| Kitap Kurdu | |
|
+82Dryas Pheragas Maximilian Wildstein Adolf Maynard Griswald Vera Szewc Armina Sandberg Omega The Serpent Martin Thomas Wolfiex Aleksey Vasili Majewski Genevieve Tessa Malfoy Howard Dorémieux Sofia Lamartine Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Albert Sven Hallstad Xenophilius Waffling Léxie Evely Lou'wers Kristian Eivind Espedal Oidia Felice Jade Mathé Franciné Widmore Stefan Dequarté Christopher Alex Peterson Sidonia Scarlet Christian Guite Valentius Natashia Helena Sofia Derjinov Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Geoffrey Andrew Conradina Ariadne Barthory Adelphie Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Pekka Postinen Silas Flippo Jerome Aurora Paige Charlotte Alice Russell Naerwéna Pansy Swéslent Frøya Postinen Cyrela Synchlaer Lilith Samael Andrea Rachel McBrayn Hellä Irna Heimdäll Amaranth Lalita Gynea Wolfrec Azaleia Chloris Issoria Lathonia Rose Evelyn Constantine Charlie von Diederich Alexander Delahanty Cassidy van Brandt Simona Floros Frankenstein Kranstone Clarance Rothstein Jean Cassidy Belissiamos James Grott Brothing Alberto Conte Scythia Christopher Raikes Lily L. Black Maurellé Nemesis Argyris Quanntyne Slyvia Archman Charles Ernest Bright Elena Russell Daphne Zoe Launy Fleur Isabéllé Villiers Magnus Lars Hallstad Norwen Jonathen Soulthen Pavel Oleksiy Bazarov Rocio Sycorax Malfoy Aurora Clayborne Jeconiah Desmond Rousseau Gabriella Adeliné O'Brien William Julian O'Neil Nylwen Jinelle Soulthen Christian Dayrnt Black Issa Philippe Johnny Amoux Malfoy John Stewen Peterson Haley Brooke Scott 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 02 Ocak 2009, 21:46 | |
| Duruyor, ama okumadım. Bilmiyorum kaybetmiş de olabilirim. Evde 3 kütüphane var. Nerde ne olduğunu bilmiyorum. Oo
Ahmet Altan ~ Yanlızlığın Özel Tarihi
Eh madem ondan gidiyoruz... | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12626 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 02 Ocak 2009, 22:35 | |
| Kötü eleştiri yapıyor olmaktan hoşlanmam ama Ahmet Altan'dan kişisel olarak nefret ediyorum. Bence bu roman hiç de reklamını yaptığı kadar "özel" değildi. Elif Şafak - Araf | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 03 Ocak 2009, 01:57 | |
| Elif Şafak kitapları belli bir rutinde gitse de başladıysan okumaya kendisini bıraktırmıyor. Gerçi Araf benim en beğendiğim kitabı çünkü hayatımın önemli bir kısmını yurt dışında geçirmek zorunda bırakıldığım için midir bilmiyorum her paragrafta tanıdık gelen duygular yer alıyordu.
Elif Şafak - Baba ve Piç. | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 03 Ocak 2009, 18:51 | |
| Okumadım, sadece adı ilgimi çektiği için yorumumu yapma gereği duydum. Biraz baktım, araştırdım ve öğrendim. Hoş bir kitapmış. Daha okumadım fakat internetten edindiğim bilgiye göre kötü bir kitap değil. Kütüphanede bulabilirsem kaçırmamam gerektiğini düşünüyorum bu kitabı. ^+^ Halid Ziya Uşaklıgil || Aşk-ı Memnu | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 03 Ocak 2009, 22:59 | |
| Aşk-ı Memnu'yu okumadım ama merak etmiyor değilim Jane Austen kitaplarını bitirnce belki okurum çünkü anladığım kadarıyla saçma yapılmış dizidekinden biraz daha farklı olaylar. Kızı annesi evlendirtmiş kendi evlenemeyince filan diye duymuştum aslında... Evet okumayı düşünebilirim * Sense And Sensibility- Jane Austen Kül ve Ateş ismiyle çevrilmiş olanı bende ama başka adlarla da biliniyor diye biliyorum orjinalini yazayım dedim ^^ | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 09 Ocak 2009, 17:22 | |
| başlayıp bitiremediğim bir kitap güzeldi yine de
Bir Ses Böler Geceyi - Ahmet Ümit | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 12 Ocak 2009, 23:34 | |
| Polisiye okuru olarak Ahmet Ümit neredeyse tüm kitaplarını okumuşumdur ve bu kitap Beyoğlu Rapsodisi ve Kukla'dan sonra en sevdiğim kitabı bu yazarın.
Joanne Greenberg - I Never Promised You a Rose Garden ( Sana Gül Bahçesi Vadetmedim ) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12626 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 16 Ocak 2009, 20:30 | |
| Ne güzel bir kitaptır o... Okuyanı sarsar, hayatın boyunca unutamayacağın klasikler olur ya, onlardan oluverir. Bir şeye "normal" derken bile bi duraksarsınız artık.
Kelebek - Henri Charriere | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 16 Ocak 2009, 20:48 | |
| Ihm, okumadım. Ama sanırım okurum, şööyle bi' bakınca hoşuma gidebileceğine karar verdim. =D
Agatha Christie ~ Ölümle Randevu | |
|
| |
Quanntyne Slyvia Archman
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 16 Ocak 2009, 23:01 | |
| Henüz okumadığım bir kitap ama konusunu biliyorum güzel ve sürükleyici bir roman hem Agatha Christie'nin okuduğum kitaplarına dayanarak beyeniceğime eminim ^^
Kemik Torbası - Stephan King | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 24 Ocak 2009, 21:00 | |
| Henüz okumadım. Ancak Stephen King kitaplarında genel olarak olan şey konusundaki rahatsızlık geldi aklıma.Ben aksiyonu ilk sayfalardan hissettiren kitapları severim aslında. Ama Stephen king kitaplarında başlarda hemen hiçbir şey olmuyor. Heyecanlı kısımsa sonlarda başlıyor. Bu yüzden ilk sayfalarından sıkılıp bıraktığım çok olmuştur. Film olarak güzel oluyor onun kitapları
Empati-Adam Fawer | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 24 Ocak 2009, 22:10 | |
| Okumadım ama sayende okumuş kadar oldum ^^. Yine de ilk fırsatta okuyacağım kitaplar arasında. Olasılıksız'dan sonra beni ne kadar etkiler, bilemiyorum ama Adam Fawer'ın beni hayal kırıklığına uğratmayacağından eminim. Ayrıca anlattığına ve internette yazanlara göre ilgimi çekecek, iyi kurgulanmış, güzel bir kitap.
Tehlike Altında - Thomas H. Cook. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 24 Ocak 2009, 22:40 | |
| Adını daha önce birçok kez duydum sanırım ancak okumaya fırsatım olmadı... Alacakaranlık ~ Stephanie Meyer | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 25 Ocak 2009, 00:08 | |
| Henüz okumadım ama methini çok duydum. Nedense elimde birincisi yani Alacakaranlık hariç tüm kitapları var. Filmini izledim. Çok merak ediyor ve okumak için can atıyorum.
İrfan Orga - Bir Türk Ailesinin Öyküsü | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 25 Ocak 2009, 11:09 | |
| Okumadım. Açıkçası merakta etmedim. Annem ve Türkçe öğretmeni fazlasıyla ısrarlarda bulundular fakat hiç içimden gelmedi. Biraz araştırdım, sordum fakat ben araştırdıkça kitaptan soğudum ssanırım. Okumaya niyetli değilim. XD Turgut Özakman ~ Şu Çılgın Türkler | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 29 Ocak 2009, 20:38 | |
| Okumadım. Açıkçası kalın kitapları çok sevmekle beraber nedense herkesin sevdiği şeyleri sevmeyen biri olduğumdan beni açmayacağını düşünüyorum. Zaten Sosyal dersinden gına geldi. Türkler lafını bile duyasım yok artık -_- Savaşlar filan.. Pöff...
Uğultulu Tepeler [Rüzgarlı Bayır adıyla da çevrilmiş] | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11654 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 01 Şub. 2009, 13:19 | |
| Hiç haberim olmayan bir kitap. Açıkçası böyle adını duyunca etkilenebileceğim tarzda değil. Nedense aklıma br an için Tanios Kayası geldi bu ismi duyunca ve o kitabı okuduktan sonra bu tarz kitapları okumyacağımı fark ettim. XD Mutluluk Şarkısı x Barbara Cartland | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 01 Şub. 2009, 13:32 | |
| Okumadım Robert Lewis Stevenson - Dr Jekyll ve Mr. Hyde | |
|
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 01 Şub. 2009, 13:35 | |
| Okumadım. Ancak çok yerde ismini duydum. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 01 Şub. 2009, 13:38 | |
| cevap versem mi acaba Aytaşı - Wilkie Collins | |
|
| |
Alberto Conte St. Mungo ~ Hasta
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 29 Galleon : 11559 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 02 Şub. 2009, 18:10 | |
| Yeni duyuyorum. Yazarının Pride and Prejudice'daki Mr. Collins'le akrabalığı var mıdır? Mürekkep Yürek | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Şub. 2009, 16:47 | |
| okumadım izledim ama okumayı çok istiyorum Ludwig Wittgenstein - Tractatus Logico Philisophicus | |
|
| |
James Grott Brothing
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez [ Safkan ] Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Şub. 2009, 17:11 | |
| Birde Türkçesini verseydin xP Goethe - Faust | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 06 Şub. 2009, 20:05 | |
| Okumadım, duymadım, vs. vs. =P
Alacakaranlık ~ Stephanie Meyer
Yeni okudum ya her yerde söylerim artık. Ama yarım günde bitirdim, eh olsun o kadar. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 07 Şub. 2009, 18:47 | |
| Çok güzeldi tabiki(: Okuyup Edward'a aşık olmayan var mı?
Ursula Le Guin - Mülksüzler | |
|
| |
| Kitap Kurdu | |
|