| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tiffanié Ysabél Vaillanté
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Eyl. 2008, 19:16 | |
| Dayrant: Uzun zamandır sitede gözükmemesine rağmen gelir gelmez rpye başlayan üyelerden.. Charlie: Çok iyi biri.. Rpleriyle, kendisiyle 10 veriyorum ona xD David: Mezunlardan biri ... Gryffindor' da özleticek kendini xD Bakalım ne olcak ?
Elina Lora Dark: William Kunz C. Engelbert: Nicole Marissa Magdalene | |
|
| |
Beverly Joanne Dore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11968 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Eyl. 2008, 19:19 | |
| Elina Lora Dark: Canım çok sevdiğim insan=) William Kunz C. Engelbert:Rpleriyle kendini hayran bıraktıran kişi=) Nicole Marissa Magdalene: Sevecen bir Sly'li. Stefania Samara David | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Eyl. 2008, 21:21 | |
| Stefania: Ay bugün msnde konuştuk onunla da xD Onunla dalga geçiyim derken kendim komik duruma düştüm hahaha(zar konsuunda) Samara: Oy oy ben bitanem mezun olmuş artıkk... David: Valla o da bir Gryffindor' du bir zamanlar ama artık mezun xD
Dayrnt Bill Black Lumina April White Elizabéth Adrianna Malfoy | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 01:40 | |
| Dayrnt Bill Black # Yakışıklı biberim, acı biber acı. Aless ile çok çok fazla yakıştıklarını itiraf edeyim xD Lumina April White # Dadlum döndü sonunda, özlemiştim çok çok. *Çok çok xD * Elizabéth Adrianna Malfoy # Rp'de hiç mi tanışmadık ve de reelde, fakat karakterini fazla orjinal bulduğumdan ankette oyun onaydı^^ Tiffanié Ysabél Vaillanté? *Tanışıyor muyuz xD* Angelina V. Anderson Stefan Josh Valery | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 02:57 | |
| Tiffanié Ysabél Vaillanté ~ Angelina'nın yeni üyeliği. Msnden dalga geçmeye kalkıştı; ama ağzının payını aldııı.. x) Angelina V. Anderson ~ Aynı yorum geçerli değil mi, ona da? x) Stefan Josh Valery ~ Uzuuuuuun zamandır ortalarda göremediği Raven.
^ Bu gece en çok güldüğüm büyük üçlü. x) ^ Odessa Meredith Poulter ~ Indis Oak J. Engelbert ~ Lisa Gaunt ~ | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 03:09 | |
| Odessa Meredith Poulter ~ Maçın sonunda olanları okudum şimdi. Tüm Ravenclaw olarak güldürmeyi başardınız. xD Indis Oak J. Engelbert ~ Bu gece acayip şanslıydı. Tebrik ediyorum xD Lisa Gaunt ~ Mia'ya gelen süpürge darbesini unutmuyoruz evet xP
Disbel Lumina Belinda *Huff'tan bir parça xP* | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 09:50 | |
| Disbel: Dün msnde ne planlar yaptık yav toplu konuşmada xD Lumina: Çok şeker bir insan onunla da aynı şekilde toplu konuşmadaydık (: Belinda: Ell' in 2. üyeliği ; şeker ve nazik insan.. Bize çok yardım etti sağolsun..
Stefania Valérie Bécaud Beverly Joanne Dore Paula Lilith Do'urden | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| |
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 11:54 | |
| Disbel || Maçtan kaldı aklımda! xD Lumina || O da maçtaydı sanırım! xD Mia || Süpürge darbesini yiyen zavallı. xP
Samara(Canım benim xD) || ? Odessa(Süper adminiçe xD) || ? William(Indis mi desem xP) || ? | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 11:56 | |
| Disbel.. deneme maçını kazandınız ama gerçek maçta göreceğiz dediğim kişi.. Snitch i yutmasını tercih ederdim... Lumina- Bir slytherin mezununun ikinci karakteri mi o O.o Mia.. Abla... Kazanan takımın oyuncusu Quidditch e taktım bende.. neyse xd aa ıskaa Samara- Çok göremediğim mezun huff lı Odessa- beklediğim admin.. William- üzerime alındım soyadını da yazın ya Maskeli baloda döktürmüş insan Stefania Johnny Meredith | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 12:25 | |
| Lily L. Black ~ Bir kez daha geçmiş olsun diyorum buradan xP Xenia ~ Dayrnt'ın ikinci karakteri. Avril'ın daha hoş resimleri var bence xD Elina ~ Gitme süresini bir ay da olsa uzattığı için sevindiğim şirin insan ^^
Wlliam [Engelbert] Charlie Marv | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 13:18 | |
| William ~ Avatar imzası tanıdık geliyor galiba... Bir animeden mi ne? Charlie ~ Sevgi yumağı, pofuduk insan. En sevdiğim Gryffindor'lu, zaten sanırım başka tanıyıp da sevdiğim yok. XD Marv ~ Süper adminiçe. Admine-Kraliçe? Balo avatar imzası müthişti. Seviyorum onu. XD
Ivyanne ~ Dayrnt ~ Alessia ~ 2. karakterimizi yazabiliriz yani, di' mi? XD |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 13:45 | |
| Ivyanne: Balo rpsini çok beğendim. Avatar imzası da çok güzel ve uyumlu duruyor. Dayrnt: Sevdiğim ve kendine has rp yapan biri, ayrıca şu sıralar onla rp yaparak farklı bir boyutta geçicem. Alessia: Çok sevdiğim ama tanışamadığım her şeyiyle tam takım olan biricik Kovalayıcımız Marv: Ell: Indis: | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 13:50 | |
| Marv: Sevgili adminiçemiz Ell: Takım kaptanımız Indis: Sevilen bir Ravenclaw
Nicole Dayrnt Elina | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 13:50 | |
| Marv: Ciddi ama iyi yürekli Sly'li=) Ell:Çok çok sevdiğim kişi. Çok iyi birisi=) Indis: Yeni tanıştık ama kanım çok ısındı. Takım ruhu, arkadaşlık, yardımseverlik tüm iyi özellikleri kendinde barındıran süper kişilik=)
ıska...
Nicole: Sevilen Sly'li=) Dayrnt: Çok tanımasamda sitede aktif olan birisi. Elina: Canım o benim az kaldı hep beraberiz artık=)
Odessa Lily Black Beverly - Buyrun Rav'lar=) | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 14:37 | |
| Odessa: Cecilé' nin ikinci üyeliği.. Dün maçta benim Hufflepuff karakterime bayağı zarar veren insan xD ( ödettim ama) Lily Black: Maça yetişemedi (: Ona da geçmiş olsunlarımı iletiyorum burdan xD Beverly: Uzun zamandır göremedim ben onu ya :S
Nicole Marissa Magdalene Elina Lora Dark Lumina April White | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 14:52 | |
| Bev benim. Çoğunlukla Tatyana karakterim aktif oluyor=) Nicole Marissa Magdalene: Sly'li karakteri canlandırsada kendisi çok tatlı ve iyi birisi=) Elina Lora Dark: Bitanem benim... Lumina April White: Mezun olmuş Sly'li karakterin ikinci üyeliği. Ama bu karakterine alıştı baya=) John Severus Charlie | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12116 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| |
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11915 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 16:37 | |
| Tiffanié: Maçta diğer karakterimin -Indis- gıcık olduğu bir kimse xP Belinda'dan fazla olmasın xD Ayrıca 2 canı kalmıştı yazık Allah'tan maç bitti yoksa Hastane Kanadı'nı boylaması işten bile değildi yani xP Elina: Maçta dikkatimi çeken yine de bulaşmadığım üye -Belinda'dan başka kimseye bulaşmadım zaten, bir dahaki maçlara saklıyorum- Mia: Maçlarda asla bulaşmadığım ve bulaşmıyacağım biricik dostum benim o xP
Lisa: Odessa: Stefania: | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Eyl. 2008, 16:41 | |
| Lisa: Devi ünlüsünü çoğk beğeniyorum. Aktif Ravenclaw'lulardan. Odessa: Vay be... Cecile'miş. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi sanırım. Oo Stef: Umm... Eski avatar imzaları daha güzeldi. Hani o 2 sütun, toplam 6 icon olanlar. Müthiş RPci insan. ^^
Marv Ell Genevieve | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 07 Eyl. 2008, 16:29 | |
| Marv: Rplerini çooo...kk beğendiğim. Harika adminemiz xD Ell: Harika rp yapan bir diğer Sly. İsmi Tuğçe'ydi galiba adaşım xD Genevieve: Fazla tanışmıyoruz ama rpleri güzel...
Tiffanié: Mia: Lumina: | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 07 Eyl. 2008, 23:22 | |
| Lisa ~Quidditch'te aynı rütbeyi paylaşıyormuşuz.Onun dışında tanımıyorum. Odessa ~Msnde bu aralar sıkça konuşmaya başladığım iyi insan. Gryffindor maçında başını takımca ağrıtsak da anlayışla karşıladı ^^ Lily Black ~ Rp aleminde en eskilerden beri tanıdığım şahsiyetlerden. Sıcakkanlı sevecen ve sempatik biri. Çok konuşmasam da severim kendisini
Stefania İndis Tatyana | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|