| Kitap Kurdu | |
|
+82Dryas Pheragas Maximilian Wildstein Adolf Maynard Griswald Vera Szewc Armina Sandberg Omega The Serpent Martin Thomas Wolfiex Aleksey Vasili Majewski Genevieve Tessa Malfoy Howard Dorémieux Sofia Lamartine Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Albert Sven Hallstad Xenophilius Waffling Léxie Evely Lou'wers Kristian Eivind Espedal Oidia Felice Jade Mathé Franciné Widmore Stefan Dequarté Christopher Alex Peterson Sidonia Scarlet Christian Guite Valentius Natashia Helena Sofia Derjinov Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Geoffrey Andrew Conradina Ariadne Barthory Adelphie Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Pekka Postinen Silas Flippo Jerome Aurora Paige Charlotte Alice Russell Naerwéna Pansy Swéslent Frøya Postinen Cyrela Synchlaer Lilith Samael Andrea Rachel McBrayn Hellä Irna Heimdäll Amaranth Lalita Gynea Wolfrec Azaleia Chloris Issoria Lathonia Rose Evelyn Constantine Charlie von Diederich Alexander Delahanty Cassidy van Brandt Simona Floros Frankenstein Kranstone Clarance Rothstein Jean Cassidy Belissiamos James Grott Brothing Alberto Conte Scythia Christopher Raikes Lily L. Black Maurellé Nemesis Argyris Quanntyne Slyvia Archman Charles Ernest Bright Elena Russell Daphne Zoe Launy Fleur Isabéllé Villiers Magnus Lars Hallstad Norwen Jonathen Soulthen Pavel Oleksiy Bazarov Rocio Sycorax Malfoy Aurora Clayborne Jeconiah Desmond Rousseau Gabriella Adeliné O'Brien William Julian O'Neil Nylwen Jinelle Soulthen Christian Dayrnt Black Issa Philippe Johnny Amoux Malfoy John Stewen Peterson Haley Brooke Scott 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lalita Gynea Wolfrec Baş Şifacı - Büyü Hasarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Kan statüsü : BULANIK Galleon : 11539 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 15:45 | |
| Okudum Bencede super bir kitap ^^
Tutulma Stephenie Meyer | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 16:01 | |
| Sadece, hayalkırıklığı... İkinci kitap kesinlikle ilk kitap kadar iyi değildi ama yine de okurken çok hayalkırıklığına uğramadım, sürükleyici sayılırdı. Ama üçü sevmedim, sevemem... Dördüncü kitabı okumamayı bile düşünüyorum iyiden kötüye gittiği düşünülürse ama duramam alırım Talihsiz Serüvenler Dizisi | |
|
| |
Amaranth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 29 Galleon : 11593 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 16:18 | |
| Okumamanı öneririm zaten. Okunacak tarafı yok dördün. Neyse, ıhm..
Seri güzeldi bitirememiş olsam da elimdeki kitapları okuma işini tamamladığımda almayı düşünüyorum kalan son iki kitabı. Carmelita Spats'a olan sevgim HP'deki Marietta'ya olan düşkünlüğümü hatırlatınca kızıl, kıvırcık saçlı gıcık kız karakterlere sempatim olduğunu hissederek onlarla bütünleşebildiğimi fark ettirmişti bana *-*
Şeytanın Atlıları, Bernard Cornwell. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 17:42 | |
| Okumadım ama ilginç şekilde tanıdık geliyor
Başucumda Müzik - Kürşat Başar | |
|
| |
Alexander Delahanty Çellist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 34 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11561 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 18:52 | |
| Küçük sevimli su birikintim gelmiş.
okumadım
Ölü erkek kuşlar - İnci Aral | |
|
| |
Clarance Rothstein Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11773 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 20:03 | |
| Okumadım o.O
Emily Bronte - Uğultulu Tepeler. | |
|
| |
Cassidy van Brandt Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11620 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 20:44 | |
| Kitaplıkta yaşlanmış bir kitap. Uzun zaman önce almıştım ama bir türlü okuma fırsatı bulamadım.
Açlık Oyunları ~ Suzanne Collins | |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 20:47 | |
| Hatırlayamadım ama tanıdık gelio. Düğünümde ağlama --- Dr. Sevim Gündüzalp [gibi bişidi] | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 20:47 | |
| Tek kelimeyle mükemmel. Sonuna kadar adamın ölmesini milleti rahat bırakmasını dilerken ironik bir şekilde ölüm haberini aldığımda göz yaşlarımı tutamadım, bir şekilde duygusuz sandığımız karakterin aslında duyduğu büyük aşk yüzünden böyle olması... Ve tutulma da alıntılanan o bölüm kitabın en can alıcı noktası bence. Her şeyin anlaşıldığı Heathcliff'in aslında kötü biri olmadığını(bence kötü değil o adam evet.) anladığımız konuşmadır. İyi işlenmiş bir kitaptı. Ama isimlerin aynı ve benzer olması bazen çok zorlanmama neden oldu. Bu kimdi ki? diyip geride bıraktığım sayfaları okuduğum oldu. Ama sevdiğim kitaplar listesindedir efenim kendiler. Ha birde bulabilirseniz filmini izleyecekmişiniz, dedem öyle dedi Suç ve Ceza - Dostoyevski Iskaa Baya ısakalmışım üsteki iki kitabı da bilmiyorum. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 20:56 | |
| Heathcliff mi kötü? Kim diyor onu, hemen boğazlayalım. Adamcağızı bir öldürmedikleri kalmış çocukken canım. Sadece azıcık vahşi xP
Neyse Suç ve Ceza? Dostoyevski'yi babamdan duydum sanırım. Kitabın adı da hiç yabancı gelmiyor. Ama... Okumadım.
The Importance Of Being Earnest-Oscar Wilde (kitabın adında bir yanlışlık olabilir ama xD) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 21:17 | |
| Duymadım Divanı Lugatüt Türk xd | |
|
| |
Hellä Irna Heimdäll
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure Blood Galleon : 11486 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 21:19 | |
| Duymadım görmedim bilmiyorum o.O Ramses; Işığın Oğlu - Christian Jacq | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Mart 2009, 21:23 | |
| İNsanı mısıra kitleyen, delicesine içine hapseden bi kitap. Mavi saçlı kız, burçak Çerezcioğlu | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 07 Mart 2009, 00:03 | |
| Süper ötesi bir kitaptı... Hele arkasındaki yazı çok güzeldi... Ölümün kıyısında bir kızın, doktorların 2 ay ömür biçmesine rağmen 2 yıl yaşayabilmesi gerçekten bir mucize. Bir şey gözlemledim : Burçak her olayda ümitli ve olumlu. Çok güzel bir kitaptı.
Canan Tan- Çikolata Kaplı Hüzünler | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 07 Mart 2009, 01:08 | |
| Burda da karşıma çıktı ^^. Çevremde bir Canan Tan çılgınlığı almış başını gidiyor. Birkaç arkadaşımın elinde gördüm bu kitabı ama ben okumadım henüz. Birinden biri kısa süre içinde bitirir de ben de okurum umarım.
Canan Tan - En Son Yürekler Ölür | |
|
| |
Clarance Rothstein Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11773 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 07 Mart 2009, 08:04 | |
| Oh, kesinlikle aynı kaderi paylaşıyoruz. Sınıfta Canan Tan eserleri kol geziyor. Şu ana kadar sadece Eroinle Dans ve Yüreğim Seni Çok Sevdi'yi okuyabildim ve etkisinden kurtulamadığım kitaplar olduğunu söyleyebilirim, özellikle de Eroinle Dans'ın. Sanki Eylül her an benimleymiş ve her dakika Dünya'yı kurtarmaya çalışıyormuş gibi geliyordu. Kısacası harika kitaplardı o.O
Anne Rice - Pandora o.O | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 07 Mart 2009, 10:15 | |
| Okumadım ama ismi bile ayrı bir his uyandırdı bende. Pandora yı severim. Sessiz Çığlıklar--roberto uvassisini | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 07 Mart 2009, 17:46 | |
| İsmini bile duymadım xD Çok geri kalmış hissettim kendimi, hep ünlü yazarları okurum da... Moliere- Hastalık Hastası | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 15:10 | |
| okumadım ama Cimri güzeldi
Cinayet Fakültesi - Pınar Kür | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 15:11 | |
| Okumadım
Mehmet coşkundeniz- seni seviyorum çünkü | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 15:15 | |
| Mehmet Coşkundeniz'in kitaplarının ününü duydum ama okumadım O.o
Beyaz Yalanlar- Mark O'Sullivan | |
|
| |
Lalita Gynea Wolfrec Baş Şifacı - Büyü Hasarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Kan statüsü : BULANIK Galleon : 11539 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 16:42 | |
| okumadım^^
Gogol - Ölü Canlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 18:00 | |
| Adını duydum. En yakın zamanda okumak istediğim kitaplardan biri, okuyacağım... Gülten Dayıoğlu- Alacakaranlık Kuşları | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 18:28 | |
| Okumadım :/ Ayşe Kulin-Veda | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 08 Mart 2009, 18:28 | |
| ayşe kulin kitapları uzun zamandır okumuyorum sanırım. Fareler ve İnsanlar | |
|
| |
| Kitap Kurdu | |
|