| An itibariyle | |
|
+72Angelica Myth Isadora D'alora Bandit April Way Glauce Nauplius Fleur Isabéllé Villiers Omega The Serpent Vera Szewc Jolene Azhemin Kanerva Gresean M. Coração Klara Ivanov Dharja Hectorne Ulaş Kazancı Dionysius Rudolphus Xylia Dorémieux Howard Dorémieux Helena Sofia Derjinov Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Acantha W. Psyche Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anja Ida Järvinen Janice Dylan Lovett Adolf Maynard Griswald Marjory Lillian Ottilie Rocìo del Nieves Eurydice Black Marveille Croweix Aurora Clayborne Kiera Lucy Groesen Sofia Lamartine Elliott Abbott Anitchka Tanja Glazkova Rosélita Ines Léfranc Nephtys Dorémieux Ulrich Ixion Vlasenc Felice Jade Mathé Audreanna Vichroné Samuel Bright Stefan Dequarté Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Haley Brooke Scott Martin Thomas Wolfiex Julie Annwyl Lovett William Julian O'Neil Damien Lawrence Léxie Evely Lou'wers Lisa Wanders Elif Doğa Kayıkçı Albert Sven Hallstad Maurellé Nemesis Argyris Acheron Leandros Cyrela Synchlaer Frankenstein Kranstone Setenay Defne Bağcı Lysander Pheragas Amenhotep Busiris Andrea Rachel McBrayn Isis Leititia Francés Charlotte Alice Russell Constantia Inés Kalliope Christian Dayrnt Black Cassidy van Brandt Nicole Marissa Magdalene Deniz Özden Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Euphoria Szôlôssy 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 22 Haz. 2009, 11:56 | |
| Ne yapıyorsun?: Edebiyat çalışıyorum ara verdim. Ne düşünüyorsun?: Sınav zor mu kolay mı? Kötü not alırsam annem beni ne yapar. Bu sınav gerçeğinden fazla heycanlanmama sebep oldu. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk. Ne izliyorsun?: Roselita'nın yazısını, daha soluk ve başka renk olsaymış die bakıyorum Ne dinliyorsun?: Teoman - Fahişe Ne yiyorsun?: Kahvaltı edeceğim Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı okuyorum galiba. Kiminle konuşuyorsun?: Msn açmadım. Neredesin?: Mutfakta Ne yapmayı planlıyorsun?: Kahvaltı son bir tekrar hobala sınav. | |
|
| |
Anitchka Tanja Glazkova
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 257 Kan statüsü : Safkan, bu önemli mi? Galleon : 11306 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 24 Haz. 2009, 03:01 | |
| Ne yapıyorsun?: Gülmekten karnıma ağrılar giriyor kıvranıyorum. Ne düşünüyorsun?: bazı şeylere taktığımı Ne hissediyorsun?: sıkıldığımı Ne izliyorsun?: rüyanız hayrolsun diye salak bir programı. Ne dinliyorsun?: televizyondan gelen çeşitli sesleri. Ne yiyorsun?: biraz önce kiraz yiyordum şimdi bir şey yemiyorum Ne okuyorsun?: kış gecesi ejderhaları Kiminle konuşuyorsun?: kübrayla, biraz önce çıksa da Neredesin?: evde Ne yapmayı planlıyorsun?: uyumayı | |
|
| |
Elliott Abbott Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 33 Galleon : 11349 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 24 Haz. 2009, 03:29 | |
| Ne yapıyorsun?: Müzik dinliyorum. Ne düşünüyorsun?: Kurgu Ne hissediyorsun?: Delirdiğimi XP Ne izliyorsun?: Pcdeki yazdıklarımı. Ne dinliyorsun?: Heart of Space diye garip bir şey. Ne yiyorsun?: Valla içtim de şimdi de yesem mi düşünüyorum. Ne okuyorsun?: soru sorma sanatı Kiminle konuşuyorsun?: Barışla konuşuyorum; fakat sanırım artık pc başında uyuklamaya başladı. Neredesin?: Balkonda Ne yapmayı planlıyorsun?: Güneşin doğuşunu izliycem. | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11325 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 24 Haz. 2009, 03:34 | |
| Ne yapıyorsun?: Nette geziniyorum Ne düşünüyorsun?: Magnus'un Rpsini Ne hissediyorsun?: Boşluk Ne izliyorsun?: Happy Tree Friends diye manyaklar var onu Ne dinliyorsun?: Kathrina & The Waves - Love Shine A Light Ne yiyorsun?: Hiç bir şey sabaha az kaldı ama ben açımmmm Ne okuyorsun?: Nietzsche Ağladığında ama Empati'yi de aradan çıkarmak fena olmaz Kiminle konuşuyorsun?: Nihalle, beni ayık tutmaya çalışıyor Neredesin?: Arkadaşımın evinde, arkadaşımın sandalyesinde, arkadaşımın PCsinde Ne yapmayı planlıyorsun?: Magnusa RP yazmayı, Alberta RP yazmayı, Sofiaya RP yazMAMAyı | |
|
| |
Kiera Lucy Groesen Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 185 Yaş : 31 Galleon : 11273 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 24 Haz. 2009, 12:44 | |
| Ne yapıyorsun?: Ney üflemeye çabalıyorum.. Ne düşünüyorsun?: Bu gün ne yapacağımı? Ne hissediyorsun?: Korku.. x) Ne izliyorsun?: Nota kağıdını x/ Ne dinliyorsun?: Jason MRAZ.. Ne yiyorsun?: Şeftali, kiraz.. Ne okuyorsun?: Nota kağıdı.. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle.. Neredesin?: Evde.. xD Ne yapmayı planlıyorsun?: Kursa gitmeyi.. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 03 Tem. 2009, 20:54 | |
| Ne yapıyorsun?: Manyak gibi gülüyorum, Merlin'e şükür yanımda kimse yok Ne düşünüyorsun?: "Yunan Aşkının Uğruna Oğluna Annesini öldürten cani baba." Yarılmak xD Ne hissediyorsun?: Eğlendim. Ne izliyorsun?: Altta yanıp sönen turuncu "Huldea"'yı Ne dinliyorsun?: Our Last Summer başlamış ama geri aldım. Easy Virtue, Tangooo *-* Ne yiyorsun?: Karnım guruldasa da hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Brisingr okuyordum bi' yarım saat-bir saat önce, şu sıralar onu okuyorum. Şu anda da klavyedeki tuşları. Birazdan da, biten lejantımı okumaam gerekecek Kiminle konuşuyorsun?: Huldeeeeeeeeea Neredesin?: Ev, odam, sandalye, bilgisayarın karşısı, klavyenin başı. Ne yapmayı planlıyorsun?: Lejant yollamak. Diğerine geçmek. Vız. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 03 Tem. 2009, 22:32 | |
| Ne yapıyorsun?: LS ile ilgili birkaç banner falan.. Ne düşünüyorsun?: Kiminle ve hangi karakterle RP yapacağımı. Ne hissediyorsun?: Sıkıntı. Ne izliyorsun?: Ekranı *-* Ne dinliyorsun?: Marilyn. Ne yiyorsun?: Kiraz. Ne okuyorsun?: Deniz'in yazdıklarını. Kiminle konuşuyorsun?: Deniz :L Neredesin?: Odamda =D Ne yapmayı planlıyorsun?: RP yapmayı =/ | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 04 Tem. 2009, 15:16 | |
| Ne yapıyorsun?: Göz kalemimi açmaya çalışıyorum Ne düşünüyorsun?:Rasmus? Ne hissediyorsun?: Açım valla biraz. Ne izliyorsun?: LS bannerini. Ne dinliyorsun?: Hollow Man xD Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Bilboard açık önümde bilmem kaçıncı kez LP röportajını. Kiminle konuşuyorsun?: Pencereler açık ama konuşmuyorum. Neredesin?: Mutfak. Ne yapmayı planlıyorsun?: Yemek yemeyi. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 11 Tem. 2009, 13:58 | |
| Ne yapıyorsun?: Salak gibi gülüyorum. Ne düşünüyorsun?: Heykeltraşları. Ne hissediyorsun?: Salak gibi hissediyorum. Ne izliyorsun?: Bilgisayara ekranını. Ne dinliyorsun?: Tuşlardan gelen tıkırtıyı. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Öykü xD Iv. Charles, pıtırcık, uykucu şirin vs. vs. Neredesin?: Odamda, yeri boyladım gülerken. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kendimi televizyonun karşısındaki pufa atıp, rp yazmayı O.o | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 11 Tem. 2009, 14:09 | |
| Ne yapıyorsun?: Deli gibi bağırarak şarkı söylüyorum. Sanırım benim rahatlamamı tek şey... Ne düşünüyorsun?: Rp mi yapsam yoksa annemleri bekleyip uzun zamandır yapamadığım dışarı çıkma olayını mı yapsam karar veremedim. Ne hissediyorsun?: Boşluk Ne izliyorsun?: Ekranı Ne dinliyorsun?: Hero- Nickeback Ne yiyorsun?: Ne yiyebilirim ki? Ne okuyorsun?: Hala Tutunamayanlar'ı bitirmeye çalışan ben, bir kitaptan bir kitaba atlarsam olacağı bu... Kiminle konuşuyorsun?: Neredesin?: Salonun bir köşesinde kendime köşe kurdum. Sıkılsam da keyifli burada olmak. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kafam karışık, o yüzden şu an bir planım yok. | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 11 Tem. 2009, 14:13 | |
| Ne yapıyorsun?: Nüht'e RP cevaplıyorum ama gırgırdan da geri kalmıyorum Ne düşünüyorsun?: RP'yi bitirmeyi Ne hissediyorsun?: Gereksiz bir heyecan Ne izliyorsun?: Ekranı Ne dinliyorsun?: Michael Bublé playlist'imi Ne yiyorsun?: Hiçbi rşey Ne okuyorsun?: Emile Zola - Rüya, başladım ama iğrenç Kiminle konuşuyorsun?: Kendimle! Neredesin?: Çanakkalede. Yazlıktan kaçmış ve internet kafede sürünüyorum. Hepsi Ekspres için Ne yapmayı planlıyorsun?: RP'yi bitirmeyi. Yoksa Nüht'ün beni kesmesinden korkuyorum | |
|
| |
Anitchka Tanja Glazkova
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 257 Kan statüsü : Safkan, bu önemli mi? Galleon : 11306 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 13 Tem. 2009, 08:51 | |
| Ne yapıyorsun?: Yeşmiyi bekliyorum. Ne düşünüyorsun?: Yemeeek Ne hissediyorsun?: Açııım Ne izliyorsun?: Ekranı Ne dinliyorsun?: Araba seslerini Ne yiyorsun?: İnadına mı sordun şimdi sen bunu? -_- Ne okuyorsun?: Yeşil Şahin ve Sihirli Flüt Kiminle konuşuyorsun?: Bu saatte kimse uyanık değil ki konuşayım. Neredesin?: Sonunda evde Ne yapmayı planlıyorsun?: Dersaneye gidip tercih şeyini halletmeyi de, ne zaman? | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 13 Tem. 2009, 15:00 | |
| Ne yapıyorsun?: Bir yandan forum oyunlarına takılıp diğer yandan Selin'in karakterlerini lejantıma eklemeye çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Lejantı bitirince rp yazsam mı ki? Ne hissediyorsun?: Çok sıkılıyorum O.O Ne izliyorsun?: Hiçbişi. Ne dinliyorsun?: MCR - I don't love you. Ne yiyorsun?: Hiçbişi. Ne okuyorsun?: Kitap okumuyorum iki gündür. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Neredesin?: Evdeyim. Ne yapmayı planlıyorsun?: Rp yazıcam sanırım. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 18 Tem. 2009, 03:19 | |
| Ne yapıyorsun?: Şarkı dinleyip düşünüyorum, gece gece ne düşünebilirsem. Ne düşünüyorsun?: Bütün dünyayı, ailemi, arkadaşlarımı vb sayamadığım bir sürü kişiyi... Ne hissediyorsun?: Boşluk içinde dalganan karışık hisleri. Ne izliyorsun?: Hiçbir şey Ne dinliyorsun?: Mavi Duvar- Gökhan Türkmen Ne yiyorsun?: Hiç bu saatte ne yenir; ama susadım sanki. Ne okuyorsun?: Hiç Kiminle konuşuyorsun?: Kimse artık herkes gitti. Neredesin?: Balkonda Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyusam mı yazı mı okusam yaz mı yazsam rp mi yapsam. Gırgırda takılıp ardından TV mi izlesem gizli gizli dışarı mı kaçsam. Of bir sürü şey var... | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 05 Ağus. 2009, 19:26 | |
| Ne yapıyorsun?: RP yazıyorum, aynı anda Forum Oyunlarında takılıyorum. Ne düşünüyorsun?: Parfüm çok güzel kokuyo. Ne hissediyorsun?: Sıkılıyorum. Ne izliyorsun?: Haberleri. Ne dinliyorsun?: Spikerin sesini. -_- Ne yiyorsun?: Hiç. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Pelin. Neredesin?: Yazlıkta. Ne yapmayı planlıyorsun?: Eğer internet olursa, bütün gece bilgisayarda takılmayı. | |
|
| |
Marjory Lillian Ottilie Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11222 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 05 Ağus. 2009, 19:52 | |
| Ne yapıyorsun?: Site de boş boş dolaşıp, böyle geyikte takılıyorum. ne gereksiz insanım ya. Ne düşünüyorsun?: Ev işlerinden nefret ediyorum. Bilgisayardan kalkmak istemiyorum. Bir tek bu velet unutturuyor bana her şeyi. Ne hissediyorsun?: Sıkıntı Ne izliyorsun?: Monitörü Ne dinliyorsun?: Teoman&Şebnem Ferah ~ En Güzel Hikayem Ne yiyorsun?: Hiçbir şey Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?: Kendimle Neredesin?: Evde Ne yapmayı planlıyorsun?: Maalesef ki sofrayı toplamayı. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 05 Ağus. 2009, 23:09 | |
| Ne yapıyorsun?: Hala RP'yi yazıyorum, evet şoke oldunuz, aynı zamanda Forum Oyunları ve PM şeysi arasında gidip geliyorum. Ne düşünüyorsun?: Nolur internet gitmese... Ne hissediyorsun?: Sıkılıyorum, mutluyum, ve sırtım ağrıyor. Ha bi' de 'hayvan' gibi sıcak. Ahah. Ne izliyorsun?: P.S. I Love You, aslında izliyorum da değil, arada televizyona gözüm takılıyor ben de 4-5 dakika bakıyorum. Ne dinliyorsun?: Evanescence, The Only One. Ne yiyorsun?: Az önce sigara böreği yedim, peynirliydi ıııy, ben de peynirlerini çıkartıp sade olarak yedim. Güzel mi güzeldi. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Oktay, Ege, Pelin diycektim ki Pelin çıktı. Neredesin?: Hala yazlıkta, ne tesadüf. Ne yapmayı planlıyorsun?: PM kutumu boşaltmayı, doldu. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 08:18 | |
| Ne yapıyorsun?: Dizi izleme furyası bittiği için, geldim öylesine nette takılıyorum. Ne düşünüyorsun?: Ortamda aniden türemiş olan cep telefonunun nereden geldiğini. Ne hissediyorsun?: Tanrım kör oldum. Ne izliyorsun?: Ekranın sağındaki aşağı yukarı götür şeysini, en aşağıdan birazcık yukarıya getiiir. Hah, işte onu. Ne dinliyorsun?: Styx-Come Sail Away. Ne yiyorsun?: Yedim desem. Imm. Şeftali yemiştim sanırsam. Ama ondan sonra pepsi twist içmiştim. <3 Ne okuyorsun?: Soruyu. Kiminle konuşuyorsun?: Yok öyle biri. Neredesin?: Sandalyenin üzerindeyim. Omg. Zekama hayran kaldım. Ne yapmayı planlıyorsun?: Hede. Alınacak birtakım şeyler var. Kader, kısmet. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 11:42 | |
| Ne yapıyorsun?: Nihal'i bekliyorum, aynı zamanda dün gece aklıma gelmiş olan kurguyu geliştirmeye çalışıyorum. Az sonra forum oyunlarına damlarım. Ne düşünüyorsun?: Ehm, kurguyu? *-* Ne hissediyorsun?: Uykum var, sıkıldım. Ne izliyorsun?: Bleed Well klibini. Ne dinliyorsun?: HIM, Bleed Well. Ne yiyorsun?: Az önce yedim zaten, uhm bir dilim ekmek. Ne okuyorsun?: Gazeteyi. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Neredesin?: Hala yazlıktayım. Evet şoke oldunuz biliyorum. Ne yapmayı planlıyorsun?: Nyks için hazırladığım RP'ye devam etmeyi. | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 14:13 | |
| Ne yapıyorsun?: Müzik dinliyorum, limonata içiyorum. Ne düşünüyorsun?: Melih ne zaman uyanır acaba?.. Ne hissediyorsun?: Umutsuzlukj Ne izliyorsun?: Fairy Odd Parents Ne dinliyorsun?: Taylor Swift ~ Fearless Ne yiyorsun?: Antep Fıstığı Ne okuyorsun?: Hiç bir şey... Kiminle konuşuyorsun?:Kendi kendime Neredesin?:Evde.. Evimde? Ne yapmayı planlıyorsun?: Rp yazmayı ve kahvaltı yapmayı. | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 19:59 | |
| Ne yapıyorsun?: Bunu. Ne düşünüyorsun?: Sürtük olduğumu. Ne hissediyorsun?: Uzun ve muhteşem saçlarımı. Sıcak. Ne izliyorsun?: Ekranı. Ne dinliyorsun?: Nirvana. Bişi bişi. Ne yiyorsun?: Yemem. Ne okuyorsun?: Ekranı ama genel anlamda Don Juan ve Fırat Kitabı. Kiminle konuşuyorsun?: İç dünyamdaki kişiyle. Neredesin?: Mutfak. Ne yapmayı planlıyorsun?: Aslında test çözmem lazım zira hepsi bomboş ama bunu mu planlıyorum emin değilim. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 20:04 | |
| Ne yapıyorsun?: Yeni açtığım kullanıcı hesabımı saçma sapan resimlerle doldurmaya çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Hani düzen kuracaktım? Ne hissediyorsun?: Kendimle çelişiyorum, sıkıldım, şaşırdım ve biraz da suçluluk duygusu... Evet çok şey. Ne izliyorsun?: Facebook'ta saçma sapan bi' video. Ne dinliyorsun?: Begüüm. Ne yiyorsun?: Az önce pasta yedim, hığm. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı? Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. Zaten MSN açılmıyor doğru düzgün. Neredesin?: Sıkı durun, hala yazlık. Ne garip bişi. Ne yapmayı planlıyorsun?: Bütün hayatımla beraber bilgisayarımı da düzene sokmayı. | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 20:57 | |
| Ne yapıyorsun?: Zaman geçiriyorum işte. Hızlandırmam gerek, yapacak işlerim var falan. Ne düşünüyorsun?: Merve'nin ne kadar da kötü olduğunu. Audrey'yi taşımış getirmiş buralara. Tam da bağımlılıktan kurtuldum derken. Ne hissediyorsun?: Uykum var. Ne izliyorsun?: Gözlerimi kapadım. Bişi izlemiyorum. Ne dinliyorsun?: Pink Floyd-Take It Back. Ne yiyorsun?: Unuttum ki. Ne okuyorsun?: Soruyu. x2 Kiminle konuşuyorsun?: Selen kişisi ile, kendisini nasıl dövdüğüne dair derin bir sohbetimiz var tam şu anda. Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Pc'yi kapatıp, kendi halimde takılmayı. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 06 Ağus. 2009, 21:23 | |
| Ne yapıyorsun?: Model arıyoruum, nerde bunlar ya. *-* Ne düşünüyorsun?: Birine tapasım varsa, o tapacağım kişi mutlaka ve sadece Alpay olur anasınısatim. Ne hissediyorsun?: Merak, sevinç, heyecan, vs. Ne izliyorsun?: Hiç. Ne dinliyorsun?: Hiç. Ne yiyorsun?: Hiç!? Ne okuyorsun?: Alpay'ımın yazılarını. Kiminle konuşuyorsun?: Kendimle, kendi kendime küfrediyorum, sonra kendi kendimden özür diliyorum. Neredesin?: Hala yazlıkta. Evet çok şaşırtıcı. Ne yapmayı planlıyorsun?: Alpay'ıma sulu, kalpler çiçekler böcekler dolu mail atmayı. Yapamam, lan o beni tanımıyo bile. Ahaha. | |
|
| |
| An itibariyle | |
|