| Kitap Kurdu | |
|
+82Dryas Pheragas Maximilian Wildstein Adolf Maynard Griswald Vera Szewc Armina Sandberg Omega The Serpent Martin Thomas Wolfiex Aleksey Vasili Majewski Genevieve Tessa Malfoy Howard Dorémieux Sofia Lamartine Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Albert Sven Hallstad Xenophilius Waffling Léxie Evely Lou'wers Kristian Eivind Espedal Oidia Felice Jade Mathé Franciné Widmore Stefan Dequarté Christopher Alex Peterson Sidonia Scarlet Christian Guite Valentius Natashia Helena Sofia Derjinov Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Geoffrey Andrew Conradina Ariadne Barthory Adelphie Nicole Marissa Magdalene Eurydice Black Pekka Postinen Silas Flippo Jerome Aurora Paige Charlotte Alice Russell Naerwéna Pansy Swéslent Frøya Postinen Cyrela Synchlaer Lilith Samael Andrea Rachel McBrayn Hellä Irna Heimdäll Amaranth Lalita Gynea Wolfrec Azaleia Chloris Issoria Lathonia Rose Evelyn Constantine Charlie von Diederich Alexander Delahanty Cassidy van Brandt Simona Floros Frankenstein Kranstone Clarance Rothstein Jean Cassidy Belissiamos James Grott Brothing Alberto Conte Scythia Christopher Raikes Lily L. Black Maurellé Nemesis Argyris Quanntyne Slyvia Archman Charles Ernest Bright Elena Russell Daphne Zoe Launy Fleur Isabéllé Villiers Magnus Lars Hallstad Norwen Jonathen Soulthen Pavel Oleksiy Bazarov Rocio Sycorax Malfoy Aurora Clayborne Jeconiah Desmond Rousseau Gabriella Adeliné O'Brien William Julian O'Neil Nylwen Jinelle Soulthen Christian Dayrnt Black Issa Philippe Johnny Amoux Malfoy John Stewen Peterson Haley Brooke Scott 86 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vera Szewc Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11139 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Paz 25 Ekim 2009, 20:54 | |
| Rahibe; Gerçekten etkileyici ve sürükleyici bir kitaptı, eleştirileri de oldukça yerinde. Tehlikeli Oyunlar; İlginç olmaya çalışan bir hikaye, fakat o kadar da tatmin edici değil.
Michel Foucault - Deliliğin Tarihi | |
|
| |
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11276 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 26 Ekim 2009, 21:04 | |
| Evrenin Ruhu, edinmeliyim bunu evet. Tehlikeli Oyunlar, hala bir Oğuz Atay kitabı edinmemiş olmama şaşıyorum kendimce, İstanbul'dan döner dönmez, ya da gider gitmez edinmeliyim.
Lord Arthur Saville'in Suçu - Oscar Wilde Ayrıca Vera veya Nihilistler - Oscar Wilde ikincisi çok kesmedi ama ilkindeki hikayeler müthişti. | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 30 Ekim 2009, 00:23 | |
| Mahkum Prenses- kitap okuyamama noktasına da geldim. 2 ayda biter mi bir kitap? süperdi ama herkese tavsiye ettim | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Cuma 30 Ekim 2009, 09:18 | |
| Mahkum Prenses i okuyorum ben de şansa bak Az bir şey kaldı bitmesine ama. Ben de tüm seriyi tavsiye ederim herkese. | |
|
| |
Dryas Pheragas Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11235 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 03 Ara. 2009, 17:22 | |
| Şu anda İlkbahar Şafağı Ejderhaları'nı okuyorum. Weis ve Hickmen tarafından yazılmış. Ejderha Mızrağı Üçlemesi'nin son kitabı. Sağolsun, Hüseyin sayesinde başladım. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 03 Ara. 2009, 17:35 | |
| Allahım galib beşinci kere Karamazov Kardeşlere başladım Ama bu sefer bititrecem. Hazırlık hiç işe yaramasa da kitap okumayı sağlıyo. | |
|
| |
Jasmyne S. Dionne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 27 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11308 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 31 Mayıs 2010, 20:00 | |
| En son Ophelia'yı okudum, herkese tavsiye ederim muhteşemdi, Lisa Klein'in kitabı. | |
|
| |
Isadora D'alora Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 30 Kan statüsü : Muggle Doğumlu. Galleon : 11328 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 19/06/09
| |
| |
Angelica Myth Şarkıcı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10389 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Çarş. 15 Eyl. 2010, 13:53 | |
| Günahkar'ı okuyorum. Tess cidden süper ya o.O | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Salı 21 Eyl. 2010, 18:40 | |
| - Maximilian Wildstein demiş ki:
- Evrenin Ruhu, edinmeliyim bunu evet.
Tehlikeli Oyunlar, hala bir Oğuz Atay kitabı edinmemiş olmama şaşıyorum kendimce, İstanbul'dan döner dönmez, ya da gider gitmez edinmeliyim.
Lord Arthur Saville'in Suçu - Oscar Wilde Ayrıca Vera veya Nihilistler - Oscar Wilde ikincisi çok kesmedi ama ilkindeki hikayeler müthişti. Vera veya Nihilistler güzeldir ya, tekrar okumak istedim hatta görünce. Kitaplığımda Harry Potter ve Felsefe gibi adı olan bir kitap buldum dün, onu okumaya başlamayı düşünüyorum. Son zamanlarda pek kitap okumaz oldum, hoş bir durum değil bu. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Perş. 23 Eyl. 2010, 09:48 | |
| Aa, görmüştüm onu. *-* Aynı zamanda LotR versiyonu falan da var bildiğim kadarıyla, uzayıp giden bir seri o. Ve, Vera veya Nihilistler konusundaki sözümü geri aldım. Aralarda birkaç saçmalık okuyunca Oscar'cığımın değeri anlaşılıyor tabi. Oscar Wilde, Bütün Masalları, Bütün Öyküleri. | |
|
| |
Nathaniel Philips Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11508 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Kitap Kurdu Ptsi 27 Eyl. 2010, 20:03 | |
| Barış'ın 'Wilde' ı izleyip izlemediğini merak ettim birden. Çok kel alaka bir yere yazdım ha. Doktor Kim ve Dalekler'i okudum en son bugün. Çeviri birazcık(!) eski ama olsun. Dört tane daha var bende, bir tane de alacağım var, galiba. Evet, dizinin eski bölümlerini bulamayınca kitabını buldum o.O | |
|
| |
| Kitap Kurdu | |
|