| An itibariyle | |
|
+72Angelica Myth Isadora D'alora Bandit April Way Glauce Nauplius Fleur Isabéllé Villiers Omega The Serpent Vera Szewc Jolene Azhemin Kanerva Gresean M. Coração Klara Ivanov Dharja Hectorne Ulaş Kazancı Dionysius Rudolphus Xylia Dorémieux Howard Dorémieux Helena Sofia Derjinov Luigi Orfeo D'Aloise Dimitr Yoan Marinova Acantha W. Psyche Awifor Radolph Korrigan Jake Nico Bellic Anja Ida Järvinen Janice Dylan Lovett Adolf Maynard Griswald Marjory Lillian Ottilie Rocìo del Nieves Eurydice Black Marveille Croweix Aurora Clayborne Kiera Lucy Groesen Sofia Lamartine Elliott Abbott Anitchka Tanja Glazkova Rosélita Ines Léfranc Nephtys Dorémieux Ulrich Ixion Vlasenc Felice Jade Mathé Audreanna Vichroné Samuel Bright Stefan Dequarté Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Haley Brooke Scott Martin Thomas Wolfiex Julie Annwyl Lovett William Julian O'Neil Damien Lawrence Léxie Evely Lou'wers Lisa Wanders Elif Doğa Kayıkçı Albert Sven Hallstad Maurellé Nemesis Argyris Acheron Leandros Cyrela Synchlaer Frankenstein Kranstone Setenay Defne Bağcı Lysander Pheragas Amenhotep Busiris Andrea Rachel McBrayn Isis Leititia Francés Charlotte Alice Russell Constantia Inés Kalliope Christian Dayrnt Black Cassidy van Brandt Nicole Marissa Magdalene Deniz Özden Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Euphoria Szôlôssy 76 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 12 Ağus. 2009, 22:19 | |
| Ne yapıyorsun?: Yaptığım bir şey yok. Ne düşünüyorsun?: Boş Ne hissediyorsun?: Sıkıntı Ne izliyorsun?: Tvde salak bir program Ne dinliyorsun?: Dinlemek istesemde etraftakilerden olmuyor bir de pcm yok.€ Ne yiyorsun?: Daha yeni baklava yedim, zorla ağzıma tıktılar. Ne okuyorsun?: Yazdıklarımı Kiminle konuşuyorsun?: Kimse herkes sustu. Ne yapmayı planlıyorsun?: Film izlemeyi... | |
|
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: An itibariyle Çarş. 12 Ağus. 2009, 23:40 | |
| Ne yapıyorsun?: Salak salak bakınıyorum öyle. Ne düşünüyorsun?: Ne kadar da süper olduğumu. Ne hissediyorsun?: Boka sarmış bir vaziyette. Ne izliyorsun?: Üff. Ne dinliyorsun?: Pink Floyd-Coming Back To Life. Ne yiyorsun?: Dinamit lokumu. Ne okuyorsun?: . Kiminle konuşuyorsun?: Selen. Ne yapmayı planlıyorsun?: Uyuyacaktım en son. Vazgeçtim. Boş boş oturacağım, karanlıkta. Belki kayda değer bir şeyler bulurum. | |
|
| |
Howard Dorémieux Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 389 Yaş : 31 Galleon : 11285 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 13 Ağus. 2009, 00:38 | |
| Ne yapıyorsun?: SN'yi dinliyorum. Ne düşünüyorsun?: Nerden çıktı bu şey gece gece! Ne hissediyorsun?: Acı. Ne izliyorsun?: Dinlemeyi bırakıp SN izlicem birazdan. Ne dinliyorsun?: SN. Ne yiyorsun?:- Ne okuyorsun?: - Kiminle konuşuyorsun?: Batu. Ne yapmayı planlıyorsun?: SN izlemeyi. | |
|
| |
Luigi Orfeo D'Aloise Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 13 Ağus. 2009, 02:13 | |
| Ne yapıyorsun?: Vakit öldürüyorum Ne düşünüyorsun?: Selen'le telekom'a nası saydıracağımızı xD Ne hissediyorsun?: Sevinçle karışık sulu sepken Ne izliyorsun?: Nating Ne dinliyorsun?: Bılek Sebıt - Saykofobya Ne yiyorsun?: Yaz elması Ne okuyorsun?: Msn iletileri? ^^ Kiminle konuşuyorsun?: Selen, murat, pelin, mert Ne yapmayı planlıyorsun?: Nating | |
|
| |
Xylia Dorémieux Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Şifacısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Galleon : 11398 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/09
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 13 Ağus. 2009, 14:05 | |
| Ne yapıyorsun?: Bunu yazıyorum bir de Popmundo 'ma bakıyorum. Ne düşünüyorsun?: Ne demem gerektiğini. Ne hissediyorsun?: Biraz boşlanmışlık. Ne izliyorsun?: Hiçbir şey. Ne dinliyorsun?: Waking Up In Vegas. Ne yiyorsun?: Sakız çiğniyorum; sayılır mı ? Ne okuyorsun?: Hiçbir şey. Kiminle konuşuyorsun?: Arkadaşımla. Neredesin?: Evde, odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Puding yemeyi. | |
|
| |
Dionysius Rudolphus Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Bilmiyor. Galleon : 11168 Ekspresso Puanı : -5 Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 13 Ağus. 2009, 14:09 | |
| Ne yapıyorsun?: Avatar ~ İmza Ne düşünüyorsun?: Birisi yazmasın artık, susun dediğinde herkes yazar; şimdi laflamak istediğimde kimse yok! Ne hissediyorsun?: Acı, fiziksel anlamda. Ne izliyorsun?: Ünlümün fotoğraflarını, izlenecek türden. Ne dinliyorsun?: Deniz uzak, yakın ölüm falan diyor Şanışer. Ne yiyorsun?: Hiçbir şey. Ne okuyorsun?: Şuan yazdığım kelimenin harflerini, aslında gözüm t,y,u'yu falan da okuyor. Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Lejant resimleri. | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 15 Ağus. 2009, 22:11 | |
| Ne yapıyorsun?: Oturuyorum, arkadaşların dırdırını önemsiyormuş gibi davranıyorum. Ne düşünüyorsun?: Burası sıkıcı olmaya başladı, İstanbul'u özledim. Ne hissediyorsun?: Sıkıntı, baş ağrısı. Ne izliyorsun?: Hiç. Ne dinliyorsun?: Jazz, gibisinden birşeyler. Ne yiyorsun?: Caramel macchiato, çok şekerli ya. Ne okuyorsun?: Hiç. Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. Neredesin?: Kuşadası, Scala Nuova, Starbucks. Ne yapmayı planlıyorsun?: Eve gitmeyi. | |
|
| |
Ulaş Kazancı Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 158 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11574 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 15 Ağus. 2009, 22:20 | |
| Ne yapıyorsun?: Film izliyorum. Ne düşünüyorsun?: Pek çok şey. Ne hissediyorsun?: Mutluyum galiba. İlginç. Ne izliyorsun?: St. Trinian's bitti, Hope Springs *-* Daha doğrusu şu anda, kameranın Colin Firth'ün şortundan başına yavaşça geçişini. Hoş sahne. Ne dinliyorsun?: "Listen I..." Ne yiyorsun?: Daha yeni yemek yedim o.O Ne okuyorsun?: Altyazıyı koyamadım okuyamıyorum. Kiminle konuşuyorsun?: Hulde Neredesin?: Odam odam canım odam. Ne yapmayı planlıyorsun?: Filmi kapamayı. Bu kadını sevmiyorum ya sanki xP | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 16 Ağus. 2009, 22:52 | |
| Ne yapıyorsun?: Oturuyorum öylece, ne değişik. Ne düşünüyorsun?: Bir kahve daha? Ne hissediyorsun?: Mide bulantısı, yorgunluk, uykusuzluk. Kahve daha çok uykumu getiriyor galiba yeah. Ne izliyorsun?: Hiç. Ne dinliyorsun?: Jazz, gibisinden birşeyler. Ne yiyorsun?: Dondurma yiyor ve caramel macchiato içiyorum. Ne okuyorsun?: Yazılarımı. Kiminle konuşuyorsun?: Ege, tam ben onu rahatsız etmeyi düşünüyorken o etti. Cenıım. Neredesin?: Starbucks, internete ancak orda girebiliyorum zaten. Ne yapmayı planlıyorsun?: Babamı aramayı, beni almasını istemeyi. Eve tek gidemem şimdi. | |
|
| |
Dharja Hectorne Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 44 Galleon : 11361 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: An itibariyle Perş. 20 Ağus. 2009, 23:52 | |
| Ne yapıyorsun?: Bağlantıma sinir olmakla meşgulüm. Ne düşünüyorsun?: Bağlantım naadar sinir. Ne hissediyorsun?: Bağlantım alala. Ne izliyorsun?: Üçgen bi' şey var, bağlantı falan. Ne dinliyorsun?: Bağlantımın gidip gitmeyeceği hakkında dedikodu yapan beynimi. Ne yiyorsun?: Bağlantımı yemek isterdim. Ne okuyorsun?: Bağlantım. Kiminle konuşuyorsun?: Modemle. Neredesin?: Modemimin yanında. Ne yapmayı planlıyorsun?: Tekme tokat girişebilirim. Neye olduğunu bulun. xoxo, Dharja. | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11772 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 21 Ağus. 2009, 00:57 | |
| Ne yapıyorsun?: Rp yazıyorum. Yoo yazmıyorum aslında ama yazıyorum desem cool dururdu ama yazmıyorum. Cool değilim. Yazmak istiyorum sadece. İlhamım yok. Ne düşünüyorsun?: İzlediğim diziyi? Veya bilmiyorum yahu kafamda tonla şey var. Ne hissediyorsun?: Üşüdüm, açım. Ne izliyorsun?: Hem buraya yazı yazıp hem de bir şeyler izleme yeteneğine sahip değilim. Ne dinliyorsun?: 7 GB'lık müzik arşivim gitti, sonuç olarak; bilgisayar sesini ve klavyeyi. Ne yiyorsun?: Pudingimsi bir şey. Ne okuyorsun?: Yazarken aklımdan geçirmek okumak sayılıyorsa bunları. Kiminle konuşuyorsun?: Merve, Melis, Kaan, Hande. Aslında son ikisi uzun süredir cevap atmıyor çıkmış olabilirler. Neredesin?: Rahatsız bilgisayar sandalyesinin üzerinde. Çok kalırsanız üzerine oturduğunuz organınız ağrımaya başlıyor. Ne yapmayı planlıyorsun?: Boynuma masaj yaptırabileceğim birini bulmak güzel olurdu. Ama yok hiçbir şey yapmayacağım.
Edit. Formatlandığından beri iğrenç fontlar varmış gibi duruyor mekaniğimsi hani italicle de iğrençleştiriyorum ya, bunu benim gibi görüp kusma isteği duyan kişiler kusura bakmasın.
Büdüt. Hande çıkmış Kaanla da konuşmamız bitmiş. Saat 00.57 21 Ağustos Cuma | |
|
| |
Gresean M. Coração Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 9 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11173 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 21 Ağus. 2009, 10:44 | |
| Ne yapıyorsun?: Çeşitli şeyler. Arkadaşıma fotoğraf atmaktan tut, tüm kayıt olduğum rpg sitelerini tek tek gezmekten de tut, msnde konuşmaya kadar... Ne düşünüyorsun?: Gerçekten de olmuş mu? Beğendi mi? Ne hissediyorsun?: Huzur. Ne izliyorsun?: Yazdıklarımı. Ne dinliyorsun?: Breaking Benjamin - Diary Of Jane. Ne yiyorsun?: Ramazan ayındayık olum ! Ne okuyorsun?: Yazdığımı Kiminle konuşuyorsun?: Senem - Burcu - Peluş Neredesin?: Salondaki turuncu koltuk. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kitap okuruk.
En son Gresean M. Coração tarafından Çarş. 04 Ağus. 2010, 23:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 21 Ağus. 2009, 12:58 | |
| Ne yapıyorsun?: Imm. Zor soru. Oturuyorum öyle işte, bunu yazıyorum arada. Ne düşünüyorsun?: Takımımı değiştirmeliyim lan. Ne hissediyorsun?: Huzur. Ne izliyorsun?: OHSHC / EP 19. Uu. Ne dinliyorsun?: Ordan gelen sesleri işte? Ne yiyorsun?: Çay içiyorum. Ne okuyorsun?: Altyazıları. Evet ne şaşırtıcı. Kiminle konuşuyorsun?: Kimse. MSN'i açmaya üşeniyorum zaten. Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: MSN'i açmayı, papağanı kafese kilitlemeyi. Meyi. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 21 Ağus. 2009, 14:55 | |
| Ne yapıyorsun?: Sence ? Ne düşünüyorsun?: Ramazan sux. Ne hissediyorsun?: Sıcak. Ne izliyorsun?: Aynadaki yansımamı. Ne dinliyorsun?: Anaal Nathrakh - The Yellow Ring. Ne yiyorsun?: Tost. Ne okuyorsun?: Hadi bir düşünelim. Kiminle konuşuyorsun?: Kardeşimle. Neredesin?: Odamda. Ne yapmayı planlıyorsun?: Kitap okumayı. | |
|
| |
Azhemin Kanerva Müzisyen
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 29 Kan statüsü : Muggle. Galleon : 11180 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 11/08/09
| Konu: Geri: An itibariyle Cuma 21 Ağus. 2009, 22:13 | |
| Ne yapıyorsun?: Egehan'a laf yetiştiriyorum. Çok erkeksi olduğumu düünüyor, konuşmalarımdan çıkarmış bu sonucu, ilk defa duyuyorum bunu da, neyse. Ne düşünüyorsun?:94 numaralı Vahabzadeli olmak hoş bir duygu mudur? Değil midir? Ne hissediyorsun?:Garip. Ne izliyorsun?:SNnin 5. sezon fragmanımsı şeyini. Ne dinliyorsun?:Ahah; kal. Ne yiyorsun?:Kola var önümde sadece, onu da yemiyorum, doğal olarak. İçiyor olabilirim. Ne okuyorsun?:Yazdıklarımı. Kiminle konuşuyorsun?:Selin, Çağlar, Ergün ve Egehan var aşağıda. Neredesin?:Evimde. Ne yapmayı planlıyorsun?:İpod şarj olunca sahile inebilirim aslında. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 22 Ağus. 2009, 23:19 | |
| Ne yapıyorsun?: Amuda kalkmış bir vaziyette, bunu yazıyorum. Öyle böyle değil, çok şekil duruyor. Ne düşünüyorsun?: Ne kadar sıkıcı her şey. Kaçıp gidesim var buralardan. Gibisinden tipik replikler. Ne hissediyorsun?: Parmaklarımın sızladığını. Ne izliyorsun?: Imm. Ne dinliyorsun?: Pink Floyd-Shine On You Crazy Diamond*VI-IX Ne yiyorsun?: Kavun. Ne okuyorsun?: Monitöre yapıştırılmış yazıları. Kiminle konuşuyorsun?: Ogün. Neredesin?: Ev, gerçi ahıra döndü ama. Ne yapmayı planlıyorsun?: Ben bilmem. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle C.tesi 22 Ağus. 2009, 23:50 | |
| Ne yapıyorsun?: Tapıyorum. Ville'e tapıyorum. Bond. James Bond. Ne düşünüyorsun?: Düşünemeyecek durumdayım. Ne hissediyorsun?: Çok şey. İlk olarak huzur. Ne izliyorsun?: http://fizy.com/s/17k263 Ne dinliyorsun?: Ville'in sesini. Elaleloale. Ne yiyorsun?: Tatlı, ne tatlısı bilmiyorum. Ne okuyorsun?: Hiç. Kiminle konuşuyorsun?: Ege. Ya da an itibariyle kendi kendime konuştuğumu farkettim desek daha doğru olur. Cevap yok. Neredesin?: Odam. Ne yapmayı planlıyorsun?: Zaman makinesi icad edip, Ville'i 5 yıl önceye atmayı. O halinde olsun şimdi de. Sonra da o halindeki konserine gidicem. Orda bana aşık olucak Finlandiya'ya kaçıp evlencez vs. vs. işte. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 23 Ağus. 2009, 00:55 | |
| Ne yapıyorsun: Uzun zaman sonra siteye girmenin mutluluğunu yaşıyorum Ne düşünüyorsun: Taşınacağımız evi Ne hissediyorsun: Çoook şey Ne izliyorsun: Laf Ebeleri Ne dinliyorsun: Hiç Ne yiyorsun: Beynimi Ne okuyorsun: Hiç Kiminle konuşuyorsun: Facebook'tan bi' arkadaşımla Neredesin: Salonda Ne yapmayı planlıyorsun: Yatmamayı | |
|
| |
Luigi Orfeo D'Aloise Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 33 Galleon : 11223 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 23 Ağus. 2009, 01:14 | |
| Ne yapıyorsun?: Cevap bekliyorum. Ne düşünüyorsun?: Nating Ne hissediyorsun?: Kaygı Ne izliyorsun?: Gerizekalı çekik gözlüleri Ne dinliyorsun?: Tom Waits - Chocolote jesus Ne yiyorsun?: İncir Ne okuyorsun?: Taze e-booklarıma göz gezdiriodum. Kiminle konuşuyorsun?: İrem, Sibel ile de konuşur gibi yapıyoruz galiba. Ne yapmayı planlıyorsun?: Her zamanki gibi, güneşi görmeden uyumamayı. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 23 Ağus. 2009, 01:28 | |
| Ne yapıyorsun?: Cevap yazıcam. - Aha yazdım. Ne düşünüyorsun?: Marilyn Manson'un ne tarz bi' adam olduğunu. Ne hissediyorsun?: Kulağım ağrıyo. Ne izliyorsun?: Hiç. Ne dinliyorsun?: Marilyn Manson, YSMRR'du ama bittii. Ne yiyorsun?: Ramen yiycem, o kadar şe'ettim ama yemeye üşeniyorum ahah. Ne okuyorsun?: Hiç. Kiminle konuşuyorsun?: Ergün, um o kadar. Asosyal ben yine iş başında asdf. Ne yapmayı planlıyorsun?: Üsttekine katılmayı. *-* | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: An itibariyle Paz 23 Ağus. 2009, 18:28 | |
| Ne yapıyorsun?: Öyle yatağın üstünde oturup düşünüyor ve şu an bunu yazıyorum. Ne düşünüyorsun?: Bilmiyorum, mutlu olmama rağmen bir şeyler eksik geldi. Çok şey istiyorum ben bu da hayal gücümden sanırım. Ne hissediyorsun?: Mutluluk Huzur içine karışmış eksiklik Ne izliyorsun?: Hiç Ne dinliyorsun?: Hiç Ne yiyorsun?: Hiç Ne okuyorsun?: Her şeyin bir anlamı var Keşkelere Takılmayın Enerji Otobüsü Kiminle konuşuyorsun?: Hulde ve Öykü'nün yolladığı toplu konuşmada. Ne yapmayı planlıyorsun?: Aşağı inip annemlerin ne halde olduğunu görmeyi, biraz daha burada takıldıktan sonra yapacağım başka şey var mı bilmiyorum. | |
|
| |
Jolene Kurtadam
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Kan statüsü : Kirli kan. Galleon : 11094 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:49 | |
| Ne yapıyorsun?: Sandalyede bağdaş kurmuş takılıyorum. Ne düşünüyorsun?: Çok hamarattım bugün. Bir rp, bir bio, kurgu murgu bir sürü şey yazdım. Ne hissediyorsun?: Acı. Bacağım ve yanağım acıyor. Ne izliyorsun?: Bunu. Ne dinliyorsun?: La Corda D'Oro'dan önüme gelen her şeyi. Şuanki pek bir korkunç ama. Ürperdim. Ne yiyorsun?: Halt. Ne okuyorsun?: Bunu. Kiminle konuşuyorsun?: Ya MSN'in yeni sürüm geyiği ne oğlum. Giremiyorum. Neredesin?: Sandalye. Ne yapmayı planlıyorsun?: Zıbarırım herhal. Belki aynaya bakarım biraz, televizyon da izleyebilirim bilemiyorum. Kara Murat filmi istiyor canım. | |
|
| |
Vera Szewc Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11139 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 21 Eyl. 2009, 00:54 | |
| Ne yapıyorsun?: Vreid dinleyerek, daha doğrusu sadece Empty dinleyerek hüzünleniyorum, tüm kaybettiklerimin ardından. Ne düşünüyorsun?: Ölen tüm yakınlarımı, arkadaşlarımı vs. Özellikle Richard'ı ama. Bende bıraktığı izleri unutabileceğini sanmıyorum. Ne hissediyorsun?: Berbat hissettiğimi söylemeliyim. Özlem duyuyorum, deliler gibi. 21.5 ay olmuş... Şaka olmalı. Ne izliyorsun?: Ekranı dikizliyorum sadece. Ne dinliyorsun?: Vreid - Empty Ne yiyorsun?: Hiç Ne okuyorsun?: Ne okuyorsun yazan yeri. Kiminle konuşuyorsun?: Kendimle, şarkı sözlerini tartışıyorum. Neredesin?: Odam Ne yapmayı planlıyorsun?: Richard'ın ablasını aramayı. | |
|
| |
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 21 Eyl. 2009, 20:57 | |
| Ne yapıyorsun?: Zaman öldürme. Ne düşünüyorsun?: Cehennem Melekleri adlı kitabın arka kapağında bulunan Bob Dylan yorumunu. 'Herifin berbat sesine rağmen hiç de fena olmayan şarkılar...' Ahah. Ne hissediyorsun?: Parmak ucu donması. Ne izliyorsun?: Yeşil bi' bant var. Ne dinliyorsun?: Cake-End of a Movie. Ne yiyorsun?: Laf. Ne okuyorsun?: An itibariyle yazısına baktım, bunu yazmadan önce. Kiminle konuşuyorsun?: Ahah, bir bahane ile çıktım msn'den. Ama birazdan gireceğim. Malum kişiler işte. Neredesin?: Yatak. Ne yapmayı planlıyorsun?: Hiçbir fikrim yok. | |
|
| |
Jolene Kurtadam
Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 32 Kan statüsü : Kirli kan. Galleon : 11094 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/09
| Konu: Geri: An itibariyle Ptsi 21 Eyl. 2009, 22:40 | |
| Ne yapıyorsun?: Oje yiyorum. Ne düşünüyorsun?: Tesadüfü. İki gecedir Bob Dylan'lı rüyalar geçidi görmekteyim hele ki dün gece gördüğüm öyle böyle değildi. Ne hissediyorsun?: Sıkıntı. Ne izliyorsun?: Bunu. Ne dinliyorsun?: Moulin Rouge - El Tango de Roxanne Ne yiyorsun?: Hiç. Ne okuyorsun?: Bunu. Kiminle konuşuyorsun?: Üsttekiyle. Özel mesaj çok çileli. Neredesin?: Sandalye. Ne yapmayı planlıyorsun?: Dans ederim. | |
|
| |
| An itibariyle | |
|