Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp Yorumlama

+95
Maximilian Wildstein
Julia Leppanen
Malachy Grandley
Laetitia Prevensie
Bandit April Way
Nagihan Narin Sönmez
Xenophilius Waffling
Enric Sandro Valério
Christian Alexz Maxwell
Rose Evelyn Constantine
Acantha W. Psyche
Jacqueline Iris Molyneux
Elena Russell
E. Niggle Borland
Julie Ella Roubanis
Jean Cassidy Belissiamos
Natashia
Edward Heath Doherty
Stefan Dequarté
Adonia Katian
Archles Samael Frohagen
Sidonia Scarlet
Azaleia Chloris
Ardelia Marcelline
Tashi Blodenka
Desdemona Meadows
Ariadne Barthory
Asya Su Kazancı
Silas Flippo Jerome
Lilith Samael
Charlotte Alice Russell
Maurellé Nemesis Argyris
Geoffrey Andrew Conradina
Andrea Rachel McBrayn
Amaranth
Clarance Rothstein
Daphne Zoe Launy
Angélique Killingsworth
Alberto Conte
James Grott Brothing
Sonja
Lupus
Christopher Raikes
Abigail Allesworth
Lysander Pheragas
Scythia
Marveille Croweix
Sylvia Lucretia Worthing
Samuel Bright
Charles Ernest Bright
Andrea Mirlyne Anderson
Desmond Rousseau
Stuart Rousseau
Issoria Lathonia
Gabriella Adeliné O'Brien
Edward Marcéllus Dawson
Helena Sofia Derjinov
Feodora Providentia
William Julian O'Neil
Rocio Sycorax Malfoy
Andreã Cymone Zcfieldern
Julie Annwyl Lovett
Mireila Alverad
Lily L. Black
Issa Philippe
Pavel Oleksiy Bazarov
Ophelia Liv Lynn
Delora Lucien Nobés
Charles Walter Lawrence
Steward Joseph Vaisey
Oriane Pheria
Aurora Clayborne
Hestia
Amortentia Cécile Derwent
Disbel Molaco
Johnny Amoux Malfoy
Martin Thomas Wolfiex
Tatyana Johnson
Anna Luaná del Muñeco
Charlie von Diederich
Melanie Stacy Gracia
Elizabéth Adrianna Malfoy
Nicole Marissa Magdalene
Mattéo Bernand Black
Crestencia Ethél Fletcher
Svetléna Rosselyn Widmore
Indis Oak J. Engelbert
Christopher Alex Peterson
Valencia Claudía Ruselló
Norwen Jonathen Soulthen
Eurydice Black
John Stewen Peterson
Christian Dayrnt Black
William Kunz C. Engelbert
Odessa Meredith Poulter
99 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
YazarMesaj
Clarance Rothstein
Vampir

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Hmbl7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11775
Ekspresso Puanı : 7

Rp Yorumlama - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 03 Mart 2009, 19:55

Rpleri uzun olsun diye kasmıyorsun bu hoşuma gitti. Zaten rplerin yeteri uzunlukta kanımca ^^Sadece bir tanesini okudum diğerlerini bilmiyorum. Cümlelerinin uzunluğu gözümden kaçmadı değil, betimlemelerin de oldukça güzel.
Amaranth

Amaranth

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Utangga7
Galleon : 11595
Ekspresso Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. 05 Mart 2009, 16:40

Rplerini başka sitelerden de biliyorum zaten. Karakterlerini yansıtma konusunda bir sorunu yok, konu bütününden uzaklaşmadan kurgularını da anlatabiliyor okuyucuya. Sadece betimlemeleri klasikleştirmeden daha akıcı bir anlatım yapsa başka problemi kalmaz diye düşünüyorum. Genelde gayet güzel rpleri var ^^

Rpmi okumayanlar için kolaylık olsun link koyayım bilen biliyordur ama;
https://hogwartsekspresi.editboard.com/eluvies-golu-f197/allophylus-yabancy-t5242.htm#225710
Charles Ernest Bright
MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Charles Ernest Bright

Erkek
Galleon : 11901
Ekspresso Puanı : 19

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma 06 Mart 2009, 21:15

Linkteki rp'ni okudum. Uzunluk, renk, betimleme filan var. Hoşuma gitti işte ^^ Yorumlarım hep kısa olur zaten ama eksik bir şey göremedim ben x)

Yorum yapacak kişi Ernest'ın, Will'in veya Kronos'un rpler,ne bakabilir. Hatta Hastane Kanadı'nda üçü bir arada bulabilir. ^^
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Friendssx9
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi 14 Mart 2009, 15:44

Bir çok karakter yönetmesine rağmen hepsini ayrı zevkle okuyorum ki bu büyük başarıdır. Çünkü o kadar karakteri ayrı özelliklere sahip yönetip yazmak büyük başarı ister. Hmmm tabi hataları da olmayışını geçmemek lazım. Bu durumu hayretle izliyorum. Bir sürü karakteri var; ama her şeyi dört dörtlük... Valla bir de kurgularda da usta ee daha ne diyim ben. Her şeyinle mükemmelsin sen=)
Andrea Rachel McBrayn

Andrea Rachel McBrayn

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 44692542ju9
Kan statüsü : Bulanık
Galleon : 11548
Ekspresso Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi 14 Mart 2009, 19:02

Ben beğeniyorum yani süper ama karakterin biraz daha konuşkan olabilirse sanki daha güzel olur :zuha:
Sylvia Lucretia Worthing
Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Sylvia Lucretia Worthing

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 43772825vu8
Kan statüsü : Melez
Galleon : 11928
Ekspresso Puanı : 12

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimePtsi 16 Mart 2009, 23:53

Biraz daha geliştirmesi gerektiğini düşünüyor ve inanıyorum. Renklendirmesinde biraz daha mat renkler seçebilir. Boyut bana çok büyük geliyor, ama herkesin kendi tercihi. Olay örgüsü falan güzel betimlemelerde biraz zorlanıyorum sanki anlamak için tam oturmamış sanki kelimeler. Geliştireceğine inanıyorum
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/syl
Müzisyen

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Evilgrin0007qd8
Galleon : 11636
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 17 Mart 2009, 00:06

İlhami yakasına yapışmış son rp'sinde. Ne diyebilirim ki? Sylvia'ya acı çektirmekten zevk alıyor, benim gibi bu konuda galiba xP Ama çok güzel yazıyor kesinlikle. Çok seviyorum rp'lerini.

bu karakterle rpm yok. Ernest, Kronos, Will veya diğer karaktererimden biriyle rp'mi yorumlayabilir alttaki :)
Maurellé Nemesis Argyris
Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Maurellé Nemesis Argyris

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Heyup7
Galleon : 11982
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 17 Mart 2009, 00:28

Çok güzel yazar Öykü. Özellikle kurtadam rpsinde bitmiştim. Çok akıcı ve gayet okunabilir uzunlukta. İki paragraf en iyisi Öykü. Haberin olsun bak Hulde tam öyle. :zuha: :birinelafatıpdiğerineözendirmek:
Yok canım sen süpersin!
:hönk: :ortalığıkarıştırmak:
Charlotte Alice Russell
Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Charlotte Alice Russell

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Snrrn8
Galleon : 11823
Ekspresso Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 17 Mart 2009, 00:33

beğendiğim Rp'ciler arasında. Yeni başlamama rağmen Rp'sini beğendiğim karakter.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/charlotte-ali
Lilith Samael
Vampir
Lilith Samael

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 37978406tk7
Galleon : 11516
Ekspresso Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 17 Mart 2009, 18:43

Hemen açıp Büyük Salon'daki rpni okudum. İlk başta gözüme çarpan şey; paragraf konusunda sorunlu oluşuydu. Ben uzun paragraflardan hoşlanmam, paragraflarını öküz kadar yapıp içimi bayanları da kınarım =P Yine de uzatılmak için kasılmamış olması bir çırpıda bitirmemi sağladı, ki artık bu tür rplere pek rastlanmıyor. Hoş, bir ara iyice iç dünyana dalıp etraftan bahsetmeyince ayrıntısızlığı garipsedim ama o da iyi. Destekliyorum, sadeliğin arkasındayım ^^,

*RPlerimi encek baykuşhanede bulabilirsiniz.
Issa Philippe
Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Issa Philippe

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 44692542ju9
Galleon : 11756
Ekspresso Puanı : 12

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 17 Mart 2009, 18:51

Bu başlığı uğramıyordum lakin seni gördüm koştum geldim. Uzun zamandır gördüğüm her yerde rp lerini okuyorum, fanınım senin falan xD Anlatışın, betimlemen falan sanki oradaymışım duygusunu yaşıyorum. Özellikle senin Gebi rp'lerini çok beğenirdim. Kötü yönde eleştirmeyeceğim çünkü rp'ni okurken senin en sıkıldım ne de başka bir şey yaşadım şu zamana kadar. Karakterlerin de hep orjinal oluyor enem, mikimmilsin.
Lilith Samael
Vampir
Lilith Samael

Erkek
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 37978406tk7
Galleon : 11516
Ekspresso Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeSalı 17 Mart 2009, 19:44

Teşekkürler *.* Beni sizler yarattınız =P

Boş sınıftaki ilk RPni okudum. Akıcı bir anlatımın var ancak açıklama derdine düşerek düşüncelerini çok evirip çevirerek konuyu çok dağıtıyorsun. Gereksiz uzatıyor yahu. Hatta açıklama yapmadan gizemli kılmak daha iyi bir seçenek diyebilirim, ne demiş Stephen King? Tamam şu an ben de hatırlamıyorum ama Kara Kule serisinin yeniden basımlarından birinin başında bu konuda güzel bir yazısı vardı. Ehm, nerede kalmıştım? Ha evet, başka olumsuz eleştirebileceğim bir malzemem var: -DA'YI BİRLEŞİK YAZMIŞSIN! Ov, evet, takıntııı. Yinee. OKS'den beri böyle anacım. Ha bir de gözüme yine anlatımda bir kaç hata takıldı ama emeeen dedim geçtim onları, aceledendir diyorum. Devam et, rplerini sonuna kadar okuyabiliyorum ><. *en büyük iltifat =P*
Silas Flippo Jerome
Vampir
Silas Flippo Jerome

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 11mt8
Kan statüsü : 0Rh+
Galleon : 11661
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 00:00

Başlangıcını olmasa da biraz başlarını gördüm diyebilirim. Her zaman cadaloz, soğuk nevale karakterlerle tanındı. Herkesin onun rplerinden ya nefret ederdi ya da bayılırdı. (Tabi ben ilk zamanlarda hoşlanmayanlardandım. malum, uzun rp düşmanı olmamın etkisi de vardı ^^ Saçma gelirdi o kadar kasmak napim)
Sonra giderek rpleri ustalaştı, upuzun rp takıntısının yerini daha akıcı, daha kolay okunan rpler yazmak aldı. Paragrafları nasıl ayıracağını bana soruşunu dün gibi hatırlarım. Yevrumm yerimm :mlk: Ama bir türlü onunla şöyle usturuplu rp yapmak kısmet olmadı ona hala yanarım ^^ Bu sitede yapacağız söz mü xD Sana asılacağım eniş meniş demeden Razz (göster ama elletme modunda takıldığı için Asya bence fazla umut besleme Razz )

En son Silas Flippo Jerome tarafından Çarş. 18 Mart 2009, 00:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Maurellé Nemesis Argyris
Maurellé Nemesis Argyris

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Heyup7
Galleon : 11982
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 00:16

Şu son yazmış olduğun rp çok güzel. O duyguları yaşamış gibi oldum. Sonuçta çok koyu bir Alacakaranlık okuruyum ve vampir kurguları ilgimi çekiyor. Bu kitaplardan birini kesin okumuş oımalısın. Neyse sonuç olarak çok akıcı bir anlatımın var. Kendimi olayların içinde hissedebiliyorum.
Asya Su Kazancı
Seherbaz
Asya Su Kazancı

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Yeasj3
Galleon : 11572

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 00:28

Twilight okudum ama tarzımın onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Daha çok Anne Rice'dan esinlendim. (Lestat! Armand! Lois! Nicholas! <3 ) Tabi sadece okuduklarım değil izlediklerimin de etkisi var. ^^

Yaşayarak okuduğun gibi yaşayarak yazıyorsun. Karakterin düşüncelerini verirken kullandığı tasvirler apaçık ve canlı. Ne renk ne imla ne de diğer kısımlarda kusur var. Özgün anlatım da cabası... Sonunda kaydolduğum bir sitenin( tanıdığım adminlerinkinin haricinde bir rp sitesi) çoğu iyi rpci seviniyorum ^^ Yani yeniden rpleri zevkle okumak güzel ^^
Charles Ernest Bright
MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Charles Ernest Bright

Erkek
Galleon : 11901
Ekspresso Puanı : 19

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 00:37

Bakalım... Sylvia'yı dövdün, cıx cıx xD

Renklendirmen daha yeşil tonlarıyla olabilir, mavi Ravenclaw'u anımsatıyor (evet ben böyle takan garip biriyim) betimleme filan var şu 'kurtçuk' lafı sinir bozucu olsa da Razz Neyse, rp'lerin bein sıkmadı okudum yani. En azından 'Savrulan Yapraklar'daki son rp oldukça güzeldi. Anlatım, dil mil hoş işte.

ıska

Hımm... Seçmen Şapkadaki rp'ni okudum bir tek ve çok hoşuma gitti. Sürükleyici filan. Yani ben bir eksik filan görmedim. Öyle...

Ernest'la yaptığım son rp'ye kafayı taktım alttaki arkadaş ona göre yorum yaparsa sevinirim.(a)
Asya Su Kazancı
Seherbaz
Asya Su Kazancı

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Yeasj3
Galleon : 11572

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 00:51

Yahu o kadar uzun ki tamamını okumaya üşendim ama okuyacağım hoşuma gitti. İlk başta napıyor sıcak suyla abdest mi alıyor dedim sonra havluyu beline sarınca sanırım küvete girdi diye düşündüm ya da jakuzi. Hayalgücüm baya çalışıyor Razz Adamın yaşlandığındaki duyguları nerden biliyorsun o_O yoksa Cahit Tarancı şiirinden mi ilham aldın? Belki de gerçek bir büyücü/cadısın ve büyü ile yaşlanmış birinin duygularını yaşadın. xD (bu gerçek bir soru değildir) Tuhaf rpye değil rpdeki olaylara yorum yapıyorum o_O rpye yoruma gerek var mı? Sanırım şimdiye kadar bol bol yapılmış ^^ Ve hepsine de katılıyorum.
Ariadne Barthory
Vampir
Ariadne Barthory

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Danceuy7
Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var.
Galleon : 11637
Ekspresso Puanı : 54

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 17:12

oleyy aşina oldum biri Razz harikasın ne diim seninle rp yaparken zevk alıyorum . Konuşmalarımı alıp kendine yapıştırmıyorsun onlara yorumlar getiriyorsun,buda en sevdiğim şey. Yaratıcısın bir konuda takılıp kalmıyorsun. Karakterlerin sürekli aynı olmuyor hepsine farklı bir ruhsal özellik katıyorsun.Özellikle karakterinin mimiklerini düşünceleri ile birbirine karıştırıp karman çorman etmeden güzel ve akıcı bir anlam katıyorsun. =)
Silas Flippo Jerome
Vampir
Silas Flippo Jerome

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 11mt8
Kan statüsü : 0Rh+
Galleon : 11661
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 17:19

Senin rp tarzına bayılıyorum. Karakterim illa üstün olacak illa haklı olacak, ezilmeyecek kaygısına düştüğünü görmedim. (Karakterlerimizin kavga ettiği rplerde bile) Gereken tepkiyi veriyorsun rplerde ve çok doğalsın yani kasmadan yazıyorsun. Seninle rp yapmaktan apayrı bir haz alıyorum. Bir çok kişinin bende yarattığı sanki yarışıyormuşum hissi kayboluyor nasıl desem kurguyu en iyi şekilde ilerletme hevesine kapılıyorum. Yani seninle rp yaptığımda kolay kolay sıkılmıyorum ve çoğu zaman seninle kurguları bitirebiliyoruz da. Ayrıca karakterlerinin konuşma tarzına bitiyorum lem. Öyle cümleler buluyorsun ki önce höh diye kalıyorum sonra gülmeye başlıyorum xD
Desdemona Meadows
Desdemona Meadows

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Yuppirt8
Galleon : 11560

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 21:39

O zaman aynılarını ben de sana diyeyim, çoğu vampirin aksine kesinlikle God-Mode değilsin. Çok yalın ve net bir anlatım tarzın var, bu kusur falan değil, aksine bu işte o kadar iyisin ki hiçbir cümleyi iki defa okumadan ya da anlam kaygısına düşmeden Rpnin içinde olabiliyorum. Estetik kısıma girmeyeceğim, herkesin zevki farklıdır. Kısaca ben oldukça beğendim Rplerini.
Amaranth

Amaranth

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Utangga7
Galleon : 11595
Ekspresso Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeÇarş. 18 Mart 2009, 21:53

Rpsine hayran kaldığımı söylemiştim zaten. Betimlemeleri, karakterini yansıtışı, anlatımı, her şeyiyle harika bir yazımı var ^^ Hiç hatasını görmedim, göreceğimi de sanmıyorum.
Eurydice Black
Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Eurydice Black

Kadın
Kan statüsü : Safkan.
Galleon : 12422
Ekspresso Puanı : 89

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 11:19

Öncelikle şu başlıklara bulduğu isimlere hastayım. İçerik zaten 1o numara. Betül ile yaptığınız Rp'yi okumuştum da... Harikaydı. Birkaç yerde harfler birbirine girmişti sanırım, ama klavye bu bende de oluyor. Renklendirmen, hayatı anlatış tarzın ve kurguların çok güzel
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Friendssx9
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimePerş. 19 Mart 2009, 18:55

Nereden başlasam ki her şeyiyle kendini günden güne geliştirip alışılamaz yerlere geliyor. içinde gittikçe kayboluyorum yazdıklarının, bir anlık değil her dakika yaşıyormuş gibi gözümde canlanıyor. Yani o eski rplerine baksak şu anki durumuna inanamaz, nese geçmişi kim takar, gelecekte mükemmel işlerin başına geçebilmişse=)
Desdemona Meadows
Desdemona Meadows

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Yuppirt8
Galleon : 11560

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeCuma 20 Mart 2009, 23:52

Geliştirmek?? Kendini unuttu sanırım. Sitede ilk yaptığı rpleri hatırlıyorum da... Kurguları her zaman iyidi ama anlatım da aştı kendini resmen. Hatta daha da iyisini yapacak biliyorum, hepimiz Tuba'nın seviyesine erişeceğiz. Aynen bu şekil devam etmesini istiyorum, azmini hiç kaybetmesin. Rp Master olma yolunda emin adımlarla ilerliyen melek gibi bir kızdır üstteki, ayağınızı denk alın falan xD

Desdemona'nın Rplerini Büyük Salon'da ve Boş Sınıf'da bulabilirsiniz.
Charlotte Alice Russell
Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Charlotte Alice Russell

Kadın
Ruh hali : Rp Yorumlama - Sayfa 9 Snrrn8
Galleon : 11823

MesajKonu: Geri: Rp Yorumlama   Rp Yorumlama - Sayfa 9 Icon_minitimeC.tesi 21 Mart 2009, 00:12

Geçenlerde okumuştum Desdemona Meadows'nın rp'sini. Büyük salondakinin beğenmiştim. Karakterinin duygularını ve etraftaki ortamı anlatması çok hoşuma gitmişti. Bende yeni olduğum için pek birşey söleyemeyeceğim ama okuyupta beğendiğim Rp'lerden biriydi.

Chalotte'ın Rp'lerini büyük salon, Hogwarts expressi, Slytherin binası şömine ve yatakhane ksımında bulabilirsiniz.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/charlotte-ali

Rp Yorumlama
9 sayfadaki 13 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sonraki
 Similar topics
-
» Rp Yorumlama
» Rp Yorumlama
» ~ Rp Yorumlama ~