Chace ile konuştuğumu sanıyorum valla ^^ | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 14:37 | |
| Nereden başlasam, okuduğum her rpde bütün her şey gözümde canlanıyor bir an rpnin içinde buluyorum kendimi o can alıcı betimlemeler ve süslemeler de rplerin tuzu biberi oluyor. Çok seviyorum ve her an bir rp yaptı mı diye bakıyorum. Bağımlı hale geldim sanırım. =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 17:38 | |
| Ben de küçük bir araştırma yaptım ve şunu diyebilirm ki; yer yer cümle düşüklükleri ve virgül eksikliğinden anlam kayması olsa da okuduklarımdan çok zevk aldım. Rplerinin akışı ve karakterinin dozu iyi ayarlanmış, Sly olmana rağmen Tanrı'cılık oynamıyorsun. Bazı cümlelerine bittim, kelimeleri süslemeye devam et ^^
Ben de az önce kısa bir Rp bıraktım Galadriél'e... Zamanım olsa uzatırdım ama çıkmam gerekiyor, yine de yorumları merak ediyorum. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 18:20 | |
| Az önce kendi açtığı bara yaptığı ilk rp'sini okudum. Uzunluk veya kısalık benim için önemli değil. Uzun yazılarla rp'yi sıkanlar olacağına kısa yazıp harika rp'ler çıkaranlar tercihimdir. Sen de kısa gerçekten çok güzel bir rp yapmışsın. Sürekli ama sürekli betimlemeye gitmişsin. Bu da insanın kafasında karakterinin davranışlarının ve ortamın görünüşü hakkında, bir resim oluşturuyor. Başarılarının devamı dileğiyle ^^ | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 18:31 | |
| İşte harikalar yaratmış rplerinde ilham kaynağım olan Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesör'üm. Rplerini ilk gördüğümden bu yana bile geliştirdi kendini tebrik ediyorum. Her an okuyamasam da eskiden ne halde olduğumun ve böyle rp yaparların sayesinde olduğunu hatırlamak için okuyor ve kendi kendime gülüyorum. Rplerinde hep bir kendine haslık dikkatimi çekiyor sanki sindirilmiş bir rende gibi insanın içini kaplıyor. Devamının daha güzelleşerek geleceğini bilerek onu tebrik ediyorum=) | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 18:34 | |
| Nihaaaaaaaaal. <3 Rp'lerini neden uzatıyorsun canım yaa. xD Bir Rp'ni okudum şölende olanı şok oldum. Yine mi iki mesaj hastalığı.. xD Başları okurken hiç sıkılmadım, çok keyifliydi. Betimleyerek olayları iyi aktarmışsın ama sonlara doğru sanki uzatmak için kasmışsın gibi geldi? Ben mi yanlış anladım yoksa? xP Bence senin kısa Rp'lerin de çok güzel olur, uzunluk önemli değil. Benim de uzun yazdığıma bakmayın istemeden oluyor, olay olayı açtıkça. XD Seninki de böyle bir şey olabilir ama kendini sürekli geliştirmen çok takdir edilecek bir şey. Umarım daha da geliştirirsin kendini. Uzunluğa takmana gerek yok. Yani eğer takıyorsan tabii. ^^ | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
| |
| |
Anna Luaná del Muñeco Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12110 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 13 Ara. 2008, 18:38 | |
| Hmm... Birçok rp'si var her yerde. Renk bakımından kötü diyorum. Düzeltilebilir. Içerik bakımından da güzel ama hep bütün rp'lerinde boşluklar var. Onları gidermesi gerekir. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
| Rp Yorumlama | |
|