| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 25 Nis. 2009, 12:21 | |
| - Sidonia Scarlet demiş ki:
- Hayır o değil de renklendirmelerinizin göz alıcılığından bahsetmiş Selincik. Öyle diyor yani. Kırmızı kullanıp konuşmalarda da farklı bir renk kullanıyorsunuz ya. Yani Rp'nin tamamı üzerinde kırmızı uygulamanız göz alıyor demiş, sanırım -_-'
hımm, ben kırmızı rengini kullanmam rplerde sadece bir üstekinin konuşmasını -rengiyle birlikte- olduğu gibi aldığımda farklı renkler olabiliyor. neyse gözü daha az yorucu renkler kullanırım bundan sonra -ki son rplerde gri tonlarını kullanmaya başladım. | |
|
| |
Christian Alexz Maxwell Oyuncu ~ Manken
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11414 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 23/04/09
| |
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 25 Nis. 2009, 12:37 | |
| Fazlasıyla güzel diyebilirim. Arada bir yaptığı ufak tefek hatalar hariç bir şey yok. noktalamayla ilgili bi sorunun var ama. 3 nokta gelmesi gereken yerlere çoğu zaman nokta koyuyorsun. | |
|
| |
Christian Alexz Maxwell Oyuncu ~ Manken
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11414 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 23/04/09
| |
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 25 Nis. 2009, 12:43 | |
| - Sidonia Scarlet demiş ki:
- İspanya da ki rp'sine dibim düştü
Başka bir şey demiyorum, hiç öyle betimlemen şöyle renklendirmen böylelere girmeyeceğim, ben çok beğendim. | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 26 Nis. 2009, 11:41 | |
| Rplerini beğeniyorum, şimdiye kadar herhangi bir eksik ya da kusur bulamadım. Bu şekilde devam etmeli^^ | |
|
| |
Enric Sandro Valério
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11713 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 26 Nis. 2009, 13:53 | |
| Rplerini çok beğeniyorum, kendisine de söylemiştim zaten. Renklendirme, içerik herşey harika xD | |
|
| |
Xenophilius Waffling Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkandır. Galleon : 11510 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 01 Mayıs 2009, 23:06 | |
| Herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum. Gayet hoş ve düzgün yazıyor. Her şey yolunda onun için. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 12 Mayıs 2009, 23:01 | |
| Rplerini okurken hep bir gülümseme hakim oluyor yüzümde nedenini bilmiyorum, ama seviyorum okuyunca hoşuma gidiyor o gülümseme sonuna kadar da sürüyor. Hemencecik de bitiyor, fakat bir kaç eksiği var sanki, daha fazla çevre betimlemesi ya da hep eğlenceli ve güldürücü değilde biraz da düşündürücü rplerde bekliyorum ondan. Bunu istememin tek sebebi var. O da hep aynı güldürücü rpnin dışına çıkıldığında nasıl bir rp ortaya çıkacağını merak etmemdendir. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 21 Haz. 2009, 11:21 | |
| Karakterleri arasındaki farka filan çok imreniyorum. Yani benimkilerin hepsinde aynı çocuksuluk filan olur mesela. Betimlemeleri, karakterinin düşünceleri ruh hali filan, çok uyumlu filan oluyor işte ve karakterleri arasında bayağı fark oluyor, seviyorum ben rplerini, çok çok O.O
Sam'le çok rp'm yok aslında ama şu alttaki 14 karakterden birin yada bir çokunun yorumlayabilirsiniz O.O | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 21 Haz. 2009, 17:25 | |
| Valla ona bunca karakter yönettebildiği ve ayrı ayrı hepsine kurgu yaptığı için tebrik ediyorum. Rplerinin uslüplarının hepsinin farklı olması da benim ayrı bir zevkle okumama sebep oluyor. Yani kısacası hepsine ayrı ayrı tapıyorum. Özellikle Will'in rplerilne ve kurguları özledik artık bence Will ile rp yapmalı. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 21 Haz. 2009, 23:32 | |
| O kadar hızlı yazıyor O kadar çok rp yapıyor O kadar iyi oluyor Ee, bunu nasıl yapıyor? Merak ediyorum cidden ama ya. Elliott'tan korkuyoruz filan ama maşallah karakterlerinin hepsi süper valla xD | |
|
| |
Nagihan Narin Sönmez Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 99 Galleon : 11438 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 09/04/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 22 Haz. 2009, 00:17 | |
| Her karakterini ayrı ayrı yönetibilmen çok hoş, genellikle ideal uzunlukta oluyorlar. Düşüncelerini yansıtışın falan sıkıcı değil. Denk geldikçe sıkılmadan zevkle okuyorum. o.O Nagihan'ın henüz rp si yok Dwayne'e bakabilirsiniz. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 22 Haz. 2009, 00:23 | |
| Dwayne'i eğlenceli buluyorum, kitapta o kadar ileri boyut olmasa da acayip Dorian Gray'i hatırlatıyor bana, hem o hayali şahsiyet filan falan. Özgün karakter, rpleri de oldukça iyi bence. Okuyorum işte, seviyoruz kendisinin rplerini O.o | |
|
| |
Bandit April Way Bas Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11268 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/06/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 03 Tem. 2009, 16:59 | |
| - Nagihan Narin Sönmez demiş ki:
- Her karakterini ayrı ayrı yönetibilmen çok hoş, genellikle ideal uzunlukta oluyorlar. Düşüncelerini yansıtışın falan sıkıcı değil. Denk geldikçe sıkılmadan zevkle okuyorum. o.O Nagihan'ın henüz rp si yok Dwayne'e bakabilirsiniz.
Başlık aşağılarda kalmış dayanamadım o.O | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 03 Tem. 2009, 17:28 | |
| Karakterlerin hep ilginç oluyor, ondan olsa gerek görünce okuyorum rpleri O.o Hoşuma gidiyor değişik olmaları filan, rplerde güzel, uzunluğu filan da normal oluyor işte O.o Yoruma bak bee. >.< | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 03 Tem. 2009, 18:04 | |
| Ama Öykü o. Kurgusunu buldu muydu bir yazıyor ki okurken değmeyin keyfime. Bir de yarattığı karakteri benimsemişse, la var mı Öykü'den alası diyorum xD Seviyorum RP'lerini onun xD Her ne kadar eksik bir tane cevabı olsa da -_- Burada da buldum seni Öykü xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 03 Tem. 2009, 18:24 | |
| Hmm senin rplerini nasıl anlatsam hepsi akıcı oluyor hele bu karakterini çok seviyorum. Betimlemelerin o kadar güzel ki bir anda gözümde canlanıveriyor. Bu yüzden bir çırpıda okuyuveriyorum rplerini, karakterleri de hep deli dolu eğlenceli ya hiç bir eksiği yok ki şimdi öve öve bitiremem ben bu karakteri o yüzden ben artık kaçıyorum. Hep böyle kurgularla daha güzel rpler yapman dileğiyle. | |
|
| |
Bandit April Way Bas Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11268 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/06/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 03 Tem. 2009, 18:26 | |
| Ehem senin rp'lerine diyebileceğim tek şey ' vay anasını ' galiba. Çok uzun oluyorlar ama boş yazılmış hiçbir şe olmuyor, karakter yansıtış, betimleme falanda hoş oluyor. Hem çok kısa sürede yazıyrsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 10 Tem. 2009, 16:43 | |
| Rpleri ilgi çekici, bütün karakterleri birbirinden farklı, onları okumayı ya da rplerini takip etmeyi seviyorum. Çünkü okuduktan sonra bana ayrı bir ilham veriyor. Hatta böyle kendime yeni kurgular bile bulduğum oluyor yani kısacası seviyorum onun rplerini... | |
|
| |
Laetitia Prevensie Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11260 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 23 Tem. 2009, 01:14 | |
| | |
|
| |
Malachy Grandley Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11374 Ekspresso Puanı : 37 Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 24 Tem. 2009, 13:14 | |
| Ben beğeniyorum RP'lerini, kitap gibi yazıyorsun. Sanırım bu yüzden seviyorum gerçi son zamanlarda her türlü RP'yi sever hâle geldim. Anlatımın akıcı ki olmasa okumam zaten, betimlemeleri de abartmamışsın ne güzel işte. ^^
Benim RP'ler her yerde var ama özellikle Lleweyn ile olanlara veya Dumbledore'un RP'lerine bakabilirsiniz. *Dambi'deki tüm repeler bana ait şu anlık. :Ç | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 24 Tem. 2009, 13:28 | |
| Hmm ben yapıcam hemde hepsine, şimdi bu Malachy karakterini yansıtış biçimini çok seviyorum ara sıra güldürüyor ve bazen de akışına bırakıp bir anda bitiriveriyorsun. Yani sevdim ben o karakteri.... Dumby'e gelince onla harikalar yaratıp konuşmalarını uzatman, bilmiş bilgili benzetmeler yapman çok hoşuma gidiyor, bir de Amortentia'yı özlediğini yazdığın rpye de taptım. Rplerini normal olarak ele alırsak kusursuz ve akıcı. İşte bu bir rpde en önemli iki etken kanımca, hmm bir de betimelerin de benim yapamadığım kadar mükkemel. | |
|
| |
Julia Leppanen The Wizard's Daily/Velhoen Päiviä Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11328 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 24 Tem. 2009, 19:10 | |
| bence bu sitenin Rp denilince akla ilk gelenlerinden, her zaman kaliteli ve kusrsuz Rp' ler çıkartabiliyor ki bu da jerkesin yapabildiği bir şey değil gerçekten... | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|