| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+46Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Norwen Jonathen Soulthen Marveille Croweix Rosalié Donna Pietra Clariss Luisa Pietra Reno Tybalt Miller Svetléna Rosselyn Widmore Cordelia Lucifer Bramble Charlie von Diederich Aléida Emilié Widmore Marguriette Alvarie Mitt Frances Sibi Chapman Daphne Zoe Launy Anna Luaná del Muñeco Christopher Alex Peterson Lavena Maire Forsythe Elizabéth Adrianna Malfoy Samara Y. Laura D'Owen Tiffanié Ysabél Vaillanté Lily Johnson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Haley Brooke Scott Odessa Meredith Poulter William Kunz C. Engelbert Şişman Keşiş Lumina April White Beverly Joanne Dore Lisa Wanders Vynsja Croweix Stefania Valérie Bécaud Indis Oak J. Engelbert Christian Dayrnt Black Karyn Mia Silethe Tatyana Johnson John Stewen Peterson Lily L. Black Elina Lora Dark Johnny Amoux Malfoy Issoria Lathonia Ivyanne Lynn Black Angelina Voleta Anderson William Julian O'Neil Eurydice Black Amortentia Cécile Derwent 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 25 Ağus. 2008, 01:17 | |
| Disabel ~ Disabel değil Disbel xD Duvarlara pek bir fena takmış olan sevdiğim arkadaş ^^ Şişman Keşiş ~ Huff'ımızın biricik hayaleti x) Mustiman ( gerçi pek görmüyorum ama ) ~ Siteyi bırakmasaydı Mia'nın sevgilisi olacaktı; ama kaçırdı treni xP
Maglor Paula Elina
| |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 25 Ağus. 2008, 11:19 | |
| Maglor: Rp'lerini çok geliştirdi. Sihirli Yaratıkların Bakımı dersindeki performansını beğendim. Paula: Rp'leri, ilk geldiği güne göre oldukça çok gelişti. Elina: Hufflepuff'a birçok puan kazandıran kişi... Lily L. Black: Marveille Catty Dixqué: Dorotheé Juliette Lemioux: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 25 Ağus. 2008, 19:53 | |
| Lily L. Black || Severim. Hızlı gelişti ve daha da gelişecek bence. Marveille Catty Dixqué || Bi aralar aramızda tartışmalar olmuştu -RP'de- fakat onun dışında süper bir kişi. En sevdiğim adminlerden. Dorotheé Juliette Lemioux || Tanımıyorum sanırım xS Johnny Amoux Malfoy || ? Lily L. Black || ? Venessa Evangeline Black || ? | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 25 Ağus. 2008, 19:59 | |
| | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 25 Ağus. 2008, 20:10 | |
| olacaktı deme hala kesin bir şey söylemedin, hala olabilir John: En sevdiğim rp'cilerden, en eski tanıdığım [ nasıl bir cümledir bu ?? ] rp cilerden ayrıca.. O beni tanımıyor du.. Neyse.. Cecile: Cici admin.. Oddy haline daha çok ısındığım şahıs.. Herhalde admin olduğu bilinmediğinde daha rahat oluyordu.. Tatyana.. Cici prof eski kaptanım Kaptan, Kaptanım ( alıntıdır.. Şiirden.. ) Johnny Malfoy John Peterson J.. J.. JD xd | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 26 Ağus. 2008, 00:22 | |
| Johnny Malfoy || Nedense çok iyi anlaştım ve yarım kalan bir RP'miz var. Balo dan önce tamamlayamayacağız sanırım xD. John Peterson || RP'leri hoşuma gitsede imzası hiç hoşuma gitmiyor. Bence Marv'ın şahane ellerinden yararlanmalı xD. J.. J.. JD || Sitede eski RP partnerim. Biraz yüz üstü bıraktığımı düşündüğüm kişi. Tabii o JD ise xD. Dayrnt Black || ? Alessia Dixyque || ? Sy || ? | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 26 Ağus. 2008, 00:39 | |
| Alessia ~ Tanımıyorum lakin modelini çok sevdiğimi ikinci kez belirteyim. Elizabéth ~ o.O Sempatik geliyor. Marveille ~ "tatlı" adminiçemiz.
William Engelbert: John Peterson: Lily Black: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 26 Ağus. 2008, 12:32 | |
| William Engelbert || Tanımıyorum -_- John Peterson || Güzel RP'leri var. Geleceği parlak. Lily Black || Çok sevdiğim arkim. Projeden biraz uzaklaştık ama yakında geri döneriz umarım xD. Edit: Alessia|| ? Marv || ? Ben || ? xD | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 26 Ağus. 2008, 13:56 | |
| Johnny? Lily ile kıyafetleri çok hoş olmuş dediğim kişi... Lily? hangi Lily tatlım ikiside çok şirin.... Stefania? Canım cerenim penim... Lisa; Paula; Tatyana; | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 26 Ağus. 2008, 17:01 | |
| Lisa; Yeni avatarı birazcık büyük olmuş sanırım.. Paula; Bana kızgın mı diye düşünmeden edemediğim kişi o.O Tatyana; Kurgumuzu sonunda tamamlamış olduğum kişi. Rp'ye başlamasını bekliyorum hala x)
Marveille Elizabéth Amaranth
| |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 19:18 | |
| Dayrnt ~ Diğer karakterimin kuzeni. Rp'lerimi hiç okudu mu acaba? Hala merak içerisindeyim de -_- Vynsjã ~ Avatar/imzası harika olmuş kişi. Angel Emilie Cartier ~ Pek denk gelmedim. Sanırım avatarında Amy Lee kullanıyordu.
Tatyana Severus Charlie | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 20:12 | |
| Tatyana: İsimini sevdim xP Severus: Diğer karakterinin ünlüsünü benim diğer karakterime bıraktığı için mnnet duyduğum insan. Charlie: Uzun bir aranın ardından geri dönen, ve oldukça özlenen üye xD
Mia: John: Marveille: | |
|
| |
Beverly Joanne Dore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11966 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 20:49 | |
| Mia:Çok iyi sevdiğim, tatlı kişi=) John:Zeki Gryffindor'lu. Çok iyi birisi=) Marveille: Karakterlerimiz zıt olsada, kendisi çok iyi biri=) Lily Johnson David Johnson Sawyer Johnson | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 20:58 | |
| Lily Johnson: sitemizin araştırmacı gazetecisi. Kendisini bu konuda hızla gelştiriyor olduğunu görüyorum.
David Johnson:Gryffindor'un eski başkanlarından biri. Şimdi onu kaybetmek üzücü olacak :S
Sawyer Johnson:Bina sorumlumuz.Rplerinde aslında sert biri olmasına rağmen iyi görünen garip bir karekter çizmiş.Amncak sonda hep iyi olduklarını söylerek bitirmesi güzel oluyor.Sevdiğim profesörlerden...
Stefania İndis Charlie | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 22:21 | |
| Lily: Baloya avatrını dört gözle beklediğim insan... Stefanie:Canım benim iyi kişilik... John:Sınıf başkanı oldu hakettiğini düşündüğüm kişi. Johnny; Emily; Maglor; | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 22:33 | |
| Johnny: Bina başkanlığını kaybettiğine hayıflanan kişi. Emily: Çok bir bilgim yok ama ismi tuhaf geldi, yani yazılışı. Maglor: Nedense kafamda Tom Welling ile bütünleştirdiğim kişi.
Indis: Valessia: Elina:
En son Indis Oak J. Engelbert tarafından Çarş. 27 Ağus. 2008, 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 22:50 | |
| - Elina Lora Dark demiş ki:
- Lily: Baloya avatrını dört gözle beklediğim insan...[color=#c0c0c0]
Indis: Kendini yazanlardan -_- Valessia: Ne.. O kim.. Profesör müydü.. Tılsımcı.. Oysa severim :S Ama çıkaramadım şimdi O.o Elina: Dediğinden hiç bir şey anlamadığım şahıs -_- Indıs William ( Kunz) William ( J.) | |
|
| |
Elina Lora Dark
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 23:01 | |
| Ayh üzgünüm rpni yazıcaktım... Lütfen alttaki devam etsin hiç birini tanımıyorum... Indıs William ( Kunz) William ( J.) | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 27 Ağus. 2008, 23:31 | |
| Indıs iki mesaj önce mesaj atmış, sitede aktif üyelerden William Kunz onun ikinci karakteri, rp out da mesajları var Wiliam J. O'Neil ise benim Indis: William William ^^ | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 28 Ağus. 2008, 00:05 | |
| Indis:İkinci karekterimin rp partneri.Güzel rpler çıkaracağımızı düşünüyorum onla. Birbirimizin psikologluğunu yapıyoruz. William: Bunu indis'in karekter olarak alıyorum. Diğer karekterimle biraz atışacak gibi olan karekterlerimle zıt kutuplardaki yakışıklı bakanlık çalışanı William :Lily'nin ikinci karekteri olarak alıyorum. Rplerde kendini geliştiren biri bu karekterini fazla tanımasam da reelde kendisini epey sempatik bulurum
Lily (Black) Mia Severus | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12114 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 28 Ağus. 2008, 00:08 | |
| Lily (Black): Rp out' ta en çok takılan ve en uzun rp'leri yazan arkadaşımız xD Mia: Binamın sınıf başkanı. İlk karakteride sınıf başkanıydı xD Severus: Rp'de kendini çabul geliştiren Gryffindorlu
Johnny Elina Alessia | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|