| Kitap Kurdu | |
|
+82Dryas Pheragas Maximilian Wildstein Adolf Maynard Griswald Vera Szewc Armina Sandberg Omega The Serpent Martin Thomas Wolfiex Aleksey Vasili Majewski Genevieve Tessa Malfoy Howard Dorémieux Sofia Lamartine Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Albert Sven Hallstad Xenophilius Waffling Léxie Evely Lou'wers Kristian Eivind Espedal Oidia Felice Jade Mathé Franciné Widmore Stefan Dequarté Christopher Alex Peterson Sidonia Scarlet Christian Guite Valentius Natashia Helena Sofia Derjinov Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Geoffrey Andrew Conradina Ariadne Barthory Adelphie Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Pekka Postinen Silas Flippo Jerome Aurora Paige Charlotte Alice Russell Naerwéna Pansy Swéslent Frøya Postinen Cyrela Synchlaer Lilith Samael Andrea Rachel McBrayn Hellä Irna Heimdäll Amaranth Lalita Gynea Wolfrec Azaleia Chloris Issoria Lathonia Rose Evelyn Constantine Charlie von Diederich Alexander Delahanty Cassidy van Brandt Simona Floros Frankenstein Kranstone Clarance Rothstein Jean Cassidy Belissiamos James Grott Brothing Alberto Conte Scythia Christopher Raikes Lily L. Black Maurellé Nemesis Argyris Quanntyne Slyvia Archman Charles Ernest Bright Elena Russell Daphne Zoe Launy Fleur Isabéllé Villiers Magnus Lars Hallstad Norwen Jonathen Soulthen Pavel Oleksiy Bazarov Rocio Sycorax Malfoy Aurora Clayborne Jeconiah Desmond Rousseau Gabriella Adeliné O'Brien William Julian O'Neil Nylwen Jinelle Soulthen Christian Dayrnt Black Issa Philippe Johnny Amoux Malfoy John Stewen Peterson Haley Brooke Scott 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Kitap Kurdu Ptsi 15 Ara. 2008, 18:38 | |
| Oyunumuzun adı "Kitap Kurdu".
Tamamen benim üretimim =) Biraz saçma gelebilir ama güzel bir oyun olacağını düşündüm.
- Üye, bir kitap ismi yazıcak ve alttaki üye o kitap hakkındaki yorumunu yapıcak ve o kitabı sevip, sevmedğini söyleyecek. Daha sonra o da bir kitap ismi yazıcak ve oyun böyle devam edecek.. Hem kimin ne tür kitap sevdiğini öğrenmemiz açısından hem de yeni kitaplar keşfetmemiz açısından yararlı bir oyun olur diye düşünüyorum. - Başlıyorum:
The Other Boleyn Girl | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 15 Ara. 2008, 18:53 | |
| The Other Boleyn Girl [Boleyn Kızı]: Kesinllikle mükemmel bir tarihi roman, konusu zaten cezp edici, buna yazarın yeteneği de eklenince kitap tadından okunmaz hale gelebiliyor. Sürekleyici ve yer yer üzücü, okuduğum en iyi kitaplar arasında sanıyorum ki. Okumamış olanlara özellikle tavsiye ederim, mutlaka okunması gereken bir roman.
Sırayı bozmayayım bari;
Queen's Fool [Kraliçenin Soytarısı] |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 15 Ara. 2008, 20:14 | |
| Okumayıp çok duyduğum kitaplardan. Başta bana uyacağını pek sanmıyordum ama Duygu biraz bahsedince İngiliz tarihi ve siyaseti ilgimi çektiğinden kısa süre içinde okumayı planlıyorum.
Olasılıksız | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 15 Ara. 2008, 20:17 | |
| Okuduğum, ancak sıkılarak okuduğum bir kitap. Bazı hesaplamalardan bir şey anlamamama rağmen kitabı çok beğendim. Zaman Çarkı | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 15 Ara. 2008, 20:18 | |
| Olasılıksız her kitap almaya gittiğimde kocaman kocaman harflerle gözüme çarpan 'Olasılıksızın Yazarından' yazan bir kitap sayesinde merak ettim aldım bir güzel yazlıkta unuttum geldim başlayamamıştım daha ama tanıtım yazısı ilgimi çok çekmişti yeniden almaya da kıyamadım yazı bekliyorum okumak için. Iska Zaman Çarkı - okumamakla beraber adını bile duymadım Delirtici Düşlerin Dexter'ı/Darkly Dreaming Dexter | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 15 Ara. 2008, 22:05 | |
| Delirtici Düşlerin Dexter'ı || Darkly Dreaming Dexter : Çok hoşuma giden bir kitap. Bir nevi başucu kitabı gibi. Gündüz başka bir kitap okuyup, yatmadan önce tekrar tekrar ona başlayabilirsiniz. Christopher Moore ~ Pis İş || | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 14:19 | |
| Açıkçası okumadım. İsmi ilgi çekici gelince ufak çaplı bir araştırma yapıp konusunu falan öğrendim. Zeka ile mizahın birleştiği ender kitaplardan biri anladığım kadarıyla. Eh, hem polisiye, hem fantastik, hem komik hem de zekice olunca tadından okunmaz tahmin ediyorum ki. İlk fırsatta kitabı bulup okuyacağım.
Bayan Ölüm Chat Odasında / Irina Denezkina | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 16:08 | |
| Hiç duymadım ilginç bir şeye benziyor ama adı benim için fazla gerilim gibi de duruyor xP Tırsarım ben xD Bilmiyorum =/
Twilight(Alacakarnlık), Stephenie Meyer | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 16:19 | |
| Herkes dönüp dolaşıp bu kitaptan bahsediyor. Evet, okumadım, kınayın beni. Başlarda oldukça ilgi çekici gelmiş olmasına rağmen, 'popüleritesi yüksek' kitapların -HP hariç! Babam kitabın İngilizce halini bana okumaya başladığında 4 ya da 5 yaşındaydım sanırım ve o zaman Rowling sadece İngiltere'de ünlüydü.- bende yarattığı bir antipatiyle ve de aynı şekildeki kitaplara yapıldığı gibi bir film projesinin başlatılmasıyla düşüncelerim değişti. Ama oldukça merak etmeye başladım, okumam gerekiyor.
Tom Gordon'a Aşık Olan Kız ( The Girl Who Loved Tom Gordon ) - Stephen KING | |
|
| |
Desmond Rousseau
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 16:32 | |
| Evde var, yakında okuyacağım.. Annem ısrar ediyor çok beğenecekmişim falan diyor okurum bir ara o.O
Angels & Demons - Dan Brown | |
|
| |
Jeconiah Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 34 Kan statüsü : H.B. Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 18:00 | |
| İkinci kitabı olan The Davinci Code'dan daha fazla sevdiğim Dan Brown harikası. Okuduktan sonra aslında adamın yazdıklarının gerçek olma olasılığı daha fazla geliyor ve kendini, toplumunu uyutulmuş hissediyorsun. Kristal Denizaltı - Ahmet Altan. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 18:03 | |
| Bilmiyorum, okumadım. Ama adıyla bana çocuk kitabı çağrışımı yaptı belki de öyledir hiç duymadım görmedim çünkü, bilemem. Ne cahil insanım. XD
Oyun ~ Stephen King | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 21:10 | |
| Hey! Stephen King romanı kötü olamaz! ' Oyun ' da onlardan biri işte. Beğenmiştim kitabı, ama uzun zaman oldu konuyu ana hatlarıyla hatırlıyorum sadece. Kitapta Gerard gibi bir isim olduğu hatırımda. Öyle işte, ama en iyi kitaplarından değilmiş ki kitabı ayrıntıları ile hatırlamıyorum.
Göz ~ Stephen KING | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 16 Ara. 2008, 21:58 | |
| Stephin King... Hepsi diyemem ama bilindik tüm kitaplarını okudum, sanırım bu kitabı da ilk eserlerinden. Öncelikle King zeten değişik bir adam, buzdolabının üzerine yapıştırılmış bir notla bile, teoriler üreterek 5 6 sayfa yazabilir, hem de okuyanı boğmadan. Göz'de de yine o insanın aklında resim gibi beliren betimlemelerden bolca var, aralara serpiştirilmiş korku ise tüylerinizi ürpertiyor ama yine de kitaba bağımlı olup çıktığınızdan bırakamıyorsunuz. Ve sayfalar hızla birbirini takip ederken kendinizi gerçekten esas kızın içinde buluyorsunuz. Bir tek Göz ismini kitapla bağdıştıramadım, açıkçası beklemediğim bir içerik vardı kalın kapağın altında. Kısa kesersek lezzet aldığım kitaplardandı.
Okuduğum onlarca fantastik kitaptan beynimi sıyırıp farklı bir kitap düşünüyorum. Aklıma ilk gelen kitap bir gerilim ve hemen onun ardından diğeri... Leyleklerin Uçusu da güzeldi ama tabi ilk göz ağrım;
Kızıl Nehirler ~ Jean-Christophe Grangé | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Çarş. 17 Ara. 2008, 14:41 | |
| Okulda hiç sevmediğim bir kız okuyordu o yüzden kitaba karşı içimde bir ön yargı oluştu annem okumuş çok beğenmiş belki bende okurum bir ara bilemiyorum ama. Dearly Devoted Dexter- Jeff Lindsay | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 19 Ara. 2008, 01:54 | |
| Öncelikle e2 daha sonra cnbc-e den bildiğimiz Dexter'ın kişiliği üzerine kurulu olan romanın ikincisi sanırım. Bunu okumadım çünkü sanırım serinin ilk kitabı olan Darkly Dreaming Dexter'ı yeterince sıkıcı bulmuştum. Kurgu ve karakter harika ama üslubun kapalı oluşu beni kitaptan ve seriden soğutmaya yetti. The Tale of Two Cities [Çeviri* İki Şehrin Hikayesi] - Charles Dickens | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 19 Ara. 2008, 17:36 | |
| Sanırım bi' ara okumaya başlayıp, yarısına bile gelmeden bırakmıştım. Bilmiyorum. Okumaya başlayıp da yarısında bıraktığım kitap sayısı cidden çok az olduğu için, sıkıcı bir kitap olmalı bana göre.
Hayvan Mezarlığı ~ Stephen King
Stephen'dan gidicem ben böyle... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 27 Ara. 2008, 00:33 | |
| Güzelmiş öyle dediler kitap fuarı açılınca almayı düşünüyorum. Arkadaşa ballandırdı baya çünkü.
Karanlığın Ötesinde * Bahadır İçel | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 27 Ara. 2008, 17:56 | |
| ne zamandır kitap alamıyorum sanırım rafta görüp almak istediğim kitaplardan
Amin Maalouf-Semerkant | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12626 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 27 Ara. 2008, 22:12 | |
| Harikaydı. Hayyam - Sabbah - Nizamülmülk üzerine çok fazla okumama ortam hazırlamış kitap.
Babil'de Ölüm, İstanbul'da Aşk - İskender Pala | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11798 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 01 Ocak 2009, 21:54 | |
| Hayatımda ilk defa duydum. Merak ettim şimdi xD
Eroin Güncesi / Kanat GÜner | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 01 Ocak 2009, 21:56 | |
| Çok ballandırdılar bu kitabı bana. Okumadım ama fazlasıyla okumak istiyorum. Neler çektiklerini öğrenmek ister insan tabii. En Uzun Gece ~ Ahmet Altan |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 01 Ocak 2009, 22:02 | |
| Ahmet Altan'ın en iyi kitaplarından biri. Kristal Denizaltı kadar olamasa da okumaya değer.
Ahmet Altan - Aldatmak | |
|
| |
| Kitap Kurdu | |
|