| An itibariyle | |
|
+72Angelica Myth Isadora D'alora Bandit April Way Glauce Nauplius Fleur Isabéllé Villiers Omega The Serpent Vera Szewc Jolene Azhemin Kanerva Gresean M. Coração Klara Ivanov Dharja Hectorne Ulaş Kazancı Dionysius Rudolphus Xylia Dorémieux Howard Dorémieux Helena Sofia Derjinov Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Acantha W. Psyche Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anja Ida Järvinen Janice Dylan Lovett Adolf Maynard Griswald Marjory Lillian Ottilie Rocìo del Nieves Eurydice Black Marveille Croweix Aurora Clayborne Kiera Lucy Groesen Sofia Lamartine Elliott Abbott Anitchka Tanja Glazkova Rosélita Ines Léfranc Nephtys Dorémieux Ulrich Ixion Vlasenc Felice Jade Mathé Audreanna Vichroné Samuel Bright Stefan Dequarté Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Haley Brooke Scott Martin Thomas Wolfiex Julie Annwyl Lovett William Julian O'Neil Damien Lawrence Léxie Evely Lou'wers Lisa Wanders Elif Doğa Kayıkçı Albert Sven Hallstad Maurellé Nemesis Argyris Acheron Leandros Cyrela Synchlaer Frankenstein Kranstone Setenay Defne Bağcı Lysander Pheragas Amenhotep Busiris Andrea Rachel McBrayn Isis Leititia Francés Charlotte Alice Russell Constantia Inés Kalliope Christian Dayrnt Black Cassidy van Brandt Nicole Marissa Magdalene Deniz Özden Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Euphoria Szôlôssy 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 16:00 | |
| An itibariyle:
Ne yapıyorsun?: Ne düşünüyorsun?: Ne hissediyorsun?: Ne izliyorsun?: Ne dinliyorsun?: Ne yiyorsun?: Ne okuyorsun?: Kiminle konuşuyorsun?: Neredesin?: Ne yapmayı planlıyorsun?: | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 16:06 | |
| Ne yapıyorsun?: Şu adamın fotoğraflarını bulmaya çalışıyorum heralde, adam gibi olanlarını. Ne düşünüyorsun?:36'yı. Ne hissediyorsun?:Kararsızlık. Ne izliyorsun?:Batılıstar galaktika -ööf baba ya- Ne dinliyorsun?:don't fear the reaper Ne yiyorsun?:hiç bir şey, cidden. Ne okuyorsun?:an itibariyle? yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?:kimseyle. Neredesin?:Evde o.O Ne yapmayı planlıyorsun?:Siteyi düzenlemeye çalışmayı. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 16:08 | |
| Ne yapıyorsun ? : Birkaç saniye önce ne yapıyorsam onu. Ne düşünüyorsun ? : " Beşiktaş maçına gitsem mi ki ? " Ne hissediyorsun ? : Yaşadığımı hissediyorum. Ne izliyorsun ? : Monitördeki yansımamı. Ne dinliyorsun ? : Katharsis - 666 ( Evet, hala. ) Ne yiyorsun ? : Annemin yaptığı peynirli poğaçaları. Ne okuyorsun ? : Barkın'ın blog'unu. Kiminle konuşuyorsun ? : Kimseyle. Neredesin ? : Odamdayım. Ne yapmayı planlıyorsun ? : Uyumayı. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 16:19 | |
| Ne yapıyorsun?: Bilgisayarı kapamam gerektiğini fark ediyorum. Kapamak istemiyorum. Ama kapıyorum XS Ne düşünüyorsun?: Lejant hazırlamam gerektiğini. Kesinlikle.. Ne hissediyorsun?: Rahat. O nasıl oluyor bilmiyorum ama. Eve döndüğüm için de mutlu sanırım. Öyle... Ne izliyorsun?: Hiçbir şey. Ama friends koyabilirim birazdan. Hımm... Sense and Sensibility koydular. Dominic Cooper'ın oynadığı versiyon. BBC zımbırtılarını seviyorum ya. Ne dinliyorsun?: İçeriden gelen şarkıyı. Issız adam film müziği mi acaba? Ne yiyorsun?: Şu anda hiçbir şey. Doydum. Ne okuyorsun?: Jane Eyre okuyordum tekrar ama şu saniyelerde okumuyorum. Kiminle konuşuyorsun?: Hulde Neredesin?: Evde, salonda, kanapede, televizyonun karşısında, bilgisayar başında O.o Ne yapmayı planlıyorsun?: Film izlemeyi, uyuklamayı, Friends izlemeyi, bilgisayar başına dönmeyi. Jane Eyre okumayı... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 16:29 | |
| Ne yapıyorsun?: Boş boş oturuyorum pc başında. Ne düşünüyorsun?: Çok fazla şey var kafamda. Bir an için bile olsa hepsini unutup beynimi dinlendirmek istiyorum. Ne hissediyorsun?: Uyuşmuş, ağırlaşmış. Ne izliyorsun?: Monitörü, arada da annemin heykel boyamasını. Ne dinliyorsun?: Hümeyra ~ Sevdim Seni Bir Kere. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Antik Mısır'la ilgili bir şeyler. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Neredesin?: Bahçede, salıncakta. Ne yapmayı planlıyorsun?: Karar vermedim, işim olmazsa Sone'lerin notunu çıkarmaya başlarım sanırım. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 18:10 | |
| Ne yapıyorsun?: Esra ablamla boş boş monitöre bakıyoruz. Ö.ö Ne düşünüyorsun?: Ayaklarımın ne kadar çok ağrıdığını. -_-" Ne hissediyorsun?: Ağrı. Ne izliyorsun?: Monitör. Ne dinliyorsun?: Bilgisayarın uğultusu. Ne yiyorsun?: Bi' şey yiyecek halimiz kalmadı ki. -_-" Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Esra ablamla. Neredesin?: Dilara pisliğinin odasındayım. Ne yapmayı planlıyorsun?: Rp yazmayı. Nasıl olcak ki o? | |
|
| |
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 19:27 | |
| Ne yapıyorsun?: Öykü'yü bekliyorum. Ne düşünüyorsun?: Dinci'nin bana nasıl oluyor da 105 veriyor olduğunu (O adam kesin yanlış puanladı O.o) Ne hissediyorsun?: Hiçbirşey. Hissizleştim bugün O.o Ne izliyorsun?: Bilgisayar ekranına yansıyan Biyoloji kitabını Ne dinliyorsun?: Karşı komşunun açtığı son ses müziği Ne yiyorsun?: Hiçbirşey, yemek saatine var daha Ne okuyorsun?: Dorian Gray! (Kafayı bozdum onunla) Kiminle konuşuyorsun?: Nihal Neredesin?: Odamda Ne yapmayı planlıyorsun?: Rp yapmayı
En son Deniz Özden tarafından C.tesi 02 Mayıs 2009, 12:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 19:46 | |
| Ne yapıyorsun?: Müzik dinleyerek pc başında dans etmek. Süper zevkli tavsiye ederim.XP Ne düşünüyorsun?: Valla biraz önce yazdığım küçük yazımı. Acaba neden yazdım. Bilsem yazmazdım heralde. Ne hissediyorsun?: Eğlenceli görünmeye çalışan umutsuz mod Ne izliyorsun?: Odamın pencerisinde kalan bahçeyi, hava soğuduğundan buraya yeniden tıkıldım. Ne dinliyorsun?: Be with you- Enrique Iglesias Ne yiyorsun?: Yok ya çok şey yedim bugün. Bir şey yemeyim artık. Ne okuyorsun?: Valla Türkçe OFF (Tuba sağolsun. İnşallah anlatım bozuklarına artık elveda derim.) Kiminle konuşuyorsun?: Hulde Neredesin?: Odamda yatağım üzerinde. Ne yapmayı planlıyorsun?: Sabaha kadar kopmayı. Külliyen yalan. Kimi kandırıyorum. Benim ders çalışmam lazım. | |
|
| |
Cassidy van Brandt Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11620 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 20:27 | |
| Ne yapıyorsun?: Avatar- imza yapıyorum Arés için. Ne düşünüyorsun?: Ekmek almaya gidip-gitmemeyi. Ne hissediyorsun?: Sırt ağrısı. Ne izliyorsun?: Milo'yu. Ne dinliyorsun?: Midemden gelen durultuları. Ne yiyorsun?: Yemiyorum ama yemeyi düşünüyorum. Ne okuyorsun?: Sekmeleri. Kiminle konuşuyorsun?: Kavga ediyorum, ablamla. Neredesin?: Uzay / Samayolu Galaksisi / Dünya Gezegeni / Asya ve Avrupa Kıtasının Birleşim Kıtası (xD) / Türkiye Ülkesi / İç Anadolu Bölgesi / Ankara İli / Keçiören İlçesi / ... Mahallesi / Yeşil Apartmanı / 7-13 Dairesi / Odam / Sandalyenin Üstü Ne yapmayı planlıyorsun?: Gidip yemek yemeyi. | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 01 Mayıs 2009, 22:43 | |
| Ne yapıyorsun?: Sonunda bu siteye girmiş olmanın keyfini çıkarıyorum. Ne düşünüyorsun?: Yarın meçhul kişiyle konuşup konuşmamayı düşünüyorum. Ne hissediyorsun?: Acı hissediyorum. Ne izliyorsun?: Hiçbir şey. Ne dinliyorsun?: Bulutsuzluk Özlemi - Yaşamaya Mecbursun Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Yaşlı Adam ve Deniz - Tutulma Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle Neredesin?: Evdeyim Ne yapmayı planlıyorsun?: Yarın kesinlikle onunla konuşmayı planlıyorum. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12444 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 00:08 | |
| Ne yapıyorsun?: Bir yandan televizyondaki filmi izliyor, bir yandan da Facebook'ta geziniyorum. Ne düşünüyorsun?: Ne zaman annemler şu filmi izlemeyi bitirecekler de eve gideceğiz acaba? Ne hissediyorsun?: Hiçbir şey. Ne izliyorsun?: Monitör ve televizyon. * Ne dinliyorsun?: Hiçbirşey. Ne yiyorsun?: Havuçlu kek.* Ne okuyorsun?: Facebook'taki yazıları.* Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle .* Neredesin?: Teyzemlerde. Ne yapmayı planlıyorsun?: Eve gitmeyi.* | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
Isis Leititia Francés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 30 Galleon : 11610 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 01:14 | |
| Ne yapıyorsun?: Avatar imza yapmaya çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Avril'le olan anılarımız geldi bir an aklıma Ne hissediyorsun?: Yorgunluk Ne izliyorsun?: Bilgisayar ekranını Ne dinliyorsun?: Girlfriend Remix - Avril Lavigne Ne yiyorsun?: Hiçbir şey Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?: Kendimle Neredesin?: Evde, bilgisayarın başında Ne yapmayı planlıyorsun?: Avatar imza yapmayı | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 02:13 | |
| Ne yapıyorsun?: Oturuyorum Ne düşünüyorsun?: Az önce diziportta yaptığım yorumu. Ne hissediyorsun?: Uyku Ne izliyorsun?:Hiç bişe Ne dinliyorsun?:Hiç bişe Ne yiyorsun?: Hiç bişe Ne okuyorsun?:Hiç Bişe Kiminle konuşuyorsun?: Hiç Kimse Neredesin?:Evde Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyumayı. | |
|
| |
Amenhotep Busiris Karikatürist
Mesaj Sayısı : 57 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11377 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 02:22 | |
| Ne yapıyorsun?: Yazıyorum Ne düşünüyorsun?: Higuchi'nin nasıl yakalandıgını Ne hissediyorsun?: Bir bölüm daha Death Note izlemem gerektigini Ne izliyorsun?: Death Note Ne dinliyorsun?: Hic bir sey Ne yiyorsun?: Elma Ne okuyorsun?: Eugena Rachel McBrayn'ın imzasını Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle Neredesin?: Kardesimin odasında Ne yapmayı planlıyorsun?: Bir bölüm daha Death Note izlemeyi | |
|
| |
Lysander Pheragas Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 39 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11576 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 24/01/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 09:27 | |
| Ne yapıyorsun?: Şamata yapıyorum. Ne düşünüyorsun?: Mesaj atıp atmamam gerektiğini. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk. Ne izliyorsun?: Hiçbir şey. Ne dinliyorsun?: Duman - Aman Aman Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Şu anda elimde bir şey yok. Kiminle konuşuyorsun?: Yaren. Neredesin?: Evimin salonunda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Bu gün bilgisayar başından kalkmamayı. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 17:07 | |
| Ne yapıyorsun?: Oturuyorum. Ne düşünüyorsun?: Öf yağmur başladı. Ne hissediyorsun?: Açım lan. Ne izliyorsun?: Yağmuru. Ne dinliyorsun?: Katharsis - VVorldVVithoutEnd Ne yiyorsun?: Tavuk göğsü. Ne okuyorsun?: Benden sonra atılmış olan mesajları. Kiminle konuşuyorsun?: Kendi kendime konuşuyorum. Neredesin?: Odamdayım. Ne yapmayı planlıyorsun?: Sinemaya gitmeyi. | |
|
| |
Setenay Defne Bağcı Leukophrys Otel Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 11365 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 17:11 | |
| Ne yapıyorsun?: Oturuyorum ve yeni açılmış karakterimin kurgusunu oluşturuyorum. Ne düşünüyorsun?: Yarınki şenlikte neler olacağını. Ne hissediyorsun?: Hiçbir şey. Ne izliyorsun?: Televizyonu. Ne dinliyorsun?: Televizyonda bir şeyler. Ne yiyorsun?: Cevizli kek. Ne okuyorsun?: Sitedeki yazıları. Kiminle konuşuyorsun?: Annemle . Neredesin?: Salondayım. Ne yapmayı planlıyorsun?: Dışarıya çıkmayı. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 17:15 | |
| Ne yapıyorsun?: Ceren'le konuşuyorum. Ne düşünüyorsun?: Soneler'e başlamazsam pazartesi boş bakacağım kağıda. Off. Ne hissediyorsun?: Sıkıntı, boşluk. Ne izliyorsun?: Monitörü. Ne dinliyorsun?: Hiçbir şey. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun?: Ceren. Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Bi sürü şey. Ben bile yetişemiyorum planlarımın hızına. | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 17:28 | |
| Ne yapıyorsun?:Pizza yiyorum. Ne düşünüyorsun?:Neden bu kadar küçük olup da Türkiye'de yaşadığımı. Ne hissediyorsun?:Doygu *Açlığın zıttı olan sözcüğün duyguyla bütünleştirilmesi bkz:Handece.* Ne izliyorsun?:Klavyeyi. Ne dinliyorsun?:The scientist. Ne yiyorsun?:Pizza. Ne okuyorsun?:Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?:Kimseyle Neredesin?:Salonda, ah lanet taşıyacağım bunu odama. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kola almayı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 18:36 | |
| Ne yapıyorsun?: Resimlere bakmak. Boş boş oturmak Ne düşünüyorsun?: Paronoyak oldum ya O.o Ne hissediyorsun?: Sıkıldım ya Ne izliyorsun?: Hiçbirşey, ama bunu değiştiresim var. Ne dinliyorsun?: Babamın bilgisayarından yükselen adını bilmediğim klasik birşeyleri. O.o Ne yiyorsun?: Hiçbirşey. Acıktım. Ne okuyorsun?: Jane Eyre okumalıyım, evet. Kiminle konuşuyorsun?: Hulde Neredesin?: Ev? Ne yapmayı planlıyorsun?: Performans ödevi | |
|
| |
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 18:37 | |
| Ne yapıyorsun?: Gülmekten ölüyorum Ne düşünüyorsun?: 1952 yıllarını Ne hissediyorsun?: Mutluluk Ne izliyorsun?: Yabancı Damat filminin müzik sahnelerini xD Ne dinliyorsun?: YMT (Yunanca Müzik Topluluğu) Ne yiyorsun?: Hişbirşey Ne okuyorsun?: Sms Rp'si xD Kiminle konuşuyorsun?: Öykü Neredesin?: Sandalyeden düşmüştüm olduğum yerde kaldım Ne yapmayı planlıyorsun?: Gülmeyi, gülmeyi, gülmeyi | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 18:44 | |
| Ne yapıyorsun?: Ödeve başlamayı düşünürken resimlerden birine bakıyorum, bakıyorum, fikir değiştiriyorum Ne düşünüyorsun?: 1952? Ehihi manyak olup olmadığımı. Üsttekinin neden bu kadar güldüğünü. Fazla mı kitap okuduğumu. Manyak olup olmadığımı. Bunu zaten yazmış olduğumu... Ne hissediyorsun?: Cansız. Ne izliyorsun?: Ekrandaki yansımamı ve yanıp sönen turuncu msn zımbırtısını Ne dinliyorsun?: Hımm... Müzik değişti. Latinceyi anımsatan garip bi şeyler. Ne yiyorsun?: Hala açım o.O Ne okuyorsun?: Okumuyorum bir şey şu saniyelerde, yazıyorum O.o Kiminle konuşuyorsun?: Hulde. Gülerek ölmesi ihtimali var birazdan hiç kimse olabilir o. Neredesin?: Ev, Ev, Ev. Sıkıldım evden o.O Ne yapmayı planlıyorsun?: Ödev, Uyumak, yemek yemek | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 02 Mayıs 2009, 21:33 | |
| Ne yapıyorsun?: Uzun bir aradan sonra siteye sıvışmaya çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Sürekli değişir. Şu an Soner. Ne hissediyorsun?: Kalbim hızlı atıyor. Ne izliyorsun?: Üsttekinin imzasına gözüm kayıyor arada. Herifi sevdim. Ne dinliyorsun?: Babam içerden şarkı söylüyor onu. Ne yiyorsun?: Yemiyorum. Ne okuyorsun?: Yandaki cümleyi. Kiminle konuşuyorsun?: Babama bağırıyorum sussun diye. Neredesin?: Abimin odasında. Ne yapmayı planlıyorsun?: Dışarıya çıkmayı.
| |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 03 Mayıs 2009, 03:04 | |
| Ne yapıyorsun?: Düşünüyorum Ne düşünüyorsun?: Malum bir şahsiyeti Ne hissediyorsun?: Acı, aşk, kıskançlık, özlem ve ağlama isteği. Ne izliyorsun?: İzlemiyorum Ne dinliyorsun?: Britney Spears- Toxic Ne yiyorsun?: Hiç bişi Ne okuyorsun?: hiçbişi Kiminle konuşuyorsun?: Hiç Kimseyle Neredesin?: Evde, masada Ne yapmayı planlıyorsun?: Sanırım uyurum. | |
|
| |
| An itibariyle | |
|