Rosalie Frances Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 59 Galleon : 10364 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/09/10
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 21 Eyl. 2010, 17:23 | |
| Ne yapıyorsun?: Bilgisayarım düzelecek gibi sanırım diye umutlanıyorum Ne düşünüyorsun?: Kendimden geçtim bi toparlanayım gidipte *-* Ne hissediyorsun?: Sıcak Ne izliyorsun?: Hiçbir şey Ne dinliyorsun?: Yaşar'ın şarkısı var ya sen beni bazen hiç aramıyorsun falan diye Ne yiyorsun?: Doydum, yeter bu kadar *-* Ne okuyorsun?: Aşk Kiminle konuşuyorsun?: İçimdeki seslerle, daha çok onlar saçmalıyor ben onlara küfrediyorum. Bazen ben susuyorum onlar aralarında konuşuyor falan Neredesin?: Evde Ne yapmayı planlıyorsun?: Gidip bi duş almayı | |
|
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 21 Eyl. 2010, 18:17 | |
| Ne yapıyorsun?: Esniyorum Ne düşünüyorsun?: Yorulduğumu, bir de okulun ikinci gününden bu kadar sıkılmamın iyi olmadığını. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk Ne izliyorsun?: Öykü'nün imzasını. O arkadaki Hogwarts gibi geldi. Ne dinliyorsun?: Youtube'u açmaya üşendim ya, dinlemiyorum birşey. Ne yiyorsun?: Henüz acıkmadım, kahve içiyorum. Ne okuyorsun?: I-ıh, hala bir şey okumuyorum. Kiminle konuşuyorsun?: En son mesaj atmışım yanıt gelmedi henüz. Kimseyle konuşmuyorum.Keşke kendi kendime konuşsam. Sessizlikten sıkıldım ya. Neredesin?: Bilgisayarın karşısındaki sandalye, odam, ev. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kitapları karıştırmayı, duş yapmayı, birşeyler yemeyi, kitap okumayı. | |
|
Jezebel Bauwens Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 45 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/10
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 21 Eyl. 2010, 18:45 | |
| Ne yapıyorsun?: Düşünüyorum. Ne düşünüyorsun?: İngilizce'nin de yorucu olabileceğini ve ödevlerimi. Belki bir de onu. Ne hissediyorsun?: Yorgunluk Ne izliyorsun?: Hiçbişi. Ne dinliyorsun?: Yine, hiçbişi. Ne yiyorsun?: Yiyemiyorum desek daha doğru. Fakat süper kokular geliyor. Ne okuyorsun?: Babalar ve Oğullar. Zorunluluktan. *-* Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. Neredesin?: Karanlık bir salonda... Ne yapmayı planlıyorsun?: Yemek yemek ve ödev yapmak tabisi. | |
|