| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|
+13Delora Lucien Nobés Nicole Marissa Magdalene Norwen Jonathen Soulthen Indis Oak J. Engelbert Hestia Baldovino Jahrmann Bridge Eurydice Black Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Laryssa Irina Archibald Crestencia Ethél Fletcher Aurora Clayborne Amortentia Cécile Derwent 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 00:59 | |
| Vurucular:
~ William J. O'Neil [6], Valentina Vantela [8], Josephinã I. Valkyrie [18], Laryssa Irina Archibald [20]
Josephinã; bugünkü performansın dillere destan. Yeniden gördüğün bir bludger'a yöneliyorsun. Valentina morali bozuk bir şekilde top aramaya devam ederken, Laryssa'nın gönderdiği bludger William'ı kolundan ağır bir şekilde vuruyor.
William J. O'Neil [Can Zarı:2|Kalan Can:4]
Kovalayıcılar:
~ Christina Alberta Lionel [1], Indis Oak J. Engelbert [1], Baldovino Jahrmann Bridge [4], Norwen Jonathen Soulthen [7], Delore Lucien Nobés [8], Felipe Klaus Rodrigués [11]
Christina; omuz darben başarısız ne yazık ki. Artık darbelerden vazgeçmeli ve quaffle'ın peşine düşmelisin belki de. Norwen'in darbesi başarısız olurken Quaffle'ı alması moralini düzeltiyor. Delore başarısız atışına öfkeleniyor; Felipe ise bir kez daha Slytherin'lilerin üzüntüsüne ve topu alamamanın öfkesine kapılıyor.
Tutucular:
~ Charles Walter Lawrence [18]
İşte bu Charles! Delore'nin atışını karşılıyor ve topun çemberlerden geçmesine engel oluyorsun. Ravenclaw hala önde. Quaffle'ı arkadaşın Norwen'e gönderiyorsun.
Arayıcılar:
~ Silvia Olympe L. Farquat [3], Elizabeth Clara Black [17]
Elizabeth sinirli bir şekilde etrafına bakınırken, uzaklarda parıl parıl parlayan snitch'i görüyor ve anında süpürgesini hızlandırıyor. Silvia'da hınzırca ona eşilik ediyor. [Silvia; karşı takım arayıcısının snitch'i gördüğünü fark ediyor ve o da snitch'e yöneliyor. Ancak Elizabeth'in zarı sayesinde gördüğü için, diğer tur zarından 1 sayı düşülecektir.]
Sonuç:
Slytherin: 0 Ravenclaw: 10 | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:01 | |
| Slytherin çemberlerinin olduğu yere gidiyorum. Norwen atamazsa ben almalıyım. Gözlerimi kısıp topa bakıyorum ve derin bir nefes alıyorum | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:05 | |
| -"Merlin aşkına, şimdi ağlıyacağım!"
Öyle sert bir şekilde döndüm ki süpürgemden düşüyordum az kalsın. Havaya iğrenç küfürler savurarak tekrar yükseliyorum. "Bir kez daha aynı şey olursa sinir krizine gireceğim!" Sinirlerim öylesine bozuk ki Elizabeth'in dalışa geçtiğini zar zor farkediyorum. Fazla geç kalmadan Elizabeth'i hızla takip etmeye başlıyorum. Pislik top işte parıldıryor yine gözümün önünde. Elimi uzatıyorum. Bu sefer almalıyım...
-"Hadi Silvia, hadi..."
En son Silvia Olympe Farquat tarafından C.tesi 13 Ara. 2008, 01:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:06 | |
| Sevinçli bir kahkaha patlatıyorum. Aslında ona acımıyorum ama yine Wiliam'ı kendi haline bırakıyorum ve avuçlarımdaki Bludger'ı Valentina'ya gönderiyorum. Artık bu maçı terk etmeli. | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11691 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:09 | |
| Hıncımı almış olmanın sevinci ve William'a duyduğum aşk nedeniyle yaşadığım ikilem sonucunda tekrar Bludger aramaya devam ediyorum. Bu sefer ki hedefim farklı olacak anlaşılan; aşk ağır mı bastı ne?
En son Laryssa Irina Archibald tarafından C.tesi 13 Ara. 2008, 01:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:10 | |
| Tam top diğer kalenin oradan geçerken diğer taraftarın tutucusu top artisttik bir şekilde tuttu ve ardından da topu kendi takımda ki birine verdi. Topun Nicole'e gelme olasılıpı yüksek, bu yüzden kendini topun geleceği yöne doğru bakınıyorum. Top bu sefer ağlardan geçmemeli... | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Gözüme takılan minik şeytana doğru hızlıca uçuyorum. Lanet olsun kendimi gizlemeyi bir türlü beceremem! Silvia hemen arkamda. Nasıl da görüyor ya? Sinirden titreyen elimi hırsla Snitch'e uzatıyorum. Sıkıldım artık! Bu maç sonlanmalı! | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Tam anlamıyla kudurdum! Neden şans bir başka türlü olup duruyor?! Sıkıldım. Ama gözlerimi hırs ve nefret bürüdü bir kere. En başından benim gibi birisine bunu yapmayacaklardı. Christina'yı hiç tanımıyorlar galiba. Elimde olmadan sinirden bir kahkaha atıyorum ve ilk gözüme kestirdiğim çocuğun yanına yani Baldovino'nun yanına doğru hızla süzülüyorum. Darbelemeyi bırakmayacağım, asla! Quaffle bile aklımda değil artık. Çelişkiye sapmamak için direniyorum ve Baldovino'ya elimden geldiğince güçlü bir omuz darbesi indiriyorum. ''Siz başlattınız, ben devam ettiriyorum. Sümsük şey!'' Elimde olsa süpürgemi başında kıracağım ama... Maç sonunu beklemeliyim bunun için sanırım. | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:14 | |
| Maçın yeterince hareketli geçtiğini ve artık takım kaptanı olarak karşı tarafa bir cevap vermem gerektiğini düşünüyorum. Gözüme kestirdiğim ilk Slytherinli olan Josephinã'nın süpürgesine arkadan yaklaşıyorum ve tam yanına yetiştiğimde aniden ona doğru kırıyorum süpürgemi. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:15 | |
| Laryssa'nın üzerime fırlattığı Quaffle'dan kaçamıyorum ve bu sefer gerçekten de canım yanıyor. Ondan ayrılmanın cezası bu denli ağır olmamlıydı diye düşünüp acı acı gülüyorum kendime. Slytherin takımının, maçı kazanmak yerine bizi onları dışı bırakmak için çabalasından bıkmış bir şekilde etrafıma bakınıyorum, bir sonraki Bludger'ı yakalayan olmalıyım.
En son William Julian O'Neil tarafından C.tesi 13 Ara. 2008, 01:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:17 | |
| Attığım quaffle yine hedefini bulmuyor! Bu maçta hiç şansım yok. Öfkenin beni ele geçirdiğini hissediyorum ama maç daha bitmedi. " Görüşeceğiz.. " diye mırıldanarak Norwen'e yaklaşıyorum. Onun ve kalenin etrafında dolanarak Quaffle tutmak için yer arıyorum. | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:20 | |
| Yine olmadı! Kahretsin! *Neden olmuyor* desem de içimden sinirlerimin bozuk olması süpürgemin üstünde durmamı zorlaştırıyor. Süpürgeden kalkıp gitmek istiyorum. Norwen'de olan topa sinirle bakarak, Delora'dan önce o kalkıp Slytherin kalesine doğru ilerliyorum. Norwen hemen önümdeyken bir hamle ile yanına geçip çok sert olmasa da hızla çarpıp topu kendimize çekmeye çabalıyorum. Bu omuz darbesinden sonra az önceki kaybetme arzumu bastırmış hissediyorum. | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:22 | |
| Quaffle'ın soğuk dokusunu kollarımda hissediyorum; fakat bu nedense beni hiç rahatsız etmiyor. Gözlerimi Slytherin çemberlerine kenetlerken bir yandan da takım arkadaşlarımın can sağlığından emin olamamanın kaygısını taşıyorum. Sayıyı her şeye rağmen maça asılan arkadaşlarım için almam gerektiğini düşünerek Quaffle'ı Slytherin çemberlerine doğru fırlatıyorum. | |
|
| |
Charles Walter Lawrence
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11681 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:38 | |
| Delora ikinci kez eli boş dönüyordu Ravenclaw kalesinden, haklı bir gurur içindeyim. Bu işi gerçekten de kıvırmıştım, çok iyi gidiyorduk. Norwen'in Slytherin kalesini yokladığını görünce kesinlikle gol olacağını düşündüm. Bu sırada Indis en sonunda örnek öğrenci çizgisinden kayıp Josep'in üzerine uçmaya başlamıştı. Quaflle'ın uzakta olmasına güvenerek kalemden ikinci kez ayrılıyorum ve intikam duyguyla ben de Josep'in üzerine kırıyorum süpürgemi. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:46 | |
| Vurucular:
~ Laryssa Irina Archibald [1], Josephinã I. Valkyrie [8], Valentina Vantela [11], William J. O'Neil [12]
Bludger'dan son anda kurtulan Valentina'ya sinirli bakışlar fırlatıyor Joseph. Tam o sırada Indis'in darbesiyle sarsılıyor ve dengesini kaybederek yere düşüyor! Laryssa yaşadığı ikilemler dolayısıyla oyuna konsantre olamıyor; bir bludger'da göremiyor haliyle. William sonunda bir bludger görürken, Valentina bakınmakla yetiniyor.
Josephinã I. Valkyrie [Can Zarı:10|Kalan Can:0]
Kovalayıcılar:
~ Felipe Klaus Rodrigués [3], Christina Alberta Lionel [18], Indis Oak J. Engelbert [18], Norwen Jonathen Soulthen [20]
Norwen maçın başından beri süregelen sessizliğini bozuyor ve Felipe'in başarısız hamlesine karşın alaycı bakışlar atarak Quaffle'ı Slytherin çemberlerinden geçirmeyi başarıyor! Christina, Baldovino'ya sert bir darbe indiriyor; ancak çocuk sarsılmıyor bile. [Diğer kovalayıcıların zarları Quaffle çemberlerden geçtiği ve snitch alınarak oyun son bulduğu için hesaplanmamıştır.]
Baldovino Jahrmann Bridge [Can Zarı:1|Kalan Can:9]
Tutucular:
~ Charles Walter Lawrence [4], Nicole Marissa Magdalene [14]
Nicole ne yazık ki ikinci sayıyı da kurtaramıyor. Quaffle çemberden geçerken öfke ve üzüntü karışımı duygularla yumruklarını sıkıyor. Charles ise Joseph'in üzerine uçarken yakalanan snitch'i görüyor ve öfkeyle olduğu yerde donakalıyor. * Maç bitti mi gerçekten? *
Arayıcılar:
~ Silvia Olympe L. Farquat [2-1=1], Elizabeth Clara Black [19]
Ve işte bu! Onu görünce dalışa geçen Silvia'nın topu ele geçirmesine fırsat vermeyen Elizabeth, elini uzatıyor ve altın snitch'i yakalıyor. İyi maç çıkardın, bravo Elizabeth!
Sonuç:
Slytherin: 150 Ravenclaw: 20
Şampiyon: Slytherin | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:53 | |
| Kazandık! Ama bu umrumda bile değil. Maçın bitiş düdüğünü duyar duymaz süpürgemle yere iniyorum. Indis'in yanına gidiyorum. ''Sen bunu hakettin gerizekalı!'' Ardından kızın yanağına feci derecede acı verecek bir şekilde tokat atıyorum. Gülmekten kriz geçiriyorum, ben bir harikayım! | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:56 | |
| Telaş içinde Profesörler Locasından iniyorum ve yere yapışmış olan Joseph'in yanına koşuyorum.
"Ah, Joseph."
Onu kollarımın arasına alıyorum ve birlikte hastane kanadına doğru yollanıyoruz. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:56 | |
| Nicole yediği golün siniri etkisindeyken aniden karşısında ki arkadaşlarının sevinciyle şaşkına dönüyor ve ardından sevinç çığlıklarıyla süpürgesinde daireler çiziyor. Ama yenmek onu rahatlatmadığından yediği gollerin hıncını almak istercesine ilk Baldovinoya sonra da Norwen'e sert bir süpürge darbesi indiriyorum. Şimdi daha mutluyum ve Slytherin türbünlerine karşı muhteşem süpürge şavuma başlıyorum=) Yaşasın kötülükXP | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11927 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:57 | |
| Kazanmamızın sevincini yaşarken geride kalan Norwen'e arkadan gelerek hızlı bir şekilde çarparak onu öne doğru itilmesini sağlıyorum. Bunu yaptıktan sonra attığım kahkaha bana yetiyor. Sevincimi böyle geçirdikten sonra "Sersem şey" diyerek Norwen'in suratına bakıp süpürgemden iniyorum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 01:58 | |
| İnanmıyorum! Snitch ellerimde... O lanet olası topu yakalamış olduğuma hala inanamıyorum. Sahanın ortasında turlar atarken snitch'i havaya kaldırmaya özen gösteriyorum. Aşağıya indiğimde maç süresince peşime taklaşan Silvia ile hesaplaşacağım. Görürsün sen...
Yaşasın! Yaşasın! | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 02:00 | |
| Doymuyorum. Tam anlamıyla çileden çıktım. O kadar eğleniyorum ki! Süpürgemi elime alıyorum. Nasılsa babam zengin, buna bir şey gelse mutlaka yenisini alacaktır. Baldovino'nun yanına gidiyorum. ''Sen de bana bulaşanlardandın değil mi?'' Sinsice gülümseyerek süpürgemi kafasına yapıştırıyorum. Çocuğun acılar içinde bağırması kulaklarıma kuş cıvıltısı olarak işliyor. Ardından bunla yetinmiyorum süpürgeyi kafasında kırıyorum! Bu gidişle Azkaban'a gideceğim! | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11937 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 02:01 | |
| Suratıma yediğim tokat karşısında deliriyorum, zaten hakettiğimiz bir maçı kaybetmenin öfkesi içersindeyim ve üstüne üstlük Chris ile ayrılmışım, tam anlamıyla patlamak üzere olan bir bombayım. Üstüne üstlük Baldovino'nun acıyla yere düştüğünü görünce ne Başkan ne de Kaptan olmam Chrsitina'nın saçlarına yapışmama engel olamıyor ve tüm güçümle kıza vururken bağırıyorum.
'' Sen kendini ne sanıyorsun, bu kadar mı gücün? Sen kaşındın işte, al sana! ''
En son Indis Oak J. Engelbert tarafından C.tesi 13 Ara. 2008, 02:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 02:02 | |
| Indis'in bana vurmalarını umursamıyorum. Canım çok acıyor ama kollarından tuttuğum gibi Indis'i yere yapıştırmaya çalışıyorum. Bu kız bir deli! Ama asla benden deli olamaz! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 02:04 | |
| Süper Christina'da benim gibi gaza geldi. Ona yardım etmeyi düşünüyorum Acaba şu an kime karşı öfkemi açığa çıkartıp süpürgemin o güzel esinsiyle ittirsem. Evet Charle'a hiçbir darbe olmadığını gördüğümden ona doğru tüm gücümle uçup süpürgemle onun savrulmasını sağlıyorum. Bir suçu olmasa da ortam kızıştı kızışacağı kadar... | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
| Konu: Geri: Ravenclaw - Slytherin Maçı C.tesi 13 Ara. 2008, 02:05 | |
| Yüzüstü yere yapışmışken üzerime çıkıyor Chrstina, bense sarı saçlarını yolmak istercesine öfkeyle çekiyorum ve diğer elimi de gözüne sokuyorum. | |
|
| |
| Ravenclaw - Slytherin Maçı | |
|