| Rp Yorumlama | |
|
+95Maximilian Wildstein Julia Leppanen Malachy Grandley Laetitia Prevensie Bandit April Way Nagihan Narin Sönmez Xenophilius Waffling Enric Sandro Valério Christian Alexz Maxwell Rose Evelyn Constantine Acantha W. Psyche Jacqueline Iris Molyneux Elena Russell E. Niggle Borland Julie Ella Roubanis Jean Cassidy Belissiamos Natashia Edward Heath Doherty Stefan Dequarté Adonia Katian Archles Samael Frohagen Sidonia Scarlet Azaleia Chloris Ardelia Marcelline Tashi Blodenka Desdemona Meadows Ariadne Barthory Asya Su Kazancı Silas Flippo Jerome Lilith Samael Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Geoffrey Andrew Conradina Andrea Rachel McBrayn Amaranth Clarance Rothstein Daphne Zoe Launy Angélique Killingsworth Alberto Conte James Grott Brothing Sonja Lupus Christopher Raikes Abigail Allesworth Lysander Pheragas Scythia Marveille Croweix Sylvia Lucretia Worthing Samuel Bright Charles Ernest Bright Andrea Mirlyne Anderson Desmond Rousseau Stuart Rousseau Issoria Lathonia Gabriella Adeliné O'Brien Edward Marcéllus Dawson Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia William Julian O'Neil Rocio Sycorax Malfoy Andreã Cymone Zcfieldern Julie Annwyl Lovett Mireila Alverad Lily L. Black Issa Philippe Pavel Oleksiy Bazarov Ophelia Liv Lynn Delora Lucien Nobés Charles Walter Lawrence Steward Joseph Vaisey Oriane Pheria Aurora Clayborne Hestia Amortentia Cécile Derwent Disbel Molaco Johnny Amoux Malfoy Martin Thomas Wolfiex Tatyana Johnson Anna Luaná del Muñeco Charlie von Diederich Melanie Stacy Gracia Elizabéth Adrianna Malfoy Nicole Marissa Magdalene Mattéo Bernand Black Crestencia Ethél Fletcher Svetléna Rosselyn Widmore Indis Oak J. Engelbert Christopher Alex Peterson Valencia Claudía Ruselló Norwen Jonathen Soulthen Eurydice Black John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Odessa Meredith Poulter 99 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clarance Rothstein Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11775 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 03 Mart 2009, 19:55 | |
| Rpleri uzun olsun diye kasmıyorsun bu hoşuma gitti. Zaten rplerin yeteri uzunlukta kanımca ^^Sadece bir tanesini okudum diğerlerini bilmiyorum. Cümlelerinin uzunluğu gözümden kaçmadı değil, betimlemelerin de oldukça güzel. | |
|
| |
Amaranth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 29 Galleon : 11595 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 05 Mart 2009, 16:40 | |
| Rplerini başka sitelerden de biliyorum zaten. Karakterlerini yansıtma konusunda bir sorunu yok, konu bütününden uzaklaşmadan kurgularını da anlatabiliyor okuyucuya. Sadece betimlemeleri klasikleştirmeden daha akıcı bir anlatım yapsa başka problemi kalmaz diye düşünüyorum. Genelde gayet güzel rpleri var ^^
Rpmi okumayanlar için kolaylık olsun link koyayım bilen biliyordur ama; https://hogwartsekspresi.editboard.com/eluvies-golu-f197/allophylus-yabancy-t5242.htm#225710 | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 06 Mart 2009, 21:15 | |
| Linkteki rp'ni okudum. Uzunluk, renk, betimleme filan var. Hoşuma gitti işte ^^ Yorumlarım hep kısa olur zaten ama eksik bir şey göremedim ben x)
Yorum yapacak kişi Ernest'ın, Will'in veya Kronos'un rpler,ne bakabilir. Hatta Hastane Kanadı'nda üçü bir arada bulabilir. ^^ | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 14 Mart 2009, 15:44 | |
| Bir çok karakter yönetmesine rağmen hepsini ayrı zevkle okuyorum ki bu büyük başarıdır. Çünkü o kadar karakteri ayrı özelliklere sahip yönetip yazmak büyük başarı ister. Hmmm tabi hataları da olmayışını geçmemek lazım. Bu durumu hayretle izliyorum. Bir sürü karakteri var; ama her şeyi dört dörtlük... Valla bir de kurgularda da usta ee daha ne diyim ben. Her şeyinle mükemmelsin sen=) | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11548 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| |
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11928 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Ptsi 16 Mart 2009, 23:53 | |
| Biraz daha geliştirmesi gerektiğini düşünüyor ve inanıyorum. Renklendirmesinde biraz daha mat renkler seçebilir. Boyut bana çok büyük geliyor, ama herkesin kendi tercihi. Olay örgüsü falan güzel betimlemelerde biraz zorlanıyorum sanki anlamak için tam oturmamış sanki kelimeler. Geliştireceğine inanıyorum | |
|
| |
Geoffrey Andrew Conradina Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 17 Mart 2009, 00:06 | |
| İlhami yakasına yapışmış son rp'sinde. Ne diyebilirim ki? Sylvia'ya acı çektirmekten zevk alıyor, benim gibi bu konuda galiba xP Ama çok güzel yazıyor kesinlikle. Çok seviyorum rp'lerini. bu karakterle rpm yok. Ernest, Kronos, Will veya diğer karaktererimden biriyle rp'mi yorumlayabilir alttaki | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 17 Mart 2009, 00:33 | |
| beğendiğim Rp'ciler arasında. Yeni başlamama rağmen Rp'sini beğendiğim karakter. | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11516 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 02/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 17 Mart 2009, 18:43 | |
| Hemen açıp Büyük Salon'daki rpni okudum. İlk başta gözüme çarpan şey; paragraf konusunda sorunlu oluşuydu. Ben uzun paragraflardan hoşlanmam, paragraflarını öküz kadar yapıp içimi bayanları da kınarım =P Yine de uzatılmak için kasılmamış olması bir çırpıda bitirmemi sağladı, ki artık bu tür rplere pek rastlanmıyor. Hoş, bir ara iyice iç dünyana dalıp etraftan bahsetmeyince ayrıntısızlığı garipsedim ama o da iyi. Destekliyorum, sadeliğin arkasındayım ^^,
*RPlerimi encek baykuşhanede bulabilirsiniz. | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 17 Mart 2009, 18:51 | |
| Bu başlığı uğramıyordum lakin seni gördüm koştum geldim. Uzun zamandır gördüğüm her yerde rp lerini okuyorum, fanınım senin falan xD Anlatışın, betimlemen falan sanki oradaymışım duygusunu yaşıyorum. Özellikle senin Gebi rp'lerini çok beğenirdim. Kötü yönde eleştirmeyeceğim çünkü rp'ni okurken senin en sıkıldım ne de başka bir şey yaşadım şu zamana kadar. Karakterlerin de hep orjinal oluyor enem, mikimmilsin. | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11516 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 02/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Salı 17 Mart 2009, 19:44 | |
| Teşekkürler *.* Beni sizler yarattınız =P
Boş sınıftaki ilk RPni okudum. Akıcı bir anlatımın var ancak açıklama derdine düşerek düşüncelerini çok evirip çevirerek konuyu çok dağıtıyorsun. Gereksiz uzatıyor yahu. Hatta açıklama yapmadan gizemli kılmak daha iyi bir seçenek diyebilirim, ne demiş Stephen King? Tamam şu an ben de hatırlamıyorum ama Kara Kule serisinin yeniden basımlarından birinin başında bu konuda güzel bir yazısı vardı. Ehm, nerede kalmıştım? Ha evet, başka olumsuz eleştirebileceğim bir malzemem var: -DA'YI BİRLEŞİK YAZMIŞSIN! Ov, evet, takıntııı. Yinee. OKS'den beri böyle anacım. Ha bir de gözüme yine anlatımda bir kaç hata takıldı ama emeeen dedim geçtim onları, aceledendir diyorum. Devam et, rplerini sonuna kadar okuyabiliyorum ><. *en büyük iltifat =P* | |
|
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 00:00 | |
|
En son Silas Flippo Jerome tarafından Çarş. 18 Mart 2009, 00:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 00:16 | |
| Şu son yazmış olduğun rp çok güzel. O duyguları yaşamış gibi oldum. Sonuçta çok koyu bir Alacakaranlık okuruyum ve vampir kurguları ilgimi çekiyor. Bu kitaplardan birini kesin okumuş oımalısın. Neyse sonuç olarak çok akıcı bir anlatımın var. Kendimi olayların içinde hissedebiliyorum. | |
|
| |
Asya Su Kazancı Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11572 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 00:28 | |
| Twilight okudum ama tarzımın onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Daha çok Anne Rice'dan esinlendim. (Lestat! Armand! Lois! Nicholas! <3 ) Tabi sadece okuduklarım değil izlediklerimin de etkisi var. ^^
Yaşayarak okuduğun gibi yaşayarak yazıyorsun. Karakterin düşüncelerini verirken kullandığı tasvirler apaçık ve canlı. Ne renk ne imla ne de diğer kısımlarda kusur var. Özgün anlatım da cabası... Sonunda kaydolduğum bir sitenin( tanıdığım adminlerinkinin haricinde bir rp sitesi) çoğu iyi rpci seviniyorum ^^ Yani yeniden rpleri zevkle okumak güzel ^^ | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 00:37 | |
| Bakalım... Sylvia'yı dövdün, cıx cıx xD Renklendirmen daha yeşil tonlarıyla olabilir, mavi Ravenclaw'u anımsatıyor (evet ben böyle takan garip biriyim) betimleme filan var şu 'kurtçuk' lafı sinir bozucu olsa da Neyse, rp'lerin bein sıkmadı okudum yani. En azından 'Savrulan Yapraklar'daki son rp oldukça güzeldi. Anlatım, dil mil hoş işte. ıska Hımm... Seçmen Şapkadaki rp'ni okudum bir tek ve çok hoşuma gitti. Sürükleyici filan. Yani ben bir eksik filan görmedim. Öyle... Ernest'la yaptığım son rp'ye kafayı taktım alttaki arkadaş ona göre yorum yaparsa sevinirim.(a) | |
|
| |
Asya Su Kazancı Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 38 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11572 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 15/03/09
| |
| |
Ariadne Barthory Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var. Galleon : 11637 Ekspresso Puanı : 54 Kayıt tarihi : 13/03/09
| |
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 17:19 | |
| Senin rp tarzına bayılıyorum. Karakterim illa üstün olacak illa haklı olacak, ezilmeyecek kaygısına düştüğünü görmedim. (Karakterlerimizin kavga ettiği rplerde bile) Gereken tepkiyi veriyorsun rplerde ve çok doğalsın yani kasmadan yazıyorsun. Seninle rp yapmaktan apayrı bir haz alıyorum. Bir çok kişinin bende yarattığı sanki yarışıyormuşum hissi kayboluyor nasıl desem kurguyu en iyi şekilde ilerletme hevesine kapılıyorum. Yani seninle rp yaptığımda kolay kolay sıkılmıyorum ve çoğu zaman seninle kurguları bitirebiliyoruz da. Ayrıca karakterlerinin konuşma tarzına bitiyorum lem. Öyle cümleler buluyorsun ki önce höh diye kalıyorum sonra gülmeye başlıyorum xD | |
|
| |
Desdemona Meadows Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11560 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 21:39 | |
| O zaman aynılarını ben de sana diyeyim, çoğu vampirin aksine kesinlikle God-Mode değilsin. Çok yalın ve net bir anlatım tarzın var, bu kusur falan değil, aksine bu işte o kadar iyisin ki hiçbir cümleyi iki defa okumadan ya da anlam kaygısına düşmeden Rpnin içinde olabiliyorum. Estetik kısıma girmeyeceğim, herkesin zevki farklıdır. Kısaca ben oldukça beğendim Rplerini. | |
|
| |
Amaranth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 29 Galleon : 11595 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Çarş. 18 Mart 2009, 21:53 | |
| Rpsine hayran kaldığımı söylemiştim zaten. Betimlemeleri, karakterini yansıtışı, anlatımı, her şeyiyle harika bir yazımı var ^^ Hiç hatasını görmedim, göreceğimi de sanmıyorum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 19 Mart 2009, 11:19 | |
| Öncelikle şu başlıklara bulduğu isimlere hastayım. İçerik zaten 1o numara. Betül ile yaptığınız Rp'yi okumuştum da... Harikaydı. Birkaç yerde harfler birbirine girmişti sanırım, ama klavye bu bende de oluyor. Renklendirmen, hayatı anlatış tarzın ve kurguların çok güzel | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Perş. 19 Mart 2009, 18:55 | |
| Nereden başlasam ki her şeyiyle kendini günden güne geliştirip alışılamaz yerlere geliyor. içinde gittikçe kayboluyorum yazdıklarının, bir anlık değil her dakika yaşıyormuş gibi gözümde canlanıyor. Yani o eski rplerine baksak şu anki durumuna inanamaz, nese geçmişi kim takar, gelecekte mükemmel işlerin başına geçebilmişse=) | |
|
| |
Desdemona Meadows Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11560 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama Cuma 20 Mart 2009, 23:52 | |
| Geliştirmek?? Kendini unuttu sanırım. Sitede ilk yaptığı rpleri hatırlıyorum da... Kurguları her zaman iyidi ama anlatım da aştı kendini resmen. Hatta daha da iyisini yapacak biliyorum, hepimiz Tuba'nın seviyesine erişeceğiz. Aynen bu şekil devam etmesini istiyorum, azmini hiç kaybetmesin. Rp Master olma yolunda emin adımlarla ilerliyen melek gibi bir kızdır üstteki, ayağınızı denk alın falan xD Desdemona'nın Rplerini Büyük Salon'da ve Boş Sınıf'da bulabilirsiniz. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Rp Yorumlama C.tesi 21 Mart 2009, 00:12 | |
| Geçenlerde okumuştum Desdemona Meadows'nın rp'sini. Büyük salondakinin beğenmiştim. Karakterinin duygularını ve etraftaki ortamı anlatması çok hoşuma gitmişti. Bende yeni olduğum için pek birşey söleyemeyeceğim ama okuyupta beğendiğim Rp'lerden biriydi. Chalotte'ın Rp'lerini büyük salon, Hogwarts expressi, Slytherin binası şömine ve yatakhane ksımında bulabilirsiniz.
| |
|
| |
| Rp Yorumlama | |
|