| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 15 Kas. 2008, 22:12 | |
| Üstteki kullanıcının yazdığı üç üyenin yorumlandığı oyundur. "Yorum yok.", "Tanımıyorum." gibi post kasma amaçlı mesajlar yazan üyeler uyarılacak, davranışı tekrarlarlarsa gereken cezayı alacaklardır. Kendinizi yazamazsınız. En son yazılan üç üye:
Indis: Aaron: Aléida: | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 15 Kas. 2008, 23:16 | |
| Indis:Gözlemlediğim kadarıyla çok sevilen üyelerden biri şahsen tanışmadık ancak tanımak isterim çokta online olmuyor sanırım xD Aaron:Bir kaç kez kez rastladım sitede ama konuşmadık oda çok online olmuyor yada aynı anda girmiyoruz.. =) Aléida:Süper profesör.. Gırgırda keyifle muhabbet ettiklerimden.
Lily: Svet: Adriana: | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 16 Kas. 2008, 10:43 | |
| Lily: Indis karakterimin biricik takım kaptanı xD Kafadengi, kurguları güzel kişilik... Svet: Hım... Pek tanıdığımı söyleyemem ama avatar imzası hoş olmuş olan üye... Adriana: Daha önce görmediğim yahut anımsayamadığım ve ünlüsünü pek de sevmediğim üye...
Bu arada Keira, bir karakterden diğerine geçmeye üşenmem nedeniyle Indis'i ve diğer iki karakterimi daha ihmal ediyorum... Ne güzel mazeret ama xD
Valéncia: Charlie: Odessa: | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11924 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 16 Kas. 2008, 11:44 | |
| Valéncia: Efnan'm x)) Kaf dengi kişilik x)) Charlie: Oy Kaan*Kaan*Kaan'm , balım , datlım , oyuncum , seslendirmenim herşeyim x)) Odessa: Yeni yeni görmeye başladığım eski üyelerden x))
Jayden: Svetléna: Persephonié: | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 16 Kas. 2008, 15:31 | |
| Jayden: Aynı zamanlarda üye oldum baştan muhabbete başladığım sevimli bir arkadaş ama sonra muhabbetimiz koptu Svetléna: Widmore'lardan biri daha sevecenler, sempatikler, ama gizemliler Persephonié: Pek tanıdığım zannetmiyorum Büyük olasılıkla gördüğüm ama hatırlayamadığım ekspressolardan
Brandon: Charlie: Brooke: | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 16 Kas. 2008, 15:50 | |
| Brandon: Sık ünlü değişikliği yapan üye... Yanılmıyorsam Kaan'ın yetişkin karakteri... Charlie: Biricik üvey ağabeyim, Kaan'cım... Ben çok özlediğini söyüyor bende onu çok özledim... Rpleri de kendisi de mükemmel insan xD Brooke: Hogwarts müfettişlerinden di sanıyorum ki... OTH fanı olduğu nickinden de anlaşılıyor xD
Dayrnt: Vasili: Ell: | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 16 Kas. 2008, 16:22 | |
| O Brooke ben oluyorum sanırım ama xD Her neyse.
Dayrnt: Yeni ünlüsünün karakterine daha çok yakıştırdığım üye. Onun dışında pek tanımıyorum. Vasili: Gırgırcı binadaş xP Ell: Mükemmel rp'lerin sahibi, mezuniyet yılındaki Slytherin.
Valencia Claudia Thandom: Lily L. Black: Indis Oak J. Engelbert: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 16 Kas. 2008, 20:42 | |
| Valencia Claudia Thandom || Soyadı bana eski MSN adresimi hatırlatmasından başka hiçbir bilgisine sahip değilim. ^+^ Lily L. Black || Eskilerde çok hoş ama çok kısa RP'ler yaptığımızı bildiğim kişi. Gerçekten RP'lerimiz değişmiş. ^+^ Indis Oak J. Engelbert || Bir zamanlar RP partnerim olacaktı fakat kısmet değilmiş. Şimdi Indis adı çok hoşuma gidiyor. 2. Karakteri süper. xD Brooke Alliandre Larisen || ? William Kunz C. Engelbert || ? Odessa Meredith Poulter || ? | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 17 Kas. 2008, 20:53 | |
| Brooke Alliandre Larisen: Yanılmıyorsam Gry. Sınıf Başkanıydı; ama o kadar biliyorum hakkında. William Kunz C. Engelbert: Forumda sıkça gördüklerimden. Odessa Meredith Poulter: Avatar ve imzası hoşuma gidiyor. Bir de sanırım imzadaki yazı fontlarımız aynı. Aléida Emilié Widmore: Kiera Angela Leander: Svetléna Rosselyn Widmore: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 17 Kas. 2008, 21:00 | |
| Aléida Emilié Widmore || Sanırım benden hoşlanamayan üye. Kiera Angela Leander || İmzası ve sevimliliği adından daha sıcak. xD Svetléna Rosselyn Widmore || Çok güzel bir avatarı var fakat çok büyük gibi. xD Norwen || Magnus || Keira ||
| |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 17 Kas. 2008, 21:03 | |
| Hoşlanmayan derken xS (Ben Aléida xD )
Norwen: Batu'ydu sanırım ismi , aynı zamanda üye olduk bu siteye , sevdim şahsen , kafa dengi biri.. Magnus: Fazla sohbetim olmadı ama ÖSS içinde boğulmuş biri diyebilirim.. Keira : Çok kafa bir kız.. Sevdim , anlaştım.. Saygılar.. xP..
Valentiné: Valencia: Edward: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 17 Kas. 2008, 21:11 | |
| Valentiné || Widmore kardeşlerden biri olarak hatırlıyorum. Doğru mu acep? xP Valencia || Hangisi. xP Edward || Hatırlayamadım. xD Yaa bir Widmore benden hoşlanmıyordu da, hangisi olduğundan emin değilim. xD Persephonié || Dayrnt || xD Xenia || xD
| |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 19 Kas. 2008, 20:35 | |
| Odessa || Biri bana söyleyene kadar onun Duygu'nun 2. karakteri olduğunu bilmeyecektim, tüh bana. XP Edward(Dawson) || Adı bana Narnia günlükleri'ni çağırıştıran üyelik. xP Lily(Black) || Zamanında çok yakın RP arkadaşım. Şu aralar göremiyorum. Bu arada MSN nicki konusunda düzgün renk seçmiyor. XP *KİERA || xD Brooke || ? Charlie || XD |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 19 Kas. 2008, 20:41 | |
| Kiera || Çok tatlı, sevimli ve sempatik Ravenclawlı üyemiz. Brooke || Pek tanışıklığımız yok ama fikirlerimiz genelde uyuşuyor gibi. Charlie || Yorum yok <3
Svetléna: xD Silvia: Valentine:
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 19 Kas. 2008, 20:46 | |
| Svetléna || Kesin Slvia Svetléna'nın 2. karakteri. xD Silvia || Avatar ve imzası milleti kendine çekiyor. xP Valentine || Aklıma kuzenimi çağırıştırıyor. xP Dayrnt || XD Lisa Gaunt || ^+^ William || -_- |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 19 Kas. 2008, 20:57 | |
| Dayrnt || Üstteki arkadaş sanırım xD Lisa Gaunt || Hoş bir avatar imzaya sahip Rav'lı öğrenci. William || Aleida'nın gözdesi xD
Dayrnt: Aleida: Marv: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 19 Kas. 2008, 20:58 | |
| Dayrnt || Evet, o benim. XP Aleida || Widmore'lardan biri. xP Marv || Eskiden az mı RP yaptık bee. xP Ben || XD Slvia || XD Bi De Yazan Kişi || XD |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 21 Kas. 2008, 12:46 | |
| Ben : Eski ünlün daha iyiydi sanki.. Birinin ikinci üyeliği.. Çılgın biri xP Silvia : Annaam , o benim , miniğim , balım , datlım , böreğim , herşeyim.. Bi De Yazan Kişi : O da sen olmuyo musun? xS
William Kunz: Vasili: Norwen: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 21 Kas. 2008, 12:56 | |
| William Kunz: Aleidağmın yeni gözdelerinden, bakanlıkta çalışan arkadaş. Vasili: Biraz fazla gırgırcı arkadaş. Norwen: Ravenclaw'a yakıştığını düşündüğüm üyelerden.
Edward: Valencia: Magnus:
xD
| |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 21 Kas. 2008, 21:36 | |
| Edward: Nick hiç yabancı gelmiyor. Valencia: Sanırım bir karakteri ile Rp yapmıştık. Magnus: Sürekli Mattéo ile isimlerini karıştırıyorum.
Silvia Olympé Farquat: Persephonié Agnes Symoné: Dayrnt Bill Black: | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 22 Kas. 2008, 19:15 | |
| Norwen: Kaliteli bir role player olduğunu düşündüğüm üye. Nicole: Çok sevdiğim, son derece cana yakın ve kendini çok geliştirmiş olan üye. Felipe: Gossip Girl için hazırladığımız kurguya dahil olmuş olan üye.
Christina: Dayrnt: Frances: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 23 Kas. 2008, 01:12 | |
| Christina: Sadece görüyorum, birinin ikinci karakteri olabilir mi? Dayrnt: Rpoutta baya hızlı. Frances: Gryffindorlu muydu? Karıştırıyor da olabilirim. Indis Oak J. Engelbert: Brooke Alliandre Larisen: Elizabeth Clara Black:
En son Norwen Jonathen Soulthen tarafından Ptsi 24 Kas. 2008, 18:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 23 Kas. 2008, 14:38 | |
| Indis Oak J. Engelbert:Küçük karekterimin rp sevgilisi olur kendileri. Çalkanltılı bir aşk kurgumuz var onunla. Sitede en iyi anlaştıklarımdan biri. Ara sıra birbirimizin derdini dinlediğimiz olur. Onla uzun sohbetler etmeyi severim.
Brooke Alliandre Larisen:Binamdaki diğer başkan arkadaş. Zaman Çarkı okuyan ender insanlardan biri (fiyatı ve kalınlığı dolayısılığı ile pek okunmuyor)
Elizabeth Clara Black:Pek tanımasam da rpde özellikle kendini geliştirdiğini düşündüğüm üyelerden biri.
Charlie İndis Anna | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|