| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12426 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 28 Eyl. 2008, 00:45 | |
| J. Ethan Dionysios: Bizim Slytherinlerden Anna Luaná del Muñeco: Yanılmıyorsan Valencia'nın 2. üyeliği Lisa Gaunt: Avatarındaki kızın gözleri bi acaip
Sout Anon Marv Ell | |
|
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11849 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| |
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 28 Eyl. 2008, 13:06 | |
| Charlie: Mr. Sempatik xD Çok güzel rp'leri olan çok canayakın bir üyemiz ^^ Paula: Şeker insan xD Yatakhanedeki kavgayı ayırmakta başarılı olabilecek miyim acaba? xD Maglor: Sınıf Başkanımız. Sadece haftasonları buralarda olabilecek sanırım. Tanışmışlığımız yok ^^ Nicole Marissa Magdalene: Gabriella Sydney D' Owen: Adéline Michelle Malfoy: | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Anna Luaná del Muñeco Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12116 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 28 Eyl. 2008, 18:19 | |
| Marveille: Çok iyi rp yapan bir Sly'li üye. Demetra: Ravenclaw'dan biriydi sanırsam. Amaranthiné: Tanımıyorum. __________________________ Gabriella D'Owen: Charlie Monaghan: J. Ethan Dionysios: __________________ Gabriella adımı yazmış, sağol. Hiç yazılmayacak sanıyordum | |
|
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11849 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12223 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 29 Eyl. 2008, 19:55 | |
| Stefania Valerie Bécaud: Binamızın en önemli üyelerinde biri kendisi! Harika rpleriyle ün salan sevdiği saydığım biridir =)I Charlie Adolph Monaghan: Yeni adminimiz! Tek ve emin değilim ama sanırım ilk erkek adminimiz. Ayrıca ankettede seçildiği gibi sitenin en iyi rpcisi... John Stewen Peterson: Büyücü Konseyi'ne alınmış! Kesinlikle hakediyordu tebrik ederim. Yine çok iyi rp yapan bir üye...
Demetra: Lily: Odessa: | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12073 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 29 Eyl. 2008, 22:37 | |
| Demetra: Yeni üye. Çabuk ısındı siteye. Kalıcı bir üye olmasını dilerim. Lily: Öykü'mü özledim ben... Onunla çene çalmayı özledim.. Her şeyini özledim. Odessa: Sitedeki en mükemmel insanların başında gelen saygıdeğer admin. Ona sen demeye alıştım artık. x)
x x x
Charlie x Lily Black x Johnny x | |
|
| |
Marguriette Alvarie Mitt
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11806 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 30 Eyl. 2008, 19:28 | |
| Charlie x Yeni adminimiz ve Quidditch kaptanımız , ayrıca betimlemeleri çok hoş =) Lily Black x Rpleri hoşuma giden, Ravenclaw Quidditch kaptanı. =) Johnny x Ravenclaw'dan sanırım, bina başkanı olmuş. İyi birisi eski üyeliğimden hatırladığıma göre...
Stefania Lisa John | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11930 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 01:52 | |
| Stefania~ Daha önce rp'leri çalınmıştı sanırım , iyi rp yazan kişilik.. Lisa ~ Başka sitelerde de kendisini gördüm , sıcakkanlı biri.. John ~ Tanımıyorum xS
~~~~
Valentiné Charlie Lily | |
|
| |
Marguriette Alvarie Mitt
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11806 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 09:31 | |
| Valentiné: Adı Esra'ydı sanırsam, gözleri çok hoşuma gidiyor... Charlie: Rplerine bayıldığım, kaptanımız... Lily: Avatar-imzası hoş olan Ravenclaw bina başkanı...
Odessa Charlie Elizabéth | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11941 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 12:38 | |
| Odessa: Rplerini beğendiğim üyelerden... Charlie: Canım kardeşim benim xD bitane o yahu xP Elizabéth: İmzası hoş, rpleri de bir o kadar hoş kişi. Kurguları oldukça farklı olmasına karşın çok ilgi çekici ve etkileyici bence...
William(Engelbert): John: Lisa: | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12326 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 12:54 | |
| - Stefania Valérie Bécaud demiş ki:
Lily: Öykü'mü özledim ben... Onunla çene çalmayı özledim.. Her şeyini özledim. Stef/ - Marguriette Alvarie Mitt demiş ki:
- Charlie x Yeni adminimiz ve Quidditch kaptanımız , ayrıca betimlemeleri çok hoş =)
Lily Black x Rpleri hoşuma giden, Ravenclaw Quidditch kaptanı. =) Johnny x Ravenclaw'dan sanırım, bina başkanı olmuş. İyi birisi eski üyeliğimden hatırladığıma göre...
Stefania Lisa John Rp sitelerinde sık gördüğümden bir söyleyeyim dedim. Öğrenciler sınıf başkanı olur sonra da -yanılmıyorsam- aralarından biri - bunda yanılıyor olmam mümkün- öğrenci başkanı olur, bina başkanı ise bina sorumlusu yani her binaya bir profesördür. Johnny'de sınıf başkanı yani xP William(Engelbert): Yukarıdaki şahısın bakanlıkaki ünlüsü sevilen bir üyeliği İkisiyle yaptığı rp'lere yetişerek beni hayretler içinde bırakan şahıs John: Bir düşününce hala bildiğim en eski rp'ci olduğunu ve msn'ime ilk eklediğim kişi olduğunu hatırlıyorum Peterson'dan bahsediyoruz değil mi? Ayrıca Black halini özlesem de bu karakteri de oldukça iyi olan kişi =) Lisa: Raven o da Hakkında yorum yapmakta zorlandığım biri :S Stefania: John: Indis: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 13:20 | |
| Stefania: Çok çok özlüyorum onu. Msn'deki sohbetlerini özlüyorum. Of of... John: Kanım ona çok ısındı. Çok çok iyi birisi... Indıs: Onu da çok özledim. Döneceği için çok mutluyum xD Lily: John: Amortentia: | |
|
| |
Marguriette Alvarie Mitt
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 13:26 | |
| Evet sınıf başkanı yazmalıydım xD
Lily:Beni uyardığı için teşekkür ettiğim, avatar imzası çok hoş olan kişi... xD John:Yeni tanıştığım, iyi rp yapan Gryffindor'lulardan Amortentia:Adminimiz, rpleri hoşuma gidiyor...
Johnny Lily Stefania | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 13:47 | |
| Johnny: Ünlüsü fazla mı yaşlı ne? Ama mezun olduğu zaman daha çok yakışacak ünlüsü bence. Lily: Dün kendisine 9 tane icon linki gönderdiğim ve kanımın çok ısınık olduğu cici bir arkadaşım. ^^ Stefania: Son zamanlarda fazla Online olamıyor ve onla olan muhabbetlerimiz de hep kısa kısa bu yüzden. Özledim..
Marveille Lydia Wisténd Mathilda Mythill Rocio Sycorax Malfoy | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 13:50 | |
| Marveille Lydie Wisténd: Cici admin xP Mathilda Mythill: Kanım acayip ısındı Glah Rocio Sycorax Malfoy: Çok sevdim onu xD Çok çok sevdim (: Charlie: Indıs: Ell: | |
|
| |
Marguriette Alvarie Mitt
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 13:53 | |
| Charlie:Lejantına yazdığım kaptanımız xP xD Indıs:Yakında geri dönecek olan Ravenclaw'lu, balodaki rpsi çok hoşuma gitti. Ell:Avatar imzası çok hoşuma giden harika rpelri olan Slytherin'li...
Rocio Charlie John | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11786 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 13:59 | |
| Rocio: Sitedeki ilk arkadaşım. Canım ciğerim. Charlie: Kelimeler kifayetsiz kalır. John: Üstteki John mu? Aléida: Svetléna: Ve ben: | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 17:48 | |
| Aléida: Canım ciğerim =) Svetléna: Ben oluyorum o müthiş kişilik xD Ve ben: Seni anlatmak ne güç dadlım =) Sefiyorum seni =)
~
Charlie: Valentiné: Ben?: | |
|
| |
Marguriette Alvarie Mitt
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 17:53 | |
| Charlie:Ünlüsünü güzel kullanan, rplerine bayıldığım adminimiz xD Valentiné: Kara Hatun olan Valentiné bu sanırım, xD gözlerine bitiyorum kendisinin de ünlüsünün de Ben?: Adı Derya'dı sanırım, Astronomi profesörümüz, rplerini -başka sitelerden okumuşluğum var- çok beğeniyorum
Rocio- Lily- Charlie- | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12326 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 17:57 | |
| Rocio - Azkabana yaptığı rp ile şok olmama neden süper kişilik. Voldemort'u bile konuşturabilen biri O.o Lily- Bir yerden tanıdık ama Charlie- Yaz tatilinin temmuz ayı gibi msn'de konuşma rekorumu kırdığım arkadaş ^^ Avatar imzaları da süper olan şahıs Johnny- Charlie- Matthew(Perry)- | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 18:22 | |
| Johnny ~ Başka sitelerde görmüştüm ama pek tanışmışlığımız yok ^^ Charlie ~ Oyy o benim biriciğim =) Kelimeler kifayetsiz kalır =) Matthew ~ Sitede görmüşlüğüm var ve ünlüsüne aşığım bu nedenle iyi anlaşırız umarım xD - Opps partneri var çenemi kapadım xD -
~
Aleida: Johnny: Stefania:
| |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 03 Ekim 2008, 18:45 | |
| Aleida || Adı hoş fakat fazla görmedim sanki. İlk kez duyuyorum gibi geliyor adını. Johnny || Çok sevdiğim biri. Hatta ödevim olan Türkçe Anketin'deki soruları bile sordum ona xD. Stefania || Çok hoş bir karakter ve adını ilk duyduğum zaman aklıma Rachel Bilson geliyor nedense! o.O Amortentia || ? Elwina || ? Resselyn || ?
| |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|