| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 08 Eyl. 2008, 15:55 | |
| Stefania ~ Ravenclaw bina başkanı. Maçı fazlasıyla abarttıklarını düşünüyorum. İndis ~ Yine maçtan ötürü kendisine ısınamadığım bir üye. Ne o öyle asmak, kesmek? Herkes Dm'siz birbirini öldürsün o zaman, ne ala.. Tatyana ~ Çok sevdiğim eski Rav'lı. Tatlı bir kişilik kendisi ^.^
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 08 Eyl. 2008, 15:58 | |
| Marveille Lydia Wisténd ~ Kanımın çok ısındığı admin ^^ Tiffanié Ysabél Vaillanté ~ Maçı gerçekten abartmışlar O.o Ben yoktum ama xD Alessia V. Wisténd ~ Dünkü maçı kazandıkları için kutlarım ^_^ Lily L. Black: Elizabeth Adrianna Malfoy: Odessa Meredith Poulter: | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 08 Eyl. 2008, 16:46 | |
| Lily L. Black: konsryimizin biricik üyesi (: Elizabeth Adrianna Malfoy: iyiki onunla tanışmışım.. RP'lerine,karkaterine her şeyine bayılıyorum xD Çok iyi biri ve süper insan =) Odessa Meredith Poulter: Rp'leri çok başarılı,Rav'ın vazgeçilmezi,süper insan, çok sevdiğim biri =) _________________
Brooke Samara Charlie | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 09 Eyl. 2008, 10:53 | |
| Brooke || Woaah, yeni imzası çok hoşuma gitti. Süper adminiçem ve altına yazmaktan saygı duyduğum şahane RP'ci xD Samara || O da benim acı biberim xD. Birbirimize biber dediğimiz ve bana hala şarkısını atamayan ayrıca çok güzel süper RP'ci xD Charlie || Sitemizin süper yakışıklısı ve sempatik üyesi. Seviyorum onu. Lostie hemde xP Dayrnt || ? Marv || ? Severus || ?
| |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Lavena Maire Forsythe
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11879 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 10 Eyl. 2008, 18:42 | |
| Ales ~ İmzasını güzel bulduğum, keşke biraz daha büyük olsaydı diye düşündüğüm, güzel rp'lere sahip Slytherin. Ell ~ İmzasına tek kelimeyle bayıldığım, muhteşem rp'lere sahip olduğunu anket sonuçlarıyla da kanıtlamış olan kişi. Sy ~ Bir süredir ortalarda görünmüyor, neden diye merak ettiğim, rp'lerini çok beğendiğim adminemiz.
Genevieve T. Malfoy ~ Ivyanne Lynn Black ~ Brooke Alliandre Larisen ~ | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| |
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Eyl. 2008, 11:33 | |
| Dayrnt Bill Black: Bazen rplerinde yaptığı ara kurguları mantıksız bulduğum üye. İsterse oldukça iyi rpler çıkarabileceğini anlayabilmem baloda oldu. Haley Brooke Scott: Ara sıra gördüğüm için olsa gerek pek fazla tanımadığım admin. Ama iyi sevecen birine benziyor. Johnny Amoux Malfoy: Geyikte sıkça görebildiğim üyelerden. Oldukça sempatik görünüşü olduğunu düşünmeme rağmen bazen fazla agresif olduğunu görüyorum. Ayrıca hırsına da hayran kaldığım biri. Ravenclaw için önemli görünüyor.
Stefania İndis Odessa | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Eyl. 2008, 17:15 | |
| Stefania: Binamızım önemli üyelerinden birick bina başkanımız... İndis: Çok güzel rp yapan binadaşım... Odessa: Maçtaki ya da maçtan sonra ki performansıyla herkesi şaşırtan ve yine bir diğer harika rp yapn binadaşımm xD
Edmund Manuel Keynes : Baldovino Jahrmann Bridge : William J. O'Neil:
| |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 18 Eyl. 2008, 21:47 | |
| Edmund Manuel Keynes : İndis... Çok sempatik bir üye. Kendini hemen sevdirdi. ^^ Baldovino Jahrmann Bridge : Johnny... Seviyorum onu, özlüyorum. Msn'de denk gelebilsek keşke. William J. O'Neil: Lily... Uzuuun bir zamandır göremiyorum onu. Konuşmayı özledim onunla.
Lily Black ~ Severus ~ Charlie ~
| |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 18 Eyl. 2008, 22:11 | |
| Lily Black ~ Uzun zamandır göremediğim, sınıf başkanımız=) Severus ~ Onu da bu aralar hiç göremiyorum. Charlie ~ Çok tatlı, sevecen kişilik=)
Lisa David Lily Johnson | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 20 Eyl. 2008, 01:41 | |
| Lisa: Rplerini seviyorum ve karakterini oldukça iyi yansıttığını düşünüyorum. Ama biraz soğuk bir karakter olması beni itiyor:P
David: Tanımadığım bir üye ama kaliteli bir kişilik. Çok fazla rastlamasam da, imzalarından birine çok fazla yorum yapasım vardı. Bir türlü denk gelemedim.
Lily Johnson: Biricik muhabirimiz. Kendisi gerek reelde gerek sitede en sevdiğim kişiliklerden birinin ikinci üyeliği. Ne diyim yerim ben onu yha:D
Mathilda Mythill: Samara Y. Laura D'owen: Tatyana Johnson: |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11944 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 20 Eyl. 2008, 12:38 | |
| Mathilda Mythill:Derslerini en sevdiğim profesör. Aynı zamanda bu üyeliğimle dans etmiş insan. Reelde oldukça canayakın bir karekteri var. Severim kendisini. Samara Y. Laura D'owen: Henüz daha yeni tanışmışken siteden ayrılışıyla birlikte artık pek konuşamadığımız üye. Kuzeni de kendisi kadar iyi birine benziyor ama.. Tatyana Johnson:Okul ve benim anime tutkum araya girince pek konuşamadığımız ama sohbetini sevdiğim bir arkadaş. Oldukça cana yakın bir karekterinin olduğunu düşünüyorum. İndis Odessa Stefania | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 23 Eyl. 2008, 22:18 | |
| Indis: Tanımam, ama kullandığı ünlü hoşuma gidiyor. Avatar imzaları hep çok sade oluyor. Odessa: Umm... Aynı zamanda Amortentia oluyormuş. İmzasındaki halini seviyorum Amber'ın. Öyle birşeyler yani. ^^" Stefania: İmzasındaki dizeleri biliyorum; Celine Dion - Because You Loved Me. Irina'yla az mı söylemeye çalıştık o şarkıyı, 8. sınıfların kitabında vardı sanırım. XD Uzuuuun zamandır yok ortalıkta, sanırım döndü. ^^
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Eyl. 2008, 22:57 | |
| Alessia:Doğrudan bir tanışmışlığım yok. Ancak sıcakkanlı ve neşeli biri izlenimi veriyor. Marveille:Bundan önceki sitede tanışmıştım. Orda bir hufflepufftı burda bir slytherin. Pek münasebetim olmasa da iyi bir admin. Elizabéth: Bu aralar sık konuşur oldum kendisiyle. Sıcakkanlı iyi insan. Sanırım farlı olmayı da seviyor İndis Stefania Tatyana | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 25 Eyl. 2008, 20:48 | |
| İndis:Can alıcı ve dikkat çekici uzun ama akıcı rpleri olan sevdiğim biri Stefania:Ünlüsünü çok sevdiğim rplerini de takip ettiğim pek tanışmışlığımın olmadığı sıcakkanlı kişi. Tatyana: Muggle'ın biricik Profesör'ü rplerini de çok seviyorum.
John: Paula: Odessa: | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 25 Eyl. 2008, 22:31 | |
| John: İconlarını uyumsuz bulduğum ama ünlüsünü beğendiğim bir üye O.o Paula: Tanıdıklarımın arasında olduğunu düşünüyorum , iyi biri gibi (: Odessa: Adını gördüm sanırım ama çıkaramadım xD
Demetra Nyx Tranquilli: Elizabeth Clara Black: Stefania Valérie Bécaud: | |
|
| |
Anna Luaná del Muñeco Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 26 Eyl. 2008, 23:21 | |
| Demetra Nyx Tranquilli: Tanımıyorum. Elizabeth Clara Black: Ünlsünü değiştiren bir üye. Çok çabuk deiştiriyor. Stefania Valérie Bécaud: Bi' ara rp patlaması yapmıştı. Galiba okulların açılması bir engel yarattı. (Adımı da kimse yazmamış. Ben yazayım bari ) Valencia Yvainé Black: Lily Black: Bellatrix Black: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 27 Eyl. 2008, 15:33 | |
| Valencia: Kendi adını yazan şahsiyet :S Lily: Msn'de denk gelmeyi beklediğim kişi... Bellatrix: :S Charlie: Marv: Stefania: | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 27 Eyl. 2008, 16:43 | |
| Charlie: Süper insan =) Adminliğiğ haketmiş kişi Marv: Zamanında Bel(l)a olan kişi. Hala biraz tırsmamın mümkün olacağı zamanında boğazıma yaptığım asalardan birini dayamış şahıs Stefania: Okulların açılmasıyla daha az gördüğüm sevgili binadaş xD
Johnny: Charlie: Lisa: | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 28 Eyl. 2008, 00:32 | |
| Alesia: Sitemizin vazgeçilmez isimlerinden biri, rplerini sevdiğim ve örnek aldığım kişilerden Elizabeth: O benim rp arkadaşım, ama gerçekte de sevdiğim sıcakkanlı insan, rplerinide istese çok güzel haldeyken daha iyi hale getirebilir. Dayrnt: Bir rp arkadaşı daha çok sevdiğim biri, rpleri de biraz olduğundan farklı bu yüzden çok hoşuma gidiyor.
Nicole: Ethan: Amaranthiné:
Beni yazan kimse olmadığından kendimi de yazmak istedim, suç mu?*=) | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|