| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11780 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 07 Kas. 2008, 19:56 | |
| Edward: Utku x) Çok sevdiğim bir arkadaşım. Charlie: Kaan x) Çok sevdiğim bir arkadaşım o da. Norwen: Son zamanlarda gözükmeyen üye.
Dayrnt: Marv: Alicia: | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11924 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 07 Kas. 2008, 20:02 | |
| Dayrnt: Kanımın ısınmadığı bir üye^^ Marv: Sempatik bir admin. Alicia: Yeni ünlüsünü sevmediğim üye.
Bellatrix Black: Lysithea: Rocio: | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 08 Kas. 2008, 12:09 | |
| Bellatrix Black:Yetişkin karakteri var.Sitede ender üyelerden Lysithea:Tanımıyorum. Rocio:Ağırbaşlı ve bana göre soğuk biri.Bana sıcak davrandığını söyleyemem.Özel mesajıma cevap verme gereği bile görmemiş biri kendince
Amortantia Elizabeth Anna Boleyn Vasili | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12262 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 08 Kas. 2008, 16:30 | |
| *Adım geçmiş, çok sevindim xD Amortantia: Iyi bir admin. Çok konuşmadık; msn'den falan, ama kişilik bakımından sevdiğim birisi. Elizabeth Anna Boleyn: Boleyn kızı adlı kitap ve filmi çağrıştırıyor ama hiçbirini de sevmedim. Iyi bir üyedir galiba?? Vasili: Her ne kadar hâlâ Geyikte kaldığını düşünsem de, bilmem nedendir hoşuma giden yanları da var ^^ _________ Svetlena: Aléida: Valentiné: | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Cherina Shadén Fayette
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11723 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/11/08
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| |
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 08 Kas. 2008, 22:04 | |
| Marveille Lydia Wisténd ~ O eşi benzeri bulunmayan, avatar-imzaları harika bir kişilik. Amortentia Cécile Derwent ~ Siteyi bugünlere getirebilen sevgili adminiçemiz. Disbel Molaco ~ Sitemizin sevgili duvarı. İmzasındaki sözü çok anlamlı buluyorum.
~~~
Felipe Klaus Rodrigués ~ Valencia Claudía Thandom ~ Lily Johnson ~ | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 08 Kas. 2008, 23:09 | |
| Felipe Klaus Rodrigués ~ Ünlüsüne niyeyse bir soğukluğum var.. Valencia Claudía Thandom ~Tatlı profesör xD Lily Johnson ~ Soyadı bana Scarlet Johannson'u hatırlatıyor..
Disbel: Aleida: Marv: | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 08 Kas. 2008, 23:40 | |
| Disbel: Duvarla alıp veremediğinin ne olduğunu bir türlü anlayamadığım üye.. Aleida: Biricik Cansu'm, kurguda benim tarafımda olacak yoldaşım.. Marv: Çok sevdiğim bir admin..
...
Valentiné Svetléna: Valencia: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 09 Kas. 2008, 00:49 | |
| Valentiné || Çok duyduğum bir isim diyemem. xD Svetléna || Adı bana Rose Red Konağı'nı hatırlattı. xD Valencia || - _ - Dayrnt || PuZuhaa xD || ? Edward || ^ + ^ || ? Elizabeth || ^ ı ^ || ? | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11780 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 09 Kas. 2008, 13:20 | |
| Dayrnt: Şimdilik sadece üstteki üye diye tanımlayabilirim. Edward: Rp'leri kısa ve öz olan, daha da edebi yapması konusunda uyardığım kişi. Elizabeth: Rp'leri güzel, hoş. Slytherin'den, sevdiğim bir üye.
Odessa: Marguriette: Stefania: | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 14 Kas. 2008, 19:16 | |
| Odessa: Cici admin xP Marguriette: Hmm tanımıyorum.... Yeni av Stefania: Artık çok göremediklerimden... İyi biridir desem xD Matthew Perry: Mathilda: Jayden Edward Nixon: Pek yetişkin göremedim yorumlanan xD | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 14 Kas. 2008, 21:14 | |
| Matthew Perry:Üsttekinin bir diğer karakteri xD Mathilda: Şahsen tanışmadık ama ismini duydum.. Jayden Edward Nixon: Üsttekinin sevgilisi xD
Lily: Angela: Magnus: | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 14 Kas. 2008, 21:46 | |
| Lily: Rplerini severek okuduğum ve kendisi çok iyi tanımasamda sıcakkanlı çok sıcakkanlı görünen biri. Angela: Sevecen bir üyeye benziyor, ama kendisini tanımadığımdan çok bir şey söyleyemiyeceğim. Magnus: Çok iyi tanımasam da sıcakkanlı ve canayakın birine benziyor.
Nicole: Elizabeth: Dayrnt: | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 14 Kas. 2008, 22:08 | |
| Nicole: Kendini yazmak 'yasak'; ama hadi bu seferlik kıyak geçelim. Eksprese getirirken tereddütle yaklaştığım; ama beni pişman etmeyen; çok sevdiğim ve kendini sürekli geliştirmekte olan arkadaşım. Elizabeth: Hangisinden bahsettiğini anlayamadım. Clara olan ise; gelişme hızına şaşmakta olduğumu söyleyebilirim. Bayağı yol katetti ve durmuyor. Tebrik, alkış. =) Dayrnt: O da eskilerden; ama pek göremediklerimden. En son Ales ile olan rp'lerini okumuştum; belki benden, belki ondan kaynaklanan bir aktiflik sorunu. XD Daha sık görmeyi umuyorum.
Valentiné Svetléna Aléida | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 15 Kas. 2008, 14:49 | |
| Valentiné Svetléna Aléida Üçü için de konuşuyorum karakterim hiçbirini tanımıyor. Ancak önyargılı biraz kendilerine. Karanlık yanlısı olduklarını duydum. Yine de profesör olmaları onlara olan sempatimi artırıyor Lily Kiera Valencia | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 15 Kas. 2008, 19:43 | |
| Lily - Rp'lerini her geçen gün daha da geliştiren, okutan, sevdiren eski ekspressolarımızdan. Uzun zamandır görüşemiyoruz doğru dürüst; özledim onu da. :/ Kiera - Yeni Rav'larımızdan. Henüz tanıyamadım kendisini ama oldukça aktif, her girdiğimde rastlıyorum. Valencia - Bir köpüklü daha. =) Valencia da eskidi; güzel İspanyollarımızdan. Offline derslerin fatihi. ^^
Marveille Ell (Adrianna) Charlie | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 15 Kas. 2008, 19:48 | |
| Marv: Pek sempatik adminiçemiz... Ell: Daha önce görmediğim, ya da anımsayamadığım üye. Charlie: Kaan'cım.. Çok sevdiğim üyelerden, karakterimin başlıca düşmanı o ayrı tabi xD
Indis: Aaron: Aléida: | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|