Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+95
Maximilian Wildstein
Julia Leppanen
Malachy Grandley
Laetitia Prevensie
Bandit April Way
Nagihan Narin Sönmez
Xenophilius Waffling
Enric Sandro Valério
Christian Alexz Maxwell
Rose Evelyn Constantine
Acantha W. Psyche
Jacqueline Iris Molyneux
Elena Russell
E. Niggle Borland
Julie Ella Roubanis
Jean Cassidy Belissiamos
Natashia
Edward Heath Doherty
Stefan Dequarté
Adonia Katian
Archles Samael Frohagen
Sidonia Scarlet
Azaleia Chloris
Ardelia Marcelline
Tashi Blodenka
Desdemona Meadows
Ariadne Barthory
Asya Su Kazancı
Silas Flippo Jerome
Lilith Samael
Charlotte Alice Russell
Maurellé Nemesis Argyris
Geoffrey Andrew Conradina
Andrea Rachel McBrayn
Amaranth
Clarance Rothstein
Daphne Zoe Launy
Angélique Killingsworth
Alberto Conte
James Grott Brothing
Sonja
Lupus
Christopher Raikes
Abigail Allesworth
Lysander Pheragas
Scythia
Marveille Croweix
Sylvia Lucretia Worthing
Samuel Bright
Charles Ernest Bright
Andrea Mirlyne Anderson
Desmond Rousseau
Stuart Rousseau
Issoria Lathonia
Gabriella Adeliné O'Brien
Edward Marcéllus Dawson
Helena Sofia Derjinov
Feodora Providentia
William Julian O'Neil
Rocio Sycorax Malfoy
Andreã Cymone Zcfieldern
Julie Annwyl Lovett
Mireila Alverad
Lily L. Black
Issa Philippe
Pavel Oleksiy Bazarov
Ophelia Liv Lynn
Delora Lucien Nobés
Charles Walter Lawrence
Steward Joseph Vaisey
Oriane Pheria
Aurora Clayborne
Hestia
Amortentia Cécile Derwent
Disbel Molaco
Johnny Amoux Malfoy
Martin Thomas Wolfiex
Tatyana Johnson
Anna Luaná del Muñeco
Charlie von Diederich
Melanie Stacy Gracia
Elizabéth Adrianna Malfoy
Nicole Marissa Magdalene
Mattéo Bernand Black
Crestencia Ethél Fletcher
Svetléna Rosselyn Widmore
Indis Oak J. Engelbert
Christopher Alex Peterson
Valencia Claudía Ruselló
Norwen Jonathen Soulthen
Eurydice Black
John Stewen Peterson
Christian Dayrnt Black
William Kunz C. Engelbert
Odessa Meredith Poulter
99 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sonraki
YazarMesaj
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Friendssx9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

Rp Yorumlama - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePerş. 29 Ocak 2009, 19:36

Her karakterinde bize ayrı bir serüvene götürüyor. Bütün rplerini okuyunca rplerin beni sarıp sarmalayıp beni o diyara götürdüğünü düşünüyorum. Çok kusursuz yazılan bu rpler, her defasında daha bir derinliğe inercesine karakterler değiştikçe değişiyor. Çok fazla ünlü kullanmasına rağmen ayrı ayrı bütün ünlüleri ayrı bir karaktere sahip... Tüm rplerine kusursuz betimeler de mevcut. Yani tek kelimeyle muhteşem rpleri var. Ee daha ne deyim ben bilemedim.
Scythia
Kurtadam
Scythia

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Cheesyol1
Galleon : 11986
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePerş. 29 Ocak 2009, 21:19

Eskisine göre çok çok çok çok çok güzel rp'lerin var. Renklendirme gayet hoş. Belki paragrafları uzun tutsan estetik açısından daha hoş olabilir. Ayrıca daha sık betimleme kullanabilirsin. Neyse bunlar kusur bile sayılmaz zaten x) Çok güzel rp'lerin var. Hem de çok çabuk geliştin. Daha ne ? xD
http://www.hogwartsekspresi.com
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Hmbl7
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12422
Ekspresso Puanı : 89

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 30 Ocak 2009, 14:51

Paslandım, paslandım diyordu ama süper bir dönüş yaptı. Renk uyumu çok güzel, betimlemesi de çok güzel. Senin de çok çabuk geliştiğini söylerlerdi hep. Doğruymuş bak. Eskisine oranla bunlarda bile fark var.
Samuel Bright
Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Samuel Bright

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Boupi3
Galleon : 11803
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 30 Ocak 2009, 15:00

Rplerine diyecek bir şey yok xP Ama birazcık daha hızlı rp yapsa süper olacak. Renklerini, betimlemesini vs seviyorum ben. Uzunluk takmıyor çok sanırım, o da iyi :) Biraz daha hız?
Christian Dayrnt Black
Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Christian Dayrnt Black

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Yaaati6
Galleon : 12312
Ekspresso Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 31 Ocak 2009, 20:20

Güzel yazıyor. Tek gözüm çarpan fazla konuşma var. Bunun kötü bir şey olduğunu ima etmiyorum, saece gözüme çarptı bende belirttim. Okurken zevk alıyorum onun RP'lerinden. Eskisine göre *muhteşem* denilebilecek kapasitede RP'ler yapıyor. Başarıların devam etsin. ^.^

Alttaki lütfen *olumsuz* eleştiri yapsın! Hatalarımı görmek istiyorum. XD
Abigail Allesworth

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Yeasj3
Kan statüsü : -
Galleon : 11563

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 31 Ocak 2009, 20:30

Madem öyle, son Rp'sine baktım biraz. Fazla ayrıntılı olabilir ama.. =P

Çok fazla yazım yanlışı var Rp'lerinde, tamam iyi yazmakla falan alakası yok ama cidden fazla var, dikkat et onlara. ^^

Sonra mesela bunlar ;

* Neredeyse iki saattir durmadan pasta-kaymak birası yapıp *

Yapıp biraz alakasız bi' kelime olmuş sanki orda ? Bi' kaç yerde daha böyle şeyler gördüm, bir örnekte bu.

* Ayak parmaklarını All Star ayakkabısının içinde oynatmaya çalıştı fakat pek başarılı olamadı. Sabahları dışarıdaki hava çok soğuk oluyordu, öğlenleri ise ısınmaya başlıyordu. Bu dünyanın sonu nereye gidiyordu böyle? Dünyanın düzenini, kendileri bozuyorlardı aslında. *

Biraz konudan konuya atlama olmuş sanki ? Daha yavaş geçseydin dünyanın düzeninden falan bahsedebilirdin belki.. :zuha:

Birde hızlı geçişler var, betimlemeyi arttır biraz bence.

:)
Scythia
Kurtadam
Scythia

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Cheesyol1
Galleon : 11986

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 31 Ocak 2009, 22:06

Aslında rp'leri hakkında söyleyebileceğim, en azından okurken farkettiğim birkaç hatan var. Öncelikle rp'lerinde konuşmadan sonra bir boşluk bıraksan hani, hoş dururç Böyle çok güzel durmuyor. Ayrıca göze hoş gözükmesi için paragrafları daha uzun tutabilirsin. Ayrıca rp'lerinde konuşuyormuş gibi bir hava var. Yani bu senin tercihin ancak bana pek hoş gözükmedi. Daha klasik olmayan betimlemelere yer verirsen rp'lerin daha güzel olacaktır ^^
http://www.hogwartsekspresi.com
Christopher Raikes
Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Christopher Raikes

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Yuppirt8
Galleon : 11656
Ekspresso Puanı : 6

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePaz 01 Şub. 2009, 13:13

Birkaç yazım yalnışı oluyor ki hangimizde olmuyor ki? Bunu hızlı yazmasına bağlıyorum. Renklendirmesi çok hoş ve tam bir kurtadam RP'cisi. Hata arıyorum fakat bulamıyorum sanırım. Konuşmaları uzun fakat çok güzel oturtuyor. Belki birkaç yerde konu sapması olabiliyor fakat oda yazısını süslüyor olarak kabul edebiliriz. ^.^
Lupus
Kurtadam
Lupus

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Evilgrin0007qd8
Kan statüsü : Half Blood
Galleon : 11548

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı 03 Şub. 2009, 01:56

Pek bana hitap eden rpler yazmadığını düşünüyorum eh tabi zevk meselesi bu işler. Tekniğine gelince pek bi sorun yok bana göre, ancak bazı cümleleri bağlamada sorun yaşayabiliyor onuda kim yaşamıyorki herkes yaşıyor. Bence tarzında güzel rp yazanlardan. Tebrik ederim.
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı 03 Şub. 2009, 04:09

Kendini epeyce geliştirdiğini düşündüğüm rpcilerden tabi ufak tefek hatalar hepimizde oluyor. Severek tüm rplerini takip ediyor ve gittikçe daha çok beğeniyorum.
William Julian O'Neil
Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
William Julian O'Neil

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 44692542ju9
Kan statüsü : Melez
Galleon : 11960
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı 03 Şub. 2009, 13:04

Kendini epey epeyce geliştirdiğini düşünüyorum. Rp'leri aşırı bir uzunluğa ulaştı ben bazen üşeniyorum okumaya :utan: Neyse, renklendirmeleri filan hoş e rpler uzun olunca haliyle betimlemesi filan da eksik olmuyor. Akıcılık? O da ar aslında üşenmeyince okumaya xD
http://www.lejantlarabaktımamausendim.com
Sonja
Vampir
Sonja

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 12jb4

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı 03 Şub. 2009, 13:08

Yuh =P Eskiden böyle Rp yaptığımı hatırladım. Uzuuuuuuun. :zuha: Çok güzel gerçekten, okumaya üşenmiştim başta ama okuyunca devamı geldi. xP
Eurydice Black
Eurydice Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeSalı 03 Şub. 2009, 13:12

Rp'lerini okudum da... Uzunluğu pek takmıyor gibi, renklendirmesini biraz değiştirse süper olucak. Başka pek bir sorun görmedim.
James Grott Brothing

James Grott Brothing

Erkek
Kan statüsü : Melez [ Safkan ]
Galleon : 11546

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeÇarş. 04 Şub. 2009, 13:12

Hmm, önceki rp'lerine göre çok çok daha güzel rp'leri var... Uzunluğu önemsiyor, renk uyumu gayet iyi, betimlemeler vs. vs. hepsi yerinde ve çok güzel. Çok beğenerek okuyorum rp'lerini. Ayrıca ilhamiyle araları iyi xP
http://www.hogwartsekspresi.editboard.com
Alberto Conte
St. Mungo ~ Hasta

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Yaaati6
Galleon : 11561

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeÇarş. 04 Şub. 2009, 23:04

İlhamiyle arası mı iyi? Sen bir de bana sor xD

Neyse severim ben rplerini de kendisini de xP Okurken eğleniyorum yani. Hatta Scythia ve Jamesin rpsine dalmayı düşünmüştüm :hönk: Bu karakterle, gereksiz bücür olarak :zuha:

Neyse, iyi yani rpleri O.o Akıcı makıcı... Betimleme filan da var. Renklerde çok gelişti Razz

edit: Hatırladım ki bu karakterimle rp'm yok. Ama özellikle William, Kronos ve Ernest üçlüsünün rplerine yorum merak ediyorum :hönk:
James Grott Brothing

James Grott Brothing

Erkek
Kan statüsü : Melez [ Safkan ]
Galleon : 11546

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 06 Şub. 2009, 17:16

En son William karakteri ile birlikte yaptığımız bir rp'sini okumuştum. O zamandan bu zamana ne kadar gelişti bilmiyorum ancak daha fazla gelişebileceğini sanmıyorum xP Her neyse müthiş rp'leri var. Rp'yi okumadfan önce ilk göze çarpan mükemmel bir renk uyumu zaten. Rp'leri ilk bakıldığında 'Gel Beni Oku' diyor sanki. İçeriğine gelecek olursak - bana göre - bazı yerlerde fazla gereksiz sözcükler kullansa bile [ ki çok ender ] rp'lerinin içeriği de çok çok hoş =) Severek okuyoruz... Betimlemelere gelecek olursak fazla klasik olmakla birlikte gözü yormayacak hoşlukta betimlemeleri var. Renk uyumu - belirttiğim gibi şahane ötesi. Uzunluğu fazla takıyor gibi. Çünkü fazlasıyla uzun yazıyor... Yani kısaca toparlamam gerekirse çok çok çok güzel rp'leri var xD

Dipnot: Daha bu karakterimle rp yapamadım. Ancak Scythia'nın veya Johnny'nin rp'lerine göre değerlendirebilirsiniz ^^
http://www.hogwartsekspresi.editboard.com
Lupus
Kurtadam
Lupus

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Evilgrin0007qd8
Kan statüsü : Half Blood

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 07 Şub. 2009, 16:40

Scythia ile yaptigi rpleri beğeniyorum. İnsanda kurgu güzel şeyler uyandırınca nasıl renk betimleme felan diye dikkat etmiyor direk bitiriveriyor rpleri. Bence kurgu konusunda yetenekli. Tebrik ederim.
Eurydice Black
Eurydice Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 13 Şub. 2009, 00:07

Renk haricinde hiçbir şey söylemiyorum. Renk çok göze batıyor biraz daha mat bir ton kullansan daha iyi olur kanımca.
Charles Ernest Bright
MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Charles Ernest Bright

Erkek
Galleon : 11901
Ekspresso Puanı : 19

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeCuma 13 Şub. 2009, 00:20

Rp'lerini en sık okuyanlardan olsam gerek. Ehemm.. Bazı karakterleriyle unuttuğu başlıklar olmakla beraber severim Rp'lerini :zuha: Bir de bende de fikir kalmadığında kurgu bulabilse süper olacak. Ama benim kadar anormal kurguları olabiliyor :) Biraz caniceleri de oluyor ama xP
Eurydice Black
Eurydice Black

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeÇarş. 25 Şub. 2009, 23:15

İlk başlarda bir boyuta takmıştım, o da istediğim gibi oldu. Söyleyecek olumsuz birşey yok Rp'lerinde. Willi'i nasıl öyle canlandırabiliyor hala şaşıyorum. Ernest olarak ta çok bağlı, tabi seviyorum bu huyunu xP Betimlemeleri gerçekten güzel, genellikle karakterlerini aşağılamayı seviyor ama yazışını gerçekten seviyorum.
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePerş. 26 Şub. 2009, 20:01

Nereden başlasam ilk yazdığı rplere göre çok büyük bir gelişme gözlemlemekteyim. Bana yardım eder bir hale bile geldi. Örnek aldığım yolunda ilerleyip durmadan kurgularını ve karakterlerini takip eder hale geldim. Olayları bilmeyince kendimi eksik hissediyorum. Karakterime bile onun kurgularından yola çıkarak apayrı yollar bulmaya başladım bu kadar olur değil mi? Nese uzun lafın kısası tabi bu yazının neresi kısaysa rplerini çok seviyorum ve bu kadar geliştirdiği için kendisini tebrik ediyorum.
Angélique Killingsworth
Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Angélique Killingsworth

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Yuppirt8
Galleon : 11746
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePerş. 26 Şub. 2009, 21:53

Gerçekten harika. Yatakhanedeki rpini okumuştum. Çok iyiydi. Pek bi hata göremedim. En iyi rp yapanlardan olmalı^^
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 43772825vu8
Galleon : 12455
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimeC.tesi 28 Şub. 2009, 23:04

Az önce bir rp'sini okudum gayet güzeldi, ama sanki bir şey eksikti. Galiba ruh betimlemelerine fazla girmişsin :zuha: Ama genel olarak güzeldi
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePaz 01 Mart 2009, 00:42

Güzel rpler yapıyor; fakat olayları biraz daha içten ve kendi kendine düşüncelerle geliştirebilir.
Aurora Clayborne
Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Aurora Clayborne

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 8 Heyup7
Kan statüsü : Pure-Blood
Galleon : 11778
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 8 Icon_minitimePaz 01 Mart 2009, 00:43

Sitedeki en iyi RP yapanlardan biri bence. Uzun olsun, şöyle olsun falan diye kasmıyor. Hatasını falan da göremedim, görürsem söylerim hemen. =P

Rp Yorumlama
8 sayfadaki 13 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~