| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|
+13Delora Lucien Nobés Nicole Marissa Magdalene Norwen Jonathen Soulthen Indis Oak J. Engelbert Hestia Baldovino Jahrmann Bridge Eurydice Black Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Laryssa Irina Archibald Crestencia Ethél Fletcher Aurora Clayborne Amortentia Cécile Derwent 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:07 | |
| Sınıf Başkanları, Bina Sorumluları ve Takım Kaptanları aktifliğe göre şifre alım işlemlerini gerçekleştirebilir, bana haber vermek suretiyle oyuncu değişikliği yapabilirler. Hepinize iyi eğlenceler dilerim. ^^
Ravenclaw Kaptan: Indis Oak J. Engelbert Arayıcı: Silvia Olympe L. Farquat Vurucu: William J. O'Neil Vurucu: Valentina Vantela Tutucu: Charles Walter Lawrence Kovalayıcı: Baldovino Jahrmann Bridge Kovalayıcı: Indis Oak J. Engelbert Kovalayıcı: Martin Héroe Videl ~ Norwen Jonathen Soulthen alındı.
Slytherin Kaptan: Josephinã I. Valkyrie Kovalayıcı: Christina Alberta Lionel Kovalayıcı: Felipe Klaus Rodrigués Kovalayıcı: Delore Lucien Nobés Arayıcı: Elizabeth Clara Black Tutucu: Nicole Marissa Magdalene Vurucu: Josephinã I. Valkyrie Vurucu: Laryssa Irina Archibald
Maç başlamıştır.
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:13 | |
| Hızlı bir şekilde sahanın ortasına doğru ilerleyip, süpürgeme atlıyorum. Topların sahaya salınmasıyla, diğer takım arkadaşlarıma havalanmaları konusunda bir işaret vererek gökyüzüne havalanıyorum. Gözlerim her tarafta bir Bludger arıyorum bu sırada.
En son Josephinã I. Valkyrie tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:13 | |
| Uçuş profesörünün düdüğünü duyar duymaz ayaklarımı nemli ve sert zemine vurarak havalanıyorum. Gözlerimi güneşten uzak tutmaya çalışarak altın Snitch'i aramaya başlıyorum. Bir yandan da sunucunun söylediklerini dinliyorum. Midem de feci bir ağrı var. Fakat bu maçın uzun süreceğini sanmıyorum.
-"Hadi benim küçük Snitch'im... Seni öldürmeyeceğim ya..."
En son Silvia Olympe Farquat tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:16 | |
| Topların serbest bırakılmasıyla birlikte yere sertçe süpürgemle vurarak havalanıyorum. Sahada Bludger'i arıyorum, o benim olmalı! | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11681 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:17 | |
| Ellerimin terlemesine engel olamayarak eldivenlerini çekiştiriyorum, ilk maçıma çıkmıştım ve belli etmemeye çalışsam da heyecanlanmıştım. Kendimden tecrübeli ve sert mizaçlı Slytherin takımından daha çok tribünlerdeki uğultu, beni bir yaya gibi geriyor. Ayaklarımı yere sertçe vurup havalanıyorum ve kaledeki yerimi alıyorum. | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11722 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:18 | |
| Maçın başlamasına saniyeler kala garip bir heyecanla süpürgeme sarılarak havalanyorum. Benim kalkışımdan biraz önce çalan düdük sesi kulağımda çınlarken maçın iyi bitmesini dileyerek bir süre gözlerimle etrafı tarıyorum. Bludger bulmam gerekli. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:19 | |
| Güneş ışınlarının gözümü almasından nefret ediyorum! Düdüğün sesini duyunca ayağımı yere sertçe vuruyor ve havalanıyorum. Küçük sarı şeytan benim olmalı! | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:20 | |
| Ayaklarımı sert zemine hafifçe vurarak havalanıyorum. Quaffle'ı bulup müthiş bir sayı yapmam gerekiyor. | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:20 | |
| Quaffle'ın serbest bırakılmasını görmemle birlikte ayağımı zemine sertçe vurarak havalanıyorum. Herkesten önce tutmak için ilk hamlemi yapıyorum. Ben bir ilk olmalıyım! | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:21 | |
| Yeşil çimlerde maçın başlamasını beklerken, topların bırakılmasıyla ve başlangıç komutunun verilmesiyle süpürgeme atlayıp havalanıyorum. Hemen ileride ki Quaffle'ı almak için hamlemi yapıyorum. | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:22 | |
| Boşlukta olma duygusu yeterince kötü değilmiş gibi bir de bulutsuz bir gökyüzü... Martin'e ne olduğunu maçtan sonra araştırmayı aklıma sokarak kovalayıcı mevkiinde süpürgemi sahadan havalandırıyorum. Quaffle çok uzağımda değil!
En son Norwen Jonathen Soulthen tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:23 | |
| Maçın başlama düdüğüyle hızla bir ısınma turu atıyorum ardından da kalede ki yerimi alıyorum. Nasıl hücüm ederlerse etsinler quaffle o iki tahtanın ortasından geçirmemeliyim.
En son Nicole Marissa Magdalene tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:23 | |
| Düdüğün çaldığını duyar duymaz ayaklarımı sertçe yere vurarak havalanıyorum. Rüzgar saçlarımı havalndıyor ve hafifçe ürperiyorum. Ancak maçın heyecanıyla çabucak ısınıp, serbest kalmış olan Quaffle'i tutmak için hamle yapıyorum.
" Hemen tutmalıyım onu! "
En son Delora Lucien Nobés tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:24 | |
| Topların serbest bırakılmasıyla havalanıyorum, her tarafta bir Bludger arıyorum. | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:26 | |
| Herkes gibi sahada bulunuyorum. Güneşin alnımıza vurduğu vakit çalınan düdükle beraber hızla ayağımı yere vuruyorum ve havalanıyorum. Yükselirken bile içimdeki hırs giderek alevleniyor. Topların bırakılmasıyla önüme çıkan ve yakalayacağım topu dikkatle süzüyorum ve atağa geçiyorum. "Benimsin!" | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:46 | |
| Vurucular:
~ Laryssa Irina Archibald [6], Valentina Vantela [10], William J. O'Neil [19], Josephinã I. Valkyrie [19]
Layrssa ve Valentina; arayışlarınız sonuç vermiyor. Oysa William ve Joseph'in öyle keskin ki bakışları, havalanır havalanmaz görüyorlar bludger'ları. Bir Raven, bir Sly. Hangisi hedefi tutturabilecek bakalım?
Kovalayıcılar:
~ Indis Oak J. Engelbert [1], Norwen Jonathen Soulthen [9], Felipe Klaus Rodrigués [11], Baldovino Jahrmann Bridge [12], Christina Alberta Lionel [13], Delore Lucien Nobés [20]
İşte bu Delore! Havalandıktan sonra daha birkaç dakika geçmeden quaffle elinde! Diğer kovalayıcılar ise daha oyunun başında morallerini bozmayarak, topla birlikte kaleye uçuyorlar.
Arayıcılar:
~ Silvia Olympe L. Farquat [19], Elizabeth Clara Black [19]
Arayıcılarımız maça hızlı ve hırslı bir başlangıç yapmış gibi görünüyorlar! Etraflarında gelişen oyundan ve Slytherin'in yaptığı sayıdan birhaber, havalanır havalanmaz keskin bakışlarla altın topu aramaya koyuluyorlar. Ve şans ikisine birden gülüyor! İnanılmaz bir şekilde ikisi de aynı anda snitch'i görüyor ve harekete geçiyorlar. Maç erken bitecek olmasın sakın?
Sonuç:
Slytherin: 0 Ravenclaw: 0
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:54 | |
| Gözlerim havada uçuşan bordo noktacığa kenetlenirken, hızımı olabildiğince arttırıp o tarafa doğru uçuyorum. Ravenclaw'lu çocuk da görmüşe benziyor, fakat Bludger'ı savuracak olan benim! Elimdeki sopayı iyice kavrayıp, Ravenclaw'dan Norwen'a doğru savuruyorum topu. | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11722 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:56 | |
| Bludger bulamamanın verdiği rahatsızlıkla bakınmaya devam ediyorum. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:57 | |
| O da ne? Altın Snitch işte orada duruyor! Süpürgemi Snitch'e çeviriyorum ve atağa geçiyorum. "Hadi daha hızlı" diye mırıldanıyorum. Elizabeth de onu görmüş olmalı çünkü o da atağa geçti. Onu bu kadar çabuk görmeyi beklemiyordum. Merlin aşkına daha hızlı! Sakin olmaya çalışarak elimi Snitch'e doğru uzatıyorum.
-"Hadi, çok az kaldı Silvia. Bunu yapabilirsin. Yanlızca sakin ol..."
En son Silvia Olympe Farquat tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 22:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:57 | |
| Bludger bana görünmemek konusunda kararlı gibi! Josep'in bir bludgeri Ravenclaw'a attığını görüyorum ve diğerini aramaya devam ediyorum... | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:58 | |
| Lanet olsun! Quaffle'ı Slytherin kaptı, hemen ileride ki üç çembere doğru uçmaya başladım. O top o çemberlerden geçmemeli. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:59 | |
| Evet top bizde ne olur ne olmaz top elimizden kaçabilir diye sahada bir kaç tur attıktan sonra kalede ki yerimi alıyorum. Eğer bir taliksizlik olurda top kalelerden geçmeden diğer takıma geçerse buna izin vermemeliyim. | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 21:59 | |
| Eh, topu Delora kaptı. Bu da bir şeydir, sonuçta Slytherin. Ama top düşerse mutlaka benim ellerimde olmalı! Bu yüzden hızla Delora'nın altına doğru süzülüyorum. Eğer Quaffle düşerse benim olmalı! Benim! | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:00 | |
| O da ne? Snitch'i gördüm sonunda. Hızlıca ona doğru uçuyorum. Olamaz... Silvia'da farketmiş. Elimi boşluğa uzatıyorum, o minik şeytan senden önce benim elimde olacak Silvia! | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:01 | |
| Evet! İşte orda, bir Bludger. Hemen sopamı topa doğru savuruyorum hedefim Christina. | |
|
| |
| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|