| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|
+13Delora Lucien Nobés Nicole Marissa Magdalene Norwen Jonathen Soulthen Indis Oak J. Engelbert Hestia Baldovino Jahrmann Bridge Eurydice Black Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Laryssa Irina Archibald Crestencia Ethél Fletcher Aurora Clayborne Amortentia Cécile Derwent 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:03 | |
| Quaffle'ın karşı tarafta olduğu yetmezmiş gibi süpürgelerden gelen vızırtılar başımı döndürüyor. Şimdi pes etme zamanı olmadığını biliyorum ve ısrarla Quaffle'ı kapmış Slytherinli'nin peşinden kendi kaleme doğru uçuyorum. Henüz top çemberlerden geçmiş değil ya!
En son Norwen Jonathen Soulthen tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 22:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:03 | |
| Evvet! İşte bu. Quaflle şimdi ellerimde. Ama dikkatli olmalı ve topu karşı takıma kaptırmamalıyım. Topu sıkıca tutuyorum ve çemberlere yöneliyorum. Yeterince yaklaşınca topu hızlıca kalleye yolluyor ve sonucu bekliyorum. | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:05 | |
| Quafflee'ın takımdan birinin elinde olmasına sevinerek, topu alan arakadaşımı takip ediyorum. Kaleye doğru giderken bende gidiyor, pas atar diye etrafında durmaya özen gösteriyorum. Her defasında karşı taraftan gelen oyunculara bakıp iyilerin arasında imreniyorum. Gözlerimi takım arkadaşımdan ayırmıyorum; bir yandan süpürgeyi yönetmek, bir yandan da topu tutup birkaç kişinin arasından geçip kaleye gol atmak gözüme zor görünse de hırsım arttıkça kendime engel olamıyorum. | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:07 | |
| Quaflle'ı Slytherin oyuncusuna kaptırıyoruz. Sinirleniyorum. Gözlerimi kısarak kalelerin olduğu yere gidiyorum. Kızın topu atamama gibi durumunda Quaflle'ı ben kapmalıyım. | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11681 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:08 | |
| Herşey beklediğimden daha hızlı gerçekleşiyordu, izeleyenler için sadece havada süzülüyor olabilirlerdi ama benim için tam bir kaos ortamıydı. Büyük bir heyecanla maçı izlerken Sltyherin takımının atağa geçtiğini görüyorum. Quaffle'ın Delora'nın eline geçtiğini görünce deyim yerindeyse aklımı yitirecek gibi oluyorum ve tüm dikkatimi Delora'ya veriyorum. Bu, hem maçın hem de benim ilk kurtarışım olmalıydı, süpürgemde ileri kayarak üzerime doğru gelen topu yakalamak için fırlıyorum. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:23 | |
| Vurucular:
~ Valentina Vantela [11], Josephinã I. Valkyrie [5], William J. O'Neil [15], Laryssa Irina Archibald [20]
Josephinã; bludger'ı Norwen'e atmak istiyor, ama kötü bir atış gerçekleştiriyor; top Ravenclaw'lu çocuğun yakınından bile geçmiyor. Laryssa, harikasın! Joseph'in bilinçsizce tribünlere savurduğu bludger'ı görüyor ve ona doğru uçuyorsun. Göster kendini! Valentina top görebilmek umuduyla hala etrafına bakınırken; William sert bir hamleyle topu Slytherin kovalayıcılarından Christina'ya atıyor.
Kovalayıcılar:
~ Delore Lucien Nobés [1], Christina Alberta Lionel [Can zarı 2; Kalan can:8]
Delore'nin hızlı başlangıcı, hızlı bir şekilde son buluyor. Ne yazık ki Quaffle çemberlerden geçemiyor. Ayrıca William'ın attığı bludger omzuna çarpan Christina, bir an sendeledikten sonra kendine geliyor.
Tutucular:
~ Charles Walter Lawrence [3]
Bravo Charles! Delore'nin atışını iyi bir şekilde karşılayarak Quaffle'ı tutuyor ve kendi takım arkadaşın Indis'e fırlatıyorsun. [Indis'in şimdiki hamlesi, Slytherin çemberlerine yakın bir takım arkadaşına pas vermek olmalıdır.]
Arayıcılar:
~ Silvia Olympe L. Farquat [14], Elizabeth Clara Black [4]
Maalesef maçın ilk dakikalarında görülen snitch, gözden kayboluyor. Yılmak yok, arayışa devam.
Sonuç:
Slytherin: 0 Ravenclaw: 0 | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11681 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:24 | |
| '' Evet, işte bu kadar! '' Sevincimi içimde tutamıyorum ve Delora'nın suratına doğru bağırıveriyorum. Tribünlerden yükselen alkış morilimi yükseltiyor ve motive olmuş olarak maça dönüyorum. Gözüme ilk hazır bekleyen Indis çarpıyor ve Quaffle'ı ona fırlatıyorum. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:27 | |
| Savurduğum Bludger'ın Norwen'in yakınından dahi geçmediğini görüp, içimden lanet okuyorum. Gözlerim güneşli gökyüzünde bordo bir parıltı aramaya devam ediyor. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:28 | |
| -"Lanet olsun! Nerelere kayboldu bu!"
Öfkeyle şansımı sövmeye başlıyorum. Bu kadar yakınken Snitch'i kaçırmak kimi öfkelendirmez ki zaten? Gözlerimi kısarak mavi gökyüzüne yine havalanıyorum ve etrafımı gözlemeye başlıyorum. Karnımdaki ağrı hala geçmedi. O sırada Charles'ın Quaffle'ı tuttuğunu görüyorum. Hafifçe gülümseyerek el sallıyorum. Ardından tekrar aramaya devam ediyorum. Nerelerde bu altın canavar? | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11722 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:31 | |
| 'Bu ne şans.' Kendi kendime lanetler yağdırarak bakınmaya devam ediyorum. Maç bitmeden önce Bludger bulmam gerekli. | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:34 | |
| Joseph'in atmayı başaramadığı bludger'i gördüğüm anda tüm hızımla ona doğru uçuyorum. Sopamı sıkıca tutup bludgeri Ravenclaw'dan William'a doğru gönderiyorum. | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Walter'ın sevinç hareketlerinde işlerin bizim için iyi gittiğini anlıyorum ve Quaffle'ın Walter'ın elinde fırladığını görüyorum. Quaffle'ın hedefini bulamama ihtimaline karşı takım arkadaşlarımın yanlarına doğru uçuyorum. O pek de küçük sayılmayan yaramaz top sahipsiz kalırsa ona sahip olma şansını denemek için tetikteyim. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Lanet Olsun! Snitch'i kaybettim. Havada geniş bir çember çizerek uçuyorum. Eninde sonunda snitch benim olacak! | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Charles başarılı bir hamleyle topu yakaladı. Yaşasın! O da ne? Topu bana fırlatıyor, kırmızı Quaffle'ı yakaladım, topu sağ kolumun arasına sıkıştırdım ve süpürgemi ters yöne çevirip çemberlere uçmaya başladım. Ama ileride ki Slytherinler bana engel olacak gibi görünüyor, topu çemberlerin yakınındaki Baldovino'ya fırlatıyorum. | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Arghh!! Canım çok yandı! Bludgerın çarptığı kolum feci halde ağrıdı. Bu gerizekalıdan bozma aptal çocuk da nereden çıktı! Kim oluyor da bana bludger fırlatıyor ha! Sinirimi tutamıyorum ve William'ın yanına giderek ona önce feci derecede kötü bir bakış atarak, okkalı bir omuz darbesi indiriyorum. Kimle dansettiğini sanıyor bu! | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:35 | |
| Top şimdide onlarda bu olanlar bir şaka mı? Her an biri topu bana doğru fırlatabilir diye bekliyorum. Kalemin çevresinden ayrılmamalı ve topun gelmesiyle onu yakalayıp geri püskürtmeliyim. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:38 | |
| Christina'nın acıyla buruşan yüzüne bakıp gülümsüyor, memnun bir şekilde bludger aramaya başlıyorum.
En son William Julian O'Neil tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 22:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:40 | |
| " Lanet Olsun! " Ravenclaw tutucusu atışımı karşılıyor. Top şimdi onda. Çok öfkeliyim ama sakinleşip oyuna konsantre olmalıyım. Derin bir nefes alıp şimdi Indis'te olan quaffle'ı tutmak için onun çevresinde dolaşıyorum. Bu defa sayı yapmalıyım. | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 22:43 | |
| Ah! Quafflee'ı kaptılar! Delora'nın Indis'in peşinden gitmesinden sonra, benimde Indis'i takip etmem gerekiyordu. Hızlı bir atakla Indis'i takibe düştü. Delora'nın haraketlerini izlerken, Indis'in etrafında dönüyor, topu diğer takım arkadaşlarına atmadan onu almak istiyorum. | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:00 | |
| Quafflee'ı tutucunun yakaladığını gördüğümde sevincimden havaya uçuyorum resmen. Tutucu, topu Indis'e yolluyor. Hızla süpürgemi Slytherin kale direklerine çeviriyorum. Oraya geldiğimde yavaşlayıp geri dönüyorum. Indis topu bana atıyor. Gözlerimi kısarak topu kucaklamaya çalışıyorum. O, benim olmalı. Kimse almadan veya yere düşürmeden onu tutmalıyım. Top bana yaklaştıkça üzerimde bir heyecan oluşuyor. Saniyeler ilerledikçe alnımdan akan terleri silmeye çalışıyorum ama gözüm hala Quafflee'da | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:24 | |
| Vurucular:
~ Josephinã I. Valkyrie [5], William J. O'Neil [6], Laryssa Irina Archibald [19], Valentina Vantela [20]
Josephinã'nın şansı kötüye dönmüş durumda! O hala bir bludger görebilmek umuduyla aranırken, Valentina hemen hemen birkaç metre ötesinde bludger'ı fark ediyor. Laryssa ise bludger'ı mükemmel bir atışla William'a gönderiyor. William yediği toptan ve omuz darbesinden dolayı bludger arayışına bile istemeden bir son veriyor.
{William J. O'Neil [Can Zarı:3|Kalan Can:7]} + {William J. O'Neil [Can Zarı:1|Kalan Can:6]} - (Bludger + Omuz Darbesi)
Kovalayıcılar:
~ Delore Lucien Nobés [6], Felipe Klaus Rodrigués [8], Norwen Jonathen Soulthen [9], Indis Oak J. Engelbert [13], Christina Alberta Lionel [18], Baldovino Jahrmann Bridge [19]
Christina'nın omuz darbesi başarılı oluyor. Indis'in attığı Quaffle'ı başarıyla tutan Baldovino; ilk sayıyı yapabilmek için Slytherin çemberlerine yöneliyor.
Arayıcılar:
~ Silvia Olympe L. Farquat [3], Elizabeth Clara Black [17]
Silvia aniden kaybolan snitch'i görememenin verdiği öfkeyle bir an için de olsa, etrafında olan bitenlerin farkına varamıyor. Oysa Slytherin arayıcı Elizabeth henüz maçın yeni başladığını kendisine hatırlatarak sakinleşiyor. Anlaşılan kendini telkin etme işe yarıyor; çünkü kendisine çokta uzak olmayan altın pırıltıyı farkeden Elizabeth, anında hızlanıyor. [Silvia; karşı takım arayıcısının snitch'i gördüğünü fark ediyor ve o da snitch'e yöneliyor. Ancak Elizabeth'in zarı sayesinde gördüğü için, diğer tur zarından 1 sayı düşülecektir.]
Sonuç:
Slytherin: 0 Ravenclaw: 0
Devre arası! Maçımız 22:45'de devam edecektir. İsteyen oyuncularımız hamlelerini şimdiden yapabilirler. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:26 | |
| -"Nerelerdesin küçük altıncık..."
Gözlerimi kısmış etrafıma bakıyorum. Lanet olasıca şey hiç bir yerde yok. Ama... Elizabeth'in hızla dalış yaptığını görüyorum. Hemen peşine takılıyorum, Snitch'e vardım sanırım. Elizabeth'le diz dize sayılırız. Rüzgar gözlerimi yaşlarla doldurdu. Snitch'i tutmak için elimi öne uzatıyorum. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:34 | |
| Wiliam'ın aldığı darbeyle keyifleniyorum. Süpürgemi hızlandırıyorum, herhangi bir ihtimale karşı Valentina'ya yaklaşıyorum. O Bludger'a uzun süre sahip olamaz. Elimden geldiği kadar hızlı bir omuz darbesiyle onu yere yıkmaya çalışıyorum.
En son Josephinã I. Valkyrie tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 23:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:38 | |
| Evet... Baldovino topu yakaladı umarım çemberlerden geçirebilir, rüzgarı suratımda hissederken birkaç Slytherin'i aşıp Christina'ya doğru gidiyor ve bir omuz darbesi indiriyorum ardından karşı takımın çemberlerine doğru gidiyorum. | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:39 | |
| Bludger'ımın hedefini bulmasının verdiği keyifle rahatsız edici bir kahkaha atıyor ve yeni bir Bludger arayışına geçiyorum. | |
|
| |
| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|