| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Şişman Keşiş Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 70 Kan statüsü : Gri Galleon : 12077 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 28 Ağus. 2008, 00:10 | |
| Johnny - Cici raw. Tanışmak nasib olmadı hala Elina - Kendisiyle rp yapma fırsatımız olmadı ve daha da olmayacak galiba. Alessia - Balo rp sinde neden tek mesaj sorunu yarattığını hala anlamadığım üye... Stewen Indis Disbel | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 28 Ağus. 2008, 00:18 | |
| Stewen: Gryffindor vurucusu. Bludgerından kaçmam gerekecek xD Indis: Balo kostümünü çok beğendiğim üye. Rp'leride güzel ^^ Disbel: Nedir bu duvar sevdası diye sorduğum üye xD İyi biri =)
Lily Black: Beverly: Lİsa: | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 28 Ağus. 2008, 13:58 | |
| Lily Black: Cici insan Lily üyeliğimin adaşı.. Beverly: Canım benim... Nrelerdesin dediğim kişi... Lİsa;Pek yeni olmamasına rağmen fazla gırgıra takılmadığı için tanışamadık... Lumina; Paula; Samara; Evett üç güzell hufflu... | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11919 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 28 Ağus. 2008, 15:02 | |
| Lumina: Avatarı çok şirin üye. Paula: Tanımıyorum ama ikinci ismi hoş. Samara: Sevdiğim bir ünlüyü model olarak kullanan üye.
Venessa: Johnny: Tatyana: | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 29 Ağus. 2008, 23:41 | |
| Venessa: Ayh canım profesörüm.... ciciside pek hoş... Johnny: hömm çok tatlı biri... seviorum onu... ( seviorum derken yani küçük gibi sonra rp partneri ile papaz olmayalım... Tatyana: Ayh biricikim... William: Mathilda; Lily;( Her ikiside) | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12074 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 30 Ağus. 2008, 18:42 | |
| William: Hangisi? Birisi benim kardeşim olan şirine insan xP Diğeri ise Josh kullanan *ağzınınsularıakansmiley*, balo partnerliğini saat farkıyla kaçırdığım kişi x) Mathilda: Ders işleyiş yöntemine hayran olduğum, macera Rp'lerini çok güzel bulduğum profesörümüz.. Lily: Biri şirine kardeş -yukarıda yorumlamıştım-, diğeri de gittikçe gelişen gelecek postası editörümüz.
John Indis Tatyana | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11977 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 30 Ağus. 2008, 23:26 | |
| John - Kitaplara düşkün, sohbeti tatlı, rp'leri gün geçtikçe gelişen insan. Stefania ile çok yakıştıklarını söylememe bile gerek yok ^.^ Indis - Eksprese hızlı bir giriş yapmış binadaşım. Rp'leri oldukça güzel. Kalıcı olmasını umuyorum. =) Tatyana - Sıcakkanlılığıyla sevgimi kazanmış kişi, eski ekspresso'lardan ^.^
Ell Mathilda Marv | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13371 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12418 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 31 Ağus. 2008, 19:00 | |
| Cecile: Çok iyi birisi. Ayrıca onunla sohbet etmek çok güzel. Brooke: Çok tanımıyorum. Samara: Canım süper kişilik=) David Charlie Severus | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11865 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 31 Ağus. 2008, 20:36 | |
| david-yanılmıyorsam sağlam bir gryffindor lu charlie-çok sevilne biri sitece onu gözlemledim o da gryffindor lu severus-çok tanımıyorum.keşke sadece isim yazmasak Odessa Meredith Poulter Lumina April White Haley Brooke Scott | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 01 Eyl. 2008, 18:23 | |
| Odessa Meredith Poulter ~ Adminimizin ikinci karakteri. Rp'lerine hayranlıkla baktığım iyi kişilik ^^ Lumina April White ~ Koyduğu iç açıcı(!)resimlerle beni ağlatmayı başarabilen ve beraber diğer karakteri ile baskına gittiğimiz kişi xD Haley Brooke Scott ~ Msn'in bende ekli olduğunu daha yeni öğrendiğim adminimiz ^^ Stefania Valerie Becaud ~ Vanessa Evangeline Black ~ Fleur Isabéllé Villiers ~ | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13371 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 01 Eyl. 2008, 19:38 | |
| Stefania Valerie Becaud ~ o artık bir sınıf başkanı (: ama sonuna kadar hakediyor tabi.. Vanessa Evangeline Black ~ sitede eskisi kadar göremiyorum sanki :/ ama karakteri süper =) RP leri de öyle.. Fleur Isabéllé Villiers ~ iyiki siteye döndü dediğim biricik arkadaşım (: iyiki tanımışım..öss stresiyle boğuşmakta :/ _________________
Ell Rocio Marv | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12201 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 02 Eyl. 2008, 16:39 | |
| Ell: Beş-altı gün sonra 20 yaşına basacak olan kişi xD Rocio: Ceren, ceren abla. Uzun zamandır ortalıklarda yok. Özledim Marv: Adminiçe xD Ne diyim ki xD Çok iyi birisi
Charlie Adolph Monaghan: Amortentia Cecile Derwent: Lily L. Black: | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 02 Eyl. 2008, 17:00 | |
| Charlie Adolph Monaghan: O artık tescillenmiş yakışıklı ayrıca rpleride beni derinden etkiliyor Amortentia Cecile Derwent: Kurucumuz ve her şeyin başı olan adminimiz söylecek söz bulamıyorum her şeyiyle muhteşem Lily L. Black: Çok sevdiğim ama tanışamadığım insanlardan biri ayrıca rplerini çok seviyorum bazen üşensemde takip ettiğim rpcilerden Elizabeth Clara Murtle: Odessa Meredith Poulter: William Kunz C. Engelbert: | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12418 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 02 Eyl. 2008, 17:21 | |
| Elizabeth Clara Murtle: Rplerinde oldukça gelişme var dediğim Sly'li. Odessa Meredith Poulter: Sevilen Rav'lı. Ayrıca balo rpsi çok güzel=) William Kunz C. Engelbert: Indis'İn ikinci karakteri. Rplerini merakla takip ediyorum=) Marisha Chaplin Karyn Mia Silethe Maglor Silimauré | |
|
| |
Elina Lora Dark
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 02 Eyl. 2008, 21:49 | |
| Marisha Chaplin; Pek tanımıyorum.. Yalan söyledim hiç tanımıyorum.. Nerelerde ki?? Karyn Mia Silethe; Cci insan artık sınıf başkanımızda oldu canım penim yatakhanede kutlayalım bence.. Maglor Silimauré; Hömm iyi biri... Canlandırdığım karakter pek onu sevmesede ön yargım kalktı. Tatyana Johnson Lumina Vanessa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 03 Eyl. 2008, 12:40 | |
| Tatyana Johnson ~ Gerçekten sevdiğim bir profesör. Geçen ayın en iyi RP'cisi seçilmesi çok hoşuma gitti. Yeni avatar ve imzasının değişmesini istemem doğrusu. Lumina ~ Tanımıyorum, kusura bakmayın. Venessa ~ Dayrnt'ın tanıdığı ve onun biricik kuzeni. Avatar ve imzası bana Copse Bridge'i hatırlatıyor xD
--------------------------------------------------
Charlie ~ ? Nicol ~ ? Indi ~ ? |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12120 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 03 Eyl. 2008, 16:27 | |
| Charlie ~ ? En sempatik üye xD Süper rp' li süper kişi ^^ Nicole ~ ? Kısa zamanda büyük ilerleme gösteren üyemiz. Çok canayakın ^^ Severim kendisin xP Indis ~ ? Üç karakteri var sanırım. Çok güzel rp'leri var ^^ O da çok canayakın ^.^ Elina Vanessa Johhny | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11919 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 03 Eyl. 2008, 16:51 | |
| Elina: balo için peri olmuş olan üye, modeli çok hoş.. Venessa: Skate 4 Ever desem yeter heralde.. Johnny: Benimle rp yapmayı çok isteyen kişi xD
Marv: John: Christopher: | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12208 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 04 Eyl. 2008, 18:09 | |
| Marv: Rplerini severek okuduğum cici insan. Gerçekten çok iyi bir admin ve sevecen.. John: Sonunda sınıf başkanı olmayı başardın dediğim üye xD hak ediyordu zaten.. Christopher: Hangi Chris? Karakterimin eski rp partneri mi yoksa Gryffindorlu olan mı.. Neyse ben her ikisinide söyliyim.. Slytherin ' li olan msnde ara sıra konuştuğum siteye girmeye vakti olmadığı için karkaterlerimizi ayırdığım üye.. Gryffindor' luya gelirsek.. Hmm ondan şüphelendim xD acaba kimin 2. üyeliği (:
-----------
Stéfania: Johhny: Samara | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12416 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 04 Eyl. 2008, 20:08 | |
| Stéfania:Cici ceren... Johhny:aslında çok iyi biri ama nasıl kötüyü canlandırıyor bilemiyorum... Samara; cici abla... Mezun olup yanlız bırakıcak bizi... Lumina; Disbel; William; | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12344 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12073 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Eyl. 2008, 03:39 | |
| John // Rp sevgilim. x) Rpyi bırakma zamanımı onun sözleri ile erteledim. ^^ Indis // Birçok karakteri harika bir şekilde yöneten ve yeni dönemde binamıza yüklü puanlar kazandıracağını tahmin ettiğim üye. Nicole // Rpye başlayalı kısa süre olmasına rağmen kendisini büyük bir hızla geliştirmiş Slytherinli. x)
Lily L. Black ~ Johnny A. Malfoy ~ Tatyana Johnson ~
| |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12208 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Eyl. 2008, 12:00 | |
| Lily L. Black: Rpleriyle adını siteye duyurmuş, tatlı Ravenclaw' lı üye. Johhny A. Malfoy: Dün çok güldüm yaf.. Onlar izdivaç programı başlattılar huhuuu ben katıldım xD Tatyana Johnson: En iyi rpci yetişkin seçildi vaov hak ediyordu..
Ivyanne Lynn Black Lily Johnson Lumina April White | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Eyl. 2008, 14:09 | |
| Ivyanne Lynn Black || Biricik kuzenim. Evangeline'yi gördüğümde aklıma gelen ilk şahıs xD Lily Johnson || Editörlerden biri sanırım xD Lumina April White || Fazlasıyla karşılaşmaya başladığım bir üye xP Dayrnt (Ben xD) || ? Charlie (Kaan xD) || ? David (Oğuzhan xD) || ? | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|