| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 23 Ocak 2009, 19:24 | |
| Birkaç RP'sini okudum ve başlangıçların çok benzediğini gördüm. Hep kısa cümlelerle başlıyorsun sanırım. Renklendirmen hoş değil. Konuşma rengini daha koyu ve gzö yormayan bir renk seçebilirsin. Birde tavsiyede bulunayım; yazı büyüklüğünü 10 yap, rengisi gri kalsın, italik olmasın! Diğer türlü hoş olmuyor. Konuşmaları yaparsan daha güzel olur. İçerik bakımından ise kısa parakgraf bırakıyorsun. ASlında ideal olanı o fakat biz uzun uzun yazmaya alıştığımızdan bize kısa gözüküyor. Konuşmaları biraz kısaltırsan daha hoş olur. Birde eski ünlün daha güzeldi. x) | |
|
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11928 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 24 Ocak 2009, 01:07 | |
| Balo Rp'sini okudum da... Gerçekten güzeldi. Bir ara yapmakta zorlandığı betimlemeleri yapabiliyor olması gerçekten güzellik katmış Rp'lerine. Renk uyumu da gözden kaçmıyor hani. Tebrikler Emre...
[Elizabeth Black ile yorum yaparsanız bana süper olur aslında] | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 24 Ocak 2009, 13:28 | |
| - Favori üyeliğim demiş ki:
- Uzunluğu takmıyor ve çok güzel paragraf yapıyor. Sorun görmüyorum ven onun RP'lerinde. Tebrik ediyorum.
| |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 25 Ocak 2009, 17:49 | |
| - Sylvia Lucretia Worthing demiş ki:
- Balo Rp'sini okudum da... Gerçekten güzeldi. Bir ara yapmakta zorlandığı betimlemeleri yapabiliyor olması gerçekten güzellik katmış Rp'lerine. Renk uyumu da gözden kaçmıyor hani. Tebrikler Emre...
| |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Ocak 2009, 00:59 | |
| Arkadaşlar alıntı yapmak yasak, biliyorsunuz. Şimdilik mesajları silmiyorum ama lütfen bir daha tekrarlanmasın. Yeni yeni yorumlar yapın xD
Bu yukarıdaki arkadaş o kadar çabuk gelişti ki ağzım açık kaldı. Önceden rplerini okumazken şimdi rp yapsın da okuyayım diyorum resmen. Akıcı, betimleme dolu, heyecanlı, bol kurgulu, sıradışı.. Ne varsa artık. Ama tek bir şey çarptı gözüme, o da bazı kelimeleri iki ya da daha fazla kullanmak. Bir iki defa rastladım bu duruma gerçi ama yine de söyleyeyim dedim. Nedense bir rpde aynı kelimenin veya tasvirlemenin fazla kullanılmasını sevmiyorum pek. Onun dışında sahiden de o bir harika! =) | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Ocak 2009, 01:20 | |
| Irina ile olan rp'lerine daha iyi yorum yapabilirim ben sanırım. Onları daha kısa süre önce okudum bir de yanıt yazmak gerekince şöyle bir bakıp geçmiyor cidden okuyorum xD Hımm... Gereksiz cümleleri olmuyor rp'yi uzatmak için. Yani ne eksik ne fazla olması gerektiği kadar oluyor rp. ( O Nasıl oluyorsa işte O.o) Errmm... Renklendirme zaten iyi, işte. Hani sıkıcılaştırmıyor ama betimleme filan da var işte. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Ocak 2009, 12:38 | |
| Kendi Rp'lerini ne kadar beğenmese de ben acaip beğeniyorum. Hele Will ile yaptığımız son rp'de daha da vurgulamış bulundu. Bence kullandığı kelimeleri çok güzel seçiyor. Betimleme eksiği de yok. Büyük Fıçı daki tepki verişi çok hoşuma gitti xD Seviyorum Öykü senin Rp'lerini tabi seni de.. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Ocak 2009, 13:58 | |
| Bakalımm... Rp uzatmak için uğraşmıyor, rplerinde her şeyden var işte (renklendirme, betimleme, akıcılık vs.) bir de rplerini yazsa xP XP Bende seviyorum senin rplerini ya :Y | |
|
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Ocak 2009, 15:12 | |
| Birkaç rp'sini okudum. Gerçekten güzel yazıyor. Yazı tipi falan. Betimlemeleri de hoş... Edit: Yanlış başlığa yazmışım, düzelltim | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 26 Ocak 2009, 17:49 | |
| En sevmediğim şeyi yapmış; uzun zamandır RP yapmamış! O konuya çok takıntılıyım. RP yapabilecek veya yapmak isteyen birçok insan varken uzun süredir RP yapmaman çok takabileceğim bir durum. Renk uyumu bir RP'ye göre güzel fakat oynadığın karaktere daha koyu renkler oturur sanırım. Cümleleri biraz daha özenli kurabilir. Bu hataları düzeltirse gerçekten güzel yapacağına inanıyorum. ^+^ | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 27 Ocak 2009, 14:28 | |
| Kurt eşliğinde rplerini okumak bana baya zevk veriyor. Renklendirme felan güzel herşey iyi. Heyecanlı kurgularla coşturabilir buraları bence. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 27 Ocak 2009, 17:50 | |
| Daha açık tonlar seçmesi mükemmel olur bence. Çok güzel yazıyor fakat renk tonlarını ayarlayamıyor. İtalikten vazgeçmeli. XP Eskiden modaydı. XD Daha açık tonlar kullanırsa muhteşem olur. Konuşmalarında özellikle! ^.^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 27 Ocak 2009, 19:07 | |
| Dayrnt'la biraz daha hareketli rp'lerini görmek istiyorum Biraz daha aksiyon filan xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 10:47 | |
| Kendi Rp'lerini ne kadar beğenmese de ben çok beğeniyorum. Özellikle Kronos'u süper canlandırıyor. Kurgu çeşitliliği desen, kimse de olmadığı kadar var. Bütün entel kurgular onda toplanmış sanki xD Ondan aksiyon beklemiyorum yaşlı, kaldıramaz tabi [şaka yapmaktayım]. Zaten Öykü'nün hayatı aksiyon xD | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 11:00 | |
| Çok güzel yazıyor benim kardeşim. Hiçbir yorum yapamam. Sadece olumlu eleştiriler işte. ^.^ | |
|
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 14:10 | |
| Hmmm, güzel rp'ler yapıyor gerçekten. Renklendirmeler, betimlemeler gerçekten çok güzel. Sadece bir tanesini okumuştum x) Çok beğendim xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 15:09 | |
| Rp'lerini de kendini de özlettirdi xP Neyse, güzel bir dönüş yapmış kurtadam rp'siyle, paslanmamış bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 17:08 | |
| Ne diyebilirim ki? Warrock'taki başarısı kadar RP'lerde süper. Böyle devam Öykü. Eskiye oranla. çoo..ook iyisin. XD Hatırlarsın..! XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 20:16 | |
| Sen de eskiye oranla çoooooo......k iyisin. Hele kurtadam Rp'ne öldüm resmen. Harika gidiyorsun canım, bazen hatalar olabiliyor ama o kadarına inmek ayrıntı iyice. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 28 Ocak 2009, 21:00 | |
| Sitedeki en iyi RP'cilerden biri bana göre. Okumaktan cidden zevk alıyorum. ^^ İlk geldiği zamankileri de bi' göz önüne alırsam, acaip derecede gelişme kaydettiğini söyleyebilirim. Şu ana kadar bir eksiğini görmedim. ^^ | |
|
| |
Lysander Pheragas Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 179 Yaş : 39 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11578 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 24/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 13:58 | |
| Renklendirmeleri hoş. Betimlemeleri şahane. Anlatımı akıcı. Karakteri iyi tanıtıyor. Konuşmaları mükemmel. Noktalama işaretleri süper. Sorun yok sanırım ^^ | |
|
| |
Scythia Kurtadam
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 15:52 | |
| Beraber bir rp'ye başladık. Öhöm yaptığı rp'yi okudum ve özellikle o renk uyumunu çook beğendim. Betimlemeler ve diğer şeyler çok güzel. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 16:01 | |
| - William Julian O'Neil demiş ki:
- Rp'lerini de kendini de özlettirdi xP Neyse, güzel bir dönüş yapmış kurtadam rp'siyle, paslanmamış bence
Hala öyle düşünüyorum. Johnny ile olan rplerini de özledim :Y | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 18:15 | |
| Betimleme, renklendirme, akıcılık, herşey güzel. Eksiğini bulamadım işte, öyle. Eksiğini arıyorum zaten. =P
- Spoiler:
Soncümlemyalan
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 18:46 | |
| Valla rp'lerinde bir eksik göremiyorum da konular pek beni sarmıyor olsa gerek ben rplerini çok göremiyorum O.o | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|