| Kitap Kurdu | |
|
+82Dryas Pheragas Maximilian Wildstein Adolf Maynard Griswald Vera Szewc Armina Sandberg Omega The Serpent Martin Thomas Wolfiex Aleksey Vasili Majewski Genevieve Tessa Malfoy Howard Dorémieux Sofia Lamartine Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Albert Sven Hallstad Xenophilius Waffling Léxie Evely Lou'wers Kristian Eivind Espedal Oidia Felice Jade Mathé Franciné Widmore Stefan Dequarté Christopher Alex Peterson Sidonia Scarlet Christian Guite Valentius Natashia Helena Sofia Derjinov Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Geoffrey Andrew Conradina Ariadne Barthory Adelphie Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Pekka Postinen Silas Flippo Jerome Aurora Paige Charlotte Alice Russell Naerwéna Pansy Swéslent Frøya Postinen Cyrela Synchlaer Lilith Samael Andrea Rachel McBrayn Hellä Irna Heimdäll Amaranth Lalita Gynea Wolfrec Azaleia Chloris Issoria Lathonia Rose Evelyn Constantine Charlie von Diederich Alexander Delahanty Cassidy van Brandt Simona Floros Frankenstein Kranstone Clarance Rothstein Jean Cassidy Belissiamos James Grott Brothing Alberto Conte Scythia Christopher Raikes Lily L. Black Maurellé Nemesis Argyris Quanntyne Slyvia Archman Charles Ernest Bright Elena Russell Daphne Zoe Launy Fleur Isabéllé Villiers Magnus Lars Hallstad Norwen Jonathen Soulthen Pavel Oleksiy Bazarov Rocio Sycorax Malfoy Aurora Clayborne Jeconiah Desmond Rousseau Gabriella Adeliné O'Brien William Julian O'Neil Nylwen Jinelle Soulthen Christian Dayrnt Black Issa Philippe Johnny Amoux Malfoy John Stewen Peterson Haley Brooke Scott 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Azaleia Chloris Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Çarş. 18 Mart 2009, 14:32 | |
| bende var istemek *grenouilleye tapan insan toplaşkası üyesi*
okunacak kitaplarım arasında beklemekte.. Ah bide eskisi gibi okuyabilsem... :S:S (ÖSSSSSSS <_<)
Gustave Flaubert - Madame Bovary (bnm gibi tiksinen var mı :S) | |
|
| |
Ariadne Barthory Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var. Galleon : 11635 Ekspresso Puanı : 54 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Çarş. 18 Mart 2009, 17:00 | |
| Bovary-- okumazmıım filmini bile izledim. Oynak kadının tekiydi.
Bin muhteşem güneş -Khaled Hosseini | |
|
| |
Cassidy van Brandt Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11620 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Çarş. 18 Mart 2009, 20:17 | |
| Duymadım o.O
Gurur ve Önyargı ~ Jane Austen ( Halk arasında 'Aşk ve Gurur' )
| |
|
| |
Geoffrey Andrew Conradina Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Galleon : 11634 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Çarş. 18 Mart 2009, 20:23 | |
| Gurur ve Önyargı defalarca okuduğum ve okuyacağım kitaplardan biridir. İzlediğim bir Jane Austen filminden o dönemlerde bile bir Darcy bulmanın mümkün olmadığını öğrenek acı olmuştu tabi Neyse, en sevdiğim Jane Austen kitabıdır ve en sevdiğim kitaplar arasındadır. Nedenini bende bilmiyorum ama hâla^Uğultulu Tepeler'den bile fazla seviyorum sanırım (Ne alaka? Taktığım kitaplardan biri de Uğultulu Tepeler'dir) Öyle çok severim. Okumadan önce film olanını ilediğim için 6 bölümlük BBC versiyonu çok daha iyi gelse de okuyunca aklımda Darcy nedense hala Matthew Macfadyen (?) olarak beliriyor. (Kitapla ilgili olmadı bu xP Neyse ) Benim için kocamaaaann bir yorum oldu, kesin ıskalarım. Dorian Gray'in Portresi (Oscar Wilde'la kafayı bozmak, bozmak, bozmak...) | |
|
| |
Ariadne Barthory Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var. Galleon : 11635 Ekspresso Puanı : 54 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 20:41 | |
| okumadım ama düşünüyorum.
Agatha Christie 16.50 treni | |
|
| |
Isis Leititia Francés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 30 Galleon : 11610 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 20:44 | |
| 16.50'yi okumuştum. Bu yazarın kitapları iyi gibi. Aslında güzel yazıyor daha önce kitaplarını severek okudum ama kitapları çok kısa geliyor. Biraz daha ayrıntılı yazsa daha güzel olabilir. 16.50 şu an kafamda canlandı kesinlikle güzel bir kitaptı. Başka bir kitabını okumuştum ama ismini hatırlamıyorum onu pek beğenmemiştim.
Emily Bronte - Uğultulu Tepeler | |
|
| |
Marjoline Clodiën Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11672 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 20:46 | |
| Okudum, hatta aşırı derecede beğendim. Başucu kitabımdır. Harika. Alacakaranlık sayesinde tanıştım o kitap ile. Mükemmel.
Stephen King-It[O] | |
|
| |
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11827 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 20:48 | |
| - Anni Postinen demiş ki:
- Issa Ann Black demiş ki:
- Tek kelimeyle mükemmel. Sonuna kadar adamın ölmesini milleti rahat bırakmasını dilerken ironik bir şekilde ölüm haberini aldığımda göz yaşlarımı tutamadım, bir şekilde duygusuz sandığımız karakterin aslında duyduğu büyük aşk yüzünden böyle olması... Ve tutulma da alıntılanan o bölüm kitabın en can alıcı noktası bence. Her şeyin anlaşıldığı Heathcliff'in
aslında kötü biri olmadığını(bence kötü değil o adam evet.) anladığımız konuşmadır. İyi işlenmiş bir kitaptı. Ama isimlerin aynı ve benzer olması bazen çok zorlanmama neden oldu. Bu kimdi ki? diyip geride bıraktığım sayfaları okuduğum oldu. Ama sevdiğim kitaplar listesindedir efenim kendiler.
Herkes aynı kitabı vermekte bende aynı yorumu yapmakta ısrarcıyız xD Iskalamışım, o kitabı duymadım hiç. Jane Eyre - Charlote Bronte | |
|
| |
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 20:54 | |
| Annem almıştı o kitabı ve başlarda alışamasamda sevmiştim sonradan ama nedense aralarda öykk moduna girdiğim kitap xD
Ofelya - Lisa Klein | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 21:11 | |
| Duydum, okumak istiyorum. Orhan Pamuk- Benim adım kırmızı | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 21:14 | |
| Bilmiyorum Aşk- Elif Şafak | |
|
| |
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 21:21 | |
| Tarihh hocacığımdan alırım belki xD
Labirent- Kate Mosse | |
|
| |
Valentius Vampir
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11758 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 20 Mart 2009, 22:08 | |
| - Natashia demiş ki:
- Ofelya - Lisa Klein
Buruç sen nasıl okudun Ofelya`yı. Kitaplığımdan bana sırıtıyor kitap. Çok kötüydü. xD 'Okumamak' Laurell Hamilton - Blood Noir. | |
|
| |
Christian Guite
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11607 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 21 Mart 2009, 01:31 | |
| okumayı istediğim, hattasıraya koyduğum fakat bir türlü okuyamadığım kitap ^^
Gonçarov - Oblomov -_-" Rus edebiyatından tiksinmeme neden olan sinir bozucu eser -_- | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu C.tesi 21 Mart 2009, 23:57 | |
| Vallaha duymadım Charles Dickens- İki Şehrin Hikayesi | |
|
| |
Christian Guite
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11607 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 00:00 | |
| 4 kere okuma girişiminde bulunduğum ve 5.cide sonuna kadar bitirebildiğim kitap xD Büyük Umutlar' ı tercih ederim açıkçası...
Profesör - Charlotte Bronte (hastayım bu ailenin kitaplarına yaa, uğultulu tepeleri 9 defa okumuştum o derece xD Jane Eyre' in de 2 cildini okudum xD ) | |
|
| |
Adelphie Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Kan Vampir... Galleon : 11493 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 00:10 | |
| Okumadım Victor Hugo- Sefiller | |
|
| |
Christian Guite
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 00:13 | |
| okudum bir oda 3 sayfa betimleniyor, aşırı sıkıcı, kesinlikle 5 cilt okunmaz o -_-
Mantuk' ut Tayr - Ferüdüddini Attar xD okudum ve imana geldim xD | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 00:15 | |
| Okumadım. Önyargılıyım okuma isteği de yok. Ama kurs kütüphanesinde kısaltılmış ingilizcesi ve kapağında Liam Nesson var yanılmıyorsam. O yüzden bir ilgimi çeker gibi olmuştu ama ı-ıh bir sayfa okudum bıraktım. Okurum onu da bir gün...
ıska
okumadım adını bile söyleyemem ben onun ya O.o
Jane Eyre (evet ben kafayı bu aile ile bozdum xP ) | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 11:24 | |
| filmide mi vardı bunun ne? okuyamadımda izleyemedim de. Lakin bir ara kitap alışverişine çıkmaya karar verdim. E madem öyle, Uğultulu Tepeler. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 12:27 | |
| Filmi var mı bilmiyorum ama dört bölümden oluşan bir dizimsi şeysi var. BBC mi ne, Pride and Prejudice'ı yapan kanal mı işte o xP
Uğultulu Tepeler. Ben Tutulma'yı okumamış olsam da okurdum bu kitabı kesinlikle. Bazılarının aksine hiç Heatcliff'in kötü olduğunu düşünmedim ben O.o Kitabın ilk yarısını daha iyi buluyorum işte errmm başkaa... Filmi de muhteşemdir işte, o kadar. Bir de en çok rastladığım kitap bu başlıkta.
Mürekkep Yürek | |
|
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11659 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 17:47 | |
| Okumadım. Ama araştırdım filmi bile varmış. Konusu da ilginç geldi. Edinmeliyim. ^^
Sheridan Le Fanu - Carmilla | |
|
| |
Lalita Gynea Wolfrec Baş Şifacı - Büyü Hasarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 33 Kan statüsü : BULANIK Galleon : 11539 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 21:20 | |
| ı-ı okumadım kuzu^^
Pandora ^^ Anne Rice
herkesin öncelik tanıdığı kitabı ben en son okudum. | |
|
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11798 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 22 Mart 2009, 21:24 | |
| *Jane Eyre'nin filmi var izledim^^
Pandora, bakalım okuduğum ilk Anne Rice kitabıdır. Şans eseri marketten aldım sonrasından Anne Rice fanı oldum çıktım. Yine de Vampirle Görüşme her zaman içn en sevdiğim kitabı olmuştur. Pandora'da gayet güzel bir uslup ile anlatılmış iyi kurgulanmış bir kitaptı. Arada Pandora olmak istedim hatta xD Kısa bir sürede bitirdiğim güzel kitaplardandır. Arada estikçe yine açar okurum.
Vittorio- Anne Rice
*Kitap ismi yanlış olabilir, bu kitabın adını yazmayı hala beceremiyorum çünkü. xD | |
|
| |
Adelphie Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Kan Vampir... Galleon : 11493 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 23 Mart 2009, 00:57 | |
| Okumayı bırak, duymadım bile O.o Buket Uzuner- Kumra Ada & Mavi Tuna | |
|
| |
| Kitap Kurdu | |
|