| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 19:36 | |
| Her karakterinde bize ayrı bir serüvene götürüyor. Bütün rplerini okuyunca rplerin beni sarıp sarmalayıp beni o diyara götürdüğünü düşünüyorum. Çok kusursuz yazılan bu rpler, her defasında daha bir derinliğe inercesine karakterler değiştikçe değişiyor. Çok fazla ünlü kullanmasına rağmen ayrı ayrı bütün ünlüleri ayrı bir karaktere sahip... Tüm rplerine kusursuz betimeler de mevcut. Yani tek kelimeyle muhteşem rpleri var. Ee daha ne deyim ben bilemedim. | |
|
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 29 Ocak 2009, 21:19 | |
| Eskisine göre çok çok çok çok çok güzel rp'lerin var. Renklendirme gayet hoş. Belki paragrafları uzun tutsan estetik açısından daha hoş olabilir. Ayrıca daha sık betimleme kullanabilirsin. Neyse bunlar kusur bile sayılmaz zaten x) Çok güzel rp'lerin var. Hem de çok çabuk geliştin. Daha ne ? xD | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 30 Ocak 2009, 14:51 | |
| Paslandım, paslandım diyordu ama süper bir dönüş yaptı. Renk uyumu çok güzel, betimlemesi de çok güzel. Senin de çok çabuk geliştiğini söylerlerdi hep. Doğruymuş bak. Eskisine oranla bunlarda bile fark var. | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 30 Ocak 2009, 15:00 | |
| Rplerine diyecek bir şey yok xP Ama birazcık daha hızlı rp yapsa süper olacak. Renklerini, betimlemesini vs seviyorum ben. Uzunluk takmıyor çok sanırım, o da iyi Biraz daha hız? | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Ocak 2009, 20:20 | |
| Güzel yazıyor. Tek gözüm çarpan fazla konuşma var. Bunun kötü bir şey olduğunu ima etmiyorum, saece gözüme çarptı bende belirttim. Okurken zevk alıyorum onun RP'lerinden. Eskisine göre *muhteşem* denilebilecek kapasitede RP'ler yapıyor. Başarıların devam etsin. ^.^ Alttaki lütfen *olumsuz* eleştiri yapsın! Hatalarımı görmek istiyorum. XD | |
|
| |
Abigail Allesworth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 31 Kan statüsü : - Galleon : 11563 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/01/09
| |
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 31 Ocak 2009, 22:06 | |
| Aslında rp'leri hakkında söyleyebileceğim, en azından okurken farkettiğim birkaç hatan var. Öncelikle rp'lerinde konuşmadan sonra bir boşluk bıraksan hani, hoş dururç Böyle çok güzel durmuyor. Ayrıca göze hoş gözükmesi için paragrafları daha uzun tutabilirsin. Ayrıca rp'lerinde konuşuyormuş gibi bir hava var. Yani bu senin tercihin ancak bana pek hoş gözükmedi. Daha klasik olmayan betimlemelere yer verirsen rp'lerin daha güzel olacaktır ^^ | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 01 Şub. 2009, 13:13 | |
| Birkaç yazım yalnışı oluyor ki hangimizde olmuyor ki? Bunu hızlı yazmasına bağlıyorum. Renklendirmesi çok hoş ve tam bir kurtadam RP'cisi. Hata arıyorum fakat bulamıyorum sanırım. Konuşmaları uzun fakat çok güzel oturtuyor. Belki birkaç yerde konu sapması olabiliyor fakat oda yazısını süslüyor olarak kabul edebiliriz. ^.^ | |
|
| |
Lupus Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 43 Kan statüsü : Half Blood Galleon : 11548 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Şub. 2009, 01:56 | |
| Pek bana hitap eden rpler yazmadığını düşünüyorum eh tabi zevk meselesi bu işler. Tekniğine gelince pek bi sorun yok bana göre, ancak bazı cümleleri bağlamada sorun yaşayabiliyor onuda kim yaşamıyorki herkes yaşıyor. Bence tarzında güzel rp yazanlardan. Tebrik ederim. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Şub. 2009, 04:09 | |
| Kendini epeyce geliştirdiğini düşündüğüm rpcilerden tabi ufak tefek hatalar hepimizde oluyor. Severek tüm rplerini takip ediyor ve gittikçe daha çok beğeniyorum. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Şub. 2009, 13:04 | |
| Kendini epey epeyce geliştirdiğini düşünüyorum. Rp'leri aşırı bir uzunluğa ulaştı ben bazen üşeniyorum okumaya :utan: Neyse, renklendirmeleri filan hoş e rpler uzun olunca haliyle betimlemesi filan da eksik olmuyor. Akıcılık? O da ar aslında üşenmeyince okumaya xD | |
|
| |
Sonja Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11548 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Şub. 2009, 13:08 | |
| Yuh =P Eskiden böyle Rp yaptığımı hatırladım. Uzuuuuuuun. Çok güzel gerçekten, okumaya üşenmiştim başta ama okuyunca devamı geldi. xP | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Şub. 2009, 13:12 | |
| Rp'lerini okudum da... Uzunluğu pek takmıyor gibi, renklendirmesini biraz değiştirse süper olucak. Başka pek bir sorun görmedim. | |
|
| |
James Grott Brothing
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez [ Safkan ] Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 04 Şub. 2009, 13:12 | |
| Hmm, önceki rp'lerine göre çok çok daha güzel rp'leri var... Uzunluğu önemsiyor, renk uyumu gayet iyi, betimlemeler vs. vs. hepsi yerinde ve çok güzel. Çok beğenerek okuyorum rp'lerini. Ayrıca ilhamiyle araları iyi xP | |
|
| |
Alberto Conte St. Mungo ~ Hasta
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 29 Galleon : 11561 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 04 Şub. 2009, 23:04 | |
| İlhamiyle arası mı iyi? Sen bir de bana sor xD Neyse severim ben rplerini de kendisini de xP Okurken eğleniyorum yani. Hatta Scythia ve Jamesin rpsine dalmayı düşünmüştüm Bu karakterle, gereksiz bücür olarak Neyse, iyi yani rpleri O.o Akıcı makıcı... Betimleme filan da var. Renklerde çok gelişti edit: Hatırladım ki bu karakterimle rp'm yok. Ama özellikle William, Kronos ve Ernest üçlüsünün rplerine yorum merak ediyorum | |
|
| |
James Grott Brothing
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez [ Safkan ] Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 06 Şub. 2009, 17:16 | |
| En son William karakteri ile birlikte yaptığımız bir rp'sini okumuştum. O zamandan bu zamana ne kadar gelişti bilmiyorum ancak daha fazla gelişebileceğini sanmıyorum xP Her neyse müthiş rp'leri var. Rp'yi okumadfan önce ilk göze çarpan mükemmel bir renk uyumu zaten. Rp'leri ilk bakıldığında 'Gel Beni Oku' diyor sanki. İçeriğine gelecek olursak - bana göre - bazı yerlerde fazla gereksiz sözcükler kullansa bile [ ki çok ender ] rp'lerinin içeriği de çok çok hoş =) Severek okuyoruz... Betimlemelere gelecek olursak fazla klasik olmakla birlikte gözü yormayacak hoşlukta betimlemeleri var. Renk uyumu - belirttiğim gibi şahane ötesi. Uzunluğu fazla takıyor gibi. Çünkü fazlasıyla uzun yazıyor... Yani kısaca toparlamam gerekirse çok çok çok güzel rp'leri var xD Dipnot: Daha bu karakterimle rp yapamadım. Ancak Scythia'nın veya Johnny'nin rp'lerine göre değerlendirebilirsiniz ^^ | |
|
| |
Lupus Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 43 Kan statüsü : Half Blood Galleon : 11548 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 07 Şub. 2009, 16:40 | |
| Scythia ile yaptigi rpleri beğeniyorum. İnsanda kurgu güzel şeyler uyandırınca nasıl renk betimleme felan diye dikkat etmiyor direk bitiriveriyor rpleri. Bence kurgu konusunda yetenekli. Tebrik ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 13 Şub. 2009, 00:07 | |
| Renk haricinde hiçbir şey söylemiyorum. Renk çok göze batıyor biraz daha mat bir ton kullansan daha iyi olur kanımca. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 13 Şub. 2009, 00:20 | |
| Rp'lerini en sık okuyanlardan olsam gerek. Ehemm.. Bazı karakterleriyle unuttuğu başlıklar olmakla beraber severim Rp'lerini Bir de bende de fikir kalmadığında kurgu bulabilse süper olacak. Ama benim kadar anormal kurguları olabiliyor Biraz caniceleri de oluyor ama xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 25 Şub. 2009, 23:15 | |
| İlk başlarda bir boyuta takmıştım, o da istediğim gibi oldu. Söyleyecek olumsuz birşey yok Rp'lerinde. Willi'i nasıl öyle canlandırabiliyor hala şaşıyorum. Ernest olarak ta çok bağlı, tabi seviyorum bu huyunu xP Betimlemeleri gerçekten güzel, genellikle karakterlerini aşağılamayı seviyor ama yazışını gerçekten seviyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 26 Şub. 2009, 20:01 | |
| Nereden başlasam ilk yazdığı rplere göre çok büyük bir gelişme gözlemlemekteyim. Bana yardım eder bir hale bile geldi. Örnek aldığım yolunda ilerleyip durmadan kurgularını ve karakterlerini takip eder hale geldim. Olayları bilmeyince kendimi eksik hissediyorum. Karakterime bile onun kurgularından yola çıkarak apayrı yollar bulmaya başladım bu kadar olur değil mi? Nese uzun lafın kısası tabi bu yazının neresi kısaysa rplerini çok seviyorum ve bu kadar geliştirdiği için kendisini tebrik ediyorum. | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11746 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 26 Şub. 2009, 21:53 | |
| Gerçekten harika. Yatakhanedeki rpini okumuştum. Çok iyiydi. Pek bi hata göremedim. En iyi rp yapanlardan olmalı^^ | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 01 Mart 2009, 00:42 | |
| Güzel rpler yapıyor; fakat olayları biraz daha içten ve kendi kendine düşüncelerle geliştirebilir. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Paz 01 Mart 2009, 00:43 | |
| Sitedeki en iyi RP yapanlardan biri bence. Uzun olsun, şöyle olsun falan diye kasmıyor. Hatasını falan da göremedim, görürsem söylerim hemen. =P | |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|