| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 14:46 | |
| Üstteki kullanıcının yazdığı üç üyenin yorumlandığı oyundur. "Yorum yok.", "Tanımıyorum." gibi post kasma amaçlı mesajlar yazan üyeler uyarılacak, davranışı tekrarlarlarsa gereken cezayı alacaklardır. Kendinizi yazamazsınız. Üç üye ile başlıyorum:
Genevieve T. Malfoy Johnny Amoux Malfoy Severus Rodney Anthony
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Çarş. 27 Ağus. 2008, 11:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 15:27 | |
| Genevieve T. Malfoy=Bir Malfoy olduğundan sevdiğim bir üye. Ayrıca Rp leri çok güzel Johnny Amoux Malfoy= Rplerini beğendiğim bir Ravenclaw Severus Rodney Anthony= Ünlüsüne kuzenimin hayran olduğu ve rpleri çok güzel olan bir Gryffindor
Elina Lora Dark= Lilian Zoe Sullivan= Drizzt Miller= | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 15:33 | |
| Elina Lora Dark= Tanımasam da soyadı tarafıma ters düşen Hufflepuff olduğunu hatırladığım arkadaş xD Lilian Zoe Sullivan= Soyadının önüne O eklenince rpdeki annemin soyadı olan şahıs.. Akraba mıyız xD Drizzt Miller= Bir aradan sonra siteye gelmiş ünlüsünü karakterine uygun bulduğum şahıs | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12202 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 16:02 | |
| Üye vermemişsin neyse ben vereyim..
Stefania Valerie Becaud: Elina Lora Dark: Johnny Amoux Malfoy | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 16:20 | |
| Stefania Valerie Becaud: Gerçek bir Raven, en sevdiğim binadaşlarımdan, rplerimi okuyup yorumlayan sevgili insan xP Elina Lora Dark: Soyadı tarafıma uymasa da hakkında kötü düşünmediğim Huff galiba dediğim ve birazdan online listesi şeysinden kim olduğuna bakacağım kişi Johnny Amoux Malfoy: Johnnyy ^^ O da başka bir sevgili Raven, msn'de sık konuştuklarımdan.. Eee.. Bu kadar ^^
Kaitlynn Lara Andy Baldovino Jahrmann Bridge Marisha S. Chaplin | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12338 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 16:58 | |
| Maglor Silimaurë - Yeni avatar imzası hoş ^^ Paula Lillith Do'urden - Son zamanlarda pek görmüyorum ( gerçi ben yoktum ya iki gün xP ) İyi biri.. çok tanışmasam da xD Karyn Mia Silethe - Hmm.. Bir yerden tanıdık geldi.. İlginç bir Hufflepuff'lı x) | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 19:35 | |
| Lily:Yav bu hangi Lily lütfen soyadını yazın .... Johnny yazdığına göre Black hömm tatlı biri olduğunu düşünüyorum.. Cecile: Süper kahraman olduğundan şüphelendiğim insan bu kadar insanı hizaya soktuğuna göre kesin biraz süper kahramanlık var Stefanie: Cici Ravenclawlı. Johnny Angelina Paula | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 19:37 | |
| Lily: Benden mi bahsettik xD Cecile: Cici admin =) Bina sorumlumuz Stefanie: Stefani aaa Severim kendisini =) Cici rp'ci abla xP Bir miktar kurgularımız vardı onla x) Johnny - Panter xD Partner.. Aragorn Angelina - Kırmızı saçlı Gryffindor'lu pek tanışmadığım eski nickiyle Molly olan arkadaş xD Paula - Görmüyorum pek - gırgırda xD- ama msn de konuşmuşluğum vardır.. sanırım Johnny William Baldovino | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12338 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 21 Ağus. 2008, 22:07 | |
| yasak mı kendini yazmak mı ? Söyleyene de bak.. Benim Hufflepuff sever ablam -_- senide hatırlıyorum..
John - Tanıdığım en eski rp cilerden.. Gryffindor'a değil Ravenclaw'a gelmeliydi diye ağladığım kişi..
Severus - Eski avatar imzasını daha çok sevdiğim Gryffindor bir arkadaş..
Brooke - Pek rastlamasam da sevdiğim biri.. Ünlülerinden birini çalmaya niyetlenmiştim ünsüz çıkmıştı xd
Karyn Vanessa Black Maglor | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 01:33 | |
| Karyn: Msnde sıkça konuştuğum sıcakkanlı sevecen insan.Eh bu aralar pek konuşacak bir şey bulamasam da severim kendisini.
Vanessa: Soğuk bir profesör olarak rp karekterini sevmem. "Peki reelde?" derseniz üste bakın.
Maglor: Tam bir tanışıklığım olmasa da sevecen bir insan olduğu kadar oldukça hırslı olduğunu görmek zor değil.
Stefania Severus Charlie | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 08:56 | |
| Stefania: Çokı tatlı, sevecen Rav'lı. Çok severim kendisini=) Severus: Bu aralar sitede çok göremiyorum... Charlie: Tatile bir gitti daha gelemedi. Özledik onuda=)
Marv Elizabeth Amaranthine | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 22 Ağus. 2008, 17:43 | |
| Lily L. Black: Hmmm... Tanıdıkkk Amortentia Cecile Derwent: Sitenin rp'de ve admin olarak ciddi, biraz da korkutucu gelen admini Marveille Catty Dixqué: Bela.. Bella.. Avatar imza meleği.. Kanatsız melek yanlız.. Tanıdığım eski rpcilerden.. kendini aşırı geliştirmiş kişilik.. Bella.. Tatyana: Severus Dayrnt: | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 03:38 | |
| Tatyana: Sonunda kurgumuzu ayarladık ve tanıştık. Şirin birisiymiş ^^ Severus: Bu aralar pek ortalıkta görülmeyen, aşırı hızlı bir Rp gelişime sahip üyemiz. ^^ Dayrnt: Gözükmüyor şu sıralar?
Devon Lester Lucas ~ John Stewen Peterson ~ Lily L. Black ~ | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 19:42 | |
| Devon Lester Lucas || Ünlüsü her daim hoşuma gitmiştir. Karakteride benim derslere olan ilgimi arttırmıştır.
John Stewen Peterson || Çok görmedim ve fazla yorumda bulunamayacağım...
Lily L. Black || Siteye ilk geldiğinde benle çok RP yapıyordu. Sonraları eMeSeN'de görüşmeye başladık. Şimdi ise bir projenin üstündeyiz. ---------------------------------------------- Vanessa Evangeline Black || ? Johnny Amoux Malfoy || ? Dayrnt Bill Black || ? | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 23 Ağus. 2008, 20:26 | |
| Eva: İmzasını beğenmeyince şüpheye düşürdüğüm abla ^^ Bir rp yapacağız bugünlerde.. Evet.. Uzun olmak zorunda olan bir rp =( Johnny: Aragorn xP altta msndeki konuşma penceresinin mavi olmasını sağlayan kişi İyi insan lafının üstüne gelirmiş tadında oldu xP Dayrnt: Neden Slytherin binasında olduğunu hiç anlayamadığım, benim için herzaman Hufflepuff'lı ve ardından K.S.K.S. Prof. u kalacak kişi.. Zamanında iki cümlelik rp'ler yaptığım kişi.. Johnny Dayrnt John | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| |
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 24 Ağus. 2008, 22:21 | |
| Sycorax ~ Yine ortalardan kayboldu dediğim kontesimiz. ^^ Alessia ~ Sitedeki iki metamorfmagus'dan birisi.. Marvielle ~ Kargaların kraliçesi x) Sevdiğim kişilerden ^^
Tatyana John Indıs
| |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 24 Ağus. 2008, 22:24 | |
| Tatyana.. Ablamla rp yapacak ve kurguya katılacak biri mi O.o John - Black olarak kalmalıydın dediğim kişi aylar sonra bile Yani Peterson olan John sa ki başka da yok.. Sanırım.. Indis - Avatar imzaları pek hoş yeni bir üye.. Eva Lily ( Johnson) Sawyer -_- | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 24 Ağus. 2008, 23:21 | |
| Eva-> Normalde kullandığı ünlüsünü pek bir sevdiğim ve bu kadar bağlı olmasaydı keşke ünlü takası yapardım dediğim üye xP Ama aynı zamanda ünlüsünü kendisiyle bütünleştirdiğim ve karakterine pek bir yakıştıran üye.. Lily-> Yanılmıyorsam editör, çok tanıdığımı söyleyemem bu nedenle olumlu ya da olumsuz bir düşüncem yok. Sawyer-> Bana hayatımın aşkı Josh'ı hatırlatan bir nick kullansa da hiçbir tanışmışlığımın olmadığı üye..
John: Valery: William: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 25 Ağus. 2008, 00:14 | |
| John: Yeni avatar imzası süper kişilik. Valery: Pek aktif olmayan Ravenclaw başkanı.. William: William derken.. O'Neil mi ??
Disabel Şişman Keşiş Mustiman ( gerçi pek görmüyorum ama ) | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|