Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ravenclaw - Slytherin Maçı

+13
Delora Lucien Nobés
Nicole Marissa Magdalene
Norwen Jonathen Soulthen
Indis Oak J. Engelbert
Hestia
Baldovino Jahrmann Bridge
Eurydice Black
Oriane Pheria
Charles Walter Lawrence
Laryssa Irina Archibald
Crestencia Ethél Fletcher
Aurora Clayborne
Amortentia Cécile Derwent
17 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Emekli Cadı

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Hmbl7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 13570
Ekspresso Puanı : 24

Ravenclaw - Slytherin Maçı Empty
MesajKonu: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:07

Sınıf Başkanları, Bina Sorumluları ve Takım Kaptanları aktifliğe göre şifre alım işlemlerini gerçekleştirebilir, bana haber vermek suretiyle oyuncu değişikliği yapabilirler. Hepinize iyi eğlenceler dilerim. ^^

Ravenclaw
Kaptan: Indis Oak J. Engelbert
Arayıcı: Silvia Olympe L. Farquat
Vurucu: William J. O'Neil
Vurucu: Valentina Vantela
Tutucu: Charles Walter Lawrence
Kovalayıcı: Baldovino Jahrmann Bridge
Kovalayıcı: Indis Oak J. Engelbert
Kovalayıcı: Martin Héroe Videl ~ Norwen Jonathen Soulthen alındı.

Slytherin
Kaptan: Josephinã I. Valkyrie
Kovalayıcı: Christina Alberta Lionel
Kovalayıcı: Felipe Klaus Rodrigués
Kovalayıcı: Delore Lucien Nobés
Arayıcı: Elizabeth Clara Black
Tutucu: Nicole Marissa Magdalene
Vurucu: Josephinã I. Valkyrie
Vurucu: Laryssa Irina Archibald

Maç başlamıştır.

En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo
Aurora Clayborne
Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Aurora Clayborne

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Heyup7
Kan statüsü : Pure-Blood
Galleon : 11778
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:13

Hızlı bir şekilde sahanın ortasına doğru ilerleyip, süpürgeme atlıyorum. Topların sahaya salınmasıyla, diğer takım arkadaşlarıma havalanmaları konusunda bir işaret vererek gökyüzüne havalanıyorum. Gözlerim her tarafta bir Bludger arıyorum bu sırada.

En son Josephinã I. Valkyrie tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Yazar ~ Vampir

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 42446019ix9
Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor.
Galleon : 11813
Ekspresso Puanı : 16

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:13

Uçuş profesörünün düdüğünü duyar duymaz ayaklarımı nemli ve sert zemine vurarak havalanıyorum. Gözlerimi güneşten uzak tutmaya çalışarak altın Snitch'i aramaya başlıyorum. Bir yandan da sunucunun söylediklerini dinliyorum. Midem de feci bir ağrı var. Fakat bu maçın uzun süreceğini sanmıyorum.

-"Hadi benim küçük Snitch'im... Seni öldürmeyeceğim ya..."

En son Silvia Olympe Farquat tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Laryssa Irina Archibald
Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Laryssa Irina Archibald

Kadın
Galleon : 11691
Ekspresso Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:16

Topların serbest bırakılmasıyla birlikte yere sertçe süpürgemle vurarak havalanıyorum. Sahada Bludger'i arıyorum, o benim olmalı!
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/laryssa-irina
Charles Walter Lawrence

Charles Walter Lawrence

Erkek
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Glensuratdw9
Galleon : 11681
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:17

Ellerimin terlemesine engel olamayarak eldivenlerini çekiştiriyorum, ilk maçıma çıkmıştım ve belli etmemeye çalışsam da heyecanlanmıştım. Kendimden tecrübeli ve sert mizaçlı Slytherin takımından daha çok tribünlerdeki uğultu, beni bir yaya gibi geriyor. Ayaklarımı yere sertçe vurup havalanıyorum ve kaledeki yerimi alıyorum.
Oriane Pheria
Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Oriane Pheria

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 52696966qo7
Galleon : 11722
Ekspresso Puanı : 6

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:18

Maçın başlamasına saniyeler kala garip bir heyecanla süpürgeme sarılarak havalanyorum. Benim kalkışımdan biraz önce çalan düdük sesi kulağımda çınlarken maçın iyi bitmesini dileyerek bir süre gözlerimle etrafı tarıyorum. Bludger bulmam gerekli.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12422
Ekspresso Puanı : 89

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:19

Güneş ışınlarının gözümü almasından nefret ediyorum! Düdüğün sesini duyunca ayağımı yere sertçe vuruyor ve havalanıyorum. Küçük sarı şeytan benim olmalı!

Erkek
Kan statüsü : Half Blood(Prince)
Galleon : 11916

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:20

Ayaklarımı sert zemine hafifçe vurarak havalanıyorum. Quaffle'ı bulup müthiş bir sayı yapmam gerekiyor.
http://www.hogwartsekspresi.com
Hestia
Ölüm Yiyen
Hestia

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Cheesyol1
Kan statüsü : Safkan tabii ki.
Galleon : 11769
Ekspresso Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:20

Quaffle'ın serbest bırakılmasını görmemle birlikte ayağımı zemine sertçe vurarak havalanıyorum. Herkesten önce tutmak için ilk hamlemi yapıyorum. Ben bir ilk olmalıyım!
Indis Oak J. Engelbert

Indis Oak J. Engelbert

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 43772825vu8
Galleon : 11937

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:21

Yeşil çimlerde maçın başlamasını beklerken, topların bırakılmasıyla ve başlangıç komutunun verilmesiyle süpürgeme atlayıp havalanıyorum. Hemen ileride ki Quaffle'ı almak için hamlemi yapıyorum.
Norwen Jonathen Soulthen
Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Norwen Jonathen Soulthen

Erkek
Kan statüsü : P.B.
Galleon : 11848

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:22

Boşlukta olma duygusu yeterince kötü değilmiş gibi bir de bulutsuz bir gökyüzü... Martin'e ne olduğunu maçtan sonra araştırmayı aklıma sokarak kovalayıcı mevkiinde süpürgemi sahadan havalandırıyorum. Quaffle çok uzağımda değil!

En son Norwen Jonathen Soulthen tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Friendssx9
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:23

Maçın başlama düdüğüyle hızla bir ısınma turu atıyorum ardından da kalede ki yerimi alıyorum. Nasıl hücüm ederlerse etsinler quaffle o iki tahtanın ortasından geçirmemeliyim.

En son Nicole Marissa Magdalene tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Delora Lucien Nobés

Delora Lucien Nobés

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 14lb7
Galleon : 11991

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:23

Düdüğün çaldığını duyar duymaz ayaklarımı sertçe yere vurarak havalanıyorum. Rüzgar saçlarımı havalndıyor ve hafifçe ürperiyorum. Ancak maçın heyecanıyla çabucak ısınıp, serbest kalmış olan Quaffle'i tutmak için hamle yapıyorum.

" Hemen tutmalıyım onu! "

En son Delora Lucien Nobés tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.hogwartsekspresi.com/profile.forum?mode=register&agre
William Julian O'Neil
William Julian O'Neil

Erkek
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 44692542ju9
Kan statüsü : Melez
Galleon : 11960
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:24

Topların serbest bırakılmasıyla havalanıyorum, her tarafta bir Bludger arıyorum.
http://www.lejantlarabaktımamausendim.com
Felipe Klaus Rodrigués
Büyücü
Felipe Klaus Rodrigués

Erkek
Galleon : 11927

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:26

Herkes gibi sahada bulunuyorum. Güneşin alnımıza vurduğu vakit çalınan düdükle beraber hızla ayağımı yere vuruyorum ve havalanıyorum. Yükselirken bile içimdeki hırs giderek alevleniyor. Topların bırakılmasıyla önüme çıkan ve yakalayacağım topu dikkatle süzüyorum ve atağa geçiyorum. "Benimsin!"
Emekli Cadı

Kadın
Galleon : 13570
Ekspresso Puanı : 24

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:46

Vurucular:

~ Laryssa Irina Archibald [6], Valentina Vantela [10], William J. O'Neil [19], Josephinã I. Valkyrie [19]

Layrssa ve Valentina; arayışlarınız sonuç vermiyor. Oysa William ve Joseph'in öyle keskin ki bakışları, havalanır havalanmaz görüyorlar bludger'ları. Bir Raven, bir Sly. Hangisi hedefi tutturabilecek bakalım?

Kovalayıcılar:

~ Indis Oak J. Engelbert [1], Norwen Jonathen Soulthen [9], Felipe Klaus Rodrigués [11], Baldovino Jahrmann Bridge [12], Christina Alberta Lionel [13], Delore Lucien Nobés [20]

İşte bu Delore! Havalandıktan sonra daha birkaç dakika geçmeden quaffle elinde! Diğer kovalayıcılar ise daha oyunun başında morallerini bozmayarak, topla birlikte kaleye uçuyorlar.

Arayıcılar:

~ Silvia Olympe L. Farquat [19], Elizabeth Clara Black [19]

Arayıcılarımız maça hızlı ve hırslı bir başlangıç yapmış gibi görünüyorlar! Etraflarında gelişen oyundan ve Slytherin'in yaptığı sayıdan birhaber, havalanır havalanmaz keskin bakışlarla altın topu aramaya koyuluyorlar. Ve şans ikisine birden gülüyor! İnanılmaz bir şekilde ikisi de aynı anda snitch'i görüyor ve harekete geçiyorlar. Maç erken bitecek olmasın sakın?

Sonuç:

Slytherin: 0
Ravenclaw: 0

En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 21:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo
Aurora Clayborne
Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Aurora Clayborne

Kadın
Kan statüsü : Pure-Blood
Galleon : 11778

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:54

Gözlerim havada uçuşan bordo noktacığa kenetlenirken, hızımı olabildiğince arttırıp o tarafa doğru uçuyorum. Ravenclaw'lu çocuk da görmüşe benziyor, fakat Bludger'ı savuracak olan benim! Elimdeki sopayı iyice kavrayıp, Ravenclaw'dan Norwen'a doğru savuruyorum topu.
Oriane Pheria
Oriane Pheria

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 52696966qo7
Galleon : 11722
Ekspresso Puanı : 6

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:56

Bludger bulamamanın verdiği rahatsızlıkla bakınmaya devam ediyorum.
Yazar ~ Vampir

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 42446019ix9
Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor.
Galleon : 11813
Ekspresso Puanı : 16

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:57

O da ne? Altın Snitch işte orada duruyor! Süpürgemi Snitch'e çeviriyorum ve atağa geçiyorum. "Hadi daha hızlı" diye mırıldanıyorum. Elizabeth de onu görmüş olmalı çünkü o da atağa geçti. Onu bu kadar çabuk görmeyi beklemiyordum. Merlin aşkına daha hızlı! Sakin olmaya çalışarak elimi Snitch'e doğru uzatıyorum.

-"Hadi, çok az kaldı Silvia. Bunu yapabilirsin. Yanlızca sakin ol..."

En son Silvia Olympe Farquat tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 22:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Laryssa Irina Archibald
Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Laryssa Irina Archibald

Kadın
Galleon : 11691
Ekspresso Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:57

Bludger bana görünmemek konusunda kararlı gibi! Josep'in bir bludgeri Ravenclaw'a attığını görüyorum ve diğerini aramaya devam ediyorum...
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/laryssa-irina
Indis Oak J. Engelbert

Indis Oak J. Engelbert

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 43772825vu8
Galleon : 11937

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:58

Lanet olsun! Quaffle'ı Slytherin kaptı, hemen ileride ki üç çembere doğru uçmaya başladım. O top o çemberlerden geçmemeli.
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Friendssx9
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:59

Evet top bizde ne olur ne olmaz top elimizden kaçabilir diye sahada bir kaç tur attıktan sonra kalede ki yerimi alıyorum. Eğer bir taliksizlik olurda top kalelerden geçmeden diğer takıma geçerse buna izin vermemeliyim.
Hestia
Ölüm Yiyen
Hestia

Kadın
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı Cheesyol1
Kan statüsü : Safkan tabii ki.
Galleon : 11769
Ekspresso Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 21:59

Eh, topu Delora kaptı. Bu da bir şeydir, sonuçta Slytherin. Ama top düşerse mutlaka benim ellerimde olmalı! Bu yüzden hızla Delora'nın altına doğru süzülüyorum. Eğer Quaffle düşerse benim olmalı! Benim!
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12422
Ekspresso Puanı : 89

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 22:00

O da ne? Snitch'i gördüm sonunda. Hızlıca ona doğru uçuyorum. Olamaz... Silvia'da farketmiş. Elimi boşluğa uzatıyorum, o minik şeytan senden önce benim elimde olacak Silvia!
William Julian O'Neil
William Julian O'Neil

Erkek
Ruh hali : Ravenclaw - Slytherin Maçı 44692542ju9
Kan statüsü : Melez
Galleon : 11960
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı   Ravenclaw - Slytherin Maçı Icon_minitimeCuma 12 Ara. 2008, 22:01

Evet! İşte orda, bir Bludger. Hemen sopamı topa doğru savuruyorum hedefim Christina.
http://www.lejantlarabaktımamausendim.com

Ravenclaw - Slytherin Maçı
1 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-
» Ladies Of Slytherin