| An itibariyle | |
|
+72Angelica Myth Isadora D'alora Bandit April Way Glauce Nauplius Fleur Isabéllé Villiers Omega The Serpent Vera Szewc Jolene Azhemin Kanerva Gresean M. Coração Klara Ivanov Dharja Hectorne Ulaş Kazancı Dionysius Rudolphus Xylia Dorémieux Howard Dorémieux Helena Sofia Derjinov Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Acantha W. Psyche Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anja Ida Järvinen Janice Dylan Lovett Adolf Maynard Griswald Marjory Lillian Ottilie Rocìo del Nieves Eurydice Black Marveille Croweix Aurora Clayborne Kiera Lucy Groesen Sofia Lamartine Elliott Abbott Anitchka Tanja Glazkova Rosélita Ines Léfranc Nephtys Dorémieux Ulrich Ixion Vlasenc Felice Jade Mathé Audreanna Vichroné Samuel Bright Stefan Dequarté Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Haley Brooke Scott Martin Thomas Wolfiex Julie Annwyl Lovett William Julian O'Neil Damien Lawrence Léxie Evely Lou'wers Lisa Wanders Elif Doğa Kayıkçı Albert Sven Hallstad Maurellé Nemesis Argyris Acheron Leandros Cyrela Synchlaer Frankenstein Kranstone Setenay Defne Bağcı Lysander Pheragas Amenhotep Busiris Andrea Rachel McBrayn Isis Leititia Francés Charlotte Alice Russell Constantia Inés Kalliope Christian Dayrnt Black Cassidy van Brandt Nicole Marissa Magdalene Deniz Özden Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Euphoria Szôlôssy 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11110 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 21 Eyl. 2009, 22:47 | |
| Ne yapıyorsun?: Omega için bir şeyler yazıyorum; Özgeçmiş olaraktan. Ne düşünüyorsun?: Omega'nın sevimli ve Sopor Aeternus'un hastalıklı olduğunu. Ne hissediyorsun?: Rahatım, fakat spesfik bir şey hissetmiyorum. Ne izliyorsun?: Wordpad belgesine yazılmış biri uzun, diğeri uzuyacak iki paragrafı. Ne dinliyorsun?: Sopor Aeternus - Funeral March Ne yiyorsun?: Bira içiyorum Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?: Kimse; kendimden gayrı. Neredesin?: Odamda Ne yapmayı planlıyorsun?: Kafka okurum herhalde sonra. | |
|
| |
Jolene Kurtadam
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Kan statüsü : Kirli kan. Galleon : 11094 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/09
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 22 Eyl. 2009, 20:44 | |
| Ne yapıyorsun?: Takılıyorum. Ne düşünüyorsun?: Çok fazla çikolata yediğimi. Ne hissediyorsun?: Mide spazmı. Ne izliyorsun?: Bunu. Ne dinliyorsun?: The Dandy Warhols - Bohemian Like You Ne yiyorsun?: Zıkkımın kökünü. Ne okuyorsun?: Bunu. Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. Neredesin?: Sandalye. Ne yapmayı planlıyorsun?: Emin değilim. Bitmesi gereken 3 kitabım var aslında. Rp de yazabilirim ya da boğazıma parmak atarım ki kusabileyim zira bir daha asla çikolata yemek istemiyorum. | |
|
| |
Omega The Serpent Cercope
Mesaj Sayısı : 164 Kan statüsü : Cercope Galleon : 11110 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/09/09
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 22 Eyl. 2009, 20:49 | |
| Ne yapıyorsun?: Soda içerek eski bir aşka yakıştırıyorum kulaklarıma birden bire çalınıveren eski bir şiiri. Ne düşünüyorsun?: Spesifik bir şey düşündüğümü sanmıyorum, aynı anda birden fazla şey düşündüğüm fakat onları birbirinden ayırmakta güçlük yaşadığım saçma dönemlerden. Ne hissediyorsun?: Başağrısı. Ne izliyorsun?: Hiç. Ne dinliyorsun?: Boney M. Ne yiyorsun?: Soda içiyorum, sayılır mı? Ne okuyorsun?: Karanlıkta Herkes Biraz Zencidir. Kiminle konuşuyorsun?: Ahmet Neredesin?: Odam <3 Ne yapmayı planlıyorsun?: Hiç | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 26 Eyl. 2009, 19:46 | |
| Ne yapıyorsun?: Yılın boş geçen günlerine yenisini ekliyorum. Ne düşünüyorsun?: Hiç. Ne hissediyorsun?: Esinti. Ne izliyorsun?: Youtube. Logosu değil işte, öyle bir şeyler. Ne dinliyorsun?: Al Bowlly-Moonlight On The Highway. Ne yiyorsun?: Şeker. Ne okuyorsun?: Planet Waves. Kiminle konuşuyorsun?: Kimselerle. Neredesin?: Zor değil. Ne yapmayı planlıyorsun?: Yatarım. | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 28 Eyl. 2009, 21:55 | |
| Ne yapıyorsun?: siteye yazı yazıyorum Ne düşünüyorsun?: yatsam artık.. Ne hissediyorsun?: boş. Ne izliyorsun?: ezel ve bitti Ne dinliyorsun?: reklamlar x) Ne yiyorsun?: nothing Ne okuyorsun?: soruyu Kiminle konuşuyorsun?: kendi kendime sürekli konuşuyorum zaten. Neredesin?: my home * Ne yapmayı planlıyorsun?: planlrım gerçekleşmediği için planlamaktan vazgeçtim artık. | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 29 Eyl. 2009, 23:25 | |
| Ne yapıyorsun?: Bilgisayarı kapama planları. xD Ne düşünüyorsun?: Bir ayrılamadım şu meredin başından... Ne hissediyorsun?: Zafer. xP Ne izliyorsun?: Hiçbir şey! Ne dinliyorsun?: Bilgisayarın sesibi. Ne yiyorsun?: Kola içiyordum, dökmeden önce... Ne okuyorsun?: Başlığııı xD Kiminle konuşuyorsun?: Seninle. xP Neredesin?: Evim evim güzel evim. Ne yapmayı planlıyorsun?: Yatmaaaaak.... | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 30 Eyl. 2009, 21:05 | |
| Ne yapıyorsun?: Hiçbirşey. Ne düşünüyorsun?: Hulde'nin yazdıklarını, izlediğim zımbırtıyı, yarınki derslerden nasıl sağ çıkacağımı, ağır çantamı, Colin Firth'ü Christopher Eccleston'ı. Bu kadar galiba. Ha bir de bilgisayarın iyi durumda olup olmadığını. Ne hissediyorsun?: Bilmiyorum. Ne izliyorsun?: Colin Firth Acceptance Speech Venice Coppa Volpi 2009. Bu ne ya. Anlamadım bir şey ama... o.O Grazie geçti sanki. Onu anladım ama. Amici? o.O ne anni diyor anlamadım onu. o.O Altyazı filan koysalarmış şuna. xS Ne dinliyorsun?: Videoyu. Ne yiyorsun?: Hiçbirşey. Ne okuyorsun?: Karşıya geçerken Dorian Gray okumak dışında şu sıralar bir şey okumuyorum. Kiminle konuşuyorsun?: Hulde Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyumayı. | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12626 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 24 Kas. 2009, 11:19 | |
| Ne yapıyorsun?: Bunca yıllık sitem ne durumdaymış bi teftiş ediyorum(: Ne düşünüyorsun?: özlemişim ama her şey mi değişir ya.. Ne hissediyorsun?: büyüdük biz:) Ne izliyorsun?: avatarlarınızı! içine kaçtım! Ne dinliyorsun?: hiç. Ne yiyorsun?: dur daha sabah sabah.. Ne okuyorsun?: üsttekileri vs. Kiminle konuşuyorsun?: mutfaktan bir ses yükseliyo arada, onunla.. Neredesin?: ev. Ne yapmayı planlıyorsun?: artık harekete geçip vizeme girmeyi!!! | |
|
| |
Glauce Nauplius Şifacı - İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 10381 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/10
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 09 Eyl. 2010, 00:21 | |
|
Ne yapıyorsun?: Sitede yapacak bir şey arıyorum. Birkaç gün sonra bulabiliriz belki. Ne düşünüyorsun?: RP'lerimi tamamlamalıyım. Rahatlamak istiyorum. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk. Erken kalkaacağımdan yatmalıyım. Hatta, saati de kurmalıyım ki o şeyi bitirebileyim. Ne izliyorsun?: Hiç. Hiçbir şey. Ne dinliyorsun?: Leonard Cohen, Dance Me to the End of Love. Ne yiyorsun?: Bir saat kadar önce börek yedim. Ne okuyorsun?: Hiiiiç, yazarken bir yandan da yazdıklarım hariç tabii. Kiminle konuşuyorsun?: Şimdilik kimse. Neredesin?: Masa başında, odamda, evde, İstanbul'da, Türkiye'de, Dünya'da, evrende vesaire. Ne yapmayı planlıyorsun?: Yatıp müzik dinlemeyi ve dinç kalkıp şu iksir şeysini bitirmeyi.
| |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 09 Eyl. 2010, 23:03 | |
| Ne yapıyorsun?: William'ın rp'sini Ne düşünüyorsun?: Yazacağım cümleyi. Oha saat onbir olmuş. Ne izliyorsun?: LS banner'ı. Ne dinliyorsun?: Sessizlik demek isterdim ama bilgisayarım yine o abartılı sesi ile çalışmakta. Ne yiyorsun?: Hiiç. Yeterince tıkındım bugün. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Selin. Neredesin?: Ev. Ne yapmayı planlıyorsun?: Rp'mi bitimeyi, uyumayı, uyanıp siteye koşmayı. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 11 Eyl. 2010, 01:41 | |
| Ne yapıyorsun?: Oturuyorum ne garip. Ne düşünüyorsun?: Film yarım kaldı bitsin yatayım sabah erken kalkıp çalışayım, bir de şaşırtıcı ama kısa sürede rp yaptım. Ne izliyorsun?: Hiç öyle boş pc izlemedeyim; ama film var ya adı Exam Ne dinliyorsun?:Kendi boğaz hışırtılarımı of ne ağrıyor ya hala geçmedi annee. Ne yiyorsun?: Valla çorba mı içsem olmaz çay içiyorum anca ama çay değil çorba sanki... Ne okuyorsun?: Okunur mu hiç okuduğum kitap Bir başka aşk hikayesi; ama bitti ya Kiminle konuşuyorsun?: Kimse Nicole moda girdim zaten ben sanırım biraz Nicole'üm Neredesin?: Ev. Ne yapmayı planlıyorsun?: Birçok şey var ama bulucam ben dünyayı kurtarıcam kendi sorunlarıma da çözüm bulup rahatlıcam. | |
|
| |
Bandit April Way Bas Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11268 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 15 Eyl. 2010, 01:07 | |
| Ne yapıyorsun?: Bilgisayarımda dinlemeye korktuğum ne kadar şarkı varsa arattım buldum dinliyorum. Ne düşünüyorsun?: Eksik olan bir şeyler var hep yokluğunda.. Ne hissediyorsun?: Acı, büyüğünden hemde. Ne izliyorsun?: Yavuz Çetin izliyordum ama şu anda sadece dinliyorum.. Ne dinliyorsun?: Yavuz Çetin - İstanbul'a Ait. Ne yiyorsun?: Ece. Ne okuyorsun?: Ne okuyorsun? Kiminle konuşuyorsun?: Oyuncağımla. Bu durumda beni dinleyen tek şey o (: Neredesin?: Abimin odasında. Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyumayı. | |
|
| |
Isadora D'alora Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 30 Kan statüsü : Muggle Doğumlu. Galleon : 11328 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 15 Eyl. 2010, 05:04 | |
| Ne yapıyorsun?: Skins'in 3.sezonunu bitirmeye çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Okul açılınca Ekspres'in bir başka olacağını. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk. Ne izliyorsun?: Skins. Ne dinliyorsun?: - Ne yiyorsun?: Konfileks Ne okuyorsun?: Babam Öldüğünde Ağlamadım - Iris Galey. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Neredesin?: Tekirdağ. Ne yapmayı planlıyorsun?: Diziden sonra yatıp uyumayı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11268 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 15 Eyl. 2010, 11:55 | |
| Ne yapıyorsun?: Saçlarımı yapıyorum, kıvırcık mı düz mü kararsızım. Ne düşünüyorsun?: Bekle Başak reis s*ke s*ke geliyoruz. *hıhı aynen bunu düşünüyorum.* Ne hissediyorsun?: Heyecan -_-" Ne izliyorsun?: Kıyafetlerimi. Ne dinliyorsun?: Yavuz Çetin - Birkaç Saat Ne yiyorsun?: Patates. Ne okuyorsun?: Ne okuyorsun? Kiminle konuşuyorsun?: Ananemle. O konuşuyor aslında. Neredesin?: Mutfakta. Ne yapmayı planlıyorsun?: Dışarı çıkacağım. | |
|
| |
Angelica Myth Şarkıcı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10389 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 15 Eyl. 2010, 13:50 | |
| Ne yapıyorsun?: Sitedeki yeni mesajlara falan bakıyorum Ne düşünüyorsun?: Aklımın yerine geldiğini. Ne hissediyorsun?: Sevildiğimi hissediyorum neden bilmiyorum *-* Ne izliyorsun?: Ekranıı *-* Ne dinliyorsun?: İçeride televizyon açık, Manga çalıyor. Bu şarkının kötü anıları var bende. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?: Arada kardeşim bir şeyler soruyor. O kadar. Neredesin?: Evdeyim Ne yapmayı planlıyorsun?: Gidip ortalığı toplamayı
| |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 16 Eyl. 2010, 00:22 | |
| Ne yapıyorsun?: Plan kuruyorum. Ne düşünüyorsun?: Yavuzcan '-' Ne hissediyorsun?: Mide bulantısı, çok yedim kanımca. Ne izliyorsun?: Öykü'nün imzasını. Ne dinliyorsun?:Hisset beni. Ne yiyorsun?: Hoşbeş. Ne okuyorsun?: hiiiç Kiminle konuşuyorsun?: kendimle. Neredesin?: tabiki de abimin odası o.O Ne yapmayı planlıyorsun?: Kitap okuyacak ve uyuyacağım. | |
|
| |
Angelica Myth Şarkıcı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10389 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 12/09/10
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 16 Eyl. 2010, 15:40 | |
| Ne yapıyorsun?: Sıkıntıdan patlıyorum Ne düşünüyorsun?: Herkesin aslında içten içe benden nefret ettiğimi Ne hissediyorsun?: Sıkıntıyı hissediyorum. Ne izliyorsun?: Ekranı tabi ki Ne dinliyorsun?: Cranberries - I'm Still Remembering Ne yiyorsun?: Hiçbir şeu Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?: Hayali arkadaşlarıla Neredesin?: Evdeyim Ne yapmayı planlıyorsun?: Devi'ye girmeyi, PS ile uğraşmayı, evi toplamayı ve ders çalışmayı. Bi de bir şeyler yemeyi | |
|
| |
Mnemosyne Monroahe Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 10585 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/05/10
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 19 Eyl. 2010, 15:35 | |
| Ne yapıyorsun?: Kitap okuyorum. On kitaplık serinin dokuzu elimde, özetleyesim var. Biri izin verse tamamını anlatırım. Karakterlerin büyük çoğunluğunu da överim. Ne düşünüyorsun?: Kheldar'ımı. Kitap işte. O adama tapılır. İlginç kişilik. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk; şu boyun ağrısı geçti neyse ki. Ne izliyorsun?: Pencereden bakınca ara ara geçtiği görülen treni. Ne dinliyorsun?: Apocalyptica ft. Adam Gontier, I Don't Care. Ne yiyorsun?: Üzüm, mandalina. Ne okuyorsun?: Kell Kâhinesi. Kiminle konuşuyorsun?: Kardelen bir tek. Boş bi' gün. Baya sıkıcı geçiyor ama bir şeyler sıkıştırmalı araya. Neredesin?: Ev işte. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kitap okurum.
| |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 19 Eyl. 2010, 17:24 | |
| Ne yapıyorsun?: Rp yazıyorum annem bırakmıyor ama sürekli bir Selin Selin deme potansiyelinde. Ne düşünüyorsun?: Dünyanın en ama en anlayışlı babasına sahip olduğumu *-* Ne hissediyorsun?: Mutluluk. Hayır çok gerçek. Ne izliyorsun?: Satılık albümünün kapağını. Ne dinliyorsun?: Hisset Beni, Yavuz. Ne yiyorsun?: Üzüm ne alaka bilmiyorum çay da içiyorum. Ne okuyorsun?: "Satılık" yazısını okuyorum sürekli. Kiminle konuşuyorsun?: Msn kapalı. Neredesin?: Abimin odası yine ve yine. Ne yapmayı planlıyorsun?:Rp biterse uyuyacağım aslında var ya bitmezse de uyuyacağım. | |
|
| |
Jezebel Bauwens Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 45 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/10
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 19 Eyl. 2010, 17:33 | |
| Ne yapıyorsun?: Uzun süreden sonra bir sitede takılıyorum. Ne düşünüyorsun?: Yarının ne getireceğini kim bilebilir? Ne hissediyorsun?: Can sıkıntısı. Ne izliyorsun?: Lale Devri mi? DAMN İT! *-* Ne dinliyorsun?: Hiçbişi. Ne yiyorsun?: Hiçbişi varan 2. Ne okuyorsun?: Kitap bırakmadım evde. -_- Kiminle konuşuyorsun?: Bazı bazı ablamla ve babaannemle. Neredesin?: Home, sweet home. Ne yapmayı planlıyorsun?: Yemek yerim belki. xP | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 19 Eyl. 2010, 22:29 | |
| Ne yapıyorsun?: Pek bir şey yapmıyorum. Öylesine netlerdeyim yine, yarından itibaren düzene gireceğim zaten. Okulu bitirdik ama Ygs-Lys kombosunu bu yıla bırakmakla iyi mi ettik, bilemiyorum. Ona çalışacağım vs vs. Ne düşünüyorsun?: Mesajıma yanıt gelse de, ona göre gecemi planlasam. Ne hissediyorsun?: Çok sıcak ya. Ne izliyorsun?: Maçı izledim, başka da yok. Ne dinliyorsun?: Dinlemiyorum. Ne yiyorsun?: İçiyorum diyelim. Şeftali suyu. Ne okuyorsun?: Elif Şafak'ın Aşk romanını. Kiminle konuşuyorsun?: Sinirli bir şahısla. Neredesin?: Evdeyim. Ne yapmayı planlıyorsun?: Mesaja bağlı o da. Eğer erken yatılmayacaksa, nette sürterim biraz daha. Yatılacaksa da yatarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 20 Eyl. 2010, 12:12 | |
| An itibariyle:
Ne yapıyorsun?: Telefonu kurcalıyorum. Ne düşünüyorsun?: Okulu. Of. Ne hissediyorsun?: Yorgunum, mutsuzum. Ne izliyorsun?: Ekranı. Kendi bilgisayarıma alışmışım, tuhaf geldi. Ne dinliyorsun?: Chances are Ne yiyorsun?: Açım. Ne okuyorsun?: Şu sıralar adam gibi birşey okumaz oldum. Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. Neredesin?: Ofis Ne yapmayı planlıyorsun?:Aslında rp, ama vaktim olur mu bilemiyorum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 20 Eyl. 2010, 12:30 | |
| Ne yapıyorsun?: Hala küfrediyorum. Ne düşünüyorsun?: Öğretmenlerin beynime zorla soktuğu Öss şeysini. Ne hissediyorsun?: Baygınlık. Ne izliyorsun?: Yanda smililer dans ediyor. Ne dinliyorsun?: Dinlemiyorum. Ne yiyorsun?: Şu sıralar yemekten soyutlandım. Ne okuyorsun?: Açlık Oyunları, Suzanne Collins. Evet, tekrar başladım. Kiminle konuşuyorsun?: Kendi kendime konuşuyorum. Neredesin?: Yatağımın üzerinde. Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyumayı, kitap okumayı, kek yapmayı, Arka Sokaklar izlemeyi, Lalemin dönüşü için sayım yapmayı, dershaneye barut döşemeyi, okulu yakmayı falan.. Aklım karışık baya.. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 20 Eyl. 2010, 22:42 | |
| Ne yapıyorsun?: PS açık, takım falan yapmam lazım ama öyle oturuyorum işte. Ne düşünüyorsun?: Naapsam da yarın okula gitmesem. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk biraz. Ne izliyorsun?: Ezel'e bakıyodum eheh. Kıvanç girince daha bi güzel oldu. Ne dinliyorsun?: Rehab Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Yememe kararı aldım bugünden sonra. Ne okuyorsun?: Hiçbir şey Kiminle konuşuyorsun?: Kimseylee. Niye kimseyle konuşmuyorum bilmiyorum *.* Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Bi'kaç takım. | |
|
| |
| An itibariyle | |
|