| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|
+13Delora Lucien Nobés Nicole Marissa Magdalene Norwen Jonathen Soulthen Indis Oak J. Engelbert Hestia Baldovino Jahrmann Bridge Eurydice Black Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Laryssa Irina Archibald Crestencia Ethél Fletcher Aurora Clayborne Amortentia Cécile Derwent 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:39 | |
| O da ne? Prfesörler locasının yakınlarında uçuşan küçük şeytanı gördüm. Lanet olsun! Silvia peşime taklaştı. Hızlıca Profesörler locasına uçuyorum, beni gören profesörler yan tarafa kaçıyorlar. Yih yih! Elimi sintch'e uzatıyorum. Bu maç artık sonlanmalı! | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:42 | |
| ‘İste Bu!’ Sonunda Quaffle'ı kucaklarımda hissediyorum. Yüzümde beliren tebessüm ifadesini hiçbir şeye değişmem. Derin bir nefes alıyorum ve Slytherin çemberlerinden birine doğru fırlatıyorum, topu. Sayı yapmam gerekiyor. Takımıma sayı kazandırmam gerekiyor.. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:47 | |
| "Hay senin ..... Lanet olsun!"
Yediğim Bludger ve omuz darbesi canımı gerçekten çok yaktı. Öfkeyle suratımı buruşturuyorum, o iki ahmak cadının da dişlerini eline verebilirim şu anda. Aptallar, kendime gelmem biraz uzun sürse de sonunda toparlanıyorum. Hemen o lanet toplardan birini aramaya başlıyorum dilerim onlarla bu iki cadının suratını dağıtabilirim! | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11722 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:49 | |
| 'Sonunda!' Gözlerimi kısarak hedefime ulaştığıma seviniyorum. Bütün gücümü toplayıp Bludger'a vuruyorum. Hedefim; Delora Lucien Nobés. Slytherin'in maçı kazanmaması için elimden gelenin en iyisini yapmaya yemin ederek hamlemin sonucunu bekliyorum. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:50 | |
| Top sanki herkesle oyun oynuyor gibi bir oradan bir oraya koşturuyor herkesi her halükarda hazırlıklı olmalıyım. Kaleden geçirmemeliyim. Sıkıntıyla oyunun gelişmesini izlemek adına bir tur atıyorum ve ardından kalede ki yerimi alıyorum. Artık bir yandan bu maça başlamak gerekiyor. Bastırın Slytherinler. | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11681 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:54 | |
| Takım arkadaşım Will'in canının acıdığını görünce kendimi tutamıyorum ve Larrysa'nın üzerine gitmek için kalemden ayrılıyorum. O da ne? '' Hey, sen ne yaptığını sanıyorsun? '' Josephinã'nın fişek gibi Tina'nın üzerine uçtuğunu görünce yön değiştirip aralarına girmeye çalışıyorum. Böylece Tina'nın vuruşunu yapabilmesini amaçlıyorum.
En son Charles Walter Lawrence tarafından Cuma 12 Ara. 2008, 23:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:57 | |
| Yeter artık! Ravenclawlı tüm oyuncuların canı çıkmalı! Güya hepimizden akıllılar! Nefretim ve sinirim hat safhada. Indis'in yanına uçup ona okkalı bir omuz darbesi indiriyorum. Keşke elimde olsa da güzel bir tokat atabilsem! | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:58 | |
| Maçın hızına yetişemeyecekmişim gibi hissediyorum; ama maçı bırakmayışımdaki çabam beni bile şaşırtıyor. Slytherin çemberlerine doğru giden akıma kapılıyorum. Oyunun hızlandığı kadar sertleştiğinin de farkındayım ama çemberlerde Quaffle o ya da bu şekilde boşa çıkarsa tutan ben olmalıyım. | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı Cuma 12 Ara. 2008, 23:58 | |
| Baldavino'nun attığı top kaleye yöneliyor ve bende onunla birlikte atılıyorum. Amacım top kaleye girmezse tutmak ve sayıyı kendi takımımın lehine çevirmek. | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:02 | |
| Topun Ravenclaw'a geçmesinden sonra hızlı bir şekilde Slytherin kalelerine ilerleyen Baldovino'nun peşinden uçmaya başladım. Baldovino'nun kucağında beliren topu kavrayıp direklere fırlatmasıyla içimdeki hırs ve heyecan daha da artmıştı. Sayı yapmamaları gerekiyordu. Etrafında uçuşan karşı takıma aldırmayarak kendi kalesine hızlı bir şekilde uçarak topu kurtararım diye düşündüğümden uçmaya devam ediyorum. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:13 | |
| Vurucular:
~ William J. O'Neil [1], Valentina Vantela [2], Laryssa Irina Archibald [18], Josephinã I. Valkyrie [20]
William; çektiğin acı ve öfken görüşünü bile etkiliyor. Sakinleşmeye çalış ve bir bludger kap! Aferin Joseph; Valentina'ya öyle bir omuz darbesi indiriyorsun ki, kızın süpürgesinden düşmesine ramak kalıyor. Böylelikle takım arkadaşın Delora'yı da bludger'dan kurtarmış oluyorsun. Laryssa, bugün keskin gören gözlerin yeniden işe yarıyorlar; işte bir bludger daha!
Valentina Vantela [Can Zarı:6|Kalan Can:4]
Kovalayıcılar:
~ Norwen Jonathen Soulthen [1], Christina Alberta Lionel [4], Felipe Klaus Rodrigués [4], Delore Lucien Nobés [19], Indis Oak J. Engelbert [19], Baldovino Jahrmann Bridge [20]
Christina; omuz atacağım derken canından oluyordun; Indis usta bir manevrayla darbeden kurtulurken, asıl sen onun darbesiyle sarsılıyorsun. Neyse ki kendini çabuk toparlıyor, oyuna dönüyorsun. Baldovino usta bir şekilde maçın ilk sayısını yapıyor!
Christina Alberta Lionel [Can Zarı:2|Kalan Can:6]
Tutucular:
~ Nicole Marissa Magdalene [2]
Maalesef Baldovino'nun attığı quaffle'ın kaleden geçmesine engel olamıyor ve tribünlerden gelen çığlıkları duymazdan gelmeye çalışarak, hayal kırıklığıyla topu sana en yakın olan Delore Lucien Nobés'a gönderiyorsun.
Arayıcılar:
~ Silvia Olympe L. Farquat [18-1=17], Elizabeth Clara Black [4]
Snitch tam da yakalanabilecek uzaklıkta! İki takımın arayıcıları da elini uzatıyor, ancak nafile; küçük pırıltı ikisinden de uzaklaşıyor ve onları öfkeleriyle baş başa bırakıyor.
Sonuç:
Slytherin: 0 Ravenclaw: 10 | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:18 | |
| Süpürgesinden neredeyse düşecek olan Valentina'ya bakıp sevinçle kıkırdıyorum. Dikkat kesiliyorum, gözlerim boştaki Bludger'da. O küçük şeytan benim olacak. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:19 | |
| -"Tanrım lanet olsun, lanet!"
Havaya pis bir küfür savurarak havalanıyorum tekrardan. Beni mutlu eden tek şey 10 puan ileride olmamız. Snitch'i tekrar aramaya başlıyorum ve sahada zik zaklar çizerek ilerliyorum. Nereye kayboldu o aptal altın top?!
| |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11722 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:22 | |
| Ellerimle süpürgeye tutunmaya çalışarak bir süre havada asılı kalıyorum. Walter'ın boşa giden çabasına rağmen teşekkür etmek amacıyla gülümseyip tüm gücümü toplayarak süpürgeye tırmanıyorum ve daha sıkı kavrıyorum. Yeniden Bludger ararken kapalı şansımın açılmasını diliyorum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:22 | |
| Snitch'i kaybetmenin üzerine yanımdaki kızın suratının ortasına iki tane geçiresim geliyor. Gözümü hırs bürüdü sanki. Ne pahasına olursa olsun maçtan sonra yapacağım bunu! Bütün bunlar yetmezmiş gibi gol yiyoruz. Ravenclaw tribnüne kötü bir bakış atıp o ahmak topu aramaya başlıyorum... | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:23 | |
| Yeter artık yeter! Bu acılara daha fazla dayanamayacağım! Benim için ya ölüm ya da kazanmak var! Gözümü hırs bürüyor. Ne biçim şeytani bir ruh hali içinde olduğumun ben bile farkında olmuyorum. Gittikçe alevlenen kin dolu gözlerim, sadece Indis'e kenetli durumda. Sızlayan yerlerime aldırmayarak hızla o şapşal kızın yanına uçuyorum. ''Sen kendini ne sanıyorsun ha! Budala!'' Sözlerimi söyleyip biraz olsun rahatladıktan sonra Indis'e okkalı bir omuz darbesi indiriyorum. | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11681 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:24 | |
| Kızın inanılmaz gücü karşısında şaşırıyorum, araya girmeye çalışsam da Tina o omzu yiyor. Üzülerek ve intikam almayı maç sonuna bırakarak yeniden kaleme dönüyorum. Yerime geçtiğimde ise Tina'nın bana gülümsediği fark edip biraz da olsa rahatlıyorum. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:25 | |
| Yediğim gol sinirlerimi bozdu. Ravenchlaw tribününden gelen moral bozucu sözleri bir kenara bırakıp iyice konsantre olmalıyım. Topun hala bana gelme olasılığı var kaderimin oynadığı bu oynu çevirmem gerek. | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:25 | |
| 'Valentina!' takım arkadaşımın şiddetle sarsıldığını görüyorum ve iyi olduğundan emin olmak için onun hizasında bir süre uçuyorum, bu sırada dikkatimi trübünlerden gelen haykırışlar çekiyor. Mutlu haberi almakta pek gecikmiyorum; ama gevşememek gerektiğinin bilincindeyim. Harekete geçmiş olan Slytherinlileri bir şekilde yavaşlatmalıyım. Biraz yukarımda Slytherinli Felipe'yi fark ediyorum ve sağ taraftan süpürgemle üzerine doğru hızlı bir hamle yapıyorum. | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:26 | |
| Bana doğru gelen Bludger'a tüm kuvvetimle vuruyorum; hedefim William. Ona benden ayrılmak neymiş göstereceğim bugün! | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:27 | |
| Süpürgesinde sarsılan Christina'ya sinsice gülümsüyorum birden ayağa kalkan Ravenclaw tribünü beni yeniden oyuna döndürüyor. SAYI! Evet, işte bu.
"Bravo Baldovino!"
diye beğırıyorum mutluluk sarhoşu olan Ravenclaw'lı çocuğa. Ardından kırmızı topun Delore'ye gittiğini görüyor ve süpürgemi kırıp doğruca Charles'ın alanına, Ravenclaw çemberlerine gidiyorum. Lütfen top çemberden geçmesin. Lütfen! | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:32 | |
| Ona seslenen takım arkadaşları ve tribünlerde ki arkadaşlarına gülümseyerek teşekkür etti. Gözleri tekrar topa yöneldi. Ravenclaw direklerine gelmişti. Gözleri hala toptaydı. Topu ben almalıyım. Çemberlerden geçmemeli, top. | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:33 | |
| " Lanetlanetlanet! " Bir sayı yedik! İnanmıyorum çok öfkeliyim. Yine de soğukkanlı olmaya çalışıyorum. Kalenin en yakınında ben varım. Nicole'un attığı topu tutuyor ve Ravenclaw kalesine doğru uçmaya başlıyorum. Hedefim belli. Bu defa mutlaka sayı olacak! | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:36 | |
| Ravenclaw'ın puan kazanmasının mutluluğunu yaşarken hala bir Bludger arıyorum.
En son William Julian O'Neil tarafından C.tesi 13 Ara. 2008, 00:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:37 | |
| Olamaz! Kahretsin! Içimdeki küfürlere engel oldukça sinirlerim bir yandan körükleniyor. Atılan sayı üstüne topun bize geçmiş olması iyi. Yüzümdeki tebessümü kaybetmeyerek Delora'dan önce Ravenclaw'un kalesine doğru süpürgesini yönlendirerek uçmaya devam ediyorum. Rüzgar yüzüme vurdukça arkama bakıp Delora'nın gelişini izliyorum. Ravenclaw'un olduğu yerdeyken hızla çarpmaya çalışan, hiddetli birisinden son an kurtulmaya çalışıyorum. Ama bir yandan da sayı olması için duada bulunuyorum. | |
|
| |
| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|