| An itibariyle | |
|
+72Angelica Myth Isadora D'alora Bandit April Way Glauce Nauplius Fleur Isabéllé Villiers Omega The Serpent Vera Szewc Jolene Azhemin Kanerva Gresean M. Coração Klara Ivanov Dharja Hectorne Ulaş Kazancı Dionysius Rudolphus Xylia Dorémieux Howard Dorémieux Helena Sofia Derjinov Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Acantha W. Psyche Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anja Ida Järvinen Janice Dylan Lovett Adolf Maynard Griswald Marjory Lillian Ottilie Rocìo del Nieves Eurydice Black Marveille Croweix Aurora Clayborne Kiera Lucy Groesen Sofia Lamartine Elliott Abbott Anitchka Tanja Glazkova Rosélita Ines Léfranc Nephtys Dorémieux Ulrich Ixion Vlasenc Felice Jade Mathé Audreanna Vichroné Samuel Bright Stefan Dequarté Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Haley Brooke Scott Martin Thomas Wolfiex Julie Annwyl Lovett William Julian O'Neil Damien Lawrence Léxie Evely Lou'wers Lisa Wanders Elif Doğa Kayıkçı Albert Sven Hallstad Maurellé Nemesis Argyris Acheron Leandros Cyrela Synchlaer Frankenstein Kranstone Setenay Defne Bağcı Lysander Pheragas Amenhotep Busiris Andrea Rachel McBrayn Isis Leititia Francés Charlotte Alice Russell Constantia Inés Kalliope Christian Dayrnt Black Cassidy van Brandt Nicole Marissa Magdalene Deniz Özden Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Euphoria Szôlôssy 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 08 Haz. 2009, 11:11 | |
| Ne yapıyorsun?: Tembellik? Uykulu gözlerle ekrana bakmak? Ne düşünüyorsun?: Rp yapmam gerek. Rp yapmak istiyorum. Ama yapamıyorum T.T Ne hissediyorsun?: Tembel Ne izliyorsun?: Castor'un avatar imzasını Ne dinliyorsun?: Çamaşır makinesi T.T Ne yiyorsun?: Daha yeni yedim. Aç değilim. Ne okuyorsun?: Eresbos? O.o Kiminle konuşuyorsun?: Hulde. Neredesin?: Odam odam canım odam O.o Ne yapmayı planlıyorsun?: Rp yapabilirsem süper olur. Ha bir de film izlemeliyim bir ara. Ama ne O.o | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 08 Haz. 2009, 20:16 | |
| Ne yapıyorsun?: Gözlerim word sayfasına kayıp duruyor. Deli Rp'mi yapmayı planlıyorum. Sonra Merve'nin rp'si falan. Ne düşünüyorsun?: Karnıma en son ne zaman yemek girdiğini. Mideme... Ne hissediyorsun?: Açlık. -_-" Ne izliyorsun?: Boş Rocco kutusunu. Ne dinliyorsun?: Anima * Yağmurla Gelen Ne yiyorsun?: Biraz sonra inegöl köfte yiycem. *-* Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Bilgisayarla. Lölele. xD Neredesin?: Hipogrifin odasındayım. Ne yapmayı planlıyorsun?: Tıkınmayı. Çok açım ya! -_-" | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 08 Haz. 2009, 21:11 | |
| Ne yapıyorsun?: RP girişimlerindeyim Ne düşünüyorsun?: Niye bu kadar partner meraklısıyım ben ya! Ne hissediyorsun?: Neşeli... Ne izliyorsun?: Son Bahar diye son derece saçma olduğunu düşündüğüm bir şey açık TV'de Ne dinliyorsun?: Annemin bulaşık yerleştirme takırtılarını Ne yiyorsun?: Olips Tropikal Ne okuyorsun?: Otel açılışına yazılan son RP'yi Kiminle konuşuyorsun?: İbrahim Neredesin?: İkili koltuğun önünde Ne yapmayı planlıyorsun?: Güneş yanıklarımı fondötenle kapatmayı. Kep töreni provasıymış peh! | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 08 Haz. 2009, 21:21 | |
| Ne yapıyorsun?: Müzik dinliyor, arkadaşlarımla konuşuyor, mesajlaşıyorum. Ne düşünüyorsun?: Neden bu kadar sakin olduğumu. O.o Ne hissediyorsun?: Açlık! Ne izliyorsun?: Kanal D ~ Reklam Ne dinliyorsun?: All These Thinks I Hate ~ Bullet For My Valentine Ne yiyorsun?: Yiyemiyorum, bekliyorum. Ne okuyorsun?: Şu anda bir ey okumuyorum. ama genel olarka okuduğum kitap Breaking Dawn. Kiminle konuşuyorsun?: Ayşenur, tanımazsın. =D Neredesin?: Evde. Ne yapmayı planlıyorsun?: Yemek yiyip, oyun oynamayı. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 09 Haz. 2009, 12:39 | |
| Ne yapıyorsun?: Yazıyorum? O.o Ne düşünüyorsun?: Rp ypmak istiyorum. Ne hissediyorsun?: Tembel *.* Ne izliyorsun?: Hiç bir şey Ne dinliyorsun?: Bilgisayarımın güzeller güzeli(!) sesini Ne yiyorsun?: Hiçbirşey. Aslında acıktım gibi ama üşeniyorum kalkmaya. Ne okuyorsun?: Çizgi romanlara takıldım son günlerde ama şu anda klavyedeki tuşları okuyorum O.o Okumaya girerse. Kiminle konuşuyorsun?: Hulde, Nihal, Hüseyin, Kaan Neredesin?: Odam odam canım odam. Yuh ya yine aynı cümleyi kurmuşum. Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyumak? Bir şeyler izlemek? | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 10 Haz. 2009, 04:11 | |
| Ne yapıyorsun?: pcde takılıyorum. Ne düşünüyorsun?: uyusam mı uyumasam mı Ne hissediyorsun?: garip.. Ne izliyorsun?: ekranı xD Ne dinliyorsun?: köpeklerin havlamasını Ne yiyorsun?: nothing Ne okuyorsun?: soruları (: Kiminle konuşuyorsun?: kuzenimle Neredesin?: kuzenimde Ne yapmayı planlıyorsun?: pc'yi kapatıp uyumayı..sanırım :/ | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 11 Haz. 2009, 22:12 | |
| Ne yapıyorsun : Imm... Ekranını kırdığım telefona bakıyorum iğrenç oldu ! Ne düşünüyorsun : Samsung'un yeni çıkan Ultra Touch Serisinin bi' telefonunu almayı Ne hissediyorsun : Mutluluk Ne izliyorsun : Bilgisayar Ne dinliyorsun : Teoman - Fahişe [Bu bi' şarkının adı] Ne yiyorsun : Dudaklarımı Ne okuyorsun : Hala Olasılıksız Kiminle Konuşuyorsun : Kendimle Neredesin : Evde Ne yapmayı planlıyorsun : Dondurma yemeyi | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| |
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 12 Haz. 2009, 17:30 | |
| Ne yapıyorsun?: Hiçbir şey. Sorun da bu ya. -__" Ne düşünüyorsun?: Sims'te yaptığım ailemi... Hmm... Ne hissediyorsun?: Bilmiyorum. -_-" Ne izliyorsun?: Biraz sonra Boleyn Kızını sanırım. Ne dinliyorsun?: Britney Spears * If You Seek Amy Ne yiyorsun?: Açıııııııım... Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Neredesin?: Hipogrifin odasındayım. Ne yapmayı planlıyorsun?: Esra ablamlara gitmeyi. *-* | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 12 Haz. 2009, 17:45 | |
| Ne yapıyorsun?: Bilgi başında oturup bir sitede bir de msnde takılıyorum Ne düşünüyorsun?: Artık onu bir daha göremeyeceğim. Bitti sonlara geldik. Ne hissediyorsun?: Neşeli olsamda biraz üzüntülüyüm. Ne izliyorsun?: Pc'den başka ne olabilir ki! Ne dinliyorsun?: James Blunt- No bravery Ne yiyorsun?: Dahe yeni yedim ya... Ne okuyorsun?: Valla o kadar çok kitap değiştirmeye başladım ki anlamıyorum. Kiminle konuşuyorsun?: Kimle konuşacağım ben ya... Neredesin?: Odamda Ne yapmayı planlıyorsun?: Spora mı gitsem yoksa gene bir delilik yaparak rp mi yapsam? | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 13 Haz. 2009, 10:10 | |
| Ne yapıyorsun: Uykulu halimden kurtulmaya çalışıyorum. Ne düşünüyorsun : Easy Virtueeeeeee O.O Ne hissediyorsun : Mutlu Ne izliyorsun : "Blackadder Back & Forth (1999): Colin Firth as Shakespeare." Adam Shakespeare'e yumruk attı yaaa. Gidip o yüzyılda birine de o kalem... Ne dinliyorsun: "try to find one joke in midsummer night's dream" Ne yiyorsun : Hiç bir şey. Ne okuyorsun : Dorian Gray *.* Kiminle Konuşuyorsun : Huldeea Neredesin : Evde Ne yapmayı planlıyorsun : Hiçbirşeyy =) | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 15 Haz. 2009, 21:57 | |
| Ne yapıyorsun: RP yazıyordum, ara verdim. Ne düşünüyorsun : Teoman'ın albümünü kaç kere daha dinleyebileceğimi. Ne hissediyorsun : Yorgun, sinirli. Ne izliyorsun : Uzun zamandır TV izlemiyorum ben. Bilgisayardan izlemeyede daha başlamadım, tatilde miyiz cidden ben değilim! Ne dinliyorsun: Teoman - Uçurtmalar Ne yiyorsun : 2 gündür hiçbir şey. Ne okuyorsun : Dorian Gray, Suç ve Ceza, Dexter. Hepsini bilmem kaçıncı kere okuduğumdan aynı anda güzel oluyor. Kiminle Konuşuyorsun : Öykü ile mesajlaşıyorum. Neredesin : Terastayım, attım armut denen oturma şeyini yelleniyorum. Ne yapmayı planlıyorsun : Rp ye devam edeceğim. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 16 Haz. 2009, 11:31 | |
| Ne yapıyorsun?: Yine rp'ye ara verdim :G1: Ne düşünüyorsun?: Edebiyat! Ne hissediyorsun?: Uykum var. Ne izliyorsun?: Karşı evdeki kızı. İlginç ilginç şeyler yapıyor. Ne dinliyorsun?: Annemin oynadığı oyundan çıkan sesler. Ne yiyorsun?: Çikolata yemeye çabalıyorum. Ne okuyorsun?: NIRVANA şeysi var önümde yeniden göz atıyorum. Kiminle konuşuyorsun?: Öykü. Neredesin?: İnternet bağlantım yüzünden abimin odasındayım. Ne yapmayı planlıyorsun?: RP ye devam edip bitirip edebiyat çalıacağım. Edit: * Flood olmuş, yasak mıydı | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 16 Haz. 2009, 12:04 | |
| Ne yapıyorsun?: Ekspreste takılıyorum Ne düşünüyorsun?: Yerel TVde yapılacak olan ÖSSS röportajını Ne hissediyorsun?: Huzursuzluk Ne izliyorsun?: Babannemle kardeşimi Ne dinliyorsun?: Lene Marlin - Unforgivable Sinner Ne yiyorsun?: Açııııım Ne okuyorsun?: Irvin D. Yalom - Nietzsche Ağladığında Kiminle konuşuyorsun?: Kendimle :S Neredesin?: Tatilde Ne yapmayı planlıyorsun?: RP 'mi bitirmeyi, eve gitmeyi, dershaneye gitmeyi | |
|
| |
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle Salı 16 Haz. 2009, 16:03 | |
| Ne yapıyorsun?: Lejanta başlamaya çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Karakterimi. Ne hissediyorsun?: Hiçbir şey. Ne izliyorsun?: Altta yanıp sönen turuncu ışığı. Ne dinliyorsun?: Ola Se Thimizoun - Haris Alexiou. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Öykü. Neredesin?: Yatağımın üzerinde. Ne yapmayı planlıyorsun?: Lejant. | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 20 Haz. 2009, 21:27 | |
| Ne yapıyorsun?: Yazıyorum O.o Ne düşünüyorsun?: Yazdıklarımı, yazacaklarımı, gırgırın aktif halini xD Ne hissediyorsun?: Mutluluk. Ne izliyorsun?: Colin Firth resimleri, videolar vs vs O.o Ne dinliyorsun?: Our Last Summer Ne yiyorsun?: Dondurmaağğ Ne okuyorsun?: Şu sıralar Ulysess Moore'lara döndüm, çocuk kitabını andırsalar da seviyorum. Kiminle konuşuyorsun?: Huldeeea Neredesin?: Evv Ne yapmayı planlıyorsun?: Bütün gece böyle boş boş oturmayı. Mutluyum O.O | |
|
| |
Audreanna Vichroné Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11276 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 20 Haz. 2009, 21:32 | |
| Ne yapıyorsun?: Bunu yazıyormuşum gibi geldi. Avatar-İmza takımlarıma göz atıyorum. Ne düşünüyorsun?: Yapmadığım rolleri. Ne hissediyorsun?: Telaşlı. Ne izliyorsun?: - Ne dinliyorsun?: Yandaki salondaki düğün salonundaki sesleri *Cümleme* Ne yiyorsun?: Zeytin Ne okuyorsun?: Bunu Kiminle konuşuyorsun?: Gülfem ^^ Neredesin?: Odamda olduğumu düşünüyordum sanki Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyumak *-* | |
|
| |
Damien Lawrence Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11580 Ekspresso Puanı : 33 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 20 Haz. 2009, 21:34 | |
| Ne yapıyorsun?: Yazmaya çalışıyorum. Ne düşünüyorsun?: Annemi nasıl boğabileceğimi. Ne hissediyorsun?: Tokluk. Ne izliyorsun?: Ekranı. Ne dinliyorsun?: İsmini yazamadım şimdi. Yunanca birşeyler. To poli poli falan gidiyor. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Öyküee Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Anneanneme gitmemek için bahane türetmeyi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 20 Haz. 2009, 21:39 | |
| Ne yapıyorsun?: Off sıkıldım Ne düşünüyorsun?: Hulde'nin annesini boğmayı Ne hissediyorsun?: Sıkıntı. Ne izliyorsun?: Castor'un imzayı Ne dinliyorsun?: Aa şarkı bitmiş Ne yiyorsun?: Hala dondurma Ne okuyorsun?: "Ülkem yeşil olsun diye" ingilice kitabının arkasında Kiminle konuşuyorsun?: Huldeea Gitme yaf Neredesin?: Odam odam canım odam Ne yapmayı planlıyorsun?: Telefonu elime almak | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 20 Haz. 2009, 22:05 | |
| Ne yapıyorsun?: Buse 'yle konuşup, şarkı dinleyip, saçmalıyorum. Ne düşünüyorsun?: Jared 'ın resimlerini silmeyi. Ne hissediyorsun?: Kararsızlık. Ne izliyorsun?: Hiçbir şey. Ne dinliyorsun?: Avril - Skater Boy Ne yiyorsun?: Şeker Ne okuyorsun?: Rp. Kiminle konuşuyorsun?: Busey 'yle. Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Saçmalamaya devam etmeyi. | |
|
| |
Ulrich Ixion Vlasenc Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 126 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11283 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 20/06/09
| |
| |
Nephtys Dorémieux Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11808 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 21 Haz. 2009, 02:48 | |
| Ne yapıyorsun?: Msn'de konuşup, etrafa bakınıyorum. Fazla bir şey yaptığım söylenemez yani. Ne düşünüyorsun?: Kurguu. Celen uzun zamandır kurgu düşünüyor sadece x) Ne hissediyorsun?: Bacaklarımdaki uyuşmayı x) Ne izliyorsun?: Hiçbir şey. Evdekileri uyandıramam. Ne dinliyorsun?: Bilgisayarın gıcık sesini x) Ne yiyorsun?: Hiç bir şey. Yer kalmadı midemde. Ne okuyorsun?: Seni. Kiminle konuşuyorsun?: Efe ve Tuğba. Efe sustu bu sefer de x) Neredesin?: Odamda. o.O Ne yapmayı planlıyorsun?:Bir saat önce yatmam lazımdı ama dinleyen kim? Annem beni ödlürecek ama umursamıyorum şu an. Biraz daha buralarda olmayı düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 21 Haz. 2009, 10:00 | |
| Ne yapıyorsun?: Hiiç, sabah sabah saçmalıyorum, öyle. Esneyip de duruyorum. Öyle... Ne düşünüyorsun?: Canım sıkıldı Ne hissediyorsun?: Uyku *.* Ne izliyorsun?: Hiçbirşey Ne dinliyorsun?: Greatest story ever told. Uyutur iyice bu beni xD Ne yiyorsun?: Hiçbirşey. Daha yeni kahvaltı ettim O.o Ne okuyorsun?: Cıx, okumuyorum şu anda. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Bir çok kişi henüz uyumakta sanırım O.o Neredesin?: Odam *.* Ne yapmayı planlıyorsun?: Kursa gitmem gerekiyor, öğretmen farklı bu hafta ya, nedense sevmeyeceğim izlenimine kapıldım, gitmesem mi diye düşündüm ama olmaz kiğğ. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 21 Haz. 2009, 20:40 | |
| Ne yapıyorsun?: Hiçbir şey. Ne düşünüyorsun?: Şu iki gün bi geçse de rahatlasam... -__- Ne hissediyorsun?: Bilmiyorum. Ne izliyorsun?: Ekranı. Ne dinliyorsun?: Vega'dan Tadın Kaldı. Ne yiyorsun?: Schweppes içiyorum, birazcık serinleyebilmek umuduyla -.-" Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Kimseyle. Neredesin?: Mutfak. Ne yapmayı planlıyorsun?: Hiçbir şey. | |
|
| |
Rosélita Ines Léfranc Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11273 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 22 Haz. 2009, 08:23 | |
| Ne yapıyorsun?: Erkenden kalktım, put gibi oturuyorum. Ne düşünüyorsun?: Ne düşündüğümü O_O Ne hissediyorsun?: Sıkıntı. Ne izliyorsun?: Ekranı. Ne dinliyorsun?: Calogero - Danser Encore Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Yazmakta olduklarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Ablamla. Neredesin?: Yatağımda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Dışarı çıkıp kısa bir yürüyüş yapmayı. | |
|
| |
| An itibariyle | |
|